2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya bu saatlerde uyuyorum şiömdi uyucam gerçi 12 de de uyusam uyuyorum dönem dönem böyle oluyo bazen kendimi kaybediyorum ailem kendi ailem istanbulda yaşıyo ben bursada yaşıyorum eşimin ailede yok sadece annesi ablası var ben daha pek çevre yapmış değilim 1,5 yıldır burdayım napsam bilemedim gerçi istanbulda çevrem olduğu halde çok gezen bi insan değilim evciyimdir uykuylada aşk yaşarım kendimi bildim bileli sadece bu zamanlar baya çoğaldı bu uyku engel olamıyorum bütün gün uyuyorum uzanıyorum sen çocuklarından ötürü bile katkat hareketlisindir çocuk doğunca napcam acaba

ben de tam tersi sabah en gec 6da uyaniyorum gicik oluyorum kendime. Aksam 11 de falan yatiyorum ama belki sem gec yazip gec kalkiyosundur

Günaydın kızlar.. Bursa’da hava mis.. bahar gelmiş memleketime:) Geç uyanmaya bayılıyorum,hala bu saatte yatakta olmak nekadar güzel,çalışmayanlar kıymetini bilin :))
Hızlı bi duş ve hazırlanma o sırada babası kızımı ve kendini hazırlar,sonra biz kahvaltıya

Afiyet olsun benimde bugün eşimin işiyle ilgili bir programı var öğlene kadar çıktı bizde dün tüm gün dışardaydık çok Yorgun'um oğlum uyanmadan uyuyayım biraz dağa

Günaydın herkese... Güzel İzmirime yaz geldi zaten epeydir. Ama biz birtürlü yaz planı yapamıyoruz o ayrı. Temmuz ayı tatilimiz, o zaman bile gözüm yemiyor. Epey şişmiş olacağız. Hayırlısı bakalım, nasıl karar vereceğiz.

Allah yardımcınız olsun, bnm yeğenimde 26 haftalık doğdu. Nasıl zor çok iyi biliyorum. İnşallah herşey yolunda gider.

Çok teşekkür ederim canım Allah bağışlasın. kaçıncı hafta başladığını hatırlıyor musun kanamanın

Hamile olduğumu öğrendiğimde kanamam vardı. Adet kanamam 21 gün uzayınca dra gıttım, testlerde hamilesin ama düşük riskin var denildi. 15 tatıldeydık o zaman. Yarıyıl bıtınce 3er aydan ıkı kere heyet verdıler. Başımı bile oynatmadan yatıyordum. Dra çok sık wcye bile kalkma dıyordu. Banyo çok az yapıyordum. Zaten sandalyede oturuyordum yaparkende. 6,5 ay doluncada normal yaşantıma devam etmadım. Önce 15 gunde sadece bı dışarda yemek ye gel dıyordu. Dolanmak yoktu. Sonra yedının ortasında toparladım. Ama hep dıkkat edıyordum tabi. Deli gibi gezmek yok, cinsellik zaten hiç yok, falan filan. Sonra eşek 41. haftada mecbur sezeryanla alındı. Bu kadar emek verdın bu bebeği daha bekletmeyelim dedı drum. Siz bilirsiniz dedim. Sezeryanımı oldum.

Kızlar anne bebek bakım çantası önerilriniz nedir acaba ?

Almamanı öneririm. Hiç kullanılmıyor. Bir yığında para. Bir sırt çantası işini görür.

Canım ne kadar zor bi süreç yaşamışsın ilk hamileliğinde neyseki sonunda yavruna sağlıkla kavuşmuşsun. Sürekli yatmak çok zor umarım bir daha böyle şeyler yaşamaz hiç kimse. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Afiyet olsun benimde bugün eşimin işiyle ilgili bir programı var öğlene kadar çıktı bizde dün tüm gün dışardaydık çok Yorgun'um oğlum uyanmadan uyuyayım biraz dağa
Dün çok yoruldum bende,sabahtan akşama kadar dışardaydık. Göbek deliğim sertleşti ve çok ağrıdı.. neyseki gece dinlenince geçmiş.

Hiç uyuyamıyorum,uyku nedir bilmiyorum...O yüzden o kadar Yorgunum ki.Kendimi boş çuval gibi hissediyorum olduğu yerde yığılan...Bu yorgunluk ve halsizlikten hamileliğimi anlamıyorum.Hani göbeğimi seveyim bebekle konuşacak halim YÖK.O yüzden ne heyecan var bende ne de istek...

Kızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?

Kızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Ben varım canım 17+1 oldum hisseden ilk gebeliklere şaşırıyorum acaba tuhaflık bende mi diyorum dr da 20-21 sen öncesi hissediyorum diyen masal diyor

Çok zordu gerçekten, birde üstüne ikili testim berbat çıkmıştı. O zaman nifty falanda yoktu. Çok kanamam oldugu için amniyosentezde yapmadı drum. Bır daha çocuk yapmam dıyordum. Bu afacan süpriz çıktı hayatımıza. Babamız depresyona gırdı basta ama neyseki şimdi alıştı. Kanamalı kimi duyarsam içim cız edıyor. Çok berbat bir psikoloji. Ama Allaha havale etmekten baska çare yok.

Çok erken daha hissetmen için. 20-22 haftalarda hissediliyor. Boşuna stres yapma kendine.

Canım ilk gebeliğimiz gayet normal. Ben 19+4 üm dün ilk defa çok net hissettim. Gene de gün içinde sürekli hissetmedim. 10 gündür ara ara seğirmeler oluyordu ama dünkü çok farklıydı. Biraz daha sabır 20-21 sen sonra çok net olacak

Şuanda hissedemezdin zaten canım. Hissediyorum diyenede bakma. İlk hamilelikte 19-20 en erken hissedilen haftalar. Onun dışındaki gaz :)
Vesvese yapma,gayet normal.

Canım 17+6 yım bende hissetmiyorum bi ağrı oluyor arada acaba yer mi değiştiriyor diyorum ama hiç anlamıyorum o yüzden sıkma canını çünkü bende acaba bişey mi oldu diyorum sürekli

Ben varım canım 17+1 oldum hisseden ilk gebeliklere şaşırıyorum acaba tuhaflık bende mi diyorum dr da 20-21 sen öncesi hissediyorum diyen masal diyor
Kızlar ben 10 gündür falan hissediyorum yani şöyle. İlk hissettiğimde alçak bir tabure de oturuyordum ve öne doğru eğilmiştim hafif. Sanırım o bölge sıkışınca orda dalgalanma gibi birşey hissettim. Hatta anlamlandıramadım. Gazdır büyük ihtimal dedim. Sonra 2 gün olmadı. 3. Gün yine aynı yerde oturmuş bebek seviyordum hafif eğilmiş şekilde yine aynı yer aynı his. Sonrasında tabi hissettikçe hoşuma gidince ara ara eğildim özellikle hissetmek için bazen denk geldi bazen gelmedi. Şimdi ise 2 gündür birazcık daha netleşti ama hep dinlenir vaziyetteyken hissediyorum. Zaten bi kere bebek hareketi olduğunu anlayınca bağırsak veya gazdan olmadığını net anlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…