- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #20.501
Aynen biz de oyleyiz o bana bacim ben ona gardasim diyoruzKoşullara bağlı bizim daha önce bir kaybımız var. Bebeğin öldüğü gün ikimizin yüzünde de uçuk çıkmıştı. Kolay toparlayamadık. Bu bebekte tüp bebek tedavisi 2.deneme sonucunda nasip oldu. Doktor izin verdiği halde aklımıza bile gelmedi. Kardeş kardeş geçinip gidiyoruz
Bu haftalar riskli haftalar değil canım ilk ve son ay biraz riskli oluyor bence sert olmama kaydıyla yapılabilir. Şahsen hiç olmasa da aramıyorum hamilelik acayip isteksiz yaptı beni :)Iste biz basindan beri yapmadik valla bisey olur diye.cok ara vermis olduk
Bayadır başıma gelmemişti canım yarın saatini değiştireceğim bende, sabah evde almıştım birde servise binince tuz biber ektim üzerineCanım ben vitamini aç alınca kusuyorum kan hapı da aynı şekilde
Olmaz cnm Allah'ın izniyle. Ama korunun. Sperm Allah korusun erken doguma tetikleyebiliyor.Bi sıkıntı olmaz dimi ya :/
Canim 20-22. haftalar arası yapılıyor, ekstra durumlarda 23e kadar uzayabiliyor. 24 geç çünkü bebekte 20.haftadan iyibaren deri altında yağlanma olduğu için iç organları ilerleyen haftalarda net görünmüyor.Birde bende genizden akıntı oluyor boğaza kaşıntı v öksürük yapıyor.sinuzitsel akıntı tuzlu su gargarası yola biraz yendim ama devam diyor hala sıkıntı.dun devletteki doktora gittim hiç bişey önermedi
Kızlar sizin varmı önerimiz benim gibi olan
o da daha çok küçükmüş ev işlerine yetişmek zaten mümkün değil benım kızım 4 yasında bir de çalışan bir anneyım tam rahatlıyordum ki baktım yaş geçecek fazla rahata alışmadan ikinci çocuk istedik. birisi yardımcı olmadan hiç birşeye yetişilmez bırak eksik kalsın yiyecek yemek olduktan sonra diğer işler beklesin o uyurken eğer sen de uyumazsan işleri yoluna koymaya calısırsın ben kızım uyuduktan sonra yapardım işleri zaten tüm gün bakıcı kreşlerde büyüyor tüm vaktımı ona vermeye çalışırım. uyuduktan sonra yapardım. anneler zaten bölük pörçük ve az uyumaya alışkın oluyor ben gece kusu gibi işleri herkes uyurken yaptım hooop yıne başa dönüyoruzKızlar ya biliyorsunuz benimde ikinci bebeğim 17 aylık bi miniğim var ve hiç bir işe yetişemiyorum ben bi yeri toplarken başka biyerler dağılıyor yada kendine bi zarar veriyor zaten kendime bakmak gibi birşeyi unuttum eşimde ilgi bekliyor ama hamileliğin de etkisiyle iyice halsizleştim hemen uykuya geçiyorım tecrübeli anneler sizler bu ev işleri nasıl hallediyorsunuz ya bi akıl verin
Günaydınn .
Hafif bi boğaz ağrısı , yutkunmakta zorlukla uyandım .
Ihlamur içiyorum zencefilli .
Inşallah şifayı kapmamışımdır .
Dün gece (geç saat) baktım bizimkinden hiiiiç hareket yok 3-4 saattir ... bi tedirgin oldum . Kalktım biraz şekerli bi şeyler tükettim , su içtim ııı ıhhh . Gittim epey bi yedimm, sonra eşim geldi konuşmaya başladı ... hadi kızım bak annen panik kadındır , bi ses et ... sabaha kadar yazar durur şimdi kafasında ... seni de beni de kendini de uyutmaz derken 7.4 şiddetinde iki tekme yedim ... muhtemelen yahu bi susun da uyuyalım şurda dedi
Ama cidden endişelendim .
Bu sabahta mesele evet uyandı , günaydınlaştık ana kızama o deli gibi dönmeler yok . Net 2-3 tekme :) yerinin daralması için henüz erken sanki ...
Herkese günaydın kızlar, Bugün ben bebeğimi göreceğim Insallah cinsiyeti öğreneceğiz hayırlısıyla. Topigin en son öğrenecek insanıheyecanlıyım, hayırlısıyla bir görsek, Onun dışında baya bi hareketlendi maşallah , bazen erkek mi acaba diyorum çünkü oğlum da aynıydı maşallah hiç durmazdı
Günaydın herkese ne güzel herkes ufak tefek hissedenler depremler yaratanlarvarmış ya ben yahu benim minik kızım neden hissettirmiyor bana kendisini anası gibi uslu bir kız olucak sanırım biz de bu haftasonu detaylıya gidicez önce kontrol sonra detaylı bakalım bizde nasıl çıkacak rabbim herşeyin hayırlısını versin
Kızlar slm ben dün ayrıntılı ultrason için ultrason kağıdına baktım 28 Şubat yazıyor.
