- 11 Ocak 2018
- 231
- 673
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #22.341
Bugün randevum var diye günlerce beekliyorum sabırsızla bebeğimi görecem diye .Buğün ağlayarak geldim eve kadar hala ağlıyorum .
yazmıstım randevum var diye doktora gittim ayrıntılı utrasona gittim sonuclarını verdim ama sorularım cevapsız kaldı dedim . ne sorusu dedi . Aradım kalp ekosu cekiyor musunuz diye evet dediler cekmediler yetersizmiş makineleri dedim. selvik uzunluğunu ve çentiklenmeyi sordum cevap vermeyi unuttular heral dedim . Orada yazıyor mu dedim bilmiyorum .
^^ Sen çentik ne biliyor musun^^ dedievet sağ sol tarafta oluyormus tansiyon sorunu olup olmadığı öğreniliyormus benimde 17 . haftamda tansiyonum cııktı inmemişti onun için endişeliyim dedim ^^ çentik anlattı artık önceden gebelik zehirlenmesi yaşayan bebek ölümü olan kişilere bakılıyor , alttan bakılıyor hem tahmin ediliyor sadece olacak mı olmayacak mı tam bilinmiyor ki .Yok kalp ekosu için özel doktoru lazım önceeden kalp hastası olup bebeğini kaybetmiş kişileri yönlendiriyorum ben hem öğrensen ne olacak önlemi yok ki şu kapıdan çıkılp ölmeyeceğimiz ne malum .
Nerden duyuyon ögreniyon bunları dedigruplrdan dedim herksin ögreniliyor söyleniliyor benim niye söylenmedi diyorum . Sen bırak o grupları ne kadar kötü öyküler var oralarda diyor .
Neyse muayeneye geçti . Servik uzunluğu ne o zamn dedim . Ne yapacaz kısaysa çekip uzatacakmıyız dedişimdi ben herşeye bakıp , soruları cevaplayıp iyi doktor olduğumu kanıtlamam mı lazım . Yaparım kafanı allac pamuğuna cevirip yollarım seni dedi.
Eşime ^^^ALLAH sabır versin^^^ dedi^Annelik bu dedim merak ediyorsun endişeleniyorsun^ dedim .SEN ANNE DEĞİLSİN ANNE ADAYISIN daha doğur ondan sonra gör ben iki tane doğurdum dedi
bebeğim hareket ediyordu hareketlerini hissediyordum o an ama bebeğime bakamadım bile üzüntüden
Ben giyinirken eşim ayrıntılıdan önce Denizlide kadın doğumcuya gitmiştim omega3, magnezyum ve ecopirin vermişti. Onları gösterdi .SEN iyice ÖZEL hasta olmuşsun dedi .(bu doktorda özel hastanede )yani dedim özel hastane sonucta . Bu ilacları vermem ben doğal al herşeyi dedi . Ecopirinde önceden verilir şimdi niye verdiyse kullan artık basladıysan neyse ddi .Eşimde tansiyonu cıkmasın diye verdi ddi. Tansiyon için kilo versin almasın ddi .
Aaayyyyyy kızlar daha neler neler ya cıktım arabaya bi geldim başladım ağlamaya hala duramıyom ya .Bide birşey olmazsa bir ay sonra gel diyor yaNEDen gidiyorum ki hiçbirseyin önlemi yok bebeğin hasta doğacaksa olur diyorsa hiçbirseye bakmıyorsa niye çagırıyor doguma gel desin hatta evde doğuram ben .
