- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.301
Ya bu saatlerde uyuyorum şiömdi uyucam gerçi 12 de de uyusam uyuyorum dönem dönem böyle oluyo bazen kendimi kaybediyorum ailem kendi ailem istanbulda yaşıyo ben bursada yaşıyorum eşimin ailede yok sadece annesi ablası var ben daha pek çevre yapmış değilim 1,5 yıldır burdayım napsam bilemedim gerçi istanbulda çevrem olduğu halde çok gezen bi insan değilim evciyimdir uykuylada aşk yaşarım kendimi bildim bileli sadece bu zamanlar baya çoğaldı bu uyku engel olamıyorum bütün gün uyuyorum uzanıyorumO nasıl bir uykudur kıııızzgece uyumuyor musun? Ben tam tersi hiper enerji uyuyarak günümü harcamak hiç istemiyorum gece çok geç uyumadıysam tamam 6:45uyanuyırym çocukları gönderip genelde uyumuyorum ama evde bişeyde yapasım gelmiyor yan gel yat modu ya da dışarıdayım bu ara hep
ben de tam tersi sabah en gec 6da uyaniyorum gicik oluyorum kendime. Aksam 11 de falan yatiyorum ama belki sem gec yazip gec kalkiyosundurKızlar ben çok uyuyorum ya napsamda engellesem bunu bilmiyorum bide üzülüyorum saat 1 kadar uyuyorum 2 gibi anca kahvaltı yapıyorum kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum 3,4 gibi yatıp 7 gibi kalkıyorum napcam bilmiyorum şu 1 haftadır yüzüm gözüm şişti uyumaktan bebeğimde aç kalıyo diye vicdan yapıyorum
Ben hiç almadım canım,Acıbadem doğumda bebek bakım çantası veriyor onu kullandım hep. Sonrada sırt çantası aldım zaten,en rahatı o.Kızlar anne bebek bakım çantası önerilriniz nedir acaba ?
Afiyet olsun benimde bugün eşimin işiyle ilgili bir programı var öğlene kadar çıktı bizde dün tüm gün dışardaydık çok Yorgun'um oğlum uyanmadan uyuyayım biraz dağaGünaydın kızlar.. Bursa’da hava mis.. bahar gelmiş memleketime:) Geç uyanmaya bayılıyorum,hala bu saatte yatakta olmak nekadar güzel,çalışmayanlar kıymetini bilin :))
Hızlı bi duş ve hazırlanma o sırada babası kızımı ve kendini hazırlar,sonra biz kahvaltıya
Kızlar merhaba, sizden duaya ihtiyacım var kuzenim ikizlere hamileydi 22 haftalık ne yazıkki erken doğum oldu..bebekler küvezde psikolojisi altüst oldu...nolur bebekler içinde anne içinde dua edin...Rabbim birbirlerine bağışlasın onu...son 2 haftadır bölle hamile haberleri aldıkca üzülüyorum, ailemde endişeleniyor üzülme diye...
Çok teşekkür ederim canım Allah bağışlasın. kaçıncı hafta başladığını hatırlıyor musun kanamanın
Kızlar anne bebek bakım çantası önerilriniz nedir acaba ?
Günaydın herkese... Güzel İzmirime yaz geldi zaten epeydir. Ama biz birtürlü yaz planı yapamıyoruz o ayrı. Temmuz ayı tatilimiz, o zaman bile gözüm yemiyor. Epey şişmiş olacağız. Hayırlısı bakalım, nasıl karar vereceğiz.
Allah yardımcınız olsun, bnm yeğenimde 26 haftalık doğdu. Nasıl zor çok iyi biliyorum. İnşallah herşey yolunda gider.
Hamile olduğumu öğrendiğimde kanamam vardı. Adet kanamam 21 gün uzayınca dra gıttım, testlerde hamilesin ama düşük riskin var denildi. 15 tatıldeydık o zaman. Yarıyıl bıtınce 3er aydan ıkı kere heyet verdıler. Başımı bile oynatmadan yatıyordum. Dra çok sık wcye bile kalkma dıyordu. Banyo çok az yapıyordum. Zaten sandalyede oturuyordum yaparkende. 6,5 ay doluncada normal yaşantıma devam etmadım. Önce 15 gunde sadece bı dışarda yemek ye gel dıyordu. Dolanmak yoktu. Sonra yedının ortasında toparladım. Ama hep dıkkat edıyordum tabi. Deli gibi gezmek yok, cinsellik zaten hiç yok, falan filan. Sonra eşek 41. haftada mecbur sezeryanla alındı. Bu kadar emek verdın bu bebeği daha bekletmeyelim dedı drum. Siz bilirsiniz dedim. Sezeryanımı oldum.
