- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.161
BEndeKızlar benim ciğerlerim çok agriyo 2 gündür kan ter içinde halsiz yatıyorum dün doktora gittik inflacort die fisfis içine koyulup sıkılan kapsül yazms 5 aylık hamile olduğumu belirttim kullansammi bilemiyorum
Ama çok hastayım öksurdukce ciğerlerim çok agriyo resmen parça parça kopuyo .
Ama ondan da kötüsü kendimi tutuyorum ama bazen elimde olmuyo oksururken karnıma kramp giriyo karnım sertlesiyo ağrı giriyo sizce bebeğe bişey olir mu korkuyorum
bende aynı durumdayım antibiyotik kullandım ama bu öksürük bırakmadı peşimi karnımın içi ağrıyor resmen bide nette saçma sapan seyler yazıyor bebekle alakalı Allah’a emanet kış hamilesi olmak çok zorKızlar benim ciğerlerim çok agriyo 2 gündür kan ter içinde halsiz yatıyorum dün doktora gittik inflacort die fisfis içine koyulup sıkılan kapsül yazms 5 aylık hamile olduğumu belirttim kullansammi bilemiyorum
Ama çok hastayım öksurdukce ciğerlerim çok agriyo resmen parça parça kopuyo .
Ama ondan da kötüsü kendimi tutuyorum ama bazen elimde olmuyo oksururken karnıma kramp giriyo karnım sertlesiyo ağrı giriyo sizce bebeğe bişey olir mu korkuyorum
Süt sağma makinesini soruyorsan kesinlikle avent çok memnunumHangi markayı önerirsiniz peki?
Selamlaaar
Herkes iyi , bebekler güvenli yerlerinde sağlıklıdır inşallah
Bizim eve eşimden gribal durumlar , enf. girdi .. Bende yok henüz ve dokuz takla atıyorum bana bulaşmasın diye
Onun dışında tekmeleeeeracayip bi hal aldı içerde bi zeyna var
3 g0n önce idi sanırım çok alttan geldi tekme ... ilk kez rahme yakın ...çok baskı ve ağrı yaptı ama toparlandı ... yine yukarlarda dolanıyor şimdi
Bizde durumlar bu .
Şeker yüklemesi yaklaşıyor .
Çok güvendiğim bir dr arkadaşım da bir dünya araştırma yaptım bu konuda ve yükleme yaptıracağım . Son kararım :)
Canan Karatay dan önce ve ondan başka bu konuda itirazı olan uzman yazısına da rastlamadım , aksine bu tezi çürüten çok uzman okudum .
50 mg glikoz yüklemesi 7 küp şeker ya da 330 cc lik kutu kola ya da 2 şöbiyet :) kadar ....hangimiz bu miktar şekerden uzağız ?
Ben geçtiğimiz ay aynı gün içinde 1/2 kilo şekerpare yemiş insanımşeker yüklemesi miiiii ? Oooo çok zararlı dersem ...gülerler bana :)
Ve tabii ki olası bir rahatsızlığın önceden teşhisi içinde önemli .
Öyle işte .....
Benim bi var bi yok içeri saklanıyor minnoş sanırım bazen 6 7 aylık gibi bazen normal kendi göbeğim gibikızlar 21+1 den sevgilerle
son 1 haftada acayip çıktı göbeğim.. oğlumda 30 haftada böyleydi.. acaba kız bebek diyemi. Kız anneleri nasıl göbüşler?
Eki Görüntüle 2105476
Bende senin gibi düşünüyorum canım zaten normalde günlük aldığım şeker miktarı bunun çök üstünde hiç şeker kullanmasam tamam derim bi oturuşta 2 dilim pasta yerim o ne ki
Ahhh o tekmelerden ben de istiyorum canım yaSelamlaaar
Bizim eve eşimden gribal durumlar , enf. girdi .. Bende yok henüz ve dokuz takla atıyorum bana bulaşmasın diye
3 gün önce idi sanırım çok alttan geldi tekme ... ilk kez rahme yakın ...çok baskı ve ağrı yaptı ama toparlandı ... yine yukarlarda dolanıyor şimdi
Bizde durumlar bu .
