- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #19.881
Slm kızlar
Bugun kontrolüm vardı çok şükür ikili temiz çıktı
bebisi kıza benzetti doktor keson değil dedi ama birde kalpte parlak nokta gördüğünü söyledi bu görülebiliyor dedi genelde kendiliginden kayboluyor dedi bir ay sonra detaylıultrason bakılacak o zaman daha iyi bakariz gerekirse başka yere gönderirim dedi bu konuda bilgisi olan varsa yazsın içimi ferah tutuyorum inş. Bisey olduğunu düşünmüyorum ama yinede insan tedirgin oluyor
16 işte cnmRabbim gönlünce versin inşallah canım kaç haftalık oldu
Ben de iki yumurta yiyorum hergün kolesterol kesin bende de yüksek çıkacak ama bildiğim kadarıyla gebelikte önemli değilmişKızlar sağlık ocağında yaptırdığım tahlillerin bir kısmı çıkmış demir kalsiyum açlık kan şekeri gayet iyi karaciğer enzimi yüksek değil hatta düşük düşük olması hamilelikte normalmiş baktım ama kolesterol yüksek ya iki kolesterol bakılmış ikisi de yüksek oysa ki.hamurişi kızartma yağlı da yemiyorum ama dr ne diyecek bakalım
Canım sanki dün akşam erkek yazmıştınSlm kızlar
Bugun kontrolüm vardı çok şükür ikili temiz çıktı
bebisi kıza benzetti doktor keson değil dedi ama birde kalpte parlak nokta gördüğünü söyledi bu görülebiliyor dedi genelde kendiliginden kayboluyor dedi bir ay sonra detaylıultrason bakılacak o zaman daha iyi bakariz gerekirse başka yere gönderirim dedi bu konuda bilgisi olan varsa yazsın içimi ferah tutuyorum inş. Bisey olduğunu düşünmüyorum ama yinede insan tedirgin oluyor
Koyu kırmızıydı canım kahverengide değildi kıpkırmızıda değildi.kan.mi kustun.kahverengi miydi yoksa taze kirmizi kan miydi
Ya tüm gün geçmezmi ağrı geçmiyor çok fena ağrıyorCanım benden kan gelmedi ama çok ağrı vardı, yanma da cabası. Gaviscon şurup verdi doktorum.
Evet malesef densiz insan çok en iyisi doğunca görürüz dedim çocuğumu hem zayıfta doğsa kiloluda doğsa bizim problemimiz bu ister 20 kilo alırım ister 10 kimse keyfimize karışamaz yani gülüp geçcez bunlara karşı yoksa geçmez bu son aylarAyy densizler o ne biçim laf ya yok zayıf doğar yok küvöz falan valla bizim gelinin kendü kiloluydu zaten iştahınında maşallahı vardı hamilelikte de aldı görsen 4 kilo çocuk çıkacak dersi 3 kilo doğdu ama zayıf olan bir arkadaşım vardı geç çıktı karnı falan geç kilo aldı ama 3500 doğdu kuzenimin eşi 4 ay kustu 7 8 kilo verdi ama o da 3 600 doğdu. Ben geçen hafta kontrolde daha 43 kiloydum karnımda kıyafetlerden aa bu hamile diyecek kadar değil hele hırka mont giyince ama haftasına göre boyu kilosu gayet önde kemik yoğunluğu da iyi dedi doktor ama işte bizim işyerinde de her kulp var amaan doğunca görürler
karistirdin sanırım canımCanım sanki dün akşam erkek yazmıştın
Kız mı erkek mi
Allah gönlünce versin inşallah
Canım dün e bebek mağazasında tıpkısının aynısı ama darklı bir marka etiketi ile 159 tl idi haberin olsun!Bilmem ki canım ben yine bakayım fiyatına yanlış mı baktım acaba ama beğendim yani çantayı özelliklerimi falan kalitesi de iyiymiş yorumlara göre hepsi burada da canım
Canım dün e bebek mağazasında tıpkısının aynısı ama darklı bir marka etiketi ile 159 tl idi haberin olsun!
