- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.901
Ztn sağlık ocağındaki doktorum da hemşirem de onlar vermiyor keşke daha önce gelseydin dedi çoğu kadın kan hapını kullanmadığından bebekleri anemik doğuyormuş işte bide üniversite hastanesi olacak illa para verip özele gitmemiz mi lazım ya biz hamile değiliz sanki bizi niye önemsemiyorlar sa okdr git gel yapıyorum sonuç vermeye bile kaç saat bekliyorum ama boşa işte bi kan hapı bile yazmadılar
20+6 canım bugün bence sende git sağlık ocağında baktır kullanmıyorsan hiç kan hapı falanKaç haftalık hamilesin ? Bende kan değerlerime bakılsın istedim sağlık ocağıda kendi doktorum da 24.haftada şeker yüklemesinden sonra bakıldığını söylediler..
Benim benim şu an ki gebeligimden önce bir Kayibim oldu 7 haftalıkken bebeğimin kalp atımı durdu alındıBunda nasıl anlaşıldı bilgi verebilir misiniz korkuyorum bu konuda
20+6 canım bugün bence sende git sağlık ocağında baktır kullanmıyorsan hiç kan hapı falan
Çok geçmiş olsun sizde bir kayıp yaşamışsınız Allah kimseye yaşatmasın benim kaybım olmadı inşallah bu da sağlıcakla doğar. Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim benim şu an ki gebeligimden önce bir Kayibim oldu 7 haftalıkken bebeğimin kalp atımı durdu alındı
Bende hemen test yaptırdım kan pıhtılaşma testi ve pıhtılaşma çıktı çok yüksek değildi
Ama ikinci gebeliği düşündüğüm an iğne başlayacağız dedi
Ve şu an hamileliğinde kullanıyorum hibor iğne ve aspirin.
30. Haftada aspirinin bırakacağım dedi doktor iğne doğuma kadar
Rapor çıkardım iğneler ücretsiz alıp kendim vuruyorum.
Ama ilk çocuğumda hamileliğinde kullanmadım iğne falan pıhtılaşma yoktu
Şimdi işte ikinci gebelikte var kullanıyorum
İyi düşünün iyi olsun insalhh bişey olmaz
Ztn sağlık ocağındaki doktorum da hemşirem de onlar vermiyor keşke daha önce gelseydin dedi çoğu kadın kan hapını kullanmadığından bebekleri anemik doğuyormuş işte bide üniversite hastanesi olacak illa para verip özele gitmemiz mi lazım ya biz hamile değiliz sanki bizi niye önemsemiyorlar sa okdr git gel yapıyorum sonuç vermeye bile kaç saat bekliyorum ama boşa işte bi kan hapı bile yazmadılar
Öyle canım napalım ev aldık borcumuz çok gidemiyorum malesef özele artık sağlık ocağına sürekli gidip takip ettirecemAynen öyle devlet hastanelerine güvenipte gidemiyorsun, ya sıra bekletirler ya süründürürler. Bari bu aydan itibaren aksatmayın sakın.
İyi bari cnm sen kullanıyormuşsun en azındanBen sağlık ocağında ki hemşireye söyledim zaten 24 haftada yapacaklarını söylediler. Mutlivitamin kullanıyorum içinde az miktarda var.
Öyle canım napalım ev aldık borcumuz çok gidemiyorum malesef özele artık sağlık ocağına sürekli gidip takip ettirecem
Çok geçmiş olsun sizde bir kayıp yaşamışsınız Allah kimseye yaşatmasın benim kaybım olmadı inşallah bu da sağlıcakla doğar. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba ️ bende ikinci kez haziran annesi olucam inşallah23 yaşındayım Artvin'de yaşıyorum ikinci bebeğim, ooğlum olacak inşallah henüz ismi belli değil tahminen 18 i görünüypr doğum tarihi. Herkese hayırlı cumalar dilerim Blackbluee1
Babylicious bizde iyiyiz canım çok şükür bizim de çarşamba vardı randevumuz. Resmini atmıştım görmüşsündür. Esniyordu sevdiğim onu izlemeye öyle bir daldım ki doktor boyu kilosu iyi rahim ağzın normal dedi. Hiç sormadım kaç gr. Kaç cm. Diye. Yüzünü hep sakladı hiç göstermedi.
