2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kaç haftalık hamilesin ? Bende kan değerlerime bakılsın istedim sağlık ocağıda kendi doktorum da 24.haftada şeker yüklemesinden sonra bakıldığını söylediler..

Kaç haftalık hamilesin ? Bende kan değerlerime bakılsın istedim sağlık ocağıda kendi doktorum da 24.haftada şeker yüklemesinden sonra bakıldığını söylediler..
20+6 canım bugün bence sende git sağlık ocağında baktır kullanmıyorsan hiç kan hapı falan

Bunda nasıl anlaşıldı bilgi verebilir misiniz korkuyorum bu konuda
Benim benim şu an ki gebeligimden önce bir Kayibim oldu 7 haftalıkken bebeğimin kalp atımı durdu alındı
Bende hemen test yaptırdım kan pıhtılaşma testi ve pıhtılaşma çıktı çok yüksek değildi
Ama ikinci gebeliği düşündüğüm an iğne başlayacağız dedi
Ve şu an hamileliğinde kullanıyorum hibor iğne ve aspirin.
30. Haftada aspirinin bırakacağım dedi doktor iğne doğuma kadar
Rapor çıkardım iğneler ücretsiz alıp kendim vuruyorum.
Ama ilk çocuğumda hamileliğinde kullanmadım iğne falan pıhtılaşma yoktu
Şimdi işte ikinci gebelikte var kullanıyorum
İyi düşünün iyi olsun insalhh bişey olmaz

Çok geçmiş olsun sizde bir kayıp yaşamışsınız Allah kimseye yaşatmasın benim kaybım olmadı inşallah bu da sağlıcakla doğar. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen öyle devlet hastanelerine güvenipte gidemiyorsun, ya sıra bekletirler ya süründürürler. Bari bu aydan itibaren aksatmayın sakın.

Aynen öyle devlet hastanelerine güvenipte gidemiyorsun, ya sıra bekletirler ya süründürürler. Bari bu aydan itibaren aksatmayın sakın.
Öyle canım napalım ev aldık borcumuz çok gidemiyorum malesef özele artık sağlık ocağına sürekli gidip takip ettirecem

Öyle canım napalım ev aldık borcumuz çok gidemiyorum malesef özele artık sağlık ocağına sürekli gidip takip ettirecem

Aynen öyle yap, bende çalışmasam izin alma problemi olmasa devlete giderdim hep kontrollere, özellerde testler,tahliller bir sürü para boşyere.

Çok geçmiş olsun sizde bir kayıp yaşamışsınız Allah kimseye yaşatmasın benim kaybım olmadı inşallah bu da sağlıcakla doğar. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim sen neden pihtilasma olabilecegini düşündün kendinde kaçırdım orayi

Selam millet bugun kontrole gittik bebisimz iyiymis cok sukur elini yuzuyle kapatiyordu hep uyuyormus oksurttu dr fln biraz hareket etti.sknti gormedi cok cok sukur kilosu da iyiymis.devam eden akinti ve kasilmalarmdan konustuk.bide seker yuklemesi yaptirmayi bize birakti ama bence yaptirin dedi.kalp atisin iyi ilerde tansiyon cikmasi gbi durum ihtimalin dusuk dedi.progestana devam dogumu nasil dusundugumu sordu daha o kismi dusunmemistm acikcasi.sadece kan sulandirici kullandigim icin normal dogum yapabiliyor muyum dedm yaparsin dedi.bakalm dusuncem:)

