• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm
Cnm burda faydasını görmeyen olmul ama biogaia ben dğzenli günde 3 kez 3-4 damla beriyrm allaha şükğr uykusu düzene girdi sende danışıp ver bişi uyusun bebek
ben pek bi etkisini görmediğim bi de ben günde 5 damla veriyordum 1 kere az mı geldi acaba

Kızlar ya 40 çıkınca düzelir diyorlar YÖK ya benim kız 40 çıkınca daha bi yaramaz oldu 2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum ya sürekli kucağımda omuzlarım tutmuyor artık sizde durumlar nasıl
benimde iki gecedir çok zor geçiyor gaz sancıları var ıkınıp duruyor benimde iki gecedir başım ağrıyor uyku düzenim şaştı baya. çok zorluyor çok ağlamıyor ama sürekli ıkınma halindr kaka yapıyor gazı da çıkıyor ama hep ıkınıp mızırdanıyor
eşimde arada kalkıp bakıyor ama çok yorulduk

benimde iki gecedir çok zor geçiyor gaz sancıları var ıkınıp duruyor benimde iki gecedir başım ağrıyor uyku düzenim şaştı baya. çok zorluyor çok ağlamıyor ama sürekli ıkınma halindr kaka yapıyor gazı da çıkıyor ama hep ağlıyor
eşimde arada kalkıp bakıyor ama çok yorulduk
Aynen ya ıkınmasa bile kucak istiyor napacam bilmiyorum

Aynen ya ıkınmasa bile kucak istiyor napacam bilmiyorum
ben slinge koyuyorum biraz rahatlıyor bazen ayağımda sallıyorum bazen yarım kundak bazen karnına sıcak jel ped kkoyuyorumgaz damlası da veriyorum infacol adı anadüzenli vermiyorum
banyoyu geç yaptırıyptum iki günde bir
iyi uyusun diye yüzü koyun yatırıyorum gaz masajı yapıyorım
ama bazen hiç biri kar etmiyor

Deneyim banyoyu canım ama ev merkezi sistem daha yanmadi çok soğuk oluyor gece UFO yakiyorim pazartesi açılacak inşallah gaz emip uyusa raziyim biz pturuyoruz ya majvoluyorum sabaha kadar kaka yapıyor çünkü sürekli emiyor telefonun ışığıyla altını değiştiriyorm uyaasin diye amayok gözler açık :KK43:
Baya gecesi gunduzu karismis o zamn onun ya

Evet kizlaarr bebekler oldu 40 lar cikti cikmaya yaklastiii simdi mesele korunma meselesiii ben 3 aylik igne mi yaptirsam diyorum simdilik sonra spirali denicem
O iğneler kilo aldırır diye korkuyorum.. spiral içinde bekle dedi doktor 2 ay daha o arada hamile kalmam inşallah :)

Ay tembele bak ya :) bnmkide tam tersi süt gelmese bile bos bos emiyo emzik niyetine kullanio beni
Hem de ne tembel:olamaz: Bazen ağzında meme gözlerini dikip öylece bekliyor, emmeye çalışmıyor bile. Hadi gönder sütleri der gibi. Sonrası feryat figan :skandal: çok imreniyorum artık bebekleri sürekli emen annelere.
Kızlar ya 40 çıkınca düzelir diyorlar YÖK ya benim kız 40 çıkınca daha bi yaramaz oldu 2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum ya sürekli kucağımda omuzlarım tutmuyor artık sizde durumlar nasıl
Büyüme atakları diye bir şey varmış canım o günlerden birinde olabilir. Bir bak istersen.

Hem de ne tembel:olamaz: Bazen ağzında meme gözlerini dikip öylece bekliyor, emmeye çalışmıyor bile. Hadi gönder sütleri der gibi. Sonrası feryat figan :skandal: çok imreniyorum artık bebekleri sürekli emen annelere.

