- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.241
İnşallah canım.. ana oğul deyince bi tuhaf oldum :) bide kızmış nasıl olur amaGünaydın
Hayırlı haberlerle gelin ana oğul
Selam cnm yunus hoca ile doğum şeklini gorusmedik daha başka özel bir hastaneye gittim onların yogun olmasından dolayı acil bir durum olduğu için.Canım merhaba. Sanırım doktorunuz yunus beydi dimi. O mu söyledi sezeryan olur diye. Çünkü bende normal düşünüyordum daha yunus beyle konuşmadık doğum şeklini. Ama çevremden de duyduğum tüp bebek olduğu için sezeryan olur diyorlar
Ağrın dayanilmazsa doktoruna sor mutlaka yada kontrole git. Inşallah hiçbir şey yoktur.Kızlar dünden beri adet ağrısına benzeyen ağrım var. (inşallah adet ağrısı gibidir ) kasık bölgem taş gibi. Ağrı arada gelip gidiyor . Dışardan kasılma görüntüsü tok. Cok endişeliyim. Nedir sizce
Sürpriz aslında kızmışİnşallah canım.. ana oğul deyince bi tuhaf oldum :) bide kızmış nasıl olur ama
Sağol balım,mümkün oldugunca kafami dagitmaya calisiyorum ama bu söylediklerini de yaparım.Günaydın canım, bol bol dışarı çık dolaş içindeki enerjiyi at. böyle bebekten önce kendine zarar veriyorsun, müzik dinle çık dışarı yürü doğuma kadar iyi enerji depola.
bana direk söledi can ben sormadım ama ilk kez bu kontrolde söledi sen kacncı haftanda gittnKızlar bana doktor söylemiyor kilosunu iyi mi diyorum iyi diyor nasıl öğrendiniz siz
Çok net pipi ve testis gördüm :) herşey iyiymiş çok şükür. 360 gr olmuş nekadar büyükk :)) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var.Sürpriz aslında kızmış
Ikisinin sevgiside güzeldir eminim. Bir kızın vardı birde erkek olursa ne güzel ikisinin sevgisine tatmis olursun.
Benim doktorum normal Doğum yapabilirsin ileri zamanda şartlar uygun olursa dedi . Ama uzun zaman bebek bekleyen aileler bebeği içerde fazla bekletmek istemiyor bu sebeple genelde sezeryan yapılıyor dedi.ahh bende görebilecek miyim o günleri bilmiyorum tabiiCanım merhaba. Sanırım doktorunuz yunus beydi dimi. O mu söyledi sezeryan olur diye. Çünkü bende normal düşünüyordum daha yunus beyle konuşmadık doğum şeklini. Ama çevremden de duyduğum tüp bebek olduğu için sezeryan olur diyorlar
Canim öyle umutsuz umutsuz konusma üzülüyorum gercekten,tabikide Allahin izniyle hepimiz görürüz insallah o gunleri.merak etme rabbim melegini vermis sana,sag salim kucagina almayı da nasip edecektir insallah.pozitif düşünBenim doktorum normal Doğum yapabilirsin ileri zamanda şartlar uygun olursa dedi . Ama uzun zaman bebek bekleyen aileler bebeği içerde fazla bekletmek istemiyor bu sebeple genelde sezeryan yapılıyor dedi.ahh bende görebilecek miyim o günleri bilmiyorum tabii
Bilemiyorum çok zor bulduk bu bebeği sayısız tedaviler hayal kırıklıkları ümidimi kestiğim anda pozitifi gördük tüp bebekle. Kalp atışından iki gün sonra kanamam başladı 3 ay dinlendim tam kafamı topluyorum inanıyorum hop yine kanama .iki gün önce doktor herşey yolunda dedi pozitif olmaya başladım sabah yine kanama bu süreci yüreğim ağzımda geçirecek gibi duruyorum yavrum ne kadar dayanabilir bilmiyorum çok üzülüyorumCanim öyle umutsuz umutsuz konusma üzülüyorum gercekten,tabikide Allahin izniyle hepimiz görürüz insallah o gunleri.merak etme rabbim melegini vermis sana,sag salim kucagina almayı da nasip edecektir insallah.pozitif düşün
Canım ben 15. Haftada belki erken diye söylemedibana direk söledi can ben sormadım ama ilk kez bu kontrolde söledi sen kacncı haftanda gittn
Canım,anliyorum ne kadar üzgün oldugnu ama öyle mucizelere sahit olundu ki,eger meleginin bu dünyada yiyecek ekmegi varsa hic merak etme eninde sonunda gelecektir yine sana.tedbirini elden birakma,takdir de Allahtan.şu mubarek günlerde sana ve tüm riskli hamilelik geçiren kadinlarimiza rabbim yardim etsin.insaAllah rabbim sana da yardim edecektir canim benim.cok stres yaparsan bebeginde strese girer.rahat ol ve bol bol dua et Allah büyük.inaniyorum ben Allahin izniyle sag salim alacakssin melegini kucağına.Bilemiyorum çok zor bulduk bu bebeği sayısız tedaviler hayal kırıklıkları ümidimi kestiğim anda pozitifi gördük tüp bebekle. Kalp atışından iki gün sonra kanamam başladı 3 ay dinlendim tam kafamı topluyorum inanıyorum hop yine kanama .iki gün önce doktor herşey yolunda dedi pozitif olmaya başladım sabah yine kanama bu süreci yüreğim ağzımda geçirecek gibi duruyorum yavrum ne kadar dayanabilir bilmiyorum çok üzülüyorum