Ben tam o zaman 24.haftaya girmiş olacağım geç değil değilmi? Ultrasonda ki bayan arkadaşım aradım gelmene gerek yok o zamanda bakarız dedi.
Geç değil demi kizlar
canım öncelikle geçmiş olsun limonlu ballı sıcak su falan dene istersen burnum için ben oğlumun okyanus suyunu kullanıyorumBirde bende genizden akıntı oluyor boğaza kaşıntı v öksürük yapıyor.sinuzitsel akıntı tuzlu su gargarası yola biraz yendim ama devam diyor hala sıkıntı.dun devletteki doktora gittim hiç bişey önermedi
Kızlar sizin varmı önerimiz benim gibi olan
Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyo hamislik.. ben ogluşumun tekmelerini de hissetmeye başladım Rabbime binlerce şükür bize bu duyguyu yaşattığı için :) isteyen herkese nasip olsun insallahh.. o benim mucizemmmalışverişe falan başladınız mı her konuda kararsız kalıyorum
selam kızlar, son 4 gündür foruma giremedim umarım herkes iyidir.. sabah maalesef eşimle azcık bir gerginlik yaşadık ki 4,5 senelik evliyiz ağzımızdan kötü bişi çıkmamıştır birbirimize ama bu sabah ilk defa benim ağzımdan çıktı nasıl olduysa kendimi çok kötü hissediyorum sonra geri vites alıp o an özür de dilemedim şimdi de onun gerginliğiyle akşam olmasını bekliyorum bugün geçmez artık bana
eğer ki her şey yolundaysa dr un bu konuda uyarmadıysa bisey olmaz canım zaten eskisi gibi rahat edemiyorsun arada bir bir şey olmazKizlar bir sorum olacak.. utanarak soruyorum ama. Iliskiye gireniniz var mi esiyle? Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri esimle beraber olmadim. Yani eşim de ben de ikimiz de evhamli tipleriz o da cok korkar ben de. Ilk gebeligim ilk bebegimiz. Ve biraz da baya bekledikten sonra oldu bebisimiz. Bu yuzden cekiniyoruz bisey olur mu ona bebisimize diye
Ben de sabahları tiroid ilacimin içiyorum aç karınla bazen hala içtikten sonra istifra oluyor haftada 1-2 kereBayadır başıma gelmemişti canım yarın saatini değiştireceğim bende, sabah evde almıştım birde servise binince tuz biber ektim üzerine
Öncelikle gözün aydın cnm darısı başıma bizde 1 aylıktan beri yakinlasmiyoruz korkuyoruz bitene kadar da böyle olur :))Bu haftalar riskli haftalar değil canım ilk ve son ay biraz riskli oluyor bence sert olmama kaydıyla yapılabilir. Şahsen hiç olmasa da aramıyorum hamilelik acayip isteksiz yaptı beni :)
Ben ne yazik ki bulanti, istifra devam ilk aylara göre azaldi sukur ama tine 2 3 gunde bir devam annem hareketleri ile bulanti arasinda iliski kuruyor bulanti bitince hareketleri hissedecekmisim veya hareketler tam hissedilince bulantida bitecekmis falanBulantısı hala devam eden benim gibi antikalar varmı ? Sabah lavaboya yetişemeseydim personelin üzerine çıkarmama ramak kalmıştı. Vitamin içmiştim aç karna yarım saat önce muhtemelen oda işe yaramaz artık tekrar almayacağım yarına nasip
Ben sadece iki doz vurunmuştum 5yıl geçerliliği varmış canım 5yıl temmuzda doluyor, hatırlatma için bi doz vurunabilirsin dedi dün dr ama vurunmayı düşünmüyorumBenim 8 yıl oldu tetanoz aşıların tüm dozunu vurdurdum.gerek yok dedi doktorum
ilk hamileliğimde de şimdi de bir sorun olmamasına rağmen ilişkiye girmiyoruz canım eşim de bende korkuyoruz açıkçası, yüzeysel olarak yakınlaşıyoruz sadeceKizlar bir sorum olacak.. utanarak soruyorum ama. Iliskiye gireniniz var mi esiyle? Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri esimle beraber olmadim. Yani eşim de ben de ikimiz de evhamli tipleriz o da cok korkar ben de. Ilk gebeligim ilk bebegimiz. Ve biraz da baya bekledikten sonra oldu bebisimiz. Bu yuzden cekiniyoruz bisey olur mu ona bebisimize diye
maşallah canım evet hızlı büyüyorlar artık bende geçen hafta gittiğimde bebeğim 277 gr 20 cm di bu hafta 350 gram ve 28 cm filan çıktı çok şaşırdım boyuna dünden beri inanamıyorum haftaya detaylı var özellikle sorcam boyunu, eşim uzun boylu ona mı çekti acaba kız çocuğu o kadar uzun olur mu düşünüp duruyorumKızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür her şey yolunda çıktı . Cumartesi kendi doktoruma gitmiştim 22 cm 350 gr çıkmıştı aradan 3 gün geçti bugün ayrıntılı da 25 cm 425 gram çıktı hemen bu kadar buyuyebilir mi sizce ?