Büyüme atakları diye bir şey varmış canım o günlerden birinde olabilir. Bir bak istersen.
Biberon istiyo belli ki ama arada bile olsa emmesi lazim sen zorlamaya devam et bence kuzum sutun gitmesin

Biberon istiyo belli ki ama arada bile olsa emmesi lazim sen zorlamaya devam et bence kuzum sutun gitmesin
Uyurken emzirmeyi denedim. Uyanıkken olduğundan daha verimli geçti :halay:
Sabrı yettiği kadar zorluyorum sonrasında sağıp vermeye çalışıyorum artık.

Kızlar emzik veren var mı ben geceleri 1 kere falan veriyorum istemiyor aslında öğürüyor ama sürekli emmek istiyor 1 saat bile emse bırakmıyor memeyi. Memede uyuyunca yatağına koyuyorum uyanıyor. Emzik icin erken mi ya ama napim cok yoruldum

Kızlar emzik veren var mı ben geceleri 1 kere falan veriyorum istemiyor aslında öğürüyor ama sürekli emmek istiyor 1 saat bile emse bırakmıyor memeyi. Memede uyuyunca yatağına koyuyorum uyanıyor. Emzik icin erken mi ya ama napim cok yoruldum
ben doğduğu günden itibare alışsın diye veriyorum .bence çok kurtarıcı ilk oğlum almamıştı sonra beni e zik gibi kullandı
gece her uyamdığında tok bile olsa emmek istiyordu
hele diş çıkarırken acısını gögsümden çıkarıyordu
emzik bi kurtarucı ve rahatlatıcı bence ayrıca uyku eğitimi verirke kendi kendine uykuya gwçmek içinde çok iyi oluyor
yokds uykuys geçnesi zor oluyor
ben tavsiye ederim

Çok sinirlş ve uykuya dalacağı zaman alıyor sadece benimki. Diğer zamanlarda öğürmeye başlıyor, atıyor.

Tmm cnm sağol

Canım 37+2de doğdu2700 şimdi 4100 bebekler ortalama iki ay civarında gülüyormuş ama beklenen Doğum tarihine göre bende onu umut ediyorum seninki gülümsüyor mu
Tesadüf guluyor canim oyle bilerek güldüğünü düşünmüyorum bnde gözleri icin endişe ediyorum görmüyor gbi geliyor suan kac günlük

Evet kizlaarr bebekler oldu 40 lar cikti cikmaya yaklastiii simdi mesele korunma meselesiii ben 3 aylik igne mi yaptirsam diyorum simdilik sonra spirali denicem
Canim benim doktorum igneyi onermedi sütten geçeceği icin ya geri cekilme yöntemi yada prezervatif kullanin dedi dger turlu bebege zarai varmis ignenin

Günaydın anneler bizde emzik konusunda mağduruz öğürüyor ağzında tutamıyor bile.ilerde ne yaparız bilemiyorum gergin ufak deniyorum olmuyor

Canım ben dünyanın parası gümüş kapaklardan aldım o bile fayda etmedi.Bepanthane nin plusı varmış onu aldım sanki iyi geldi gibi yarayı kurutuyor gibi.Bunları kullanıncada iyi yıkıyorum gögüsümü ama yine de bebek emince üzülüyorum bu kadar şey kullanıyorum diye

Hadı ya bende alsaydım keske dıyordum gümüşlerden. O kdr acı çektim ki çünkü. Şimdi sağ göğsümde hala bembeyaz yara var. Cocugun 40 ı çıktı memem iyileşmedi. Walla şaka gibi.

O iğneler kilo aldırır diye korkuyorum.. spiral içinde bekle dedi doktor 2 ay daha o arada hamile kalmam inşallah :)

Bizde de aynı sorun var, ben korunursam ok, o korunursa önümüzdeki ay pozıtıf test. İşi kökten hallettim, umarım işe yarar.

Keske alsa, sevmıyor ama ben tıkmaya devam ediyorum. Sonra senın memişler emzık oluyor çünkü.

Günaydın kızlar bu gece iyi uyuşuk emip uyudu kalksa da çok şükür gözler qcipmadi her gün boyle olsa keşke :) kızlar bu arada kzimin ağzında pamukçuk var az nasıl geçer

Back
X