2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim doktor bana 15 gun once gyno ferro diye bi demir ilaci vermisti,bunu 15 gun sonra kullan demisti.gunde 1 kere demisti.eczacida yazmamis ac mi icilecek tok mu icilecek diye.doktora da sormamistim.ama gunde 1 kere icilecek diyordu.yeterlidir bence gunde 1 kere.bende bugun başlayacağım

Hap kullanmıyorum ben kabızlık yaptığı için,tek içimlik şuruplar halinde ilaç. Tek seferde dikiyorum kafaya,iğreeenç :) sonra üstüne biraz portakal suyu.. c vitamini ile emilim daha kuvvetli oluyormuş.
Eyvah kabızlık ta yapiyor mu en korktugum sey kabizlik keske bende surup olanindan yazdirsaydim. Bende suyun icine limon sıkar oyle icerim artik.insallah kabizlik yapmaz ya

Biliyorum canım gyno Ferro sanol demi. En güçlüsü bu ilacmis ben bulantım ondan oluyordur diye başka demir ilacına geçtim ama bir değişiklik yok demek ki sorun bende diyorum artık :) gece iç yat bence aç karnına 2 saat oncesinde süt yoğurt cay kahve tüketme dedi eczacı bana aklında olsun ben öyle yapiyorim

Tesekkur ederim canim,oyle yapayim bende.sende kabizlik yapti mi peki bu ilac?

Kızlar 17+2 oldum bugün ama hala hareket hissetmiyorum gerçi dr 1 ay sonra ancak hissedersin dedi daha çarşamba gün gayet iyiydi ama vesvese yapıyorum hala hissetmeyen var mı?
Cnm bende 7+3 um benim 2. Hamileliligim olmasina ragmen bende hissetmiyirum karnim bile cikmadi her goren nasil hamilesin karnin yok diyor o yuzden panikleme hissedegiz ama biraz daha beklememiz lazim

Cnm bende 7+3 um benim 2. Hamileliligim olmasina ragmen bende hissetmiyirum karnim bile cikmadi her goren nasil hamilesin karnin yok diyor o yuzden panikleme hissedegiz ama biraz daha beklememiz lazim
En göbeğimin altında arada bir baskı hissediyorum ama gaz mı bilmem çok gazım var bu arda

Ysmdfn canim senin kullandigin kan surubunun adi ne?
Ben de gyno ferro kullanıyordum ama bende aşırı ishal yaptı bıraktık. Sabah aç içince midemi inanılmaz ağrıtıyordu. Ben de yatmadan önce içiyordum.
Şimdi doktorum tek içimlik ferplex fol şurup verdi. Onu da yatmadan önce içiyorum.

Yani sende kabizlik yapmadi canim

Evet normalde sabahları aç karnına alınması gerekiyor.Ama malesef ben aç karnına içemedim... Aç karnına içtiğim an afedersin kustum... Doktor gece yatarken iç dedi.
Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin için.ben geceleri de cok acikiyorum ac karnina nasil uyurum bilemiyorum :)

Hosbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…