2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oh denizin tadını çıkar baska birseycik düşünme miss gibi.burun kanamasi diş kanamasi normal bende de oluyo ara sira.bende coraspin kullaniyorum.normal.
Benim de ara ara diş etlerim ve burnum kanıyor. Ben de coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bunlar mı sebep oluyor kan sulandığı için?

Benim de ara ara diş etlerim ve burnum kanıyor. Ben de coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bunlar mı sebep oluyor kan sulandığı için?
Evet canim,normalde kan sulandirici kullanmasakta kanama olabiliyor,vucudumuz bu donemde daha fazla kan urettigi icin illaki dis etleri kaniyor.ama biz extradan kan sulandirici kullandigimiz icin bizde bi tık fazla oluyor.benim her sabah dis etlerim kaniyo mesela.diş fircalayinca da cok kaniyo.gunde 1 kere veya 2 gunde 1 kere fircaliyorum artik.burun kanamasi da nadir de olsa olabiliyo.ozellikle kan sulandirici kullananlarda

Anladım canım çok teşekkür ederim :) bu hamilelik çok değişik bir süreç valla vücut adapte olmaya çalışıyor napsınn :) Ben de geçen gün kan ve idrar testi yaptırdım her zaman normal olan değerlerin biri açık biri koyu, biri açık biri koyu :)

Ben kullanmıyorum corasprin ama 3-4 hafta önce bende de olmuştu canm 2 gün burnum kanadı burnumu temizlerken zorlamamıştım bile. Bir daha olmadı ama

Hayırlısıyla şu eylül ayına sag salim gelebilseydik

Ben bazen sinir krizi geçiriyorum işyerinde tabi zararlıdır ama iş hayatı geriyor beni
Bende öyleyim canim herseye herkese sinirleniyorum resmen sinirlenmeye bahane ariyor gibiyim.en basindan beri boyleyim napcam bilmiyom :/ elimde olmiyo cogu zaman istemsizce oliyo.insallah cok zararli degildir

Iyi aksamlar herkese hamileliğimin başından beri gecmeyen mantar problemim vardi dün dr um fitil verdi bugün kullandım ama içim hiç rahat değil hamilelik kategorisi c diyor var mı benim gibi fitil kullanan

Iyi aksamlar herkese hamileliğimin başından beri gecmeyen mantar problemim vardi dün dr um fitil verdi bugün kullandım ama içim hiç rahat değil hamilelik kategorisi c diyor var mı benim gibi fitil kullanan
Canım bol bol kefir icsen aslında probiyotik sonucta mantarı yok eder gibime geliyo.cok mu kasintin var

Akıntıdan dolayı vajinal fitil kullandım. 2 tane. Hiç bakmadım hangi kategori dşye. Zararlı olsa doktorum vermezdi. Aksine sarı ve kokulu akıntı bebeğe zarar dedi hemrn fiti verdi

Çok değil aşırı
Bol bol kefir ic canim,ne kadar ilac fitil kullansakta bu mantar illetinin tek yolu probiyotik.birde ic camasirlarini yüksek derecede yika ve giymeden önce ütüle mutlaka mikroplari ölsün.genital bolgenin terlememesi icin ince seyler giy ince tayt falan.pamuklu ic çamaşırı giy.ve hergun ic camasirini degistir.eger terlersen gunde 2 defa da degistirebilirsin.eger akinti icin günlük ped kullaniyorsan onu da sakin kullanma.mümkün oldugu kadar gün icinde genital bolgeni havalandirmaya calis.evde etek giy hatta

Canım sağol önerilerin için ama yapıyorum zaten bunları hatta dr umun tavsiyesiyle sirkeli su bile yaptım ve çok iyi geldi ama 2-3 gün sonra tekrar başlıyor mecbur başladım fitile

Canım sağol önerilerin için ama yapıyorum zaten bunları hatta dr umun tavsiyesiyle sirkeli su bile yaptım ve çok iyi geldi ama 2-3 gün sonra tekrar başlıyor mecbur başladım fitile
Bunlari yapiosan ve yine tekrarliyorsa yapacak birsey yok o zman canim,mecbur fitil kullanman gerek.kefir iciyor musun kesin

Geçmiş olsun canım
Belirtikeri ne bu mantarın. Bende de deli gibi kaşıntı var ama alttan muayene edecek diye söylemedim.Bakalım ne olacak

Merhaba hatunlar siz benim zamanlarımı geçirdiniz daha tecrübelisiniz. Bugün ense kalınlığına baktı doktor 2 mm sınırda dedi kan testine göre soylerim dedi sizce sorun mudur bu cinsiyet olarakta alışveriş yapmayın daha ama erkeğe benziyor dedi erkek denip sonra kız olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…