2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba, ben 3mm ye kadar normal kabul edildigini biliyorum. Eger bu degerin uzerinde cikarsa sorun olarak goruluyor. Umarim kan testin de temiz cikar

Şu ana kadar kilo almayan ben bu hafta 1,7 kilo almışım nerdeyse iki kilo bir haftada çıldırıcam galiba ((( bu nasıl oldu anlamadım tamam biraz daha fazla yedim ama bedeli bu mu olmalıydı :)
Ah evet ne yazık ki hamilelikte kilo 3 aydan sonra alınıyor. Ben her hafta bir kilo alıyordum Ilkinde. Çok hareketle yakmak lazım. Yoksa şu icsen yarıyor.

Bugun dayanamayip su indomei endonezya makarnalari varya ondan yedim 2 paket. Sorun olmaz insallah cok canim cekti napayım ya (

Ellerinde uyusma agri yasayan var mi geceleri ve sabah uyandığınızda? Hic kilo almadim asiri tuz tuketimim de yok ödem oluşuyor ondan dedi doktor ama çözümü yok mu cok agriyor. Karpal tunel sendromu dedikleri gibi durum. Hamileikten sonra geciyormus ama hamilelige kadar bu agri uyutmaz cekilmez hic caresi yok mu (

Kızlar sabah aşırı kanamayla gözümü açtım yine ağlayarak hastaneye gidiyorum lütfen dua edin onu karnımda hissetmeye başlamışken kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum iki gün önce hiç bir kanama odağı yok dedi doktorum nerden geliyor bu kanlar bilmiyorum küçük bir parçada düştü neydi bilmiyorum

Benimde geçen hafta burun kanamam vardı bu hafta geçti şükür normal diyor doktorlarda

Canım önemli birşey yoktur ve güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Canım hiç bir sıkıntı yoktur gönlünü ferah tut, bak hissediyormuşsun eminim bebeğin seninledir. Plasenta bazen aşağı inince olabiliyor böyle kanamalar, belki de bundan dolayıdır. Bizi de haberdar et mutlaka.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Colcicegi89 Güzel haberlerle gel inşallah, bebeğin iyidir.

Kızlar Günaydın,

Tetanoz oldum 2 gün önce de, ben böyle bir ağrı görmedim ya, 2 gündür kolumu kaldıramıyorum, gitti soldan yaptı, soluma da yatamıyorum. Ne zaman geçer bunun acısı ya!

Canım inşallah bişey yoktur guzel haberlerle gel

2-3 güne geçer canim bende solumdan oldum çok ağrı yaptığı için bilerek soldan yapıyorlar bence. Bildiğin yara varmış gibiydi ve bende uyuyamıyordum gece rahat rahat. Ama geçer biraz sık disini

2-3 güne geçer canim bende solumdan oldum çok ağrı yaptığı için bilerek soldan yapıyorlar bence. Bildiğin yara varmış gibiydi ve bende uyuyamıyordum gece rahat rahat. Ama geçer biraz sık disini
Yahu kası mı deldi ne yaptı dedim yok böyle bir şey. Zaten doğru düzgün uyku yok bize, bir de bu

Canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah kötü bir durum yoktur rabbim yardımcın olsun

Geçmiş olsun ayağını biraz yukarıda uzat yok yok bişey olmaz artık kocaman oldu bazen böyle sorunlar oluyor son haftaya kadar kanaması olanlar da var

Yok diyolla hatta en son banu çiftçi’nin kanalında izlemiştim bununla ilgili bir video.

Yine de araştırın arkadaşlar şimdi hepinize zorla kola içiriyo gibi hissettim kendimi hahahah
Icemedim kuzu gecen bi dugunde iceyim dedm kuzenim su karistirmaya kalkti vazgextiydim cocuk muyum ben diye kizmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…