Azarlamadık yerim kalmadı ya para verip gidiyorum azarlanmak için vermiyorum ben bebeğimi görmeye bilgi almaya gidiyorum . Bir daha yüzünü görmek bile istemiyorum bu kadardı sabrım.
evet canım devlettede var yaslı bir teyze doktorum çok enerjik cok tatlı gelince odasına bütün hastalarına selm verip hosgeldiniz bende hosgeldim diye girer. İlk gittiğide dosyamı gördü, ben bebeğimin herseyi dosyalıyorum .Çok şanslı bir çocuk olacak, annesi çok bilinçli ,cok iyi bir anne olacaksın demişti. Daha uzakta hastane bide herşey yapılmıyor ondan özele daha çok gidiyorum . Hem hamilelik öncesi bu özel hastanedeki doktora tedavi görmüştüm . Öncesinden bu doktora gittiğim için devam etmekte direndim . Ama artık istemiyorum . Hamilelkte insan anlayış bekliyor rahatlatmasını bekliyor sorduğum iki soru doktor beni bildiğin azarladı ezdi yani .Bir kere 9. haftamda ilde bir özel hasneye gitmiştim o konuşup anlatmıştı herşeyi ayda bir gittmem eşim öğretmen derslerine uymuyordu iknci dönem bir öğretmen gelince buğün dersleri azalmıs artık gideriz oraaya . Maddi durumdan sıkıntı çekerizz diye düşünmeyecem İle gidecem artık morlim alt üst oldu .İLaçlarımı bile içmek istemiyorum o kadr moralimi bozdu . Baska doktor omega3 ,magnezyum verdi diye özel hasta oldum o kadar laf etti ki herşeyimeCanım devlete git sende belki daha bile memnun kalırsın bazı doktorlar çok iyi oluyor
AAA şimdi erkeğe alistirmistin ya zor olur . Kesin mi pekiKızlaar ayrıntılı USG yi yaptırdım. Çok şükür bir sıkıntı yok bebişte. Amaaaa doktorum hep erkek demişti USG a bakan kız dediay çok şaşkınım
evet canım devlettede var yaslı bir teyze doktorum çok enerjik cok tatlı gelince odasına bütün hastalarına selm verip hosgeldiniz bende hosgeldim diye girer. İlk gittiğide dosyamı gördü, ben bebeğimin herseyi dosyalıyorum .Çok şanslı bir çocuk olacak, annesi çok bilinçli ,cok iyi bir anne olacaksın demişti. Daha uzakta hastane bide herşey yapılmıyor ondan özele daha çok gidiyorum . Hem hamilelik öncesi bu özel hastanedeki doktora tedavi görmüştüm . Öncesinden bu doktora gittiğim için devam etmekte direndim . Ama artık istemiyorum . Hamilelkte insan anlayış bekliyor rahatlatmasını bekliyor sorduğum iki soru doktor beni bildiğin azarladı ezdi yani .Bir kere 9. haftamda ilde bir özel hasneye gitmiştim o konuşup anlatmıştı herşeyi ayda bir gittmem eşim öğretmen derslerine uymuyordu iknci dönem bir öğretmen gelince buğün dersleri azalmıs artık gideriz oraaya . Maddi durumdan sıkıntı çekerizz diye düşünmeyecem İle gidecem artık morlim alt üst oldu .İLaçlarımı bile içmek istemiyorum o kadr moralimi bozdu . Baska doktor omega3 ,magnezyum verdi diye özel hasta oldum o kadar laf etti ki herşeyime.
ya bu doktorlar da ne ayarsız hakikaten aslında söyledikleri doğrudur belki ama söyleme tarzı çok yanlış sen zaten hassassın bir de böyle terslemek ne haddine.. sana tavsiyem gerçekten gruplarda bir çok şey yazılıp anlatılıyor kötü yorumlar olunca insan ona kafayı yoruyor acaba bende de böyle olur mu diye sürekli kafanda kuruyorsun bu yüzden çok takılma duyduğun her olaya, her detaya... doktoruna güven güvenemediğin yerde başka doktordan da teyit al.
