- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.261
Anladım canım yunus bey normal istersek hayır demez sanırım. Hayırlısı bakalımSelam cnm yunus hoca ile doğum şeklini gorusmedik daha başka özel bir hastaneye gittim onların yogun olmasından dolayı acil bir durum olduğu için.
O doktor öyle söyledi
Elbette görürüz canım sen böyle düşünme. Doğuma kadar kanaması olanları duydum hiç endişelenme Rabbım nasip ederse kucağımıza alcaz. Bende tüp bebekle hamile kaldım o yüzden seni anlıyorum canım. Kendini üzme bu kadar. Dua et inşallah hiç birşey olmayacakBenim doktorum normal Doğum yapabilirsin ileri zamanda şartlar uygun olursa dedi . Ama uzun zaman bebek bekleyen aileler bebeği içerde fazla bekletmek istemiyor bu sebeple genelde sezeryan yapılıyor dedi.ahh bende görebilecek miyim o günleri bilmiyorum tabii
MerhabaSelamlar anneler
Yarın 18+0 oluyoruz ben çok minik pit pitlar hissediyorum göbisim de baya baya büyüdü hamile olduğum net ortada. Ben de hissetmezken çok kafaya takmıştım hatta ruyalarima giriyordu şimdi de sürekli her gün hissetmiyorum dün hissetmedim mesela bugün hissettim sürekli olmuyor yani hissetmeyen arkadaşlar da bence hareket halinde felan oldukları için kaçırıyor olabilirler birkaç hafta sonra daha net hissedeceğiz inşallah hepimiz
MerhabaMerhabaadacinar Minik pit pitlar derken o bolgede böyle nabız atımı gibi şeyler mi hissediyorsun? Yoksa daha değişik mi? Bende çok heyecanliyim, böyle tekmeler falan hissetmek istiyorum ama daha çok erken sanırım. gece yattığımda bazen sağ bazen sol kasık bölgeme doğru bir baskı oluyor hemen elimi oraya koyuyorum. Sanki bilekteki nabiz atımı gibi pit pit hissediyorum ama ne hissettiğimden emin değilim
Doktor antibiyotik verdi yine işe yaramadı bir gıcık tıkanık durum Boğaz’da biley var atamıyorum denenedşğim şey kalmadı hamileyim diye ağır ilsç veremiyorlar akşam hava verdiler biraz iyi geldi ama korkuyorum tıkanmaktan
digumdn sonra hepinizi 14. Takima bekliyorm zayiflariz orda
Benide yazın listeye :) +4 kilo ile durmak yok yola devam :)Kuzum sen yaz beni şimdiden listeye
Maşallah cnm Rabbim kucağına alımayi nasip etsin inşallah ..analı babalı büyütsünKuzumun ilk cicişlerii
Benim doktorum da şartlar uyarsa bırmal doğum dedi. Tüp bebek diye sezaryen diye direten doktorları anlamıyorum. Çok yakın arkadaşım da doğumu bekliyor doktoru şu an için normal dedi.Benim doktorum normal Doğum yapabilirsin ileri zamanda şartlar uygun olursa dedi . Ama uzun zaman bebek bekleyen aileler bebeği içerde fazla bekletmek istemiyor bu sebeple genelde sezeryan yapılıyor dedi.ahh bende görebilecek miyim o günleri bilmiyorum tabii
Inşallah hayırlısı ile.. :))Merhaba
Evet nabız gibi ama nabız kadar sürekli değil birkaç tane oluyor kesiliyor elimi koymadan içerden hissediyorum canım bir de sürekli olmuyor ya da ben duymuyorum bugün iki pit pit duydum o kadar. Sanırım 20. Haftadan sonra daha net duyacağız inşallah hatta anne olmuş arkadaşlarım rahatsız bile olacaksın bam gum diye tekmeler atacak diyorlar :)))) inşallah o günleri de görürüz hepimiz
Sağol kuzum inşallah cümlemizinkiniMaşallah cnm Rabbim kucağına alımayi nasip etsin inşallah ..analı babalı büyütsün
Peki ya o gömleğin güzelliğiKuzumun ilk cicişlerii
Bilemiyorum çok zor bulduk bu bebeği sayısız tedaviler hayal kırıklıkları ümidimi kestiğim anda pozitifi gördük tüp bebekle. Kalp atışından iki gün sonra kanamam başladı 3 ay dinlendim tam kafamı topluyorum inanıyorum hop yine kanama .iki gün önce doktor herşey yolunda dedi pozitif olmaya başladım sabah yine kanama bu süreci yüreğim ağzımda geçirecek gibi duruyorum yavrum ne kadar dayanabilir bilmiyorum çok üzülüyorum
Güle güle kullansın oğluşun. Canım müsait olduğunda uyku seti ve nevresimini paylaşırmısın bize de fikir olsun :)Kızlar okudum haberlerinizü kontrole gidenler maşallah size..
Biz bugün eşim sınav görevindeyken gezdik Yalova'da. Burada çok güzel şeyler varmış çok güzel tişörtler pijama elbise aldım hamile kotu aldım eşim geldi özdileğe gittik buranınki güzel ve ben coştum. oğluşa uyku seti,nevresim takımı, tam takım hastane çıkışı, tulum,alt üst takım,battaniye aldım çok erken aslında ama dayanamadım hayırlısıyla sağlıkla gelir giyer inşallah..çok yoruldum ama annemle gündüz gezdik birde orayı gezdim belim ağrıyor biraz erkenden uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?