- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.321
Çok güzelmiş güle güle kullanBen şöyle bişey aldım aliexpress'ten.Çok kullanışlı.Sırta da asılıyor.Termos özelliği var alüminyum folyo kaplı içi.Islak mendil koyma yeri,biberon koyma yeri filan da var özel.Benim hoşuma gitti.Bi fikir olsun sana canım.Eki Görüntüle 2136950 Eki Görüntüle 2136951 Eki Görüntüle 2136952 Eki Görüntüle 2136953 Eki Görüntüle 2136954
Eki Görüntüle 2136950 Eki Görüntüle 2136951
Bende ayniyim canim yalniz degilsin,surekli sinir stres.patlamaya hazir bi bomba gibiyim oyle geziniyom etrafta:))Günaydın kızlar benimde arada stresli olunc karnım şişiyor yapmamaya çalışıyorum olmuyor sonra bişey mi oldu diye daha çok stresleniyorum of öksürüğü de atamadım
Aynen canım Yalnız değilsin birkaç kere nefessiz kaldım kusma ne varsa var Allahım yardım etsin bizeBende ayniyim canim yalniz degilsin,surekli sinir stres.patlamaya hazir bi bomba gibiyim oyle geziniyom etrafta:))
O bende de cok oluyor kendimi yoracak nefesimi kesecek herseyden uzak duruyorum.esim hatay sinirinda gorevde.onunla bile telefonda konusmuyorum nefesim kesildigi icin.keza annem babamla da oyle.dis dunyayla baglantimi kestim adeta:)))) konussam nefes nefesr yurusem nefes nefese kaliyorum.bu esnada da basima agri giriyor nefes alamayinca.acaba diyorum boyum 1 58 boyum kisa oldugu icin mi boyle diyorum ama bilemiyorum yinede.sende yorma kendiniAynen canım Yalnız değilsin birkaç kere nefessiz kaldım kusma ne varsa var Allahım yardım etsin bize
Fiyatı ne kadar canım evet kullanıslı gözüküyor ?Ben şöyle bişey aldım aliexpress'ten.Çok kullanışlı.Sırta da asılıyor.Termos özelliği var alüminyum folyo kaplı içi.Islak mendil koyma yeri,biberon koyma yeri filan da var özel.Benim hoşuma gitti.Bi fikir olsun sana canım.Eki Görüntüle 2136950 Eki Görüntüle 2136951 Eki Görüntüle 2136952 Eki Görüntüle 2136953 Eki Görüntüle 2136954
Eki Görüntüle 2136950 Eki Görüntüle 2136951
Aç karnına midemi bulandırıyor doktorda ozaman gece yatarken iç yat dedi.Arkadaslar demir ilacini ac karnina mi kullaniyosunuz tok karnina mi
Yani ac karnina mi kullanmamiz gerekiyor?Aç karnına midemi bulandırıyor doktorda ozaman gece yatarken iç yat dedi.
Yaklaşık 18 dolar canım.75 lira gibi bişey.Fiyatı ne kadar canım evet kullanıslı gözüküyor ?
Aç karnına kullanmak lazım canım,yemekten en az yarım saat önce. Sabah uyanınca içiyorum duş hazırlanma falan derken 45 dk geçiyor neredeyse sonra kahvaltı yapıyorum.Yani ac karnina mi kullanmamiz gerekiyor?
Bende hep yalnuz kalmak istiyorum iş yapanıyorum eşin uzakta omunda sıkıntısı vardır canım sende bugünlerde geçecek inş öyle düşünO bende de cok oluyor kendimi yoracak nefesimi kesecek herseyden uzak duruyorum.esim hatay sinirinda gorevde.onunla bile telefonda konusmuyorum nefesim kesildigi icin.keza annem babamla da oyle.dis dunyayla baglantimi kestim adeta:)))) konussam nefes nefesr yurusem nefes nefese kaliyorum.bu esnada da basima agri giriyor nefes alamayinca.acaba diyorum boyum 1 58 boyum kisa oldugu icin mi boyle diyorum ama bilemiyorum yinede.sende yorma kendini
Çok teşekkürlerÇok güzelmiş güle güle kullan
Peki bulanti yapiyo mu canim?Aç karnına kullanmak lazım canım,yemekten en az yarım saat önce. Sabah uyanınca içiyorum duş hazırlanma falan derken 45 dk geçiyor neredeyse sonra kahvaltı yapıyorum.
Evet canim onunda sıkıntısı var insallah hayirlisiyla gelir bekliom bendeBende hep yalnuz kalmak istiyorum iş yapanıyorum eşin uzakta omunda sıkıntısı vardır canım sende bugünlerde geçecek inş öyle düşün
Doktor bana sabah ve akşam aç karnına dedi ama ben sabahları kustugum için icemiyorum bir kere içtim o da geri gitti ben sadece aksamlari aç karnına icip yatyorum. Vicdan yapıyorum ama napayım. Günde iki yerine bir tane içmiş oluyorumYani ac karnina mi kullanmamiz gerekiyor?
Hap kullanmıyorum ben kabızlık yaptığı için,tek içimlik şuruplar halinde ilaç. Tek seferde dikiyorum kafaya,iğreeenç :) sonra üstüne biraz portakal suyu.. c vitamini ile emilim daha kuvvetli oluyormuş.Peki bulanti yapiyo mu canim?
Ben sabah aç karna tiroit ilacı aldığım için doktorum uyumadan önce kullanmamı söylediArkadaslar demir ilacini ac karnina mi kullaniyosunuz tok karnina mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?