Ben de en son 2 ay önce tartılmıştım 53 tüm. 1 kilo almıştım. Şimdi aynı tartiya tekrar çıktım başka tartiya güvenmiyordum. Birden 60 yazdı.
Bayılacaktım başım döndü.
7 kilo ne demek. Doktorum normal falan dedi ama almışım bir kere 7 kilo..
Boyum uzun 175 boyum var gerçektende farkedemedimm o kadar aldigimi ben 1. 2 fazla çıkar saniyordum.neyse sağlıklı olsunda yavrum önemli değil..
Bizimde dün kontrolümüz vardı ve çokgüzel geçti .650 gr ve 28 cm olmuş oğluşum..23+4 haftalığız.AMa dinleniceksin dedi doktor.Suyum biraz fazla çıkmıştı.28.haftadan itibaren izne ayrılacaksın rapor vericem sana dedi
Etiketi daha yeni gördüm kusura bakma canım :)
Ayrıntılıyı devlet hastanesin de olduk ben hiç bir şey görmedim sonra kendi doktorumuza gittik şuanlık beklemedeyiz iyiyiz şükür. Bu bebeği önden giden annelere hayranım bizim günü gününe nerdeyse ne yesem acabakendim 5 6 kilo aldım ama zaten baya zayıftım ve sadece göbeğim çıktı..
ben de 20+2 de gitmiştim 400 gr boyunu söylemedi.sağlıklı dedi çok şükür 2 kg aldım 65 kg. oldum ben de çok net hissediyorum artık karnımı oynatıyor kızımda hiç böylke hissetmedim sakındi o. karnım oldukça buyuk tekmeleri arada aşağıda hissediyorum mesanaye denk geliyor herhalde tuvaletım varmış gibi hissediyorum. sağlık sorunum yok şimdilik şükürler olsun ama sankı ellerim karbonhidrat fazla kaçınca şişiyor gibi o yüzden dikkat etmem lazım.kaşınma çatlama olmadı henüz göğüsler çok buyudu ucunda süt birikintileri oluyor. hamilelikte oluşan linea nigra denilen siyah çizgi çıkmaya başladı göbeğimde. daha önceden lazer epilasyon olmuştum ama kıllar yıne hortladı. saçımda 3 tel beyaz çıktı ilki ilk hamileliğimde olmuştu 5 sene önce yas 32çok yazdım .
