2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba.. Bende yeni katıldım araniza. Kısmetse bende eylül annesi olacağım. Benim ilk bebeğim olacak. Tecrübeli annelere sorum şu ki, ufak ufak birşeyler almak istiyorum kızıma. Nerden başlamalıyım? Çok ta hevesliyim birşeyler almak için. 17.haftamdayım doktorum 16. Haftada cinsiyetin kiz olduğunu söyledi. Artık değişmez degilmi cinsiyet? Yatağı gardırobu falan büyük şeyleri yazın almayı düşünüyoruz. Ben şuan için neler alabilirim? Şimdilik sadece bir tane hastane çıkışı aldım. Cinsiyet ögrendigim gün.

Colcicegi89 canım üzülme annem bana hamileyken 9 ay kanamam oldu böyle pelte pelte çürük çürük pıhtılar kanlar geldi, her dr a gittiğimde kürtaj masasına beni yatırıyolardı bi bakıyolardı sen sapasağlam yaşıyon kalk masadan deyip eve yolluyolardı dedi, 4250 kilo doğmuşum gayet sağlıklıymışım korkma hiç bişe olmicak Allahın izniyle..bak sapasağlamım :*

Selam cnm yunus hoca ile doğum şeklini gorusmedik daha başka özel bir hastaneye gittim onların yogun olmasından dolayı acil bir durum olduğu için.
O doktor öyle söyledi
Anladım canım yunus bey normal istersek hayır demez sanırım. Hayırlısı bakalım

Elbette görürüz canım sen böyle düşünme. Doğuma kadar kanaması olanları duydum hiç endişelenme Rabbım nasip ederse kucağımıza alcaz. Bende tüp bebekle hamile kaldım o yüzden seni anlıyorum canım. Kendini üzme bu kadar. Dua et inşallah hiç birşey olmayacak

Merhaba adacinar Minik pit pitlar derken o bolgede böyle nabız atımı gibi şeyler mi hissediyorsun? Yoksa daha değişik mi? Bende çok heyecanliyim, böyle tekmeler falan hissetmek istiyorum ama daha çok erken sanırım. gece yattığımda bazen sağ bazen sol kasık bölgeme doğru bir baskı oluyor hemen elimi oraya koyuyorum. Sanki bilekteki nabiz atımı gibi pit pit hissediyorum ama ne hissettiğimden emin değilim

Merhaba
Evet nabız gibi ama nabız kadar sürekli değil birkaç tane oluyor kesiliyor elimi koymadan içerden hissediyorum canım bir de sürekli olmuyor ya da ben duymuyorum bugün iki pit pit duydum o kadar. Sanırım 20. Haftadan sonra daha net duyacağız inşallah hatta anne olmuş arkadaşlarım rahatsız bile olacaksın bam gum diye tekmeler atacak diyorlar :)))) inşallah o günleri de görürüz hepimiz

Daha önceden de bu mevsimde olur muydu?

Kızlar ben çok uyuyorum ya napsamda engellesem bunu bilmiyorum bide üzülüyorum saat 1 kadar uyuyorum 2 gibi anca kahvaltı yapıyorum kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum 3,4 gibi yatıp 7 gibi kalkıyorum napcam bilmiyorum şu 1 haftadır yüzüm gözüm şişti uyumaktan bebeğimde aç kalıyo diye vicdan yapıyorum

Benim doktorum da şartlar uyarsa bırmal doğum dedi. Tüp bebek diye sezaryen diye direten doktorları anlamıyorum. Çok yakın arkadaşım da doğumu bekliyor doktoru şu an için normal dedi.

Inşallah hayırlısı ile.. :))

Canım çok iyi anlıyorum seni.aynı durumdayız tüp bebek hep yüreğimiz ağzımızda biraz kanamam oldu moralim bozuldu ama inan olacak olduktan sonra olurdu yani en baştan biraz aşağıdaymış çevresinde vardır onu atıyorsundur yat dinlen dikkat et canım inşallah birşey olmayacak ileri zamanda plasenta yukarı da çıkabiliyor kontrol altındasın Allah'a emanet dualarımdasın

Kızlar okudum haberlerinizü kontrole gidenler maşallah size..

Biz bugün eşim sınav görevindeyken gezdik Yalova'da. Burada çok güzel şeyler varmış çok güzel tişörtler pijama elbise aldım hamile kotu aldım eşim geldi özdileğe gittik buranınki güzel ve ben coştum. oğluşa uyku seti,nevresim takımı, tam takım hastane çıkışı, tulum,alt üst takım,battaniye aldım çok erken aslında ama dayanamadım hayırlısıyla sağlıkla gelir giyer inşallah..çok yoruldum ama annemle gündüz gezdik birde orayı gezdim belim ağrıyor biraz erkenden uyurum

Güle güle kullansın oğluşun. Canım müsait olduğunda uyku seti ve nevresimini paylaşırmısın bize de fikir olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…