- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.441
Canım ben gittiğimde bazı ölçümleri 19+6, bazıları 20+2, bazıları 20+3 çıktı.. Ve herşeyini de gördü doktor.. Zaten detaylı için önceden randevu almak gerekmiyor mu? Sen aldın mı randevu?Ben bebek hareketi olduğundan eminim çünkü öncesinde ve sonrasında hareket etmeye devam ediyor.. ama neden böyle oluyor bilmiyorum, benimde çarşamba var sorayım bi..
20de olmaz mı ?
Bende aynı şekilde yapacağım devlette yaptırıp kendi doktoruma gösteririm
Şeker yükleme bende hala soru işareti ama özelde ki doktorum yaptır derse yaptırıcam sanırım çünkü gerek olmayan herşeye karşı çıkan bir doktor yaptır derse de mutlaka bi bildiği olacaktır :) yalnız bugün gittiğim doktor geçen muayene de bana tetanoza gerek yok dedi bugün de bi doz yaptır dedi kafamı karıştırdı onu yaptırmıycam inşallah evde filan doğurmam :))
Bu aralar hareketleri az gibi bugün çok hissetmedim valla bilmiyorum takiyorumda daha iki hafta var dr gimeme sizinde oluyormu arada hareket azlığıEvet ilk başlarda öyle sanki balon patlıyor gibi
Ben üç haftada bir gidiyorum tek dr kafam karışmasın diyede tek dr kaldım üç hafta geçmiyorBen de ayda 1 gidiyorum burda herkesin haftası farklı olduğu için belki size öyle gelmiştir. Bazı arkadaşlar 2 doktora gidip bi özel bi devlet 15 günde bir kontrole gitmiş oluyorlar. Riskli bir gebelik değilse ayda bir normal. Son ay haftada 1 çağıracaklar sanırsam.
Evet canım ilk hamileliğimin üzerinden 5sene geçmediği için gerek yok demişti iki doktorda bugün ki gittiğim hatırlatma dozu istedi ama yaptırmayı düşünmüyorum temmuzda tam 5 yıl olacak ben haziranda doğurmuş olucam ucu ucuna kurtarıyorumaynen tatlım , imkanlardan faydalanalım değil mi
Canlar bu ara neden tetanoz gereksiz deniliyor bilmiyorum ..hani senin önceki dozdan dolayıdır gerçi ..çok geçmedi üzerinden .
Ama hiç olmayanlar için gerekli ... ben oğlumda aşıyı oldum , tam 3 gün sonra paslı koca bir çivi baldırımı sıyırdı deldi ... Ha o güne kadar ömrümde olmamıştı ama oldu işte:) eczaneye gitmiştim ilk sorduğu tetanoz aşınızı oldunuz mu olmuştu ?
Canım bende oldu buraya da yazdım 4 gün hiç hareket hissetmedim doktora giderken yolda hissettim doktor hareket ediyor sen hissetmhissetmiyorsun dedi . 28.haftada hareketlerini düzenli hissedersin dediBu aralar hareketleri az gibi bugün çok hissetmedim valla bilmiyorum takiyorumda daha iki hafta var dr gimeme sizinde oluyormu arada hareket azlığı
O da bişey mi ikisinden de korkan varBen de sezeryandan korkanlardanım :) Narkozundan ayrı korkuyorum, kesilip dikilmesinden ayrı. Ameliyat sonuçta :/ Allah kalbimize göre versin :)
Ben narkozdan değilde kesilme kısmı sonraki ameliyatlı olma hali tırsıttırıyor. Bi tek narkozdan ayılma videolarını seyredince biraz o konuda endişelendim abuk sabuk konuşuyolar ya. Eşime eğer narkoz olursam ayılana kadar kimseyi yanıma almamasını tembihledim şimdidenBen de sezeryandan korkanlardanım :) Narkozundan ayrı korkuyorum, kesilip dikilmesinden ayrı. Ameliyat sonuçta :/ Allah kalbimize göre versin :)
Benim dr um şöyle açıkladı aslında olunması gereken bir aşı ama bizim memleketimizde aşı uygulaması çok verimli yapılmadığı için erkekleri askerlikte kadınları da hamilelikte yapıyorlar demişti.aynen tatlım , imkanlardan faydalanalım değil mi
Canlar bu ara neden tetanoz gereksiz deniliyor bilmiyorum ..hani senin önceki dozdan dolayıdır gerçi ..çok geçmedi üzerinden .
Ama hiç olmayanlar için gerekli ... ben oğlumda aşıyı oldum , tam 3 gün sonra paslı koca bir çivi baldırımı sıyırdı deldi ... Ha o güne kadar ömrümde olmamıştı ama oldu işte:) eczaneye gitmiştim ilk sorduğu tetanoz aşınızı oldunuz mu olmuştu ?
Him ara ara böyle oluyor korkutuyor beni yaramaz :)sağlık li olsunda yawrularimizCanım bende oldu buraya da yazdım 4 gün hiç hareket hissetmedim doktora giderken yolda hissettim doktor hareket ediyor sen hissetmhissetmiyorsun dedi . 28.haftada hareketlerini düzenli hissedersin dedi
Canım ben gittiğimde bazı ölçümleri 19+6, bazıları 20+2, bazıları 20+3 çıktı.. Ve herşeyini de gördü doktor.. Zaten detaylı için önceden randevu almak gerekmiyor mu? Sen aldın mı randevu?
Bu arada ele gelen sertlik, kasılma oluyormuş.. Bende buradan arkadaşlardan öğrendim, doktor da onayladı.. Magnezyum bir tane içiyordum, ikiye çıkardı.. Bol su iç ve dinlen dedi tabi ben çalıştığım için pek mümkün olmuyor..
Benim dr um şöyle açıkladı aslında olunması gereken bir aşı ama bizim memleketimizde aşı uygulaması çok verimli yapılmadığı için erkekleri askerlikte kadınları da hamilelikte yapıyorlar demişti.
Karnında sertleşme toplaşma oluyormuBiz ay da bir kere gidiyoruz doktorumuz öyle çağırıyor, en son 16.haftamızda gittik ve detaylı ultrason için nereyi önereceğini sordum bir daha ki ay önce bana kontrole gel sonra ben seni tanıdığım iyi bir doktora yönlendireceğim dedi randevumuz felan yok yani henüz.bu sertlik konusu aklıma takıldı baya ben hiç kasıldığını düşünmüyordum rahat rahat hareket ediyor toparlanıp açılıyor felan sanıyordum.
Paradise82 canım yukarı da bahsettiğim gibi kendi doktorumuz yönlendirecek ama ben bu hafta sonuna kalmadan yaptırmak istiyorum sonra yurtdışına çıkacağım o yüzden olursa iyi olur..
Karnında sertleşme toplaşma oluyormu
Bendede oluyor mesela gece lavaboya uyaniyorum elimi karnima koydugumda bazen sagda bazen solda sislik sertlik oluyor ama sora hemen duzeliyor bence normaldir boyle seylerAynen oluyor bebek toplanıyor gibi nasıl desem dönerken felan oluyor sanıyorum ben
İnşallah canımAynen ben de sezaryenden korkuyorum. Normal doğumu destekliyor diye evimin yakınında değilde başka semtte bi dr a gidiyorum hatta. İnşallah doğumlarımız herkesin gönlüne göre ve kolay olur...
Bendede oluyor mesela gece lavaboya uyaniyorum elimi karnima koydugumda bazen sagda bazen solda sislik sertlik oluyor ama sora hemen duzeliyor bence normaldir boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?