Ben de en son yirmi haftada gitmiştim her şey yolundaydı haftaya cumartesi kontrolüm var inşallah her şey yolundadır . Ben de de hareketler çok düzenli değil ama karnımda böyle kalp gibi pıt pıt atıyor özellikle dinlendigim zamanlarda hissediyorum
Canım pihtilasma yoktur sende çünkü pihtilasma olanlar hamileligini öğrenir öğrenmez kan sulandirici kullanmak zorunda yoksa bebek daha 5.6.haftalarda karinda ölüyor pihtilasmadan beslenemiyor . Pihtilasma trombofili diye bir test var Orda çıkıyor ama sende yok canım
haftaya salı kontrol var hem şeker yüklemesi olacak... ben de merake diyorum kaç gr oldu bebiş :) son 3 gündür hareketlerini çok sert hissediyorum kıpır kıpır içimde hiç durmuyor. ben 65le hamile kalmıştım şuan 70 kiloyum yakında pilatese başlayacağım ve yediklerime biraz daha dikkat etmeyi planlıyorum çünkü son 3 ayda daha fazla kilo alacağız dikkat etmek lazım. bunun dışında işe gelesim yok işten soğudum resmen biran önce doğurup oğluşlarımla vakit geçirmek istiyorum :)
ben kozyatağında central hospitala gidiyorum hatta bu sayfada başka bir arkadaş da gidiyor aynı hastaneye.. fiyatlar makul biz doğum sigortası yaptırmadığımız için sgkdan yararlanıyoruz bu yüzden fiyat da önemli benim için. benim doktorum Başak Sel kendisinden çok memnunum ilk doğumumu da aynı doktorda ve hastanede yaptım hastane de eski bilindik bir hastene
ay keşke benimde 175 olsaydı o zaman daha az takardım kiloma.. benimki 168-69 değişiyor.. Kilom 64 almamaya çalışsamda evde dinlenmem lazım ye iç yat doğal olarak kilo alınıyor :) Bebişini de gördüm çok tatlıydı tam esnerken
canım suyun fazlalığı şeker yoksa bir zararı yok diye biliyorum ama inşallah düzelir yakında
ben her hafta doktordayım bir hafta büyüyor diğer hafta yok.. Psikolojim bozuldu iyice ama her hafta takip etmek istiyorlar..yani sık gitmemek en iyisi bebişinin büyüyüşünü görüyorsun o şekilde
canım benim 1 2 çatlağım var önceki hamileliğimden bunda bişey olmadı sanırım ama ödem falan olursa dolar vücudum çatlakla o bir anda şişiriyor..
canım geçen hamileliğimde bendede varmış ama benim bebeğim 30 a kadar yaşadı sadece preeklampsi geçirdim.. tabii güzel birşey değil ama her bebek ölmüyor..
ay ben hiç hareket edemiyrum benim tansiyonum çıkıyor onun için doktorlarım çok dikkat et diyor bende dinlenmeye özellikle çalışıyorum..
benim doktorum da orda doğum yaptıracaktı ama ben değiştirmeye karar verdiğim için orayı hiç araştırmaadım.. şimdi medical park düşünüyorum ama bakalım ne olacak önümüzdeki hafta gideceğim..
Olsun canım dogsunlarda sağ salim yeter bize..
Kızlar...
Bugün pantolonla mont bakıyım diye çıktım.
Gezerken cok susadım aldım bir şişe suyu içtim.
Sonra bastırdı mı çocuk aşağıya. Sıkıştım çok kötü. Ama artık gittim bir kere boş boş dönemem dedim. Gezdim gezdim sonra durağa gittim ama takatim kalmadı. Allah'tan otobüs hemen geldi.
Ama diyorum içimden bekle oğlum geldik oğlum. Sakin ol..
En son eve doğru yürürken bi vurdu kaçırdım gitti yani. Çok kötü birgün geçirdim
canım ben artık gideceğim yeri tuvalet bulup bulamamama göre seçiyorum.. Yoksa kesin kaçırırım o kadar sıkışıyorum ki 2 mağaza arası giderken bile bastırıyor bazen benim zilli de vurdukça öldürüyor sende öyle yap canımAVM yada tuvalet bulabileceğin restorant bol olan yerlere git
Sıkmayın lütfen göğüs ucu uyarılması rahimde kasılma yapar.akıyorsa göğüs Pedi kullanabilirsinizBnimkide baya bi karardi:/bnde yarim atletten cikmisti sivi oyle fark ettim.Simdide sıkınca az akiyor
Benim de sabahları kanıyor aradakızlar bugün benim iki kere burnum kanadı kan artışı oluyormuş ondan dolayı da ince damarlar çatlıyormuş
Ellerine sağlık bende kızıma ve arkadaşlarımin kızlarına yapmıştım çok sağlıklı ve organik anne eli gibisi yokBende amigurumi bebek örmeye sardım. Daha yeni başladım terapi gibi geliyor. İsten geldikçe örebileceğim için artık ne zaman biter görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?