Merhaba kızlar ben de bugün devlet hastanesi doktoruma gittim.guzel herşey yolunda dedi tahlilim vardı onu yaptırdım yarin ozeldeki domtoruma gidicem.ama iki doktorumdan da çok memnunum.seker testini sordum ben tavsiye ediyorum yaptırmamak daha büyük sorunlar yaratabilir dedi.13marta gün verdi.
Özelde ne kadar ücret odediniz yaptıran arkadaşlar.sabah 8.30da gel 11e kadar sürüyor dediler.
Kasiklarimdaki ağrılardan bahsettim.bebek makat geliş duruyor o yüzden ağrı olması normal bir de rahim bebekle birlikte hızlı bir şekilde büyüyor o yüzden dedi.
Akıntı için de renksiz kokusuz kaşıntı ve idrar yaparken yanma yoksa korkma dedi.
Başka ne sordum düşünüyorum.bu sefer borbardrmana tuttum doktoru.
Suyum fazla demişlerdi ayrıntılıda haftaya göre normal görünüyor korkmana gerek yok dedi.
Devlet hastanesi olduğu için tabikide bebeği hiç göremedim.yarin ozeldeki doktoruma testlerimi gostericem artik orda gorurum.kilo da söylemedi ama boyu 28cm sanırım kâğıtta öyle yazıyordu.

Son adet tarihini de yazarmisin canım..
hoşgeldin inşallah sağ salim kucağına alırsın sen de

ay keşke benimde 175 olsaydı o zaman daha az takardım kiloma.. benimki 168-69 değişiyor.. Kilom 64 almamaya çalışsamda evde dinlenmem lazım ye iç yat doğal olarak kilo alınıyor :) Bebişini de gördüm çok tatlıydı tam esnerken

canım suyun fazlalığı şeker yoksa bir zararı yok diye biliyorum ama inşallah düzelir yakında

ben her hafta doktordayım bir hafta büyüyor diğer hafta yok.. Psikolojim bozuldu iyice ama her hafta takip etmek istiyorlar..yani sık gitmemek en iyisi bebişinin büyüyüşünü görüyorsun o şekilde

canım benim 1 2 çatlağım var önceki hamileliğimden bunda bişey olmadı sanırım ama ödem falan olursa dolar vücudum çatlakla o bir anda şişiriyor..

canım geçen hamileliğimde bendede varmış ama benim bebeğim 30 a kadar yaşadı sadece preeklampsi geçirdim.. tabii güzel birşey değil ama her bebek ölmüyor..

ay ben hiç hareket edemiyrum benim tansiyonum çıkıyor onun için doktorlarım çok dikkat et diyor bende dinlenmeye özellikle çalışıyorum..

benim doktorum da orda doğum yaptıracaktı ama ben değiştirmeye karar verdiğim için orayı hiç araştırmaadım.. şimdi medical park düşünüyorum ama bakalım ne olacak önümüzdeki hafta gideceğim..

Olsun canım dogsunlarda sağ salim yeter bize..

Kızlar...
Bugün pantolonla mont bakıyım diye çıktım.
Gezerken cok susadım aldım bir şişe suyu içtim.
Sonra bastırdı mı çocuk aşağıya. Sıkıştım çok kötü. Ama artık gittim bir kere boş boş dönemem dedim. Gezdim gezdim sonra durağa gittim ama takatim kalmadı. Allah'tan otobüs hemen geldi.
Ama diyorum içimden bekle oğlum geldik oğlum. Sakin ol..
En son eve doğru yürürken bi vurdu kaçırdım gitti yani . Çok kötü birgün geçirdim

canım ben artık gideceğim yeri tuvalet bulup bulamamama göre seçiyorum.. Yoksa kesin kaçırırım o kadar sıkışıyorum ki 2 mağaza arası giderken bile bastırıyor bazen benim zilli de vurdukça öldürüyor sende öyle yap canım AVM yada tuvalet bulabileceğin restorant bol olan yerlere git

Canım ben hamile olduğumu bir türlü kabullenemiyorum ki. Geziyorum geziyorum yorulmayım istiyorum çünkü önceden yorulmazdım. Eve gelip bir bakiyorum ki ayak bileklerim sis sonra mahvoluyorum acısı çıkıyor. Sanırım yeni yeni alışacağım bende..

Bende amigurumi bebek örmeye sardım. Daha yeni başladım terapi gibi geliyor. İsten geldikçe örebileceğim için artık ne zaman biter görcez
Ellerine sağlık bende kızıma ve arkadaşlarımin kızlarına yapmıştım çok sağlıklı ve organik anne eli gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…