2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çalışan anneler izne ne zaman çıkacağını belirlediler mi? 32.haftada mı yoksa 36.haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz? Ve 4 aylık izin süreniz dolunca işe hemen geri dönecek misiniz? Ben iznim bittiğinde geri döneceğim için bebekle daha uzun zaman geçirebilmek adına 36.haftada izne ayrılmayı düşündüm hep. Ama son zamanlarda çok kararsızım bu konuda.. Son aylarda artık Allah korusun ne zaman ne olacağı pek belli olmayabiliyor.. Zaten normal değil de sezeryan olmak durumunda kalırsam 38.haftada falan sezeryan oluyor.. 36.hafta çıksam işten, 2 haftada ne yapabilirim? Çalışıyor olmanın en zor yanı bu gerçekten..

eminönü hamiler için eziyet ama. Havuzlu han mesela araba girmeyen yerde. Arabayı isparka bırakıyoruz yukarda. İnerken güzel ya cıkarken eşyalarla eziyettt ve cok kalabalık. Ama eşim götürse giderim yine. En son 3,5 yıl oldu gideli. Taksim ve eminönüne tövbeliyiz

Taksim'e ben de uzun zamandır gitmiyorum çok tuhaf bir hal aldı çünkü İstanbul'da nerede oturuyorsun canım sen?

Ya bi de iki gün cumartesini atlatsak pazar var diken üstünde olacaz sınavda yani o zamana kadar doğmuş olsa daha iyi babası falan bakar. Yoksa ha doğdu ha doğacak diye sınavda sancim gelir diye korkumdan yapamam da
Normal doğumda sancılar hemen artmıyo, açılma hemen gerçekleşmiyo orda doğurmayız ama heyecanlanırız dediğin gibi bişey yapamayız. Ama diyorumki sınava girip de 2 3 ders geçsem kardır. Biz vizeleri yüksek tutalım da finalde bi uğrar çıkarız

Aynen biliyorum tabi öyle olmucak ama yine de stres işte:))
Katılıyorum vizeler yüksek olsun da diğerine de napalim artık hayırlısı:)

Ne alaka ya dusu

lolita555 ucurtma_avcisi bana saf ebem dedi ki 2 düşüğün var sor doktoruna dr da sen bilirsin vurulmayabilirsin dedi bende rahattım açıkçası

Ne alaka ya dusukle sacmalamis

mall of ve forum da hiçbirşey yoktu bide oraya bakayım canım sağol

Son düzenleme:
Ben sağlık durumu el verirse izni 36 da düşünüyorum. Doğumdan sonra kızımla geçiririm. Muhtemelen bende dönmek zorunda kalacağım. Rapor ve yıllık izinle biraz uzatabilirim.

Ben ilk çocuğumda çalışmıştım 36 ya kadar yorucu oldu baya hazırlığıydı osuydu busuydu bunda tadını çıkarıp keyifle hazırlanmak ve doğum sonrasına enerji depolamak istiyorum niyetim 32 bu sefer inşallah.doğum sonu iki yıl ücretsiz alacağım inşallah bi aksilik olmazsa

Canım tavsanlıyı e bebekten mi aldın kaça aldın bende onu çok beğendim İnstagram hesaplarında görmüştüm anan ordan hiç alışveriş yapmadığım için güvenemiyorum

Yakınmışız. Biz de ankaralı hamişler gibi toplu görüşme mi düzenlesek napsak

Ay evet ya İstanbul'dan kimler var acaba? Ankara'dan baya hamiş var

Kızlar sözde çokuz ama biz 5 kişi toplanabildik sadece ama olsun iyi ki de görüşmüşüz çok iyi oldu kendi adıma.
Siz de toplaşıp görüşün bence tavsiye ederim hepimizin durumu ortak, paylaşımlar güzel oluyor

Öğretmen misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…