2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende aynı düşünüyorum ben oglumda ilk altı ay kullanmıştım saf pamuk ve suyla silmiştim şimdide aldım ebebek'te indirime girmişti bana daha sağlıklı geliyor

Canan karatay alsın kitaplarını tv tv dolaşsın bizlerde burda tartışalım. İsteyen yaptırsın isteyen yaptırmasın. Ben doktorumun dediklerini uygulamaya çalışıyorum Allah'ın izniyle❣ Yaptırma deseydi yaptırmazdımda ama yaptır dedi.cunkü önce Allah'a sonra doktorumuza emanet miniklerimiz ❣

Bende aynı düşünüyorum ben oglumda ilk altı ay kullanmıştım saf pamuk ve suyla silmiştim şimdide aldım ebebek'te indirime girmişti bana daha sağlıklı geliyor
Ben dogumla ilgili bi seminere katıldım. Ve kesinlikle bebegin ıslak pamukla silinmesi gerektigini söyledi. Islak mendil önermiyoruz dedi

Ya kızlar herkes sol tarafa yattığını söylemiş ben hiç dikkat etmiyorum sağ sol yatıyorum valla sol tarafa yatmak bu kadar onemlimiki bide yastıkla nasıl yatiyosunuz onu anlamadım bi tarif edinde bende kullanayım

Doktorum bana sola yat demedi özellikle.sadece sirt üstü yatma yan yat dedi.ben de sağ sol yatıyorum.ama gece kalktigimda kendimi genelde sırt üstü buluyorum.

Aynen ya kafayı yiycem bende resmen aklımdan o kadar kötü şeyler geciyor ki anlatamam bide saçma sapan rüyalar üstüne bırak karnimdakini oğlum için bile beler düşünüyorum resmen depresyondayım annelik yarı delilik diyenlere katılmıyorum kesinlikle yüzde yüz delilik bide benim gibi takıntılı ve opsesifsen hayat hiç çekilmez hale geliyor resmen

Takıntılı olma konusunda kimse benle yarışamaz sanıyorum ama şu an psikolojik olarak çok normal bi dönemde değiliz çoğunluk olarak :))

Takıntılı olma konusunda kimse benle yarışamaz sanıyorum ama şu an psikolojik olarak çok normal bi dönemde değiliz çoğunluk olarak :))
Bence benden takıntılısı yoktur sanırım eger istedigim saç modeli olmasın saçımın bi teli kalksın gidecegim yere gitmem :)

Yok canım benim 8 kilomdan ben şu an için memnunum ama bakalim son 3 ay ne kadar alicaz. Sorun olmaz ya sağ salim doğsunlar da önemli olan o
Zayifsan normalde o zaman kendini 20 kiloya hazırla. En azından o kadar aldın mı çok dert etmezsin, Ayrıca ne yalan söyleyeyim ilk dogumumdan sonra 52 kiloda kaldım, bir ara 48 e düşmüştüm ama takviyeyle vitaminle 52 de kaldım iyi ki de öyle kalmışım çok memnundum :) dolgun dolgun :)))

Yaa kizlar size onemli bisey danisicam.genital bolge temizliginde zorluk cekmeye basladim ben sizlerde durum nasil?kuafore gitmek zorunda kalicam galiba ben yaagda yaptirayim diyorum varmi duzenli yaptiran hamile kalali??

Yaa kizlar size onemli bisey danisicam.genital bolge temizliginde zorluk cekmeye basladim ben sizlerde durum nasil?kuafore gitmek zorunda kalicam galiba ben yaagda yaptirayim diyorum varmi duzenli yaptiran hamile kalali??
Ben evde kendim yapıyorum agda. Artık aynayla yapmaya başladım altımı göremiyorum cunku :)

Esim de istiyor 65 kilo ol diye. Ama ben kendimi 65 olarak hayal edemiyorum. Almak istiyorum aynı zaman da. 10 kilo daha alsam 5 gitse doğumda 65te kalırım çok güzel olur :))

Kendim ağda yapıyorum hani su bilindik "w...t" markasının sir olaniyla ve ne bir acı ne bir zorluk, ki canım çok kıymetlidir , Daha bir sene bile olmadı ağdaya geçeli ama neden daha önce yapmamışım diye yanıyorum kendime :)

Ben evde kendim düzenli yapıyorum agda. Artık aynayla yapmaya başladım altımı göremiyorum cunku :)

Ben kendim asla yapamıyorum canım çok acıyor kendim acıyacağını bile bile çekemiyorum. Diğer yerlerime yapıyorum ama genital bölge yapamıyorum. Mecburen duşta jilet kullanıyorum şimdilik en azından onu yapabiliyorum son ay giderim kuaföre de napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…