2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Park yatak alicaz ama odada en az ilk 3ay ne bebeğin ne yatağın odaainda duracağını sanmiyorum ama sonrasında telsiz gerekli olur ama kaç aydan sonra bilemiyorum

İkinci olunca biraz daha rahat oluyor hazırlıklar:))benim bunlar ikiz olunca ekstralar illaki olacak:)

Cem bey canım versa da
Kapadokya ya gidiyorum canim murat tandogan vardi inan cok seviyorduk barış beyden sonra kimse oyle olmaz dedik ama mukemmel bir doktordu sevecen anlayisli sorularini diikatle dinleyip cevaplandiran telefon num vermişti birsey olursa hic cekinmeden arayin diyen bi doktordu ki hic cekinmeden ne olursa olsun arardim yazardim ayni zamanda cok bilgili idi ama malesef hastaneden ayrildi. Simdi onun yerine ramazan bey var ona gidiyorum yine kapadokya hastabesinde

Geçmiş olsun 20 gğnde atlattım bende nezle arkasında sinüzit oldum baş agrım aralıksız devam etti taze zencefili rendeledim balla karıştıp yedim tuzlusu karbonat karışımını burnuma çektim papatya buharı felan derken gecti çok şükür

Kızlar yatak döşekler bakılmış, alınmış :) Biz de aldık mağazada bekletiyoruz şimdilik. Odasına duvar kağıdı yapmayı düşünüyoruz Nisan ayı gibi ancak yerleştiririz. Bebek karyolasını, uyku setini ve yatağını Çilek'ten aldık cotton baby modeli. Ama dolabı odaya uymadığı için mobilyacıda yatağına uygun bir dolap yaptıracağız mecburen. Geçen ayın sonuna doğru indirimden haberimiz olunca aldık hemen. Ama yatak odama ekstra ufak bir beşik düşünüyorum onu nereden bulurum bilmem.

Peki renkli ultrasona giren varmi.kacinci haftada bakti doktor? Benimki daha hic renkliyi acmadi
Canım 14.haftadan itibaren renkli ultrasonu açmaya başladı doktor ama bizimki hiç yüzünü göstermiyor . Doktor bu gidişle niyeti de yok gibi dedi

Kizlar sol tarafimda asagi dogru igne batmasi seklinde batma agri oluyor 3 4 saatir normalmi ya
bende de dün rahimde iğne batması tarzında ağrılar oldu baya içerden içerden sızladı hatta sabaha karşı rüyamda mı gördüm de uyandım yoksa onun ağrısına mı uyandım bilmiyorum ama yine vardı çok tedirginim bu aralar

pozisyonu değiştikçe hareketleri aşağı da yada yukarda hissedebilirsin canım bazen ayakları aşağı salıp bildiğin idrar kesesini tekmeliyolar oğlum çok yapardı sürekli wc koşardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…