2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

doktoruna sor bence canım, muhtemelen kan alındıktan sonra iç der

Kesinlikle bırak o doktoru canım, hamileyizdir biz hormonlar tavan. Nazimizi çekecek herkes kusura bakmasınlar. Sen naz da etmemissin en doğal hakkını kullanmışsın. Öğrenme hakkı, söylese nolacak biyerleri mı eksilecek. Bı ton laf edene kadar sorularına gayet güzel de cevap verirdi ama psikolojik sorunları var bence o doktorun. Benim doktorum bana soracaklarin var mı diyor ben heyecandan unutuyorum diyorum. Şunun ettiği laflarla bak. Gerekirse devlet Hastanesi'ne git canım,bundan kötü olamaz tavırları hem o kadar para vermemiş de olursun. Ve şikayet de et lütfen,sana yapan herkese yapıyordur. İşini iyi yapamayacaksa yapmasın bı zahmet. Ayy çok sinirlendim. Sen ne hevesleri gitmiştin.

bu arada gittiğimde doğum ne zaman olur diye sordum bi aksilik olmazsa 1 haziranda olur dedi :) sen sezeryan mı olacaksın yoksa normal doğum mu istiyorsun öncelikle? benim ilk doğum sezeryan mecbur 2. de öyle olacak

Yaa kizlar size onemli bisey danisicam.genital bolge temizliginde zorluk cekmeye basladim ben sizlerde durum nasil?kuafore gitmek zorunda kalicam galiba ben yaagda yaptirayim diyorum varmi duzenli yaptiran hamile kalali??
Canım ben düzenli kuaför e gidip yaptırıyorum bu zamana kadar karnım çok büyük olmadığı için sorun yaşamadım ama bakalım bu gittiğimde nasıl olucak yüz üstü yatırıyordum bi dahaki ay yan yatırcem dedi evde imkani yok yapamam göbekten orayı göremiyorum

Kızlar aranızda kabızlık yaşayan var mı?nasıl başediyorsunuz.benim birde makatta çatlak yani fissür gibi bi sıkıntım vardı ve o nüksetti.bayaa kanamalı oluyor çok acı verici.merhemler de kortizonlu kana geçiyormuş kullanamıyorum.aynı şeyi yaşayan var mı?

Ben vazelin sürüyorum benim ilk zamanlar ishalim vardı şimdi ara ara kabız gibi oluyorum vazelin sürüyorum bazen de elma sirkesi sürüyorum rahatlatıyor

Duphalac şurup alıyorum çok darda kaldığımda, demir ilacı kabız yapıyor. Merhem içinde kortizon yüzünden bende kullanmadım. Aktardan ozonlanmış zeytinyağı diye şurup şişesi gibi şişede zeytinyağı aldım. Pamuğa döküp onu koyuyorum acısınıda alıyor kanamasıda duruyor.

kızlaar;

Özellikle kabızlık yaşayanlar için tavsiyem olacak umarım işe yarar.. Benim bağırsak hareketlerim normalde çok düzenliydi hamilelikte ilk başta az sıkıntı olsa da sonradan yine düzenine kavuştu..

Ama son zamanlarda günde neredeyse 1- 3 defa gidiyorum ishal gibi değil kesinikle.. Onu da şuna bağlıyorum ben son iki haftadır süt içmeye başladım soğuk içince acayip gaz yapıyor bende kaynatıp içiyorum ve şekersiz olduğu için midemi bulandırıyordu yanında kuru üzüm kayısı incir vs yiyordum.. Sanırım o yüzden iyice arttı ve çok rahat.. Arada kabızlık yaşıyordum ddemirden dolayı çok az tabiki sizle kıyaslayamam ama oda yok artık..

Kabızlık yaşayanlarda da etkili olabilir bence.. Sıcak süt şekersiz yanında kuru meyve tüketin umarım rahatlarsınız

Ne kadar saçmalamış doktor. Tabiiki özel ilgi bekleyeceksin sorular soracaksın. Senin içini rahatlatması gerekirken laf sokuyor. Kadın doktorların hepsi değil ama çoğu böyle işte...

Öyle ya hiç canımın istemediği şeyler geliyo aklıma as ermiyorum yani pis nefis sadece o yüzden sinir oluyorum kendime

Beni kabızlık daha zorlarsa hamile kalmadan önce diyet yapıyordum akşamdan ılık suya 3-4 kayısı bir çubuk tarçın yeşil bir dilim yeşil elma atip sabah aç karınla içiyordum ve düzene girmisti.ama hamile kalınca tarcindan tiksindim ve zaten hep ishaldim.son bir iki haftadır bir gün tuvalete cikmasam kendimi kabız gibi hissediyorum.zorlaniyorum.tekrsr bu kayısıya donebilirim.skmdi de yiyorum ama fayda etmiyor

Malesef tup bebek yapan hastanede kadin dogum dr lari takip ediyor, tup bebek 9. Haftada birakti beni. Uc aya kadar benide tartip yogaya baslatti, simdi direnc meselesi nedeni ile biraz uzuldum ben ondan beei sormadi. Bende hic istah yoktu ama direnc ile bebek gelismiyor dediler, ondan beri kocam bes ogun yediriyor:)))

aslında benim de gitmem lazım her ay ama gitmiyorum yanlış yapıyorum enson kasım da gitmiştim endokrinciye hba1c de 5,9 idi
Senin HbA1c çok iyiymiş. Ben bugün gittim. Hamileyken o değer yüksek olurmuş. İçim rahatladı. Drun kim? Bursa'dayken Gürcan Kısakol ve Acıbadem'de Oğuz Kaan Bey'e gidiyordum. İkisi de hem ruhsal olarak rahatlatıyordu hem de bilgiliydi.

En güzeli boşver duyma cnm basın sağolsun allah sabrini versin insallah karnındami kaybettin neyi vardı tabiki cevaplamak zorunda değilsin hatirlayip üzülüçeksen cnm

Gebelikte en zor şeylerden biride şekermis canim gercekten öğrendim insan yediği lokmayı sayıyor resmen biraz kaçırınca vicdan azabı çekiyor aceba bebeğe bişey oldumki diye off offf

En güzeli boşver duyma cnm basın sağolsun allah sabrini versin insallah karnındami kaybettin neyi vardı tabiki cevaplamak zorunda değilsin hatirlayip üzülüçeksen cnm
Kalbi durdu canım, kromozom analizinde turner sendromu tespit edildi. Trombofili paneli testinde tek gen homozigot çıktı birde benim. Hastalık yüzünden yada kan pıhtılaşması neden olmuş olabilir dediler netleşmedi. Herkese göre küçüktü (8 haftalık) ama biz uzun zaman toparlayamadık. Yasasaydı 4 aylık olacaktı Nasibimizde yokmuş Rabbim hayırlısını nasip etsin

lolita555 ben sürekli kuaföre gittim ilk hamilelikte onlar tecrübeli zaten yönlendiriyorlar sorun olmuyor

Rabbim acısını azalsın inşallah canım unuttursun diyeceğim ama insan unutmuyor. Orda seni bekleyecek inşallah inanıyorum ben .kızcen sana mutlulukları getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…