Canım sadece bu grubu takip ediyorum baska grubum yok haziran anneleri için kayıt oldum ne gzel birbirimize destek oluyoruz burda , kötü birşey yok burdan ögreniyorum çoğu şeyi .Sorduğum seyde serviks uzunluğu ve çentikdi .Tansiyon hastasıyım bilmem lazımmiş bunları bu gurupta yazılınca duydum ögrendim bana niye ayrıntılıda bakılmadı diye sordumsaçmalamış gerçekten ya bazen cevabını vermek lazım doktor da olsa haddini bilsin
Ben ayda bir olcturuyirum ve ilacı içmeden tahlil yaptırıyorum.gebe kalmadan öncede tiroid hastasiydim ve hep tahlilden önce icmedim.sonra ictimKızlar bi şey sorucam şeker yüklemesi 50 lik yaptırıcam aynı zamanda tiroid, d vitamini bi de b12 ölçülecek. Her sabah aç karnına tiroid ilacı içiyorum normalde, ilacı içip mi gideyim yoksa tiroid için kan alındıktan sonra mı içeyim?
sende kendimi görüyorum :))Kızlar
Benim iyice psikolojim bozuldu galiba.. Rüyamda bile doktorları görüyorum.. Dün gece doktorum hiç ilgilenmemişti benimle.. Ben dokotr bulmaya çalışıyorum ya çok stresliyim eğer iyi olmazsa diye.. Birde akım kaybı ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum ama vermiyorlar.. Kafayı yedim galiba
Uyandığımda bebişim haareket etmiyordu ilk 10 dk o hareket edene kadar sürekli rahatsız ettim zilliyi.. Beni korkutmasın
ağır yaşamları bende izliyorum ve her izlediğimde sinirlenip kapatıyorum onlar bilerek isteyerek keyif alarak o hale gelmişler hiç acımıyorum onlara ve halaaaa yiyolar ya çıldırıyorumallah allah bu benim doktor hep beni kilo konusunda korkutuor :)
tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım tedavimi yapan bu doktordu.
57-58 kılo ile tup bebek tedavisine basladım. boyum 164.
o zaman bile bıraz kılo ver dedi. ama ben 2 ay içinde 2 tup bebek denemesi yaptım . bit ton ilaç ığne ve hormon ilaçları kullandım . transferden sonra aman bebek tutunsun diye iyi besleneyim diye mecbur yedim.
ve 61 ile hamile kaldım.
ben de 19 hafta civarı hissettim bebeğimi.
ama her doktora gittimde kaç kılo aldığımı soruyor ve yavaş gıt. diyetisyene danış. yürü. diyor
bende bozuluyrm.
tlc diye bi kanal var ya. odaya ağır yaşamlar die bi program var. obez insanların tedavilerini gösteren onu izleyip oyle olacam diye bi psıkolojiye giriyrm
ayyyy sen yine kendi doktoruna bi daha sor canım :))Kızlaar ayrıntılı USG yi yaptırdım. Çok şükür bir sıkıntı yok bebişte. Amaaaa doktorum hep erkek demişti USG a bakan kız dediay çok şaşkınım
Benim bile moralim bozuldu okurken, şikayet et canım o hadsizi doktor olması ağzına geleni söyleme hakkını vermez.Bugün randevum var diye günlerce beekliyorum sabırsızla bebeğimi görecem diye .Buğün ağlayarak geldim eve kadar hala ağlıyorum .
yazmıstım randevum var diye doktora gittim ayrıntılı utrasona gittim sonuclarını verdim ama sorularım cevapsız kaldı dedim . ne sorusu dedi . Aradım kalp ekosu cekiyor musunuz diye evet dediler cekmediler yetersizmiş makineleri dedim. selvik uzunluğunu ve çentiklenmeyi sordum cevap vermeyi unuttular heral dedim . Orada yazıyor mu dedim bilmiyorum .
^^ Sen çentik ne biliyor musun^^ dedievet sağ sol tarafta oluyormus tansiyon sorunu olup olmadığı öğreniliyormus benimde 17 . haftamda tansiyonum cııktı inmemişti onun için endişeliyim dedim ^^ çentik anlattı artık önceden gebelik zehirlenmesi yaşayan bebek ölümü olan kişilere bakılıyor , alttan bakılıyor hem tahmin ediliyor sadece olacak mı olmayacak mı tam bilinmiyor ki .Yok kalp ekosu için özel doktoru lazım önceeden kalp hastası olup bebeğini kaybetmiş kişileri yönlendiriyorum ben hem öğrensen ne olacak önlemi yok ki şu kapıdan çıkılp ölmeyeceğimiz ne malum .
