2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar nbrsinizzz 2.tetanoz asimizi olduk biz paşamla❤3.doz ekimde olacakmis.kizlar seker yuklemesini saglik ocaginda yaptiran warmi bu arada?nekadar guvenilir acaba yaaa??
Tetanozun 2.dozunu da oldun mu canım sen? Bana geçen hafta ilk dozu yapıldı daha. Mart ayında 2. yapılacak. Yalnız ağrısı çok oldu, 1 haftada yeni geçiyor kolumun ağrısı.

Tetanozun 2.dozunu da oldun mu canım sen? Bana geçen hafta ilk dozu yapıldı daha. Mart ayında 2. yapılacak. Yalnız ağrısı çok oldu, 1 haftada yeni geçiyor kolumun ağrısı.

Oldum canim 2.dozu bugun.suan boyun kokum agrimaya basladi.gecende bile oldu 2 gunde gecti sanirim.sukur.seker yuklemeside oluyormus yaptirsammi acaba?bilemedim guvenilirmi?

Hicccc sormaaa orasini ya :/// 80 geldim bugun saglik ocaginda.68le hamile kaldim
yani
12 kilo mu almışsın canım bende 1 ay sonra tartiya çıkacağım su an için 7 kilo aldım onda bile tartiya baktım dusucektim az kalsin. Doktorum dur dur normal bu kilo değerim dedi ama beynim durdu bi an hic bu kadar almamistim bakalım diğer ay neler olacak

Oldum canim 2.dozu bugun.suan boyun kokum agrimaya basladi.gecende bile oldu 2 gunde gecti sanirim.sukur.seker yuklemeside oluyormus yaptirsammi acaba?bilemedim guvenilirmi?
Senin aşılar biraz önden gidiyor sanırım 2 günde iyi geçmiş valla, inşallah bu da çabucak geçer. Şeker yüklemesi doktorun önerdiyse ve yaptırmayı düşünüyorsn yaptır canım. Ben yaptırmıcam ama grupta çoğu arkadaş yaptırdı.

Hicccc sormaaa orasini ya :/// 80 geldim bugun saglik ocaginda.68le hamile kaldim
Peki doktorun herhangi bir beslenme yada diyet önerdi mi? Şunu ye, şunları yeme gibi, bir liste çıkardı mı canım? Ben de toplamda 7 kilo aldım. 52 ile hamile kaldım şimdi 59 kiloyum. Son aylarda kilo alımı hızlandığı için dikkat etmek gerek

sen bunları yazınca dün kazıklandığımı hissettim şimdi ( defactoda bebek kıyafeti olduğunu bilmiyordum
Olurmu öyle şey senin aldıkların daha kalitelidir olsun diğer eksiklerin için gider bi bakarsın. Bende tesadüf eseri gördüm arkadaşın oğluna hediye almaya girmiştim.

Aynen yabsorma.hadi giysilerim ayakkabim filan 79 diyelim yani.moralim bozuldu ya

İstanbul Avrupa yakasındaki arkadaşlar için yakındalar ise; Güngören Kale Center avm'deki Lcw bebek mağazası hem çok büyük, hem çok fazla ürün var, hem de çok çok uygun fiyatlar, öneririm, her gittiğimde güzel şeyler buluyorum

Yok canim önden gtmiyor olmasi gerektigi zaman yaptirdim.sen neden yaptirmiuon yukleme cnm?

Off ya sorma.yok bisey demedi.2kilo daha alirsan diyetisyene yollarim dedi direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…