2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

23 haftalığız. Minik kıpırtılar hissediyorum normalde bebeğim çok hareketlidir..

Bebeği vefat etti Allahım güç versin yeni bebekler nasip etsin
ay ya çok üzüldüm buraya yazdığı günden beri aklımda ama nickini bilmediğim için durumunun ne olduğunu bilmiyordum.Allah yardımcısı olsun,benim karşıdan burnumun direği sızladı.İnşallah hayırlı,uzun ömürlü evlatlar mutluluklar verir Allah en yakın zamanda.

Bu salata fikri iyi canım 80 le başladım 85 olmuşum boyun 172 karnım çıktı ztn en kilolu halimle hamile kaldım

benim de duygusallık tavan yaptı ya her şeye ağlayıveriyorum geçen kahvaltıda eşim öyle bana bakıyormuş niye öyle bakıyorsun dedim, ben bakınca neden gözlerin doluyor derken ben ağlamaya başladım ay çok komik hiç bişi yokken nsl ağladım anlatamam tv de her dizide ağlıyorum onun dışında kırılganlık alınganlık çok olmuyor allahtan onu da kaldıramazdım

ay daha iyi canım yaa benim eşim biraz öküzleşti son zamanlarda kırılmam o yüzden ama onun dışında herşeye üzülüyorum bende Bebeğimi hatırlıyorum daha çok üzülüyorum.. onun verdiği bir üzüntü var heralde ..

Aynı duygusallık bende de var.. Alınganlıkta cabası.. Evde pek olmuyor ama iş yerinde patronun her hareketine, her lafına oturup ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…