2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
o nasıl doktormuş ya ahlaki etikten habersiz, hasta iletişimi sıfır.. Söylediklerinin bi kismi doğru da olsa kullandığı üslup ve dil böyle olmamalı. Bir de kadın ve anne üstelik. Özel hastane nasıl çalıştırıyor ki böyle birini.
Canım kesinlikle şikayet et yanına kalmasın bu davranışları, gönderilsin o hastaneden de başka insanlarin moralini bozmasın

Canım devlete git sende belki daha bile memnun kalırsın bazı doktorlar çok iyi oluyor
evet canım devlettede var yaslı bir teyze doktorum çok enerjik cok tatlı gelince odasına bütün hastalarına selm verip hosgeldiniz bende hosgeldim diye girer. İlk gittiğide dosyamı gördü, ben bebeğimin herseyi dosyalıyorum .Çok şanslı bir çocuk olacak, annesi çok bilinçli ,cok iyi bir anne olacaksın demişti. Daha uzakta hastane bide herşey yapılmıyor ondan özele daha çok gidiyorum . Hem hamilelik öncesi bu özel hastanedeki doktora tedavi görmüştüm . Öncesinden bu doktora gittiğim için devam etmekte direndim . Ama artık istemiyorum . Hamilelkte insan anlayış bekliyor rahatlatmasını bekliyor sorduğum iki soru doktor beni bildiğin azarladı ezdi yani .Bir kere 9. haftamda ilde bir özel hasneye gitmiştim o konuşup anlatmıştı herşeyi ayda bir gittmem eşim öğretmen derslerine uymuyordu iknci dönem bir öğretmen gelince buğün dersleri azalmıs artık gideriz oraaya . Maddi durumdan sıkıntı çekerizz diye düşünmeyecem İle gidecem artık morlim alt üst oldu .İLaçlarımı bile içmek istemiyorum o kadr moralimi bozdu . Baska doktor omega3 ,magnezyum verdi diye özel hasta oldum o kadar laf etti ki herşeyime .

Ah canim ya kiyamam.hakkina girmis senin cok uzmus hamis hamis.sikayet et bisi olmaz deme ilk degilsindir eminim son da olmucaksin.ozel hastaneler hasta memnuniyetine bakarlar guleryuz onemlidir azar isitmeye gitmiyorsun oraya.guzelce anlatabilirdi ne olursa olsun

saçmalamış gerçekten ya bazen cevabını vermek lazım doktor da olsa haddini bilsin
Canım sadece bu grubu takip ediyorum baska grubum yok haziran anneleri için kayıt oldum ne gzel birbirimize destek oluyoruz burda , kötü birşey yok burdan ögreniyorum çoğu şeyi .Sorduğum seyde serviks uzunluğu ve çentikdi .Tansiyon hastasıyım bilmem lazımmiş bunları bu gurupta yazılınca duydum ögrendim bana niye ayrıntılıda bakılmadı diye sordum bu sorularda ne var ki .
Ben yumusak huylu biriyim, kalp kırmaktan ödüm kopar ters bişery diyemem kimseye .sadece ilaçlarıma laf etti iyice Özel hasta olmussundedi .Yaani dedim özel hastane . sanki bu gittiğim özel değil mi .Ne güzel davranmıstı o doktor ama başka ilde Denizlide tatilde eşimin ailesinin yanına gidince gitmiştim . İyyi bir doktora denk gelmek ne güzel birşey işte benim içinde cok zor
Seninde kontrolün varmıs canım , benimde demirim düşüktü ama ben hiç çay , kahve tüketmedim bide gece içiyordum ilacı .Denizlide ki doktor kan ilacını iki günde bir al , kan sayımın iyi dedi

Kızlar bi şey sorucam şeker yüklemesi 50 lik yaptırıcam aynı zamanda tiroid, d vitamini bi de b12 ölçülecek. Her sabah aç karnına tiroid ilacı içiyorum normalde, ilacı içip mi gideyim yoksa tiroid için kan alındıktan sonra mı içeyim?

Kızlar dün akşam otururken ayağım birden ağrıdı baktım şişmişti ve kızarmıştı ... bugün çok ağrıyordu üstüne tam basamıyorum.eşim böcek isirmistir dedi.şu an biraz daha şişmiş ve ağrıyor ne olabilir sizce bebek hareketli ama acaba ona zararı olur mu

Ben ayda bir olcturuyirum ve ilacı içmeden tahlil yaptırıyorum.gebe kalmadan öncede tiroid hastasiydim ve hep tahlilden önce icmedim.sonra ictim
13 Mart'ta şeker yüklemesi yaptiracagim devletten gün alrkmo doktor 50lik yazdı ama kendi özel hastanedeki doktorun 75lik istedi.ben de 75lik yaptiracahim
Doktorum aynı zamanda Mart'taki kontrolümde tam kan ve idrar tahlili istedi.doguma kadar bidaha istemeyecegim dedi.

sende kendimi görüyorum :))

ağır yaşamları bende izliyorum ve her izlediğimde sinirlenip kapatıyorum onlar bilerek isteyerek keyif alarak o hale gelmişler hiç acımıyorum onlara ve halaaaa yiyolar ya çıldırıyorum

Kızlaar ayrıntılı USG yi yaptırdım. Çok şükür bir sıkıntı yok bebişte. Amaaaa doktorum hep erkek demişti USG a bakan kız dedi ay çok şaşkınım
ayyyy sen yine kendi doktoruna bi daha sor canım :))

Benim bile moralim bozuldu okurken, şikayet et canım o hadsizi doktor olması ağzına geleni söyleme hakkını vermez.
ben kan verdikten sonra ilacı alıyorum canım

Of gerçekten günde 2 defa almak kötüymüş,olsun ama şunun şurasında ne kaldı :) Beslenmene de dikkat edersin. Bebişin iyi sağlıklıymış ya o yeter. Bende haftaya gidicem bkalım şeker yüklemesi isticekmi dr. Ne olur ne olmaz diye aç gidicem ben aç karnına yapılıyor galiba. Şeker yüklemesi için ücret ne kadar mış central da?