Nerden duyuyon ögreniyon bunları dedigruplrdan dedim herksin ögreniliyor söyleniliyor benim niye söylenmedi diyorum . Sen bırak o grupları ne kadar kötü öyküler var oralarda diyor .
Neyse muayeneye geçti . Servik uzunluğu ne o zamn dedim . Ne yapacaz kısaysa çekip uzatacakmıyız dedişimdi ben herşeye bakıp , soruları cevaplayıp iyi doktor olduğumu kanıtlamam mı lazım . Yaparım kafanı allac pamuğuna cevirip yollarım seni dedi.
Eşime ^^^ALLAH sabır versin^^^ dedi^Annelik bu dedim merak ediyorsun endişeleniyorsun^ dedim .SEN ANNE DEĞİLSİN ANNE ADAYISIN daha doğur ondan sonra gör ben iki tane doğurdum dedi
bebeğim hareket ediyordu hareketlerini hissediyordum o an ama bebeğime bakamadım bile üzüntüden
Ben giyinirken eşim ayrıntılıdan önce Denizlide kadın doğumcuya gitmiştim omega3, magnezyum ve ecopirin vermişti. Onları gösterdi .SEN iyice ÖZEL hasta olmuşsun dedi .(bu doktorda özel hastanede )yani dedim özel hastane sonucta . Bu ilacları vermem ben doğal al herşeyi dedi . Ecopirinde önceden verilir şimdi niye verdiyse kullan artık basladıysan neyse ddi .Eşimde tansiyonu cıkmasın diye verdi ddi. Tansiyon için kilo versin almasın ddi .
Aaayyyyyy kızlar daha neler neler ya cıktım arabaya bi geldim başladım ağlamaya hala duramıyom ya .Bide birşey olmazsa bir ay sonra gel diyor yaNEDen gidiyorum ki hiçbirseyin önlemi yok bebeğin hasta doğacaksa olur diyorsa hiçbirseye bakmıyorsa niye çagırıyor doguma gel desin hatta evde doğuram ben .
Azarlamadık yerim kalmadı ya para verip gidiyorum azarlanmak için vermiyorum ben bebeğimi görmeye bilgi almaya gidiyorum . Bir daha yüzünü görmek bile istemiyorum bu kadardı sabrım.
ben kan verdikten sonra ilacı alıyorum canımKızlar bi şey sorucam şeker yüklemesi 50 lik yaptırıcam aynı zamanda tiroid, d vitamini bi de b12 ölçülecek. Her sabah aç karnına tiroid ilacı içiyorum normalde, ilacı içip mi gideyim yoksa tiroid için kan alındıktan sonra mı içeyim?
kızlar doktordan geliyoruz, bebiş gayet iyi sadece kan sonuçlarında kan değerleri düşük çıktı demir ilacını günde 2 keze çıkaralım dedi ben de düzenli içmiyordum daha dikkat ederim günde 2 demir ilacı demek hiç tuvalete çıkamamak demek24+3 verdi cihaz 740 gr 30 cm kordon ağzındaydı dr boynunda olsa bile şuan için sorun olmaz dedi hareket edebiliyor rahatlıkla dedi. ağzını sürekli açıp kapatıyordu sanırım bir dobiç daha geliyor ailemize :) şeker yüklemesini de yaptık önce aç olarak kan aldılar sonra içeceği içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra olmak üzere 2 kez kan alındı sonuçları daha çıkmadı inş. güzel çıkar. bizden bu kadar
Ağrı ve şişlik geçmezse doktora görün canım buz bastır biraz rahatlatırKızlar dün akşam otururken ayağım birden ağrıdı baktım şişmişti ve kızarmıştı ... bugün çok ağrıyordu üstüne tam basamıyorum.eşim böcek isirmistir dedi.şu an biraz daha şişmiş ve ağrıyor ne olabilir sizce bebek hareketli ama acaba ona zararı olur mu
evet aglamaktan canım cıktı moralim hala düzelmedi ,Tiroid hastasıyım o hastaneye her ay düzenli gidip tahlil oluyorum o zamn gidince şikyet edecem .Çok sinir oldum. Ben olsam cevabını yapıştırır çıkardım. Birde hastanesine şikayet ederdim..
