- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.141
Sanırım her cihazlarda renkli özelliği yok değil mi canım? Bizimkinde hep siyah beyaz görüyoruz ve yüzü hiç seçilmiyor :) Ben de bir an evvel detaylıya girsem de yüzünü görsem diye bekliyorum :)Canım 14.haftadan itibaren renkli ultrasonu açmaya başladı doktor ama bizimki hiç yüzünü göstermiyor . Doktor bu gidişle niyeti de yok gibi dedi
Dün civilde ya da e bebekte sanırım ikisinden birinde gördüm canım çok ucuza mobilya tarzında 60-120 boyutlarında bi beşik çok hoşuma gitti bende alsam mı dedim geri vazgeçtim oğlumdan kalma park yatak var bi süre daha idare eder bizi yoksa alıcaktım onu bi bak istersenKızlar yatak döşekler bakılmış, alınmış :) Biz de aldık mağazada bekletiyoruz şimdilik. Odasına duvar kağıdı yapmayı düşünüyoruz Nisan ayı gibi ancak yerleştiririz. Bebek karyolasını, uyku setini ve yatağını Çilek'ten aldık cotton baby modeli. Ama dolabı odaya uymadığı için mobilyacıda yatağına uygun bir dolap yaptıracağız mecburen. Geçen ayın sonuna doğru indirimden haberimiz olunca aldık hemen. Ama yatak odama ekstra ufak bir beşik düşünüyorum onu nereden bulurum bilmem.
Iyi geçmiş şükür.cok geçmiş olsun.benim doktor da tekmelerden demişti biraz garip gelmişti bana demekki oluyomuş:)Canım benim kanamam olmadı ama ultrasonda doktor kanama alanı gördü 3 tane. Günde bir progestan başlattı şimdi geçmiş çok şükür . Bana yorgunluktan stresten ve bebeğin tekmelerinden olabiliyor dedi .
Bakıyım canım bu hafta sonu sağolDün civilde ya da e bebekte sanırım ikisinden birinde gördüm canım çok ucuza mobilya tarzında 60-120 boyutlarında bi beşik çok hoşuma gitti bende alsam mı dedim geri vazgeçtim oğlumdan kalma park yatak var bi süre daha idare eder bizi yoksa alıcaktım onu bi bak istersen
Slm kızlar nasılsınız ya size bişey soracaktım ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyordu benim doktorum halen bişey demedi 18haftalık olduk bilgi verirseniz sevinirim randevu falan almam gerekiyomu
Bebek mağazalarında oluyor bende böyle birşey almıştım çok kullanışlıKızlar yatak döşekler bakılmış, alınmış :) Biz de aldık mağazada bekletiyoruz şimdilik. Odasına duvar kağıdı yapmayı düşünüyoruz Nisan ayı gibi ancak yerleştiririz. Bebek karyolasını, uyku setini ve yatağını Çilek'ten aldık cotton baby modeli. Ama dolabı odaya uymadığı için mobilyacıda yatağına uygun bir dolap yaptıracağız mecburen. Geçen ayın sonuna doğru indirimden haberimiz olunca aldık hemen. Ama yatak odama ekstra ufak bir beşik düşünüyorum onu nereden bulurum bilmem.
Ben başından beri renkli ultrasonda takip ediliyorum doktorunun cihazına başlı o 3D ya da 4d olması lazımPeki renkli ultrasona giren varmi.kacinci haftada bakti doktor? Benimki daha hic renkliyi acmadi
21/24 arası ben mesela haftaya nasipse detaylıya gireceğimSlm kızlar nasılsınız ya size bişey soracaktım ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyordu benim doktorum halen bişey demedi 18haftalık olduk bilgi verirseniz sevinirim randevu falan almam gerekiyomu
Çok güzel bu modelleri yatak odaları için beğeniyorum ama fiyatları genelde yüksek oluyor. Yeni mi aldın canım, kaça almıştın sen?Bebek mağazalarında oluyor bende böyle birşey almıştım çok kullanışlı
Ya bizim tanıdıklarda 18haftada başlıyorlarmış dediler benimde kafam karıştı nette araştırdım yine aynı şekil diyor bende durayım ozaman saol canım2 doktorumuz var her ikiside 23 ve 24 hafta demişti
Hayırlısı canım ya inşallah biz sıkıntı çıkmaz bebişlerimizi saglıklı bişekilde kucagımıza alırız21/24 arası ben mesela haftaya nasipse detaylıya gireceğim
Yok cnm oğlumun bu yatak yanı için almıştım 5 yıl oldu sallanma özelliği de var fiyatını hiç hatırlamıyorum şimdi nasipse yine kuracağımÇok güzel bu modelleri yatak odaları için beğeniyorum ama fiyatları genelde yüksek oluyor. Yeni mi aldın canım, kaça almıştın sen?
Amin cnm cümlemiz inşallahHayırlısı canım ya inşallah biz sıkıntı çıkmaz bebişlerimizi saglıklı bişekilde kucagımıza alırız
Sorunlu gebelikler için 18.haftadan itibaren detaylı ultrasonda bakiliyor.ben 18.haftada gordim bir de 20.nin sonunda giricem sonra bilmiyorum doktor hangi sıklıkta görmek isterse ama normalde 21.haftadan sonra diye biliyorumYa bizim tanıdıklarda 18haftada başlıyorlarmış dediler benimde kafam karıştı nette araştırdım yine aynı şekil diyor bende durayım ozaman saol canım
Evet canım her cihazda yok . Benim doktorumda ikisi de var bir tuşla diğerine geçiyorSanırım her cihazlarda renkli özelliği yok değil mi canım? Bizimkinde hep siyah beyaz görüyoruz ve yüzü hiç seçilmiyor :) Ben de bir an evvel detaylıya girsem de yüzünü görsem diye bekliyorum :)
Ya bizim tanıdıklarda 18haftada başlıyorlarmış dediler benimde kafam karıştı nette araştırdım yine aynı şekil diyor bende durayım ozaman saol canım
Sağol canım :) sonuçta hassas bi yer rahim kılcal damarlar var sert tekmeler böyle yapabiliyormusIyi geçmiş şükür.cok geçmiş olsun.benim doktor da tekmelerden demişti biraz garip gelmişti bana demekki oluyomuş:)
En uygun aralik 20 ile 23 arasiymis . 23. Haftayı geçirme dedi doktor risklilere 18/19 dada bakılıyorSlm kızlar nasılsınız ya size bişey soracaktım ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyordu benim doktorum halen bişey demedi 18haftalık olduk bilgi verirseniz sevinirim randevu falan almam gerekiyomu
bisey olacağını sanmıyorum biz gidiyoruz canimKızlar bu haftalardan sonra sinemaya gidilebiliyor mu ses bebeğe zarar verir mi ? Neden aklımdaki tüm sorular doktora gidince siliniyor beynimden yaaa :/
haftalarını net hatırlamıyorum canım ama bize 20. haftada gelmemizi söylemişti öyle yaptikKizlar ayrintili ultrason kacinci haftalarda yapiliyor
Slm kızlar nasılsınız ya size bişey soracaktım ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyordu benim doktorum halen bişey demedi 18haftalık olduk bilgi verirseniz sevinirim randevu falan almam gerekiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?