2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben yemektn kıstım ekmekten kısamadim neyse ya bebege zarsri olmasinda veririz kilolari nolck hos digumdn sonra hepinizi 14. Takima bekliyorm zayiflariz orda

İnşallah problem yoktur sakin ol canım dua et bol bol

Bende 10 gün sonra olucam bakalım ateş yapmasında ağrıya dayanırız

Selam kızlar idrar yolları enfeksiyonu olmusum
Antibiyotik yazdı doktor bu ilaç bitince 3 gun sonra idrar kültürü istedi. Bebeğe zararı olmayan bi ilacmis.
Birde sağ böbrek ve kasik tarafında lavaboda çok ağrım oluyordu.
Bebek bobrege baskı yapiyormus ve sağ bobregimde suan az derecede büyüme varmış daha doğmadan şu bana yaptığına bakın bebisin

Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin..
Saglikli bi sekilde dogsalar biz toparlariz insallah sonrasinda

Geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım bu bir örnek tabi en iyisini Rabbim bilir sağlıkla gelsin miniğin.

Benim yengem kuzenime 45 yaşında hamile kaldı çocuğu hiç istemedi hergün ağladı dua etti düşsün diye. Tabi sonra çok pişman oldu inan 9 ay boyunca yani doğuran kadar her gün her Allah in günü kanama geçirdi büyük büyük parçalar düşürdü. Çok şükür hiç bir şey olmadı bebeği sapa sağlam doğdu tam ayında sen de içini ferah tut bol bol dinlen dua et doktorların sözünden çıkma bebeğin de sende çok guclusunuz elbet günü gelince kavuşacaksınız birbirinize. Doğunca poposunu ısırırsın annesi :)

Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı çıkarmaz size. Benim de sürekli enfeksiyon çıkıyor, kuruyor, tekrarlıyor. Şu lanet olası iş yeri yüzünden. Alışmışım tuvaletim geldiğinde hissetmiyorum, ha şu telefona bakayım, şu misafirle ilgileneyim, şu maili atayım derken saatler geçiyor ancak o zaman gidiyorum tuvalete. Çok,çok tehlikeli aslında biliyorum ama hissetmiyorum tuvaletimi artık, farkına varamıyorum!

Evet canım berbat bi durum işyerinde de ortak wc oda kötü zaten e sabahtan akşama burdayiz mecbur giriyoruz idrar yaparken de yanıyor benim ve sagimda ağrı oluyo ve tam yapamıyorum kesik geliyo bu da baskıdan dolayiymis inşallah kurtuluruz ilerlemeden

Kızlar su içebiliyor musunuz? Normalde bende de sistit var, idrarımı bazen yaparken gözümden yaş gelirdi. Ama şimdi su tüketimimi baya artırdım. O yüzden sıkıntı çekmiyorum şükür. Yoksa benim de akıntım iltihabım bitmezdi.

Ne yalan solim ben pek icmezdim canım susamadikca. Şu 2 gündür çok içiyorum günde 3 litre. Daha faydasını göremedim bakalim

Iyi aksamlar herkese hamileliğimin başından beri gecmeyen mantar problemim vardi dün dr um fitil verdi bugün kullandım ama içim hiç rahat değil hamilelik kategorisi c diyor var mı benim gibi fitil kullanan

Ben de atlattım ama inat etmiştim fitil kullanmamaya ev yapımı yoğurdun suyunu içtim bir de kefir.. geçti şükür

Benim ense kalınlığı 2.5 çıktı. Kan testleriyle berbwe rbakınca risk görmedi.. inşallah sorun yoktır..

Sabah işe geldiğimde 0,5liklerden 5 tane alıyorum odama, akşama kadar mutlaka bitiriyorum onları. Sonra yemekle içtiğim,evde içtiğim falan derken 3 litreyi buluyorumdur.

Canım ya çok geçmiş olsun inş bi sıkıntı olmadan bu süreci atlatırsın Rabbim yardımcın olsun herşey onun elinde

Sabah işe geldiğimde 0,5liklerden 5 tane alıyorum odama, akşama kadar mutlaka bitiriyorum onları. Sonra yemekle içtiğim,evde içtiğim falan derken 3 litreyi buluyorumdur.
Ohhh maşallah yarasın canım, umarım bir daha yaşamazsın idrar yollarından sıkıntı. WC ye de gelir gelmez gitmek gerekiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…