daha önce hiç olmadıysan doktorlar istiyorlar canımTetanoz açısını kesin olmamız gerekiyor mu kızlar ya
ah daha minicikmiş bebişin canım bırak evin dağınık kalsın yapabildiğinden fazlasını zorlama zor olur sana, benim oğlum 4buçuk yaşında ama bazen o bile yoruyor beni :) Allah sağlık sıhhat versin geri kalan iş hallolur sıkma canınıKızlar ya biliyorsunuz benimde ikinci bebeğim 17 aylık bi miniğim var ve hiç bir işe yetişemiyorum ben bi yeri toplarken başka biyerler dağılıyor yada kendine bi zarar veriyor zaten kendime bakmak gibi birşeyi unuttum eşimde ilgi bekliyor ama hamileliğin de etkisiyle iyice halsizleştim hemen uykuya geçiyorım tecrübeli anneler sizler bu ev işleri nasıl hallediyorsunuz ya bi akıl verin
begüm alya koyucaz canım eşim alya’yı beğenmedi istemiyor ama bi şekilde kabul edicek :)kız bebiş bekleyen anne adayları isim ne koymayı düşünüyorsunuz?
Bende de bi minik var afedersin evi b.. goturuyor yetişemiyorum tek basima agrilarim var bu aralar moralim de pek yokKızlar ya biliyorsunuz benimde ikinci bebeğim 17 aylık bi miniğim var ve hiç bir işe yetişemiyorum ben bi yeri toplarken başka biyerler dağılıyor yada kendine bi zarar veriyor zaten kendime bakmak gibi birşeyi unuttum eşimde ilgi bekliyor ama hamileliğin de etkisiyle iyice halsizleştim hemen uykuya geçiyorım tecrübeli anneler sizler bu ev işleri nasıl hallediyorsunuz ya bi akıl verin
Kızlar slm ben dün ayrıntılı ultrason için ultrason kağıdına baktım 28 Şubat yazıyor.
Ben tam o zaman 24.haftaya girmiş olacağım geç değil değilmi? Ultrasonda ki bayan arkadaşım aradım gelmene gerek yok o zamanda bakarız dedi.
Geç değil demi kizlar
selam kızlar, son 4 gündür foruma giremedim umarım herkes iyidir.. sabah maalesef eşimle azcık bir gerginlik yaşadık ki 4,5 senelik evliyiz ağzımızdan kötü bişi çıkmamıştır birbirimize ama bu sabah ilk defa benim ağzımdan çıktı nasıl olduysa kendimi çok kötü hissediyorum sonra geri vites alıp o an özür de dilemedim şimdi de onun gerginliğiyle akşam olmasını bekliyorum bugün geçmez artık bana
Kizlar bir sorum olacak.. utanarak soruyorum ama. Iliskiye gireniniz var mi esiyle? Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri esimle beraber olmadim. Yani eşim de ben de ikimiz de evhamli tipleriz o da cok korkar ben de. Ilk gebeligim ilk bebegimiz. Ve biraz da baya bekledikten sonra oldu bebisimiz. Bu yuzden cekiniyoruz bisey olur mu ona bebisimize diye
Aynen benim ev de öyle ve bu yüzden bunalıma fln giriyorum ya ne olacak böyle bide ikinci gelince ne yaparım diye depresyondayımBende de bi minik var afedersin evi b.. goturuyor yetişemiyorum tek basima agrilarim var bu aralar moralim de pek yok
Of evet bide o var hamile olmasam bende her türlü uyumaz bi şekilde halletmeye çalışırdım ama yine en başa dönüyor Allahım ya iş hiç ama hiç bitmiyor ben çalışsam kesin zaten yardımcı şart ama şu an bu mümkün de değil Resmen depresyondayımo da daha çok küçükmüş ev işlerine yetişmek zaten mümkün değil benım kızım 4 yasında bir de çalışan bir anneyım tam rahatlıyordum ki baktım yaş geçecek fazla rahata alışmadan ikinci çocuk istedik. birisi yardımcı olmadan hiç birşeye yetişilmez bırak eksik kalsın yiyecek yemek olduktan sonra diğer işler beklesin o uyurken eğer sen de uyumazsan işleri yoluna koymaya calısırsın ben kızım uyuduktan sonra yapardım işleri zaten tüm gün bakıcı kreşlerde büyüyor tüm vaktımı ona vermeye çalışırım. uyuduktan sonra yapardım. anneler zaten bölük pörçük ve az uyumaya alışkın oluyor ben gece kusu gibi işleri herkes uyurken yaptım hooop yıne başa dönüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?