- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.181
Kaç haftaloksin canım ?Kontrolden çıktık kızımın keyfi yerinde 296 gr olmuş detaylı için 17 şubata randevu aldık. 750 lira civarı tutarmış
Bugün 18+6 yız detaylı günü 20+6 olacakKaç haftaloksin canım ?
Iyi canım.bu arada tetanoz aşısını önermiyorum diyeni ilk defa duydum . Hatta asi sonrası bebek hareketlerini hissetmedim ateşim çıktı dudağımda burnumda uçuk var şu andaBugün 18+6 yız detaylı günü 20+6 olacak
Ben bir doktordan daha duymuştum. Hemsire arkadaşımda 3 çocuğu var ama yaptırmadı. Enfeksiyon falan dedi diye gözüm korktuIyi canım.bu arada tetanoz aşısını önermiyorum diyeni ilk defa duydum . Hatta asi sonrası bebek hareketlerini hissetmedim ateşim çıktı dudağımda burnumda uçuk var şu andaama bebek iyiymiş çok şükür . Bence araştır iyice hastaneden bulasmayacaginin bi garantisi var mi
Benim etrafımda da yaptirmayan yok kimsenin başına bir şey gelgeldiğini görmedim ama sen bilirsin canımBen bir doktordan daha duymuştum. Hemsire arkadaşımda 3 çocuğu var ama yaptırmadı. Enfeksiyon falan dedi diye gözüm korktu
bende epey araştırdım canım , daha bir ay öncesine kadar şeker yüklemesi yaptırmayacağım muhtemelen yazmışımdır buraya :))Canım aslında şeker yüklemesi sırasında verilen şekerli suyun içinde zararlı maddeler olduğu söyleniyor . Bir kaç Amerika li doktorun yazısını okudum Burda da bi profa sordum o da yaptırma açlık tokluk şekerini arada bir olcmen yeterli dedi . Yaklaşımlar şüpheli olunca vazgeçtim . Daha doktorumla bu konuyu görüşmedim ama canan Karatay in söylediği şeyler sonradan dogrulaniyo.doktor illa yap derse baklavayla oluyor mu diye soracağım :) ne .zamandır tatlı yemiyorum yazarken canım çekti :)
geçmiş olsun canım kötü düşünme hic ıyi düşün ıyi olsunKızlar bi çok kişi cevap yazmış teşekkür ederim.
Hafif sıcak köy sütü içiyorum annem geldi bana bakıyo biraz iyi olmaya çalışıyorum çok terliyorum 3 kez gece kıyafet değiştiriyorum boyun ve göğüs bölgem terliyor hapşırmaya basladm
Burunim da akiyo grip de oldum bundan 3 hafta önce olmuştum yine grip şimdi de oldum 3.kez hamilelikte grip oluyorum napcami bilemedim hem ciğerlerim hasta hem grip oldum simdi de iyice elden gidicem bebeğe bişey olmasa bari
Kontrolden çıktık kızımın keyfi yerinde 296 gr olmuş detaylı için 17 şubata randevu aldık. 750 lira civarı tutarmış
Kızlar benim doktorum tetanoz aşısını önermiyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda enfeksiyon tetikleme ihtimali var sonuçta evde doğum yapmayacaksın dedi.
aslında 7 kg daha hafifi olabilir de modeli beğendim fiyat ortalamasında ıyi geldi insallah canım yarın gidebilirsem yazarimOnu bende beğeniyorum . Hafif olması katlanması güzel bakınca buraya da yorumunu yazarsan sevinirim canım :)
Geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versinKızlar bi çok kişi cevap yazmış teşekkür ederim.
Hafif sıcak köy sütü içiyorum annem geldi bana bakıyo biraz iyi olmaya çalışıyorum çok terliyorum 3 kez gece kıyafet değiştiriyorum boyun ve göğüs bölgem terliyor hapşırmaya basladm
Burunim da akiyo grip de oldum bundan 3 hafta önce olmuştum yine grip şimdi de oldum 3.kez hamilelikte grip oluyorum napcami bilemedim hem ciğerlerim hasta hem grip oldum simdi de iyice elden gidicem bebeğe bişey olmasa bari
Benim doktorum yaptır dedi, 2 doz ilk hamileligimde yaptirmistim. 3.dozu da yaptır dedi,ben de yaptırdım. Bişey de olmadı.Kızlar benim doktorum tetanoz aşısını önermiyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda enfeksiyon tetikleme ihtimali var sonuçta evde doğum yapmayacaksın dedi.
Ben euthyrox kullanıyorum canım gebeliğimin başından beri, eğer kullanmazsan sıkıntı olur Allah korusun.Merhaba kızlar bugün guatr için sonuçlar çıktı maalesef guatr var ama aşırı ciddi değil doktor kontrolünde olmam gerekiyor belli bi süre yanlız doktor ilaç verdi kullanmalıyım ki bilmiyorum sordum doktora kullan bi ay sonra gel dedi ama benim kafa tereddüte hala bsy olmaz dimi miniğime
Canım bana da aynı ilacı yazmış daha almadım eczane kapalı malum en kisa zamanda alıyım bende zarar vermesinde yaa bu arada canım ben sana nedense miniğim demek istiyorum hep yanlış anlamzsan diyim miBen euthyrox kullanıyorum canım gebeliğimin başından beri, eğer kullanmazsan sıkıntı olur Allah korusun.
Diyebilirsin tabi canımCanım bana da aynı ilacı yazmış daha almadım eczane kapalı malum en kisa zamanda alıyım bende zarar vermesinde yaa bu arada canım ben sana nedense miniğim demek istiyorum hep yanlış anlamzsan diyim mi
Canım kullanmamazlik etme sakın.tiroid hamilelikte çok önemli.ben normalde de tiroid hastasıyım o ilacı sürekli kullanıyorum.hamilelikte dahil ve gebelikte tiroid bezi az çalıştığı için bazı gebelerde bu dönemde ortaya çıkıyor.ben de aynı ilacı kullanıyorum sabahları aç karinlaCanım bana da aynı ilacı yazmış daha almadım eczane kapalı malum en kisa zamanda alıyım bende zarar vermesinde yaa bu arada canım ben sana nedense miniğim demek istiyorum hep yanlış anlamzsan diyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?