- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.181
Bebeği vefat etti Allahım güç versin yeni bebekler nasip etsinKızlar doğum yapan bir arkadaş vardiya yakın zamanda..
hiç yazdı mi ben görmedim durumları ne oldu acaba ? @Blackcat95 sanırım
O arkadaşın bebeği vefat etmiş, Allah sabrını artırsın inşallahKızlar doğum yapan bir arkadaş vardiya yakın zamanda..
hiç yazdı mi ben görmedim durumları ne oldu acaba ? @Blackcat95 sanırım
Kaç haftaliksin canım o da etkili hareket hissetmede. Eğer ayakta çok duruyorsan hissedemeyebilirsin,tatlı biseyler yeyip sırt üstü uzanmayi dene, eğer gerçekten uzun süre hissetmezsen de görün bence doktora. İnşallah önemli bişey yoktur,sadece senin evhamindir
Evet 28-30 haftadan sonra bebek hareketi sayılmaya başlıyorHaraketler 28.haftaya kadar düzensiz diye bir şey yok muydu ondan sonra haraket sayılmıyor muydu
ay ya çok üzüldüm buraya yazdığı günden beri aklımda ama nickini bilmediğim için durumunun ne olduğunu bilmiyordum.Allah yardımcısı olsun,benim karşıdan burnumun direği sızladı.İnşallah hayırlı,uzun ömürlü evlatlar mutluluklar verir Allah en yakın zamanda.Bebeği vefat etti Allahım güç versin yeni bebekler nasip etsin
Bebeği vefat etti Allahım güç versin yeni bebekler nasip etsin
O arkadaşın bebeği vefat etmiş, Allah sabrını artırsın inşallah
Maden suyu olmasa ölürüm heralde benimde hiç rahatım yokkızlar ben kaç gündür mide yanması ekşimesi yaşıyorum çok kötü birşey yaaa
Bu salata fikri iyi canım 80 le başladım 85 olmuşum boyun 172 karnım çıktı ztn en kilolu halimle hamile kaldımAkşam yemeğini geç saate alabilirsin. 18.30-19.00 gibi yersin. İki üç saat sonra da meyve ve süt. Beyaz ekmek çok acıktırır. İçinde fazla şeker olduğundan. Çavdar veya tam buğdayı tercih edebilirsin. Salata ve bol protein de işini kolaylaştırır. Ben geçen akşam 21.30 gibi acıkınca yeşil salata yaptım. İçine peynir,ceviz ve zeytin de ekleyince doyurucu oldu. İncir,kayısı,fındık, fıstık tabağı koyarsan odaya onları atıştırarak da açlığını yatıştırabilirsin. Su, soda, ıhlamur, kuşburnu gibi içeceklerle de kendini oyalayabilirsin. İş veya egzersiz yapmak da seni meşgul edip yiyeceklerden uzak tutar. Kaçıncı haftadasın, kaç kilo aldın? Fazla almadıysan kendini çok da sıkma.
Bende alt bölgede batma olunca araştorma yaptım. Orada makat ağrısı olabileceği de yazıyordu. Kabızlık ve rahim büyümesi buna sebep olabilirmiş. İçin rahat olsun.
Huggies almayı düşğnüyordum prima mı alsam yaprimanın yeni doğanlarından alabilirsin çiş yaptığında çizgi renkleri değişiyor ilk zamanlar çiş yaptığını anlayamayabiliriz bu çizgiler çok iyi oluyor
Bende prima düşünüyorum ilk olarak premium care olandanHuggies almayı düşğnüyordum prima mı alsam ya
O arkadaşın bebeği vefat etmiş, Allah sabrını artırsın inşallah
ay çok şükür ben çalışmıyorum sıkıntıdan patlıyorum ama dün misafirliğe gittik akşama kadar otur otur saat 10 gibi ayaklarım şişmişti ilk defa hamileliğim boyunca..Çalışsaydım acayip ödem olurdu ve tansiyonum çıkardı heralde preeklampsi kesinleşirdi
Herneyse kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Ben acayip duygusalım bu günlerde ağlamak için yer arıyorum kalbim çok çabuk kırılıyor.. Bebişim hariç beni mutlu eden birşey yok.. Oda zırt pırt dolanıyor bir oraya bir buraya vuruyor.. dün çok güldüm hem alttan hem üstten öyle bir vuruyor ki sade onu izledim bir süre.. Şekerli şeyleri çok sevdi heralde
Bende maden suyu içiyorumMaden suyu olmasa ölürüm heralde benimde hiç rahatım yok
benim de duygusallık tavan yaptı ya her şeye ağlayıveriyorum geçen kahvaltıda eşim öyle bana bakıyormuş niye öyle bakıyorsun dedim, ben bakınca neden gözlerin doluyor derken ben ağlamaya başladım ay çok komik hiç bişi yokken nsl ağladım anlatamam tv de her dizide ağlıyorum onun dışında kırılganlık alınganlık çok olmuyor allahtan onu da kaldıramazdım
Aynı duygusallık bende de var.. Alınganlıkta cabası.. Evde pek olmuyor ama iş yerinde patronun her hareketine, her lafına oturup ağlıyorumbenim de duygusallık tavan yaptı ya her şeye ağlayıveriyorum geçen kahvaltıda eşim öyle bana bakıyormuş niye öyle bakıyorsun dedim, ben bakınca neden gözlerin doluyor derken ben ağlamaya başladım ay çok komik hiç bişi yokken nsl ağladım anlatamam tv de her dizide ağlıyorum onun dışında kırılganlık alınganlık çok olmuyor allahtan onu da kaldıramazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?