- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.201
Ben yemektn kıstım ekmekten kısamadimBen sağ sol dönüşümlü yatıyorum birde. Ona rağmen çok ağrıyor.
Bennnnnnn..... Çok gergınım. Dün böyle gerildim gerildim minicik bir lafa bir patladım. Ikı saat ağladım ya .... çok utandım.
Yedı aylık gıbıyım. Çok kılo aldım. Rekor bende sanırım bu grupta. Hergun yemeyeceğim bugun dıye yataktan kalkıyorum. Sonuç aynı maalesef. Ilk oğlumda da 28 kılo almıştım. Snr düştüm 55lere ama yaş ilerledı şimdi. Çok almasak ıyıde bakalım.
İnşallah problem yoktur sakin ol canım dua et bol bolKızlar sabah aşırı kanamayla gözümü açtım yine ağlayarak hastaneye gidiyorum lütfen dua edin onu karnımda hissetmeye başlamışken kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum iki gün önce hiç bir kanama odağı yok dedi doktorum nerden geliyor bu kanlar bilmiyorum küçük bir parçada düştü neydi bilmiyorum
Bende 10 gün sonra olucam bakalım ateş yapmasında ağrıya dayanırız@Colcicegi89 Güzel haberlerle gel inşallah, bebeğin iyidir.
Kızlar Günaydın,
Tetanoz oldum 2 gün önce de, ben böyle bir ağrı görmedim ya, 2 gündür kolumu kaldıramıyorum, gitti soldan yaptı, soluma da yatamıyorum. Ne zaman geçer bunun acısı ya!
Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin..Selam kızlar idrar yolları enfeksiyonu olmusum
Antibiyotik yazdı doktor bu ilaç bitince 3 gun sonra idrar kültürü istedi. Bebeğe zararı olmayan bi ilacmis.
Birde sağ böbrek ve kasik tarafında lavaboda çok ağrım oluyordu.
Bebek bobrege baskı yapiyormus ve sağ bobregimde suan az derecede büyüme varmış daha doğmadan şu bana yaptığına bakın bebisin
İnşallah ilerlemez ya valla kalksın bi sola yatsin kurulmuş sağ tarafıma ayıptır :)))Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin..
Saglikli bi sekilde dogsalar biz toparlariz insallah sonrasinda
Geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar geldim yatış yapıldı bebek iyi plasentam aşağıdaydı zaten doktor ondan kaynaklı olduğunu söyledi alttanda baktı koca koca pıhtılar varmış birikmiş hep ilk günden beri hep sıkıntılı geçti umarım tam zamanında sorunsuz doğar elden birşey gelmiyor duadan başka
Canım bu bir örnek tabi en iyisini Rabbim bilir sağlıkla gelsin miniğin.Kızlar geldim yatış yapıldı bebek iyi plasentam aşağıdaydı zaten doktor ondan kaynaklı olduğunu söyledi alttanda baktı koca koca pıhtılar varmış birikmiş hep ilk günden beri hep sıkıntılı geçti umarım tam zamanında sorunsuz doğar elden birşey gelmiyor duadan başka
Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı çıkarmaz size. Benim de sürekli enfeksiyon çıkıyor, kuruyor, tekrarlıyor. Şu lanet olası iş yeri yüzünden. Alışmışım tuvaletim geldiğinde hissetmiyorum, ha şu telefona bakayım, şu misafirle ilgileneyim, şu maili atayım derken saatler geçiyor ancak o zaman gidiyorum tuvalete. Çok,çok tehlikeli aslında biliyorum ama hissetmiyorum tuvaletimi artık, farkına varamıyorum!Selam kızlar idrar yolları enfeksiyonu olmusum
Antibiyotik yazdı doktor bu ilaç bitince 3 gun sonra idrar kültürü istedi. Bebeğe zararı olmayan bi ilacmis.
Birde sağ böbrek ve kasik tarafında lavaboda çok ağrım oluyordu.
Bebek bobrege baskı yapiyormus ve sağ bobregimde suan az derecede büyüme varmış daha doğmadan şu bana yaptığına bakın bebisin
Evet canım berbat bi durum işyerinde de ortak wc oda kötü zaten e sabahtan akşama burdayiz mecbur giriyoruz idrar yaparken de yanıyor benim ve sagimda ağrı oluyo ve tam yapamıyorum kesik geliyo bu da baskıdan dolayiymis inşallah kurtuluruz ilerlemedenÇok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı çıkarmaz size. Benim de sürekli enfeksiyon çıkıyor, kuruyor, tekrarlıyor. Şu lanet olası iş yeri yüzünden. Alışmışım tuvaletim geldiğinde hissetmiyorum, ha şu telefona bakayım, şu misafirle ilgileneyim, şu maili atayım derken saatler geçiyor ancak o zaman gidiyorum tuvalete. Çok,çok tehlikeli aslında biliyorum ama hissetmiyorum tuvaletimi artık, farkına varamıyorum!
Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı çıkarmaz size. Benim de sürekli enfeksiyon çıkıyor, kuruyor, tekrarlıyor. Şu lanet olası iş yeri yüzünden. Alışmışım tuvaletim geldiğinde hissetmiyorum, ha şu telefona bakayım, şu misafirle ilgileneyim, şu maili atayım derken saatler geçiyor ancak o zaman gidiyorum tuvalete. Çok,çok tehlikeli aslında biliyorum ama hissetmiyorum tuvaletimi artık, farkına varamıyorum!
Evet canım berbat bi durum işyerinde de ortak wc oda kötü zaten e sabahtan akşama burdayiz mecbur giriyoruz idrar yaparken de yanıyor benim ve sagimda ağrı oluyo ve tam yapamıyorum kesik geliyo bu da baskıdan dolayiymis inşallah kurtuluruz ilerlemeden
Ne yalan solim ben pek icmezdim canım susamadikca. Şu 2 gündür çok içiyorum günde 3 litre. Daha faydasını göremedim bakalimKızlar su içebiliyor musunuz? Normalde bende de sistit var, idrarımı bazen yaparken gözümden yaş gelirdi. Ama şimdi su tüketimimi baya artırdım. O yüzden sıkıntı çekmiyorum şükür. Yoksa benim de akıntım iltihabım bitmezdi.
Iyi aksamlar herkese hamileliğimin başından beri gecmeyen mantar problemim vardi dün dr um fitil verdi bugün kullandım ama içim hiç rahat değil hamilelik kategorisi c diyorvar mı benim gibi fitil kullanan
Merhaba hatunlar siz benim zamanlarımı geçirdiniz daha tecrübelisiniz. Bugün ense kalınlığına baktı doktor 2 mm sınırda dedi kan testine göre soylerim dedi sizce sorun mudur bu cinsiyet olarakta alışveriş yapmayın daha ama erkeğe benziyor dedi erkek denip sonra kız olan var mi
Kızlar sabah aşırı kanamayla gözümü açtım yine ağlayarak hastaneye gidiyorum lütfen dua edin onu karnımda hissetmeye başlamışken kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum iki gün önce hiç bir kanama odağı yok dedi doktorum nerden geliyor bu kanlar bilmiyorum küçük bir parçada düştü neydi bilmiyorum
Sabah işe geldiğimde 0,5liklerden 5 tane alıyorum odama, akşama kadar mutlaka bitiriyorum onları. Sonra yemekle içtiğim,evde içtiğim falan derken 3 litreyi buluyorumdur.Kızlar su içebiliyor musunuz? Normalde bende de sistit var, idrarımı bazen yaparken gözümden yaş gelirdi. Ama şimdi su tüketimimi baya artırdım. O yüzden sıkıntı çekmiyorum şükür. Yoksa benim de akıntım iltihabım bitmezdi.
İç canım içi er ya da geç faydasını göreceksin. Hem senin için hem bebek için su candır :)Ne yalan solim ben pek icmezdim canım susamadikca. Şu 2 gündür çok içiyorum günde 3 litre. Daha faydasını göremedim bakalim
Canım ya çok geçmiş olsun inş bi sıkıntı olmadan bu süreci atlatırsın Rabbim yardımcın olsun herşey onun elindeKızlar geldim yatış yapıldı bebek iyi plasentam aşağıdaydı zaten doktor ondan kaynaklı olduğunu söyledi alttanda baktı koca koca pıhtılar varmış birikmiş hep ilk günden beri hep sıkıntılı geçti umarım tam zamanında sorunsuz doğar elden birşey gelmiyor duadan başka
Ohhh maşallah yarasın canım, umarım bir daha yaşamazsın idrar yollarından sıkıntı. WC ye de gelir gelmez gitmek gerekiyor işte.Sabah işe geldiğimde 0,5liklerden 5 tane alıyorum odama, akşama kadar mutlaka bitiriyorum onları. Sonra yemekle içtiğim,evde içtiğim falan derken 3 litreyi buluyorumdur.
içmeye caliscaz artık bu arada sezeryan dedi doktor tüp bebek olduğu için napicaz bakalım cnmİç canım içi er ya da geç faydasını göreceksin. Hem senin için hem bebek için su candır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?