2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canim önden gtmiyor olmasi gerektigi zaman yaptirdim.sen neden yaptirmiuon yukleme cnm?
İçime sinmiyor benim ya Normalde de tatlı şeyler hiç sevmem, tüketmem. Gerçi belli olmaz ama ailede de şeker geçmişi yok hiç. Doktorum da gerek duymayınca yaptırmadım.

olmadım dr ister ol ister olma dedi bugün de kuzenim sağlık ocağındaki ebesine sormuş olmaz öyle şey hemen gelsin demiş bende yarın gidicem
Tabikii çok önemli canım Allah korusun, yaptır sakın ihmal etme aşını. Normalde diğer ülkelerde zorunluymuş 5 doz vurulmak. Bizde ister yaptır ister yaptırma durumu var ama tetanoz kaptığın vakit sonuçları pek şakaya gelmeyecek boyutta Allah korusun ölümcül..

fpamuk Canım sen aof okuyodun sanırım. Finaller tam benim tahmini doğum tarihine geliyor 2-3 Haziran şaka gibi ya. Sınavda mi dogracam
Aynen canım yaaa napcam bende kara kara onu düşünüyorum. Kayıt yeniledim ama bakalım finale katılabilecekmiyiz? Araştırdım da hiçbir mazeret kabul olmuyomuş sezeryan olursa doğum 2 hafta önce olur. Bebeği anneme ve eşime emanet edip 1,5 saat sınava girmeyi düşünüyorum iyi olursam. Normal olursa da sınava girip ordan hastaneye gideriz doğurmaya

Canim ben 20.haftada ilkini olmusum bugunde 2.si iste 24.haftadayim

Yani ilkini 26 ocakta olmusum bugunde 26 subat.ebenin verdigi tarihler bunlar

Ben de ilkini 12 Şubat'ta oldum 2.sini 12 martta olucam
Tarihlerin normal xanim.
Sağlık ocağındaki ebe 28.haftadan sonraya bırakmıyoruz dedi.ilk gün hiç ağrım olmadı sonraki 2gun oldu ama çok değil kolunun üstüne yatamadım zaten özellikle sağa vurdurmustim.

Aa sırf bebekler için lcw mağazası mı var ilk kez duydum güngörene hiç gitmedim ama eşim götürürse gider bakarım.sağol söylediğin için. Bende Avrupa yakasında oturanlar için yenibosnada kadir has avm yi tavsiye ederim. Alışveriş merkezi sırf cocuk bebek mağzası. Kıyafetten aksesuara mobilyaya a dan z ye herşey var. Bir de eminönü de havuzlu han var orası da öyle. Orası cok daha uygun herşey fiyat olark.

Ya bi de iki gün cumartesini atlatsak pazar var diken üstünde olacaz sınavda yani o zamana kadar doğmuş olsa daha iyi babası falan bakar. Yoksa ha doğdu ha doğacak diye sınavda sancim gelir diye korkumdan yapamam da

Aynen canım avm içinde 2 mağazası var. Birisi normal yetişkin, diğer mağazası Bebek ve çocuk. Oldukça büyük ve ürün de fazla. Hem de uygun fiyata çok güzel ürünler var muhakkak bakmalısın, 12 tl'ye 2'li taytlar aldım mesela onun dışında da bir sürü ürün buluyorsun, zaten mağaza outlet. Kadir Has avm'yi de biliyorum evet orası da çok güzel bir iki kez uğradım oraya da, herşey var. Eminönü zaten favorim birşey almasam da gezerim, kürkçü han birde havuzlu han var güzel şeyler var

Kizlar gobek cevresinde agrisi olan var mi? Benim bu sabah basladi. Kenarinda acışmalar var, normal bir durum mu acaba ya
Benim o göbek çevresindeki ağrı acı 2-3 gün sürmüştü sonra geçti. Göbek deliğimin gerildiğini acıdığını hissediyordum hatta 1 gece acısından zor uyudum. Göbek deliğin çok çukur mu? Benim öyledir mesela, şimdi baya açıldı, açıldıkça göbek deliğim küçüldü.

Benim göbek deliğim de eciş bücüş oldu. Normalde çukur baya içerde ama bilmiyorum bi tipi kaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…