Çok güvendiğim bir dr arkadaşım da dahil , bir dünya araştırma yaptım bu konuda ve yükleme yaptıracağım . Son kararım :)
Canan Karatay dan önce ve ondan başka bu konuda itirazı olan uzman yazısına da rastlamadım , aksine bu tezi çürüten çok uzman okudum .
50 mg glikoz yüklemesi 7 küp şeker ya da 330 cc lik kutu kola ya da 2 şöbiyet :) kadar ....hangimiz bu miktar şekerden uzağız ?
Ben geçtiğimiz ay aynı gün içinde 1/2 kilo şekerpare yemiş insanımşeker yüklemesi miiiii ? Oooo çok zararlı dersem ...gülerler bana :)
Öyle işte .....
Ben şimdiden konuşuyorum onlarla ayarı veriyorum bana bakın çok süt üreteceksiniz bol bol emzireceğim bebeğimi diyorum@aeengineer canım sakin hiç sütüm olmaz diye düşünme asla, ben ilk hamileligimde hep başından beri oğlumu en az 6 ay emzirecegim diye düşündüm hatta kesin diye kurdum kendimi, Öyle de oldu çok şükür. Sen de öyle düşün hiç olmaz mı yetmez mi diye düşünme, memislerim var bebeğimi doyurmaya yeter diye düşün canım
Ahhh o tekmelerden ben de istiyorum canım ya
Bi senle ben kaldık sanırım hissetmeyen bende istiyorum artık yaAhhh o tekmelerden ben de istiyorum canım ya
inşallah inşallah inşallah
Takvimin 20.hafta diyor canım :) inan 1 günde bile çok şey değişiyor .
Oğlumu 22.hafta dolunca hissetmiştim ancak .
Şimdi 19.haftada ufak ufak .
Şu son 4-5 gündür şova başladı resmen .
Seninde en geç 1-2 haftaya gelecek gör bak
Canım sorma hergün kendimi dinliyorum oturup :) Senin de ilk bebek mi? Sanırım biraz geç hissedenlerden olacağız bizde :)Bi senle ben kaldık sanırım hissetmeyen bende istiyorum artık yabekle bekle bi hal oldum çok nazlı bizimkiler
Hadi inşallaaahinşallah inşallah inşallah"demiştin" derim canım sana da :)
Aslında ikinci hamilelik ama tık yok bişeyler hissediyor gibiyim sonra emin olamıyorum şöyle sağlam bi vursalar artıkCanım sorma hergün kendimi dinliyorum oturup :) Senin de ilk bebek mi? Sanırım biraz geç hissedenlerden olacağız bizde :)
Onu bende beğeniyorum . Hafif olması katlanması güzel bakınca buraya da yorumunu yazarsan sevinirim canım :)kızlar bebek telsizi eğer eviniz iki katlı değilse çok gerekli değil bence bana gereksiz masraf gibi geliyor tabi yöne de siz bilirsiniz
bu arada alıntı yapmıştım ama gitmis bi arkadaş joie bebek arabasını sormuş internetten baktığımda nitro lx dı galiba baston pusetini beğendim ama yakından bakmadım insallah yarın bakmaya gidecegim
Bende varım pek nazlı benim şirineBi senle ben kaldık sanırım hissetmeyen bende istiyorum artık yabekle bekle bi hal oldum çok nazlı bizimkiler
Canım aslında şeker yüklemesi sırasında verilen şekerli suyun içinde zararlı maddeler olduğu söyleniyor . Bir kaç Amerika li doktorun yazısını okudum Burda da bi profa sordum o da yaptırma açlık tokluk şekerini arada bir olcmen yeterli dedi . Yaklaşımlar şüpheli olunca vazgeçtim . Daha doktorumla bu konuyu görüşmedim ama canan Karatay in söylediği şeyler sonradan dogrulaniyo.doktor illa yap derse baklavayla oluyor mu diye soracağım :) ne .zamandır tatlı yemiyorum yazarken canım çekti :)Selamlaaar
3 gün önce idi sanırım çok alttan geldi tekme ... ilk kez rahme yakın ...çok baskı ve ağrı yaptı ama toparlandı ... yine yukarlarda dolanıyor şimdi
Bizde durumlar bu .
Çok güvendiğim bir dr arkadaşım da dahil , bir dünya araştırma yaptım bu konuda ve yükleme yaptıracağım . Son kararım :)
Öyle işte .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?