2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canm ben yaptrmadm tam emin deglm ama bi arkadasımdad özel saglık sigortası icin duymustum dogumu karsılaması icin hamile kalmadan 1 sene öncesinde yaptırılması gerektigini ama tammalayıcıda nasıl olur ona emin degilim

Günaydın kızlar karnım o kadar şişiyorki patlayacak gibi gece uyuyamıyorum sabahta şişkinlikten göbeğimin etrafı acıdı böyle olan var mı çok zorlanıyorum

Günaydın kızlar karnım o kadar şişiyorki patlayacak gibi gece uyuyamıyorum sabahta şişkinlikten göbeğimin etrafı acıdı böyle olan var mı çok zorlanıyorum
Yemeği çok kaçırdığım günler benimde oluyor. Hatta özellikle göbek deliğimin etrafı çok acımaya başlıyor. Hemen yağ sürüyorum ben.

Bazı tamamlayıcılar karşılıyor bazıları karşılamıyor canım. Hangi sigortaysa yetkili kişiyle görüşüp teklif alacaksın.

Yemeği çok kaçırdığım günler benimde oluyor. Hatta özellikle göbek deliğimin etrafı çok acımaya başlıyor. Hemen yağ sürüyorum ben.
Ben öksürükten dolayı hava alıyorum ondan mı yoksa bazen strese giriyorum ondan mı bilmiyorum çok rahatsız ediyor

Çok sağol canım inş sorunsuz doğarlar bebeklerimiz

kimseyi dinlememek lazım canım. sadece doktorunu dinle. o zayıfsın veya kilolusun diyorsa, evet bir sorun olabilir. hamilelikte annenin kilosuyla bebeğin kilosunun hiç ama hiç alakası yok. rus bir arkadaşım43 kiloyla hamile kalıp 49 kiloyla doğurmuştu ve 3,300 doğmuştu oğlu. annem abime de bana da zayıf hamile kalmış ve ikimizde de 8er kilo almış sadece. gayet normal doğmuşuz.
benim gibi kilo alanlar içinde başka örnek, abimin eşi kilolu hamile kaldı, 30 kilo aldı hamileliği boyunca. doğumdan 1 buçuk yıl sonra hamile kaldığı kilonun 10 kg altına düşmüştü.

ayy demek inegöle geliyosun

Eveeet Cumartesi günü ben Eskişehir'deyim zaten yakın yani ya mobilya bakıyorum ya salona işte karar vericez artık ama açılan koltuk istediğim içim model sayısı düşüyor sıkıntı yani birkaç beğendiği var biraz bakalım annem eşi geleceğiz. Sende mi İnegöl'desin canım yakınız daha müsait zamanda görüşebiliriz

Benimde akşamları öyle canım akşam yemeği yiyorum şişiyorum bir de birkaç birşey atıştırayım deyince sertleşiyor da biraz acıyor kaşınıyor geriliyor yani ama sabah karnım olsa da rahatım hiç hamile gibi olmuyorum öğlen yemek yememle beraber sertleşiyor geceye kadar.

bildiğim kadarıyla doğumu kapsaması için sigorta yapıldıktan minimum 1 yıl sonra hamile kalınması gerekiyor. benim de özel sigortam var yıllardır. ama hamileliği ekletmeyi unuttuk. şuan kapsamıyor onun için.

Kızlar bebek bakım cantası alan var mı ben bir kaç model baktım yoyko nun deluxe bi modeli var hoşuma gitti. Sırt çantası şeklinde ve kapsamlı bir çanta.

Günaydın kızlar
Ben kızımın hareketlerini hissetmiyorum artık ya. Önceden pıt pıt hissederdim. Ama şimdi tık yok. Biliyorum ilk gebelik geç hissedilir ama yine de tedirginim

Kızlar merhaba burda ığdırda yaşayar bi arkadaş vardı, kimdi acaba? Bide erzurumda yaşayan kim var bana msj atabilirmisiniz

Günaydın kızlar
Ben kızımın hareketlerini hissetmiyorum artık ya. Önceden pıt pıt hissederdim. Ama şimdi tık yok. Biliyorum ilk gebelik geç hissedilir ama yine de tedirginim

Canım geçen hafta falan arada bende pıt pıt hissediyor gibiydim ama bu hafta yok. Ayrıca öğlen de yatıyordum işyerinde öğle tatilinde resme suyun içinde karnımda birşeyin döndüğünü hissettim sesler de geldi ama sonra yine yok geceleri de hep ellerimi gezdiriyorum ama yok dün sağlık ocağında kalp atışını da dinledim sorun yok. Doktor da 20-21. haftalarda hissedebileceğimi söylemişti bu haftalarda sürekli olmuyor moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…