- 20 Aralık 2017
- 591
- 856
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.221
Sağlıkla gelsin de canım en önemlisi o. Doktorun da elbet bir bildiği vardır. Benim de 5. Aşılama sonrası kavuşulmuş bir gebelik, ben de sezeryan istiyordum ama doktorum normalden yana. Üstelik kan sulandırıcı ilaç ve iğne kullanıyorum ona rağmen normal yapmanda bir sakınca Yok dedi. Ben iki Doğum şekline de aynı mesefadeyim, çünkü ikisinin de kendince avantaj ve dezavantajları var. Şu şöyle iyi, kötü, bla bla diyemem o yüzden. Zamana bırakalım bakalım hakkımızda hayırlısıiçmeye caliscaz artık bu arada sezeryan dedi doktor tüp bebek olduğu için napicaz bakalım cnm
Ay canim cok üzüldüm gecmis olsun,insallah melegin sıkı sıkı tutunur sana Allah büyük.bence şu 1 2 ayi yatarak geçir nolur nolmazKızlar geldim yatış yapıldı bebek iyi plasentam aşağıdaydı zaten doktor ondan kaynaklı olduğunu söyledi alttanda baktı koca koca pıhtılar varmış birikmiş hep ilk günden beri hep sıkıntılı geçti umarım tam zamanında sorunsuz doğar elden birşey gelmiyor duadan başka
Canim kan sulandirici kullanmanin sebebi nedir?hani ilk gebelikse pihtilasma testi yapilmamistir diye dusunuyorum.kanda pihtilasma testi yapildi mi?Sağlıkla gelsin de canım en önemlisi o. Doktorun da elbet bir bildiği vardır. Benim de 5. Aşılama sonrası kavuşulmuş bir gebelik, ben de sezeryan istiyordum ama doktorum normalden yana. Üstelik kan sulandırıcı ilaç ve iğne kullanıyorum ona rağmen normal yapmanda bir sakınca Yok dedi. Ben iki Doğum şekline de aynı mesefadeyim, çünkü ikisinin de kendince avantaj ve dezavantajları var. Şu şöyle iyi, kötü, bla bla diyemem o yüzden. Zamana bırakalım bakalım hakkımızda hayırlısı
Canım benim 3. gebeliğim ama maalesef bundan önceki 2 bebeğimi düşükle kaybettimCanim kan sulandirici kullanmanin sebebi nedir?hani ilk gebelikse pihtilasma testi yapilmamistir diye dusunuyorum.kanda pihtilasma testi yapildi mi?
Allah yardimcin olsun kuzu iğne hergün canını acitiyor mu?o da cok zor olur eminim,ama yeterki melegimiz saglicakla gelsin.biz anneler onlar icin her zorluga katlaniykruzCanım benim 3. gebeliğim ama maalesef bundan önceki 2 bebeğimi düşükle kaybettimİkinci düşükten sonra genetik ve pıhtılaşma testleri yapıldı. Bende, eşimde ve bebekte genetik bi hastalık çıkmadı şükür ama bende pıhtılaşmaya sebep olan heterozigot bir gene rastlandı. Gendeki mutasyon çok kötü bir mutasyon değil ama doktor yine de tedbiren iğne ve ilaç verdi. 100lük coraspin ve 0.2 ml hibor kullanıyorum günlük.
Aynen canım hayirlisi ile gelsinler inşallah yavrularimiz :)Sağlıkla gelsin de canım en önemlisi o. Doktorun da elbet bir bildiği vardır. Benim de 5. Aşılama sonrası kavuşulmuş bir gebelik, ben de sezeryan istiyordum ama doktorum normalden yana. Üstelik kan sulandırıcı ilaç ve iğne kullanıyorum ona rağmen normal yapmanda bir sakınca Yok dedi. Ben iki Doğum şekline de aynı mesefadeyim, çünkü ikisinin de kendince avantaj ve dezavantajları var. Şu şöyle iyi, kötü, bla bla diyemem o yüzden. Zamana bırakalım bakalım hakkımızda hayırlısı
Amin canım benim. İlk zamanlar çok yakıyordu sıvıyı enjekte ettiğimde ama sanırım alıştım artık 2 aydır kullanıyorum hissetmiyorum gibi bir şey oldu artık :) Dediğin gibi bebek iyi olsun da canım çok yansa da katlanırım bi şekilde.Allah yardimcin olsun kuzu iğne hergün canını acitiyor mu?o da cok zor olur eminim,ama yeterki melegimiz saglicakla gelsin.biz anneler onlar icin her zorluga katlaniykruz
Rabbim bebeğini korusun canım.İnşallah bebeğin iyidir ve önemsiz bişeydir.Kızlar sabah aşırı kanamayla gözümü açtım yine ağlayarak hastaneye gidiyorum lütfen dua edin onu karnımda hissetmeye başlamışken kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum iki gün önce hiç bir kanama odağı yok dedi doktorum nerden geliyor bu kanlar bilmiyorum küçük bir parçada düştü neydi bilmiyorum
Aynen konuşmaya yürümeye korkar oldumBende konuşurken nefes nefese kaliyorum aniden tikaniyorum.konusmaya korkar oldum artık.
Aynen.artik cok konuşmamaya calisiyorum.nefesim kesiliyo ve başa agri giriyor sonraAynen konuşmaya yürümeye korkar oldum
Kızlar bana doktor söylemiyor kilosunu iyi mi diyorum iyi diyor nasıl öğrendiniz sizkızlar benmde 15+2 de 135 gr cıktı.
bu arada kalca agrısı bendede felaket durumda bide benm böbrekten dolayı saga yatmam yasak hep sola yatyorum artık sol kalçamdan eğilemiyorum bazen bacagıma vuruyo agrısı ilerleyen zamanlarda napcaz bilmiyorum valla
Ben tıkanıyorum öksürmekten kusma vardı biraz o geçti şükürAynen.artik cok konuşmamaya calisiyorum.nefesim kesiliyo ve başa agri giriyor sonra
Günaydın canım, bol bol dışarı çık dolaş içindeki enerjiyi at. böyle bebekten önce kendine zarar veriyorsun, müzik dinle çık dışarı yürü doğuma kadar iyi enerji depola.Başka sinirli hamilelik geçiren var mi aranizda???????????
Birsey olmayacagini bilsem bütün evi dagiticam yakicam sinirden.icimde anlamlandiramadigim bi sinir var.anneme babama eşime herkese sinirliyim.o esnada kalp atisim hizlaniyor,aglamak istiyorum.sonrada zarar verdim korkusuyla iyice sinirleniyorum.ooof off((((( insallah birsry olmaz
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. maşallah çok tatlı gülerek poz vermiş gibi kuzucuk.selam kızlar. bizde bugun kontroldeydik cinsiyetini öğrendim bizede bir pipili geliyor :)
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. maşallah çok tatlı gülerek poz vermiş gibi kuzucuk.
Canım merhaba. Sanırım doktorunuz yunus beydi dimi. O mu söyledi sezeryan olur diye. Çünkü bende normal düşünüyordum daha yunus beyle konuşmadık doğum şeklini. Ama çevremden de duyduğum tüp bebek olduğu için sezeryan olur diyorlariçmeye caliscaz artık bu arada sezeryan dedi doktor tüp bebek olduğu için napicaz bakalım cnm
GünaydınGünaydıın. Bugün kontrolümüz var bizimde. Bekliyorum şuanda doktoru heyecanla,bakalım bizim tospik ne alemde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?