Yaa çok sevindim adına inş benimkide çıkar üç gündür depresyondayım resmen onu kaybetme korkusu geliyor sürekli aklıma. Canım senin kanaman kaçıncı hafta olmuştu birde tam kapatıyor muydu? Benim kanamalarım çok yoğundu senin öyle miydi?İyi akşamlar herkese bugün kontrol günümdu plasentam asagidaydi ve kanamalarim olmuştu çok şükür çıkmaya başlamış hiç dert etme onu dedi @Colcicegi89 canım bak gör seninki de çıkacak. İki gündür belim çok ağrıyor başka bir yerde idrar tahlili baktırdim bakteri çıktı akıntın karışmış olabilir emin olmak için idrar kültürü istedi sonuca göre antibiyotik veririm dedi. Dün cinsiyeti değişen bir arkadas vardı ondan etkilendim galiba dedim kiz mi hala ben alışverişe başladım bile dedim kızmış bi sürpriz yok :) boyumuz 23cm 300gr olmuşuz. Ben ssvd denemek istiyorum 5 yıl olacak dedim cok riskli rahimdeki o kesi hiç bir zaman iyileşmez ben riski göze alamam dedi kuzu kuzu sezeryanimi olacagim artık
Benimde kolestrol yüksek çıkmıştı çok araştırdım hamilelikte normalmiş. 2. Trimestrda yükselmeye başlarmış. Bu yüzden kadın doğumcular kolestrole bakmıyolarmış tahlilde ama sağlık ocakları tahlillerde bakıyorlar malesef. Bizde endişeleniyoruz hemen görünce. Ama tabi sen yine de doktoruna danış bakalım. Hatta sonucu bizimle de paylaşırsan çok sevinirim :)Kızlar sağlık ocağında yaptırdığım tahlillerin bir kısmı çıkmış demir kalsiyum açlık kan şekeri gayet iyi karaciğer enzimi yüksek değil hatta düşük düşük olması hamilelikte normalmiş baktım ama kolesterol yüksek ya iki kolesterol bakılmış ikisi de yüksek oysa ki.hamurişi kızartma yağlı da yemiyorum ama dr ne diyecek bakalım
Ben de anlamadim nasil böyle bir ayda uzadi. Acaba diyorum bas popo mesafesi mi yoksa bas ayak mesafesi mi? O an doktora sormak aklima bile gelmedi o da sadece 19cm dedi. Aman saglikli olsunlar da kilo da alirlar uzarlar da19 cm mii ayy bizimkiler halaa 12-13 cm de , baya uzun olacak sizn bebik anlaşılan :)
Canm kolestrol benmde yüksekti doktorum hamilelikte kolesterol zaten yükselir o yuzden bakılmasının anlamı yok demişti dahiliyeci bakmıstı kadın dogumcum kızmıstı hatta,merak etme yaniKızlar sağlık ocağında yaptırdığım tahlillerin bir kısmı çıkmış demir kalsiyum açlık kan şekeri gayet iyi karaciğer enzimi yüksek değil hatta düşük düşük olması hamilelikte normalmiş baktım ama kolesterol yüksek ya iki kolesterol bakılmış ikisi de yüksek oysa ki.hamurişi kızartma yağlı da yemiyorum ama dr ne diyecek bakalım
Benim 6.haftadan 11e kadar kanamam oldu adet kanamasi gibi yoğundu sonrasında uzun süre kahverengi devam etti ve Tüp bebek dr da baska bi dr da onemsemedi hatta dusecegi varsa dusecek rahmini de diksem de durmaz dediYaa çok sevindim adına inş benimkide çıkar üç gündür depresyondayım resmen onu kaybetme korkusu geliyor sürekli aklıma. Canım senin kanaman kaçıncı hafta olmuştu birde tam kapatıyor muydu? Benim kanamalarım çok yoğundu senin öyle miydi?
Galiba canım.Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahkaristirdin sanırım canım
İlk kez bugün dr bir tahminde bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?