2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
eğer riskli bir gebeliğin yoksa Hiç bir şey olmaz bebekten sonra zaten vakıt bulamayacaksınız bugünlerin geri gelmesi çok uzun zaman alacak tecrübeli anne tavsiyesi

bazı riskli gebelikte doktorlar önermiyorlar... doktorun seni bu konuda uyarmadıysa yani sakın ilişkiye girmeyeceksiniz demediyse bir sorun olmaz korkmanıza gerek yok

Biz birlikte oluyoruz bizimde 1.5 seneden sonra ve 2 kimyasaldan sonra oldu şükür. Cok sık degil haftda 1 kere birlikte oluyoruz

Biz de oluyoruz çok sik olmamakla birlikte.doktor her seferinde hiçbir kisitlama yok hayatınızda diyor her seferinde.ben sormuştum şimdi herseferinde kısıtlama yok diye belirtiyor.

Tesekkur ederim canim bakalim bi atak yapabilirsek deneyelim biz de :)
Benim de doktora sormam biraz zaman almıştı.bebek olduğunu öğrenene kadar sikinti yoktu öğrendikten doktora sorana kadar ikimizi de strese soktum.en sonunda sordum cinsel temas hakkında diye cümleye girdim doktor bir kısıtlama yok dedi yanılmıyorsam son aya kadar.yani kanama düşük vs herhangi bir riskiniz yoksa başlarda .isterseniz yine de danışın doktorunuza

ilkinde biz de öyleydik herşey bebeğe endeksliydi ah bileydim sonra paçayı kurtaramayacğımızı bir çok seyden mahrum kalırmıydık. gezin tozun birbirinize vakıt ayırın yatın dinlenın kitap okuyun sinemaya tiyatroya gidin. 4 senedir 4 kere git
mişimdir sinemaya tabi herkes için geçerli değil bunlar annesi kayınvalıdesi yanında olanlar şanslı. en azından ilk sene çok yorulacaksınız uykusuzluk ev işi çalışanların iş hayatı hem annelik hem eş olma hem de iş hayatı bir arada çok yorucu oluyor hiç bir şey tam olmuyor ama oluyor. ama dünyaya bir nefes daha getirmek hepsine değiyor.

Koşullara bağlı bizim daha önce bir kaybımız var. Bebeğin öldüğü gün ikimizin yüzünde de uçuk çıkmıştı. Kolay toparlayamadık. Bu bebekte tüp bebek tedavisi 2.deneme sonucunda nasip oldu. Doktor izin verdiği halde aklımıza bile gelmedi. Kardeş kardeş geçinip gidiyoruz

Bence yavaş yavaş al canim :) son ay yürüyüp dolaşmak biraz zor

Canım ben vitamini aç alınca kusuyorum kan hapı da aynı şekilde

Bndede ayni ağrılar mevcut rahimdeki rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesinden kaynaklaniyormus sanirim herkeste oluyor

Ayni durumdayim midem acayip yaniyo sanarsin alev topu var. Hem bu yuzden uyiyamiyorum hem artik rahat uyiyamiyorum durmadan uyaniyorum. Bazen sol kasigimda agri oluyo sende de oluyo mu
Sagolun kızlar cevaplarınız için bende yastığını yükseltiyorum ama yine de uyyamiyorum cok kötü ilk kontrolünde doktora sorucam belki başka bişey önerir. Benim kasımlarımda bazen ağrı oluyor canım baskı şeklinde

Canım ben renie Duo şurup kullanıyorum,doktor tavsiye etti reflü için ,doktoruna soyle gittiginde.normalde midem cok iyidir ama hakilelikte çok sikinti yasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…