Canım her gittiğimde birşey sorarsam eger ters cevap veriyor . sormaya korkuyordum her zamn ama bugün çok agır konustu . Canımı cok acıttı gercekten sözleri konusmaları çok eziciydi^Çentik ne sen biliyormusun ^ dedi hani sen nerden bilirsin tarzında konustu hep , bütün endişeyle sorduğum soruları ezerek cevap verdi ,kimsenin bunu yapmaya hakkı yok , kimseyi işinden etme niyetiyle değilde üslubunu ,davranıslarını düzeltmesi adına Tiroid için her gittiğimde dilek ve şikayet kutusuna yazacam .Başka ne yapabilirim bilmiyorum üzüntüden birşeey düşünemiyorum. Sen anne misin ki demesi bitirdi çünkü günümüo nasıl doktormuş ya ahlaki etikten habersiz, hasta iletişimi sıfır.. Söylediklerinin bi kismi doğru da olsa kullandığı üslup ve dil böyle olmamalı. Bir de kadın ve anne üstelik. Özel hastane nasıl çalıştırıyor ki böyle birini.
Canım kesinlikle şikayet et yanına kalmasın bu davranışları, gönderilsin o hastaneden de başka insanlarin moralini bozmasın
Evet canım insan hamile olunca daha hassas oluyor ki normal bir insanla böyle konussa bile acayıp üzülür. Bilmişlik yapmadım, kırmadan konusurum zaten hep sadece sorularımı sordum böyle ters ve ezerek konusmasını hakedecek birşeyde yapmadım .Ah canim ya kiyamam.hakkina girmis senin cok uzmus hamis hamis.sikayet et bisi olmaz deme ilk degilsindir eminim son da olmucaksin.ozel hastaneler hasta memnuniyetine bakarlar guleryuz onemlidir azar isitmeye gitmiyorsun oraya.guzelce anlatabilirdi ne olursa olsun
Heheh biliyorum o programi, bende tup bebek ile hamile kaldim, 58 idim baslarken hamile oldugumu ogrendigimde 61 dim.dr beni tartmiyor kilo onemli degil diyor:) ama 23+5 deyim 68 olmusum.ne yapalim saglik olsun. Sen kacinci haftadasin?allah allah bu benim doktor hep beni kilo konusunda korkutuor :)
tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım tedavimi yapan bu doktordu.
57-58 kılo ile tup bebek tedavisine basladım. boyum 164.
o zaman bile bıraz kılo ver dedi. ama ben 2 ay içinde 2 tup bebek denemesi yaptım . bit ton ilaç ığne ve hormon ilaçları kullandım . transferden sonra aman bebek tutunsun diye iyi besleneyim diye mecbur yedim.
ve 61 ile hamile kaldım.
ben de 19 hafta civarı hissettim bebeğimi.
ama her doktora gittimde kaç kılo aldığımı soruyor ve yavaş gıt. diyetisyene danış. yürü. diyor
bende bozuluyrm.
tlc diye bi kanal var ya. odaya ağır yaşamlar die bi program var. obez insanların tedavilerini gösteren onu izleyip oyle olacam diye bi psıkolojiye giriyrm
Dun bastım bisey değişmedi.akşam acile gideceğim galibaAğrı ve şişlik geçmezse doktora görün canım buz bastır biraz rahatlatır
evet canım devlettede var yaslı bir teyze doktorum çok enerjik cok tatlı gelince odasına bütün hastalarına selm verip hosgeldiniz bende hosgeldim diye girer. İlk gittiğide dosyamı gördü, ben bebeğimin herseyi dosyalıyorum .Çok şanslı bir çocuk olacak, annesi çok bilinçli ,cok iyi bir anne olacaksın demişti. Daha uzakta hastane bide herşey yapılmıyor ondan özele daha çok gidiyorum . Hem hamilelik öncesi bu özel hastanedeki doktora tedavi görmüştüm . Öncesinden bu doktora gittiğim için devam etmekte direndim . Ama artık istemiyorum . Hamilelkte insan anlayış bekliyor rahatlatmasını bekliyor sorduğum iki soru doktor beni bildiğin azarladı ezdi yani .Bir kere 9. haftamda ilde bir özel hasneye gitmiştim o konuşup anlatmıştı herşeyi ayda bir gittmem eşim öğretmen derslerine uymuyordu iknci dönem bir öğretmen gelince buğün dersleri azalmıs artık gideriz oraaya . Maddi durumdan sıkıntı çekerizz diye düşünmeyecem İle gidecem artık morlim alt üst oldu .İLaçlarımı bile içmek istemiyorum o kadr moralimi bozdu . Baska doktor omega3 ,magnezyum verdi diye özel hasta oldum o kadar laf etti ki herşeyime.