olabilir canm ben 16. haftada gittim zaten 135 gr yani muhtemelen önceki haftalarda ölçmek zor oluyodur bi daha gittiginde sölemezse özellikle sor,ki iyi demiş zaten merak etme senCanım ben 15. Haftada belki erken diye söylemedi
Cnm benim hic sıkma canini rabbim ol dedikten sonra hersey olur ben kizimdayken doguma gidene kadar kanamam oldu ilk 3 ay yattim kilo verdim sonra surekli kanamam oldu ama rabbim yiyecek ekmegi varsa nasip ediyor hic strese sokma kendini bebegini de uzme mutlu ol guzel dusun derdimizden buyuk Rabbimiz var bunu unutmaBilemiyorum çok zor bulduk bu bebeği sayısız tedaviler hayal kırıklıkları ümidimi kestiğim anda pozitifi gördük tüp bebekle. Kalp atışından iki gün sonra kanamam başladı 3 ay dinlendim tam kafamı topluyorum inanıyorum hop yine kanama .iki gün önce doktor herşey yolunda dedi pozitif olmaya başladım sabah yine kanama bu süreci yüreğim ağzımda geçirecek gibi duruyorum yavrum ne kadar dayanabilir bilmiyorum çok üzülüyorum
Çok yakın arkadaşım doğuma kadar kanama yaşadı,doktorlar hep olumsuz konuşuyordu. 37. Haftada doğdu gayet sağlıklı bi oğlu var şimdi. Olumsuz düşünüp strese sokma bebeğinide,inşallah sorunsuz kucağına alacaksın.Bilemiyorum çok zor bulduk bu bebeği sayısız tedaviler hayal kırıklıkları ümidimi kestiğim anda pozitifi gördük tüp bebekle. Kalp atışından iki gün sonra kanamam başladı 3 ay dinlendim tam kafamı topluyorum inanıyorum hop yine kanama .iki gün önce doktor herşey yolunda dedi pozitif olmaya başladım sabah yine kanama bu süreci yüreğim ağzımda geçirecek gibi duruyorum yavrum ne kadar dayanabilir bilmiyorum çok üzülüyorum
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçecektir benim arkadaşım da doğuma kadar kanama yaşadı şimdi kocaman oldu oğlu çok da tatlı maşallah. Herkesin hikayesi farklı, hamileliği farklı inşallah hepimiz sağlıkla bebişlere kavuşalım allah büyüktürBilemiyorum çok zor bulduk bu bebeği sayısız tedaviler hayal kırıklıkları ümidimi kestiğim anda pozitifi gördük tüp bebekle. Kalp atışından iki gün sonra kanamam başladı 3 ay dinlendim tam kafamı topluyorum inanıyorum hop yine kanama .iki gün önce doktor herşey yolunda dedi pozitif olmaya başladım sabah yine kanama bu süreci yüreğim ağzımda geçirecek gibi duruyorum yavrum ne kadar dayanabilir bilmiyorum çok üzülüyorum
Görürsün canım inşallah ablamında plasenta aşşağıdaydı ama o kanama olmamasına rağmen 5.aya kadar yattı.Sende dikkat et bence kanama durdu diye dikkatsizlik yapma canım.Allahın izniyle kavuşucaksın bebeğine.Benim de düşük tehlikem var evde yatıyorum ne yemek ne temizlik dışarı bile çıkmıyorum nerdeyse biz elimizden geleni yapalım inşallah gerisi Allah kerimBenim doktorum normal Doğum yapabilirsin ileri zamanda şartlar uygun olursa dedi . Ama uzun zaman bebek bekleyen aileler bebeği içerde fazla bekletmek istemiyor bu sebeple genelde sezeryan yapılıyor dedi.ahh bende görebilecek miyim o günleri bilmiyorum tabii
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdahım bende tüp bebekle hamile kaldım.Bebeğimi kaybedersem ne yaparım hiç bilmiyorum.Rabbim bebeklerimizi korusun.Gerçekten çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasınBilemiyorum çok zor bulduk bu bebeği sayısız tedaviler hayal kırıklıkları ümidimi kestiğim anda pozitifi gördük tüp bebekle. Kalp atışından iki gün sonra kanamam başladı 3 ay dinlendim tam kafamı topluyorum inanıyorum hop yine kanama .iki gün önce doktor herşey yolunda dedi pozitif olmaya başladım sabah yine kanama bu süreci yüreğim ağzımda geçirecek gibi duruyorum yavrum ne kadar dayanabilir bilmiyorum çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?