Ağrı ve şişlik geçmezse doktora görün canım buz bastır biraz rahatlatır

Çok sinir oldum. Ben olsam cevabını yapıştırır çıkardım. Birde hastanesine şikayet ederdim..
evet aglamaktan canım cıktı moralim hala düzelmedi ,Tiroid hastasıyım o hastaneye her ay düzenli gidip tahlil oluyorum o zamn gidince şikyet edecem .
Canım her gittiğimde birşey sorarsam eger ters cevap veriyor . sormaya korkuyordum her zamn ama bugün çok agır konustu . Canımı cok acıttı gercekten sözleri konusmaları çok eziciydi^Çentik ne sen biliyormusun ^ dedi hani sen nerden bilirsin tarzında konustu hep , bütün endişeyle sorduğum soruları ezerek cevap verdi ,kimsenin bunu yapmaya hakkı yok , kimseyi işinden etme niyetiyle değilde üslubunu ,davranıslarını düzeltmesi adına Tiroid için her gittiğimde dilek ve şikayet kutusuna yazacam .Başka ne yapabilirim bilmiyorum üzüntüden birşeey düşünemiyorum. Sen anne misin ki demesi bitirdi çünkü günümü
Evet canım insan hamile olunca daha hassas oluyor ki normal bir insanla böyle konussa bile acayıp üzülür. Bilmişlik yapmadım, kırmadan konusurum zaten hep sadece sorularımı sordum böyle ters ve ezerek konusmasını hakedecek birşeyde yapmadım .
Bebeğimi görmeye iyi olduğunu bilmeye gidiyorum . Bebeğimi görünce , iyi olduğunu duyunca unuturum bütün soracaklarımı mutluluktan uçarak cıkarım hep . Ondan bebeğimi görmeden sordum ki unutmayayım diye ama o kadar moralim bozdu ki o koltuktan hemen kalkıp gitmek istedim bebeğimin fotografını bile bakmamışım eşim gösterdi bakmadın diye .

Heheh biliyorum o programi, bende tup bebek ile hamile kaldim, 58 idim baslarken hamile oldugumu ogrendigimde 61 dim.dr beni tartmiyor kilo onemli degil diyor:) ama 23+5 deyim 68 olmusum.ne yapalim saglik olsun. Sen kacinci haftadasin?

Bence o doktorun dengesi bozuk.. sen ona kulak asma. Sonuçta herkes bilgilenmek istiyor bunun için gidiyoruz özel hastaneye. Boşver nere içine siniyorsa oraya git

Heheh biliyorum o programi, bende tup bebek ile hamile kaldim, 58 idim baslarken hamile oldugumu ogrendigimde 61 dim.dr beni tartmiyor kilo onemli degil diyor:) ama 23+5 deyim 68 olmusum.ne yapalim saglik olsun. Sen kacinci haftadasin?
23+4 canım benim de.
o hormon iğneleri aldırıyor kilo ister istemez. bir de bebeiş tutunsun diye iyi yiyoruz iş yapmadan yatıyoruz ohh gelsin kılolar.

seni tup bebeği yapan doktorun mu takip ediyor. dogumu o mu yatıracak?

beni tup bebeği yapan takip ediyor. tartmıyor beni de ama kaç kılo aldın diyor soleyınce hızlııııııı alıyosuuunnn dıyorrr

AAA şimdi erkeğe alistirmistin ya zor olur . Kesin mi peki

Doktoruma sorucam yine çok karıştı kafam. Ben bişey almamıştım ama kb nevresim yan korumalık falan yapmıştı hep mavi mavi

canım muayene + 75 gr şeker yüklemesi + antitoxoplazma testler için 344 tl ödedim başka testlerde istemişti geçen hafta sağlık ocağında yaptırdığım tam kan tahlili+ idrar tahlili vardı onların sonucu olunca diğer testleri istemedi. sen de gitmeden sağlık ocağında tam kan + idrar testi yaptırıp öyle gidebilirsin yoksa o testleri de isteyebilir gittiğinde. şeker yüklemesi için 10-12 saat aç kalman gerekiyor 2.kanı verene kadar ne su ne yemek yemiyorsun

Doğuma 2 hafta kala alırmışım. Hatta hastaneden eve getirecek kadar kiyafeti olsa yetermiş herkes kızıma doğmayacak gözüyle bakıyor. Sinir oluyorum o yüzden
Canım kötü düşünme diğer kişilere de böyle yorumlara izin verme herşey iyi gidip son anda kaybedenlerde oluyor veya çok riskli olup sağ Salim kucağına alanlarda o zaman kimse biley almasın ya birşey olursa diye bende ilk yavrumu kaybettiğim için biraz erteliyorum ama bu kadar da sıkmıyorum Allah’ın izniyle sağ Salim alacağız kucağımıza

üzme kendini maalesef arada böyle uyuz doktorlar çıkıyor.. daha iyi bi dr bulursun umarım bununla devam etmen zor senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…