2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar benimde arada stresli olunc karnım şişiyor yapmamaya çalışıyorum olmuyor sonra bişey mi oldu diye daha çok stresleniyorum of öksürüğü de atamadım

Günaydın kızlar benimde arada stresli olunc karnım şişiyor yapmamaya çalışıyorum olmuyor sonra bişey mi oldu diye daha çok stresleniyorum of öksürüğü de atamadım
Bende ayniyim canim yalniz degilsin,surekli sinir stres.patlamaya hazir bi bomba gibiyim oyle geziniyom etrafta:))

Aynen canım Yalnız değilsin birkaç kere nefessiz kaldım kusma ne varsa var Allahım yardım etsin bize
O bende de cok oluyor kendimi yoracak nefesimi kesecek herseyden uzak duruyorum.esim hatay sinirinda gorevde.onunla bile telefonda konusmuyorum nefesim kesildigi icin.keza annem babamla da oyle.dis dunyayla baglantimi kestim adeta:)))) konussam nefes nefesr yurusem nefes nefese kaliyorum.bu esnada da basima agri giriyor nefes alamayinca.acaba diyorum boyum 1 58 boyum kisa oldugu icin mi boyle diyorum ama bilemiyorum yinede.sende yorma kendini

Bayadir giremiyordum kızlar midem o kadar kötüydü ki ağlıyordum neyse ki gaviscon a başladık rahatladım biraz. gerçi her gün farklı bir şey ile baş ediyorum. Bugünde vajinam zonkluyor
Kanaması olan arkadaşlarım yüreğinizi ferah tutun, bol bol dinlenin. Haftanız ilerledi bir şey olmaz Rabbimin izniyle.
Minnaklara ciciler alınmaya başlamış cok datlularrr.
Ben de çarşamba gideceğim doktora cinsiyet kesinlesirse bir iki bir şey almak istiyorum. Ama ihtiyaçlar için liste yapmak gerekiyor sanırım ben hiçbir şey bilmiyorummm

Fiyatı ne kadar canım evet kullanıslı gözüküyor ?

Bende hep yalnuz kalmak istiyorum iş yapanıyorum eşin uzakta omunda sıkıntısı vardır canım sende bugünlerde geçecek inş öyle düşün

Yani ac karnina mi kullanmamiz gerekiyor?
Doktor bana sabah ve akşam aç karnına dedi ama ben sabahları kustugum için icemiyorum bir kere içtim o da geri gitti ben sadece aksamlari aç karnına icip yatyorum. Vicdan yapıyorum ama napayım. Günde iki yerine bir tane içmiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…