2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
çok çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle

Canım ben tecrübeli değilim ama naçizane bir önerim olacak sana. Şimdiden bebek arabası, ana kucağı ve oda yapmayıp park yatak falan almayı düşünüyorsan alabilirsin. Battaniye, eylül ayına uygun ufak tefek kıyafetler de olabilir. Çıt çıtlı zıbınların ve tulumların çok işe yaradığını okudum. Biz eşimle şimdiden biberon, oyun minderi, emzik, buhar makinesi, ufak tefek oyuncak ve yukarıda saydıklarımın hepsinden aldık biraz aceleci davrandık ama ilk çocuk olunca heveslendik aldık baya bir şeyler. Ne kadarını kullanırız bilemem

Güle güle kullansın oğluşun. Canım müsait olduğunda uyku seti ve nevresimini paylaşırmısın bize de fikir olsun :)

Arabada canım eşyalar yarın eve dönücez akşam çekerim hepsini valla daha güzelleri vardır belki ama gördük aldık bakalım. Uyku setinin kendi yorganı oluyor acaba ayrı bebek yorganı alıp nevresim takımı mı alsaydım bilmiyorum orda da açamadık modeli gördük sadece uyku setinin eve gidince açıcam

Bebek arabasını ilk etapta almayı düşünmüyoruz. Onun yerine kanguru kullanmayı düşünüyorum yeni doğana uygun slingler varmış. Oda istiyorum ama şu büyüyebilen beşikler nasıl acaba ? Çünkü kıyafetleri için gardırop çekmece falan lazim ilk sene beşiği de bizim odamıza koyarız dedik. Siz kıyafetlerini ınternetten mi aldınız yoksa belli bir mağazadan mi? Bir sürü kiyafet almak istiyorum ama cinsiyeti değişir diye korkuyorum. Bir dahaki doktor randevum mayısın 10unda artık o zaman 20 haftalık olacak cinsiyet değişmez herhalde. O zaman ben bir dahaki doktor randevuma kadar biberon emzik bebek küveti ve oyuncak alabilirim. Bi de dayanamazsam unisex kıyafetlerden de alırım o zaman. Tesekkurler :)

Ne demek :) bizim de cinsiyet belli değil %51 kız gibi ama biz yine de beyaz şeyler aldık. Carter’s, mothercare ve idilbaby den organik kıyafetler aldım ben şimdilik. Cuma gidicem bakalım inşallah o zamana netleşirse daha renkli şeyler almayı düşünüyorum.
Allah nasip ederse ben bebeğimi yaşına kadar odamda yanımda park yatakta yatırıp sonra da montessori yataklardan yaptırıp ayrı oda yapmayı düşünüyorum. Bi boş odam var benim orda eşimin bekarlık gardırobu duruyor, bebeğe de onu kullanmayı düşünüyorum eşyaları için kendi odası olana kadar.

Çok geçmiş olsun. 1. gebeliğimde tam 6,5 ay yattım. Sürekli kanamam vardı. Öyle böyle değildi kanamam. Plasentası ayrılmıştı oğlumun, kanama ondan dolayıydı. Ama 41. haftada 4 kilo doğdu sonra. Diyeceğim şu ki, gönlünü ferah tut. Her kanama düşüğü getirmiyor. Sen elinden geleni yapıyorsun, gerisi Allah a havale.

Kuzum sen yaz beni şimdiden listeye

Benide yazın

Kızlar merhaba, sizden duaya ihtiyacım var kuzenim ikizlere hamileydi 22 haftalık ne yazıkki erken doğum oldu..bebekler küvezde psikolojisi altüst oldu...nolur bebekler içinde anne içinde dua edin...Rabbim birbirlerine bağışlasın onu...son 2 haftadır bölle hamile haberleri aldıkca üzülüyorum, ailemde endişeleniyor üzülme diye...

Çok teşekkür ederim canım Allah bağışlasın. kaçıncı hafta başladığını hatırlıyor musun kanamanın

Üzüldüm canım çok erken olmuş inş yaşarlar anlamadılar mı acaba bir süre uzatabiliyorlar erken farkedilince

Rabbim sağlıkla kucaklatsın bebekleri annesine babasına!

rabbim bebeklere de
Anneye de yardim etsin ins.tez zamanda saglikla evlerine donsunler

Üzüldüm canım çok erken olmuş inş yaşarlar anlamadılar mı acaba bir süre uzatabiliyorlar erken farkedilince
Amin inşallah kızlar sağolun..kanaması 1.ve 3.ayda daha şiddetli vardı, bu ufak bi kanamaymış ama suyu gelmiş peşine birden..dr kanama normal diyomuş hep tüp bebek olduğu için

Cnm güle güle kullan .bu saydıklarının tamamı mecbur,zaten alacaksın.denk gelmiş almışsın en güzeli en mantıklısı.ben de oğlumda almıştım8. Ayda sldım.alıp alıp geçtim.ayakta duramıyordum bile.hiç içime sinmediler.kaliteleri pamukları çok kötüydü denebilir.kızıma en kısa zamsnda başlicam.mecbur alınacak

Cnm tanışmıyoz ama hissettim ben ve çok
Çok üzüldüm.(bir anne için gerçekten çok zor.benzer şey ablamın başıma geldi.gelen dedi sınav.üzülme allahın takdiri.giden dedi.bir daha olur üzülme.ablam aşırı sinirleriniuordu.bn bşlmşyormyyım.diye.yeni bebek yapacak zaman ı saygınız olsun üzüntüme diyordu .inş toparlanır kuzucuklar.bir sorunmu vardı cnm.iyi bir merkez buldular değil mi cnm

Çok çok geçmiş olsun zor bir süreç olsada mucizeler oluyor arkadaşım erken Doğum yaptı
Ve prematürelerde nadir görülen bir sürü hastalık atlattı en son kaybediyoruz dedik bebek tedaviye cevap vermedi ilaç alıyor çişini yapmıyordu bağırsak patlamış enfeksiyon patlamıştı doktorlar yapacak bişey kalmadı dediler biz artık ne zaman gidecek diye beklerken Ertesi gün bir mucize oldu bebek çişini yaptı çok uzun be zor süreçler atlattık ama çok şükür en som operasyonumuzda oldu Pazartesi taburcu olacak
Belki uzun ve zor bir süreç ama inş bebekler tutunur çok çok dua etmek lazım
Allah yardımcınız olsun zor bir süreç yakinen yaşadık

Yani bende tecrübesiz olduğumdan neyi nasıl alıcam bilmiyorum. O yüzden araştırıp duruyorum sürekli ama içime sinen bişey bulamadım henüz.

O nasıl bir uykudur kıııızz gece uyumuyor musun? Ben tam tersi hiper enerji uyuyarak günümü harcamak hiç istemiyorum gece çok geç uyumadıysam tamam 6:45uyanuyırym çocukları gönderip genelde uyumuyorum ama evde bişeyde yapasım gelmiyor yan gel yat modu ya da dışarıdayım bu ara hep

16.haftada kız dediyse değişeceğini hiç sanmıyorum denekkki boş bacak arası gönül rahatlığıyla yap alışverişini bence, ayrıca hoşgeldin aramıza..
Allah yardımcıları olsun üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…