2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bilmiyorum kalitesini , kötüyse iade ederim bakalım.beden olarak da normalde bedeniniz neyse onu alın yazıyor canım.ben de ikisini de beğendim mavi ve krem karar veremiyorum o nedenle fikir alayım dedim canım
Beyaz biraz ince gibi geldi gosterir gibi birde hemsire kiyafetlerini uniforma vs andiriyor gibi beyazi severim ama fazla beyaz gibi geldi ya da resimden oyle. Bende ilkinde beyaz bir gecelik almistim ince ic gosteriyor illa beyaz camasir vs giymek gerek

Canım cok gecmis olsun cok sevindim iyi olmus hastaneden cikman hastanr psikolojiside yoruyor insani eve gidince kendine gelirsin iyice insallah

Bu bilgi çok faydalı oldu gerçekten ya azcık kalınca olanına bakıcaz yada içine emzirme atleti alacağız sağol ya

Napiyim siyah mı giyiyim deseydin.. cok hosmus.
Bizimki bunu görse ilk diyeceği şey önü çok açık
ay dimi ya vicdansız kız benimki,devamlı kilomla ilgili takılıp duruyor.Valla ya adam karalara büründürecek beniay çok güldüm.
Valla benimki henüz onu farkedemedi ama alıp giyince anlar o zamanda oranı kapa buranı kapa der

Aynı şeyleri yaşamışız belli ki sen gitmedin mi canim sonra fakulteye? Evham etmedin mi Nst falan bakilmis miydi

Bu bilgi çok faydalı oldu gerçekten ya azcık kalınca olanına bakıcaz yada içine emzirme atleti alacağız sağol ya

Yani tum beyazlar oyle degildir tabi benimkinin sabahligida yoktu. Bir de ilk dogumdan cikar cikmaz beyaz giymeyin ben mavi giymistim sezeryan oldugum haldr afedersiniz kan cikmisti zaten ikinci kez degisiyorusnuz ya o zaman beyaz giyip foto cekinin. Sende sagolasin canim

işte bu ya böyle yorumlar çok faydalı arkadaşım ya,ayy hemen bir tanede mavili olanlarına bakayım yada lacivert varsa onlara bakim.Valla çok makbule geçti bu bilgi

Aynı şeyleri yaşamışız belli ki sen gitmedin mi canim sonra fakulteye? Evham etmedin mi Nst falan bakilmis miydi

Bana doktorum direkt acilman var fakulteye git dikis atilmasi gerekebilr fln dedi gittik baktilar bisi yok.tedbir amacli uc gun yattim karnimda agrilar oluyordu.surekli tuvaletm varms gbi hissediyordum ama hic nst baglamadilar kucuk diye mi bilmiyrm sadece acilma var mi onu takip edip durdular agrim oldugunda serum bagladilar.en sonunda agrim yok dedim ciktm.ben illa gerekirse evde serum yemeyi tercih ediyorm hastane ortami hele fakultede o doktor asistan intorn surusu beni geriyor:)) ama nstde kasilma tespit edilms olsaydi tabiki ben de yatardim takip ettirirdim.sonra acilma olmadigina bikac doktora daha gorundukten snda ikna olduktan snra bol bol hareket edip yuruyorum sukur

Çok sağol canım insallah sağ salim zamanında alırız kucagimiza hepimiz. Stres herseyin başı gercekten de sakin kalabilmek duymamak görmemek çok zor olsa da mecburuz bi anlamda çünkü bebek ciddi anlamda tehlikeye giriyor ve su anda hicbirimiz bunun olmasını istemeyiz.

Canım cok gecmis olsun cok sevindim iyi olmus hastaneden cikman hastanr psikolojiside yoruyor insani eve gidince kendine gelirsin iyice insallah
Çok teşekkürler canım gerçekten iyi oldu bi gece daha bu basık boğucu odada tek başıma nasıl geçecek diye bunaliyordum. Allah yatan hastalara sabır şifa versin ne kadar zormuş çaresizce beklemek, ne kadar süreceği belli olmayan saatler günler gecirmek. Evimi o kadar aradım ki. Hatta hastane bahçesi bile gül bahçesi gibi geldi yağmur da yagmış mis gibi nasıl hoşuma gitti..

Cok guzelmis cnm gule gule yatsin bebisin?nerden aldin nekadar?bende senin aldigin chicco dan alayim diyorum o ne kadar?

Minicity die bi magaza var ordan aldm ama bebek mağazaların da oluyor bundan hepsi burada yada n11 de de war fiyatlari değişiyor 469tl di 430a aldik Sunny tiamo 620 park yatak olarak geciyo adi

Bana uyar ben kartal dayım. Ama bu h.sonu taşınıcaz. Sonra ki hafta sonu gelebilirim ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…