- 7 Ocak 2018
- 27.611
- 80.121
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.141
Ayyyy onu hic sorma cok pismanim cok cokkkkkHer öğün 1 ekmekmigünde kaç öğün yiyosun diye sormaya korktum şimdi
Bendeki son durum bu :) yaklaşık 49la hamile kaldım şuan 50olmuşum. Kilo alamama sorunum var benim kızımdada toplam 12kilo almıştım 3700kızım dogdu 5de suyu falan desek 40ım çıktığında 48e geri düşmüştüm. Keşke bende biraz alabilsem boyuma göre kilom az kalıyor. 1.68boyum
Bazen deliler gibi yiyorum doymuyorum resmen ama bazende öyle bi kesiliyorki iştahım canım hiç istemiyor düzen olmadığı için alamıyorum üniversitedeyken 55i görmüştüm sadece dahada göremedim hamilelik dışındaAyyy cokk guzel keske bende kilo almasam istahin mi yok yoksa yiyip de almayanlardan misin
canım kilo almak hem normal doğumu zorlaştırıyor hem de bebekte insülin direnci çıkmasına sebep olabiliyor. doktorum bana ayda 1 kg alırsan şeker yüklemesi yapmaya da gerek kalmaz demişti. Başka ne zararı var onu bilmiyorum ama. gerçi çok kilo alanlarda da böyle şeyler çıkmayabiliyor ama doktorlar tedbiren söylüyor bence.Peki doktorların kilo almayın demesinin nedeni doğum anında herangi bir sıkıntı yaşanacağı içinmi yoksa doğumdan sonra veremeyiz diyemi kilo almayın diyorlar.Ayy her gittiğimde doktor sakın kilo alma kilo istemiyorum diyor neden istemiyor ki acaba?
Evet canım hamile kaldığın ay. Belli olur inşallah gittiğinde. Böyle belirsizlik kötü oluyor. Ben öğrendimde rahatladım biraz :)canım ben de baktım. bizimkisi kız dönemine denk geliyor yani hamile kaldığım ay, kız dönemi yazan yere denk geliyor. doğru bakmış mıyım? en son 12. haftada gittiğimizde %51 kız demişti, 1 hafta sonra kontrolüm o zaman belli olur belki.
Kilo almayınca sıkıntı olur mu acaba? Ben 73le başladım. 71e düştüm şuan 72.2 falan çıkıyorum. Yani başlangıca göre hala kilo almadım. Ve 17. Hafta içindeyim.canım kilo almak hem normal doğumu zorlaştırıyor hem de bebekte insülin direnci çıkmasına sebep olabiliyor. doktorum bana ayda 1 kg alırsan şeker yüklemesi yapmaya da gerek kalmaz demişti. Başka ne zararı var onu bilmiyorum ama. gerçi çok kilo alanlarda da böyle şeyler çıkmayabiliyor ama doktorlar tedbiren söylüyor bence.
Aman boşver kuzum yarasın bebeklerimize can boğazdan gelir elbet veririz çok stres yapma kendineA
Ayyyy onu hic sorma cok pismanim cok cokkkkk
Aman yaa bisver ne gerek var zaten kiloya almiyorsan iste bizim gibi ac kalmana gerek yok hahahbaahBazen deliler gibi yiyorum doymuyorum resmen ama bazende öyle bi kesiliyorki iştahım canım hiç istemiyor düzen olmadığı için alamıyorum üniversitedeyken 55i görmüştüm sadece dahada göremedim hamilelik dışında
Cok stres yapmiyorum ilk dogumumda hic dikkat enedim 22 kilo aldim ama dogumdan sonra emzirirken kendiliginden gitmisti simdi 2. Gitmez kalir diyorlar bilmiyorum vallaAman boşver kuzum yarasın bebeklerimize can boğazdan gelir elbet veririz çok stres yapma kendine
Amaaaann sen dinleme kimseyi. Herkes herşeyi der. Benim yengelerim de 2. Doğurdu valla şuan hala bekar hallerindeki gibiler. Hatta kuzenim 3. Doğurdu oda aynı şekilde. :)Cok stres yapmiyorum ilk dogumumda hic dikkat enedim 22 kilo aldim ama dogumdan sonra emzirirken kendiliginden gitmisti simdi 2. Gitmez kalir diyorlar bilmiyorum valla
yok ya bence sıkıntı olmaz, bebek sağlıklı olduğu sürece bence. ben kiloyu takmıyorum kafama, ömrümüzde yaşayabileceğimiz çok sınırlı bir süre bence bu hamilelik süreci. O yüzden de kilo almayayım diye kendimizi strese sokmak gereksiz geliyor, yine de dikkat etmekte fayda var tabi ama kendimizi çok kasmadan. kısacası bebekler sağlıklı olsun da gerisi bi şekilde hallolurKilo almayınca sıkıntı olur mu acaba? Ben 73le başladım. 71e düştüm şuan 72.2 falan çıkıyorum. Yani başlangıca göre hala kilo almadım. Ve 17. Hafta içindeyim.
İçine mayonez sıkmadığın müddetçe bi sorun olmaz bence bende sürekli bi ara domatese takmıştım bi ara aynı senin gibi patatese hamilelikten sanırım buda
Sen zayıf kalıyorsun kuzum bana göre
Kilomu yazmayayım daha iyi, biri ters bişey söyler yada ben durduk yere alınganlık yaparım üzülürüm sonra
Aynen o topa hiç girmeyelim canım
Kızlar bebekcinsiyet. Com diye bi site var orda anne baba doğum tarihlerini falan girip cinsiyet tahmini alabiliyorsunuz içinde bulunduğunuz döneme göre. Eski tarihlere de bakılıyor ben bir kaç tanıdığıma baktım doğru çıkıyor gibi sanki. 4 yeğeniminde doğru çıkıyor mesela. Kendiminkine baktım ara döneme denk geldiği için tahmin yapmıyor. Merak ettim doğruluğu varmı acaba gerçekten.
Arkadaşlar benim göğüslerim çok ağrıyor.Hiç geçmedi ağrısı,hele geceleri uykudan uyandırıyor sanki patlayacak gibi...Sizce bu normal mi?
Yol suyu bilmem de az kilo alarak dönebiliyor tabieheh sevindim bunu duyduğuma :) domatese de takığım ben.. onu ara öğün gibi tüketiyorum.. evet allahtan mayonez yok da tereyağ ve kaşar rendesi dışında malzeme koyamadığım için üstüne bolca ketçap sıkıyorum
Inşallah bu patatese düşkünlük yol su elektrik olarak dönmez
Oh denizin tadını çıkar baska birseycik düşünme miss gibi.burun kanamasi diş kanamasi normal bende de oluyo ara sira.bende coraspin kullaniyorum.normal.Kızlar nasılsınıız. Biz bugün Yalova'ya geldik eşimin açıköğretim gözetmenlik görevi var.Eşim üniversitenin belirlediği otelde kalıyor biz merkezde otelde kalıyoruz annemle denize karşı ben çok seviyorum denizi İstanbul kızıyım ama Eskişehire evlendim. Yarın eşim görevde olacak bizde annemle gezicez. Akşam eşim bize katılacak. Sanki az bişeyler hissediyorum ama hala net değil.Bir de burnumu silince kan görüyorum var mı öyle olan.kan dolaşımı hızlandığı için normalmiş.Bugün 17 haftam bitti şükür bebeğim artık benim kalbimin iç organlarımın sesini duyabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?