2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Baktım canım erkek dönemi diyor cinsiyetimizde erkek

Başka sinirli hamilelik geçiren var mi aranizda???????????

Birsey olmayacagini bilsem bütün evi dagiticam yakicam sinirden.icimde anlamlandiramadigim bi sinir var.anneme babama eşime herkese sinirliyim.o esnada kalp atisim hizlaniyor,aglamak istiyorum.sonrada zarar verdim korkusuyla iyice sinirleniyorum.ooof off ((((( insallah birsry olmaz

Ya bunlar hormonlardan oluyor bnece bende bazen çok gergin oluyorum genelde eşime kızıyorum
Yada oğluma eski sabrım yok gibi
Yani olası bi durumlar sen elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış sakin anlarında insanların neyine sinir oluyorsan güzelce anlat bi daha yapmayın de hamileyiz şurda de

evet canm Allahtan solda değil yoksa yanmıstım,o dedgn nefes darlıgını ben düz yatınca yasıyorum ya sanrm o damar yüzünden su bacak arası yastıgı denicem belki daha rahat ederim ama kalcya faydası yok tabii :/

canım ben de baktım. bizimkisi kız dönemine denk geliyor yani hamile kaldığım ay, kız dönemi yazan yere denk geliyor. doğru bakmış mıyım? en son 12. haftada gittiğimizde %51 kız demişti, 1 hafta sonra kontrolüm o zaman belli olur belki.

ay bende ayrı bi sakinlik var yaa eskiden daha sinirli bi insandım ben bende tam tersi etki gösterdi bu hamilelik :)

Benimde ruh halim çok bozuk hüzünlü bi müzik çalsa ağlıyorum 5 dk sonra gülüyorum eşime çok sinir oluyorum bazen ileri gidiyorum zavllım çok sakin hiç bişe demiyo susuyo herkezle kavga etmişim gibi bazende nefret duygusu geliyo çok ilginç ruh hallerindeyim bende eşim bi doğursanda kurtulsak diyo

Tecrübeli anneler aşerme konusunda bişey sorucam. Şimdi deli gibi isteme dediniz ya. Mesela bugün canım bir tatlıdan çekti gün içinde bi çok kez aklıma geldi ay olsada yesem diye. Bu aşerme oluyor mu?

insanlar inan ki birsey yapmiyor isin kotu tarafi ben kendime sinir olmak icin bahane buluyorum resmen ya

ay bende ayrı bi sakinlik var yaa eskiden daha sinirli bi insandım ben bende tam tersi etki gösterdi bu hamilelik :)
ay ne guzelmis vallahi.ben normalde de cok agresif bi insanimdir cocuklugumdan sure gelen birsey iste.siddet icinde buyudugum icin agresif bi insan olarak kaldim elimde degil.simdi hormonlardan daha da kotu oldim

evet canim yaa istemsiz oluyo hersey bende de.basa cikamiyorum durduk yere sinir basiyo.aman birsey olmasinda

Ben

Bendeki son durum bu :) yaklaşık 49la hamile kaldım şuan 50olmuşum. Kilo alamama sorunum var benim kızımdada toplam 12kilo almıştım 3700kızım dogdu 5de suyu falan desek 40ım çıktığında 48e geri düşmüştüm. Keşke bende biraz alabilsem boyuma göre kilom az kalıyor. 1.68boyum

Eklentiler

• 3E9826B8-ECC3-45F4-A515-0AC07C267B12.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar 1.70 boyundayım 5 kilo almışım ve 72 kilo olmuşum.Çokmu sizce ? 21 haftalığım.
Yanlis olmus cnm mesaj... bende 1.72 boyundayim 17 haftaligim. 4,5 kilo aldim. 64,5 olmusum. Doguma 75 le gireyim diye dua ediyorum. Kizimdaa 22 kilo aldigim icin bunda 15 kiloya razi olmak istiyorum saglikli kilo alalim yeter sonrasinda zaten veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…