- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.121
Baktım canım erkek dönemi diyor cinsiyetimizde erkekKızlar bebekcinsiyet. Com diye bi site var orda anne baba doğum tarihlerini falan girip cinsiyet tahmini alabiliyorsunuz içinde bulunduğunuz döneme göre. Eski tarihlere de bakılıyor ben bir kaç tanıdığıma baktım doğru çıkıyor gibi sanki. 4 yeğeniminde doğru çıkıyor mesela. Kendiminkine baktım ara döneme denk geldiği için tahmin yapmıyor. Merak ettim doğruluğu varmı acaba gerçekten.
O bi kerede o kadar canın istiyor ki böyle sabredemiyorsun, çikolata için ağlayan çocuk gibi. Utanmasan ağlarsınBen hiç aşermedim, çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu
Hani canım bişeyler istiyo tabi ama çok yoğun istekler değil.
O bi kerede o kadar canın istiyor ki böyle sabredemiyorsun, çikolata için ağlayan çocuk gibi. Utanmasan ağlarsın
Ya bunlar hormonlardan oluyor bnece bende bazen çok gergin oluyorum genelde eşime kızıyorumBaşka sinirli hamilelik geçiren var mi aranizda???????????
Birsey olmayacagini bilsem bütün evi dagiticam yakicam sinirden.icimde anlamlandiramadigim bi sinir var.anneme babama eşime herkese sinirliyim.o esnada kalp atisim hizlaniyor,aglamak istiyorum.sonrada zarar verdim korkusuyla iyice sinirleniyorum.ooof off((((( insallah birsry olmaz
Çin takvimi rus takvimi gibi birşey galiba :)Baktım canım erkek dönemi diyor cinsiyetimizde erkek
evet canm Allahtan solda değil yoksa yanmıstım,o dedgn nefes darlıgını ben düz yatınca yasıyorum ya sanrm o damar yüzünden su bacak arası yastıgı denicem belki daha rahat ederim ama kalcya faydası yok tabii :/Zaten ilerleyen dönemlerde de sadece solda rahat edicez iyi ki sol kalçanda değil sıkıntı çünki sağa yatınca bir damara baskı oluyor nefes almak güçleşiyor kan akışı da istenen gibi olmuyor
(Tıbbi. Ayrıtılar böyleydi yanlış hatırlamıyorsam)
sende yastıklarını yükselt sırt üstü bi yat
canım ben de baktım. bizimkisi kız dönemine denk geliyor yani hamile kaldığım ay, kız dönemi yazan yere denk geliyor. doğru bakmış mıyım? en son 12. haftada gittiğimizde %51 kız demişti, 1 hafta sonra kontrolüm o zaman belli olur belki.Kızlar bebekcinsiyet. Com diye bi site var orda anne baba doğum tarihlerini falan girip cinsiyet tahmini alabiliyorsunuz içinde bulunduğunuz döneme göre. Eski tarihlere de bakılıyor ben bir kaç tanıdığıma baktım doğru çıkıyor gibi sanki. 4 yeğeniminde doğru çıkıyor mesela. Kendiminkine baktım ara döneme denk geldiği için tahmin yapmıyor. Merak ettim doğruluğu varmı acaba gerçekten.
ay bende ayrı bi sakinlik var yaa eskiden daha sinirli bi insandım ben bende tam tersi etki gösterdi bu hamilelik :)Başka sinirli hamilelik geçiren var mi aranizda???????????
Birsey olmayacagini bilsem bütün evi dagiticam yakicam sinirden.icimde anlamlandiramadigim bi sinir var.anneme babama eşime herkese sinirliyim.o esnada kalp atisim hizlaniyor,aglamak istiyorum.sonrada zarar verdim korkusuyla iyice sinirleniyorum.ooof off((((( insallah birsry olmaz
Valla benim çin takvimi kız diyoduÇin takvimi rus takvimi gibi birşey galiba :)
Başka sinirli hamilelik geçiren var mi aranizda???????????
Benimde ruh halim çok bozuk hüzünlü bi müzik çalsa ağlıyorum 5 dk sonra gülüyorum eşime çok sinir oluyorum bazen ileri gidiyorum zavllım çok sakin hiç bişe demiyo susuyo herkezle kavga etmişim gibi bazende nefret duygusu geliyo çok ilginç ruh hallerindeyim bende eşim bi doğursanda kurtulsak diyoBaşka sinirli hamilelik geçiren var mi aranizda???????????
Cnm senin yedigin gunde bir ekmek benim yedigim her ogunde 1 ekmek ben ne yapim yaaaBen günde bi ekmek yiyorum canımm
insanlar inan ki birsey yapmiyor isin kotu tarafi ben kendime sinir olmak icin bahane buluyorum resmen yaYa bunlar hormonlardan oluyor bnece bende bazen çok gergin oluyorum genelde eşime kızıyorum
Yada oğluma eski sabrım yok gibi
Yani olası bi durumlar sen elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış sakin anlarında insanların neyine sinir oluyorsan güzelce anlat bi daha yapmayın de hamileyiz şurda de
ay ne guzelmis vallahi.ben normalde de cok agresif bi insanimdir cocuklugumdan sure gelen birsey iste.siddet icinde buyudugum icin agresif bi insan olarak kaldim elimde degil.simdi hormonlardan daha da kotu oldimay bende ayrı bi sakinlik var yaa eskiden daha sinirli bi insandım ben bende tam tersi etki gösterdi bu hamilelik :)
evet canim yaa istemsiz oluyo hersey bende de.basa cikamiyorum durduk yere sinir basiyo.aman birsey olmasindaBenimde ruh halim çok bozuk hüzünlü bi müzik çalsa ağlıyorum 5 dk sonra gülüyorum eşime çok sinir oluyorum bazen ileri gidiyorum zavllım çok sakin hiç bişe demiyo susuyo herkezle kavga etmişim gibi bazende nefret duygusu geliyo çok ilginç ruh hallerindeyim bende eşim bi doğursanda kurtulsak diyo
Kızlar 1.70 boyundayım 5 kilo almışım ve 72 kilo olmuşum.Çokmu sizce ? 21 haftalığım.[/QUOTBence cok degil.. ama ne kadar az ve saglikli olursa o kadar iyidir. Bende 1.72 boyuncayim 17 haftaligim ve bende 4,5 kilo almisim suanda 64,5 bende 75 le girsem doguma diye dua ediyorum kizimda 22 kilo aldigim icin bunda cok almak istemiyorum
Boyum 1.70 benimde canım 1.200 gram aldım şuana kadar 18+2 deyim 67 le hamile kalmıştım biraz almışsın sanki ama dikkat edersen ilerleyen zamanlarda toparlarsınKızlar 1.70 boyundayım 5 kilo almışım ve 72 kilo olmuşum.Çokmu sizce ? 21 haftalığım.
Yanlis olmus cnm mesaj... bende 1.72 boyundayim 17 haftaligim. 4,5 kilo aldim. 64,5 olmusum. Doguma 75 le gireyim diye dua ediyorum. Kizimdaa 22 kilo aldigim icin bunda 15 kiloya razi olmak istiyorum saglikli kilo alalim yeter sonrasinda zaten veririzKızlar 1.70 boyundayım 5 kilo almışım ve 72 kilo olmuşum.Çokmu sizce ? 21 haftalığım.
Her öğün 1 ekmekmiCnm senin yedigin gunde bir ekmek benim yedigim her ogunde 1 ekmek ben ne yapim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?