23+4 canım benim de.Heheh biliyorum o programi, bende tup bebek ile hamile kaldim, 58 idim baslarken hamile oldugumu ogrendigimde 61 dim.dr beni tartmiyor kilo onemli degil diyor:) ama 23+5 deyim 68 olmusum.ne yapalim saglik olsun. Sen kacinci haftadasin?
AAA şimdi erkeğe alistirmistin ya zor olur . Kesin mi peki
sende kendimi görüyorum :))
ağır yaşamları bende izliyorum ve her izlediğimde sinirlenip kapatıyorum onlar bilerek isteyerek keyif alarak o hale gelmişler hiç acımıyorum onlara ve halaaaa yiyolar ya çıldırıyorum
ayyyy sen yine kendi doktoruna bi daha sor canım :))
Benim bile moralim bozuldu okurken, şikayet et canım o hadsizi doktor olması ağzına geleni söyleme hakkını vermez.
ben kan verdikten sonra ilacı alıyorum canım
Of gerçekten günde 2 defa almak kötüymüş,olsun ama şunun şurasında ne kaldı :) Beslenmene de dikkat edersin. Bebişin iyi sağlıklıymış ya o yeter. Bende haftaya gidicem bkalım şeker yüklemesi isticekmi dr. Ne olur ne olmaz diye aç gidicem ben aç karnına yapılıyor galiba. Şeker yüklemesi için ücret ne kadar mış central da?
Canım kötü düşünme diğer kişilere de böyle yorumlara izin verme herşey iyi gidip son anda kaybedenlerde oluyor veya çok riskli olup sağ Salim kucağına alanlarda o zaman kimse biley almasın ya birşey olursa diye bende ilk yavrumu kaybettiğim için biraz erteliyorum ama bu kadar da sıkmıyorum Allah’ın izniyle sağ Salim alacağız kucağımızaDoğuma 2 hafta kala alırmışım. Hatta hastaneden eve getirecek kadar kiyafeti olsa yetermiş herkes kızıma doğmayacak gözüyle bakıyor. Sinir oluyorum o yüzden
Canım sadece bu grubu takip ediyorum baska grubum yok haziran anneleri için kayıt oldum ne gzel birbirimize destek oluyoruz burda , kötü birşey yok burdan ögreniyorum çoğu şeyi .Sorduğum seyde serviks uzunluğu ve çentikdi .Tansiyon hastasıyım bilmem lazımmiş bunları bu gurupta yazılınca duydum ögrendim bana niye ayrıntılıda bakılmadı diye sordumbu sorularda ne var ki .
Ben yumusak huylu biriyim, kalp kırmaktan ödüm kopar ters bişery diyemem kimseye .sadece ilaçlarıma laf etti iyice Özel hasta olmussundedi .Yaani dedim özel hastane . sanki bu gittiğim özel değil mi .Ne güzel davranmıstı o doktor ama başka ilde Denizlide tatilde eşimin ailesinin yanına gidince gitmiştim . İyyi bir doktora denk gelmek ne güzel birşey işte benim içinde cok zor
Seninde kontrolün varmıs canım , benimde demirim düşüktü ama ben hiç çay , kahve tüketmedim bide gece içiyordum ilacı .Denizlide ki doktor kan ilacını iki günde bir al , kan sayımın iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?