Almamanı öneririm. Hiç kullanılmıyor. Bir yığında para. Bir sırt çantası işini görür.
Günaydın herkese... Güzel İzmirime yaz geldi zaten epeydir. Ama biz birtürlü yaz planı yapamıyoruz o ayrı. Temmuz ayı tatilimiz, o zaman bile gözüm yemiyor. Epey şişmiş olacağız. Hayırlısı bakalım, nasıl karar vereceğiz.
İzmire gerçekten yaz gelmiş, şortla askılılarla dolaşanları görünce tamam dedim :) yaz sıcağında çok zor olur ama izmir, hamişlere sllah kolaylık versin
Dün çok yoruldum bende,sabahtan akşama kadar dışardaydık. Göbek deliğim sertleşti ve çok ağrıdı.. neyseki gece dinlenince geçmiş.Afiyet olsun benimde bugün eşimin işiyle ilgili bir programı var öğlene kadar çıktı bizde dün tüm gün dışardaydık çok Yorgun'um oğlum uyanmadan uyuyayım biraz dağa
Ben varım canım 17+1 oldum hisseden ilk gebeliklere şaşırıyorum acaba tuhaflık bende mi diyorum dr da 20-21 sen öncesi hissediyorum diyen masal diyorKızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Canım ne kadar zor bi süreç yaşamışsın ilk hamileliğindeneyseki sonunda yavruna sağlıkla kavuşmuşsun. Sürekli yatmak çok zor umarım bir daha böyle şeyler yaşamaz hiç kimse. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Canım ilk gebeliğimiz gayet normal. Ben 19+4 üm dün ilk defa çok net hissettim. Gene de gün içinde sürekli hissetmedim. 10 gündür ara ara seğirmeler oluyordu ama dünkü çok farklıydı. Biraz daha sabır 20-21 sen sonra çok net olacakKızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Ben şöyle bişey aldım aliexpress'ten.Çok kullanışlı.Sırta da asılıyor.Termos özelliği var alüminyum folyo kaplı içi.Islak mendil koyma yeri,biberon koyma yeri filan da var özel.Benim hoşuma gitti.Bi fikir olsun sana canım.Kızlar anne bebek bakım çantası önerilriniz nedir acaba ?
Şuanda hissedemezdin zaten canım. Hissediyorum diyenede bakma. İlk hamilelikte 19-20 en erken hissedilen haftalar. Onun dışındaki gaz :)Kızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Canım 17+6 yım bende hissetmiyorum bi ağrı oluyor arada acaba yer mi değiştiriyor diyorum ama hiç anlamıyorum o yüzden sıkma canını çünkü bende acaba bişey mi oldu diyorum sürekliKızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Kızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Kızlar ben 10 gündür falan hissediyorum yani şöyle. İlk hissettiğimde alçak bir tabure de oturuyordum ve öne doğru eğilmiştim hafif. Sanırım o bölge sıkışınca orda dalgalanma gibi birşey hissettim. Hatta anlamlandıramadım. Gazdır büyük ihtimal dedim. Sonra 2 gün olmadı. 3. Gün yine aynı yerde oturmuş bebek seviyordum hafif eğilmiş şekilde yine aynı yer aynı his. Sonrasında tabi hissettikçe hoşuma gidince ara ara eğildim özellikle hissetmek için bazen denk geldi bazen gelmedi. Şimdi ise 2 gündür birazcık daha netleşti ama hep dinlenir vaziyetteyken hissediyorum. Zaten bi kere bebek hareketi olduğunu anlayınca bağırsak veya gazdan olmadığını net anlıyorsun.Ben varım canım 17+1 oldum hisseden ilk gebeliklere şaşırıyorum acaba tuhaflık bende mi diyorum dr da 20-21 sen öncesi hissediyorum diyen masal diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?