2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben bebek hareketi olduğundan eminim çünkü öncesinde ve sonrasında hareket etmeye devam ediyor.. ama neden böyle oluyor bilmiyorum, benimde çarşamba var sorayım bi..
20de olmaz mı ?
Canım ben gittiğimde bazı ölçümleri 19+6, bazıları 20+2, bazıları 20+3 çıktı.. Ve herşeyini de gördü doktor.. Zaten detaylı için önceden randevu almak gerekmiyor mu? Sen aldın mı randevu?
Bu arada ele gelen sertlik, kasılma oluyormuş.. Bende buradan arkadaşlardan öğrendim, doktor da onayladı.. Magnezyum bir tane içiyordum, ikiye çıkardı.. Bol su iç ve dinlen dedi tabi ben çalıştığım için pek mümkün olmuyor..

Bende aynı şekilde yapacağım devlette yaptırıp kendi doktoruma gösteririm

aynen tatlım , imkanlardan faydalanalım değil mi

Canlar bu ara neden tetanoz gereksiz deniliyor bilmiyorum ..hani senin önceki dozdan dolayıdır gerçi ..çok geçmedi üzerinden .

Ama hiç olmayanlar için gerekli ... ben oğlumda aşıyı oldum , tam 3 gün sonra paslı koca bir çivi baldırımı sıyırdı deldi ... Ha o güne kadar ömrümde olmamıştı ama oldu işte:) eczaneye gitmiştim ilk sorduğu tetanoz aşınızı oldunuz mu olmuştu ?

Ben üç haftada bir gidiyorum tek dr kafam karışmasın diyede tek dr kaldım üç hafta geçmiyor

Evet canım ilk hamileliğimin üzerinden 5sene geçmediği için gerek yok demişti iki doktorda bugün ki gittiğim hatırlatma dozu istedi ama yaptırmayı düşünmüyorum temmuzda tam 5 yıl olacak ben haziranda doğurmuş olucam ucu ucuna kurtarıyorum

Bu aralar hareketleri az gibi bugün çok hissetmedim valla bilmiyorum takiyorumda daha iki hafta var dr gimeme sizinde oluyormu arada hareket azlığı
Canım bende oldu buraya da yazdım 4 gün hiç hareket hissetmedim doktora giderken yolda hissettim doktor hareket ediyor sen hissetmhissetmiyorsun dedi . 28.haftada hareketlerini düzenli hissedersin dedi

Ben de sezeryandan korkanlardanım :) Narkozundan ayrı korkuyorum, kesilip dikilmesinden ayrı. Ameliyat sonuçta :/ Allah kalbimize göre versin :)
O da bişey mi ikisinden de korkan var ilk doğumum normaldi. Nasıl birşey oldugunu bilmeden doğuma girmek çok daha iyi. Sezeryanı bilmem ama en azından normal doğum doğumdan sonra rahat oluyo. Tara saçını, yap makyajını al bebeğini eline sev, kokla, emzir

Ben de sezeryandan korkanlardanım :) Narkozundan ayrı korkuyorum, kesilip dikilmesinden ayrı. Ameliyat sonuçta :/ Allah kalbimize göre versin :)
Ben narkozdan değilde kesilme kısmı sonraki ameliyatlı olma hali tırsıttırıyor. Bi tek narkozdan ayılma videolarını seyredince biraz o konuda endişelendim abuk sabuk konuşuyolar ya. Eşime eğer narkoz olursam ayılana kadar kimseyi yanıma almamasını tembihledim şimdiden Bi kere çok sarhoş olmuştum içimde ne varsa saydırmışım da hatırlamıyorum bi de. Şimdi kayınvalide falan sıkıntı çıkarmayayım

Benim dr um şöyle açıkladı aslında olunması gereken bir aşı ama bizim memleketimizde aşı uygulaması çok verimli yapılmadığı için erkekleri askerlikte kadınları da hamilelikte yapıyorlar demişti.

Canım bende oldu buraya da yazdım 4 gün hiç hareket hissetmedim doktora giderken yolda hissettim doktor hareket ediyor sen hissetmhissetmiyorsun dedi . 28.haftada hareketlerini düzenli hissedersin dedi
Him ara ara böyle oluyor korkutuyor beni yaramaz :)sağlık li olsunda yawrularimiz

Biz ay da bir kere gidiyoruz doktorumuz öyle çağırıyor, en son 16.haftamızda gittik ve detaylı ultrason için nereyi önereceğini sordum bir daha ki ay önce bana kontrole gel sonra ben seni tanıdığım iyi bir doktora yönlendireceğim dedi randevumuz felan yok yani henüz. bu sertlik konusu aklıma takıldı baya ben hiç kasıldığını düşünmüyordum rahat rahat hareket ediyor toparlanıp açılıyor felan sanıyordum.

Paradise82 canım yukarı da bahsettiğim gibi kendi doktorumuz yönlendirecek ama ben bu hafta sonuna kalmadan yaptırmak istiyorum sonra yurtdışına çıkacağım o yüzden olursa iyi olur..

Karnında sertleşme toplaşma oluyormu

Selam kizlar bizimde detayli ultrasonumuz oldu coook sukur Rabbime hersey yolundaymis.sizlerde durumlar nasil?birde benim ayak bileklerim sismeye basladi ve ellerime yuzuklerim olmuyor.varmi boyle olan??birde yavastan baslasakmi paşaya cicilerini almaya❤❤acaba.sizler naptiniz???

Bendede oluyor mesela gece lavaboya uyaniyorum elimi karnima koydugumda bazen sagda bazen solda sislik sertlik oluyor ama sora hemen duzeliyor bence normaldir boyle seyler

Bende normal sanıyorum, çok net hissediyorum ben toparlandığını böyle kımraşırken birden toplanıyor. Bi danışmakta fayda var bakalım..

Kizlar ben uyyamiyorum gece uyumadan hiçbirşey yemememe rağmen reflu oluyor ne yesem uzanınca sanki çıkıcak çok kötü 1 haftadır. Böyle olan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…