- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.161
Ben yemeklerden sonra içiyorum tok karınla.yemekle ifilceki gibi gelmedi tadı bana .Kızlar magvitol diye bir ilaç vermişler bana nasıl ve ne zaman içiliyor acaba suyla karışıyor ama yemekle içilir yazıyor.. yemeğin arasında mı içilecek acaba?
Bende kullanıyorum aynısını da ben yemekle falan almıyorum günde 1 kere rastgele içiyorum
Ben yemeklerden sonra içiyorum tok karınla.yemekle ifilceki gibi gelmedi tadı bana .
Ben de kasılmalar için kullanıyorum canımsağolun kızlar.. Prospektüsü okuyunca yemekle birlikte alınır yazıyordu o yüzden şaşırdım bende.. Ben bacaklarımdaki kasılmalar için ilaç istemiştim inşallah etki eder..
Ben hamile kalmadan önce şeker hastalığı yoktu canım.
Aç karnına 50 gr yükleme sonucu 164 çıktı sonuç .
Doktor 100 gr lik testi yaptırmami ve diyetisyen ile görüşmemi istedi.
Olumsuz konisanlardan ben de nefret ediuorum.
İnsan moral verir hamile kadina
1-3 daha mantıklı bence 0-1 bir-kac tane olsa yeterkıyafet alırken 0-1 ay mı 1-3 mı alıyorsunuz? ben 1-3 olarak alıyorum ama bi kaç tane 0-1 de aldım
Şekeri içtikten sonra demişCanim ilk ac karnina verdigin kanmi 164ckti?yoksa 59gram sekeri ictikten sorakimi?
En çok lazım olan şeylerden biri yeni doğan kıyafeti. İnsanlar lazım olmaz diyorlar ama bebekler o kadar minik oluyor ki, bir aylık bebek kıyafetleri içerisinde kayboluyorlar.Evet ilk gebelik benim de kıyafet konusunda biraz fikir verirsen makbule geçer ... benim ki haziran başı mayısta bile olabilir icime öyle doğuyor. Ne giydircez en çok bana şu şu lazım oldu diyebileceğin şeyler oldu mu :))
aç karnına iken şekerli su içmeden almadılar kan canım..Canim ilk ac karnina verdigin kanmi 164ckti?yoksa 59gram sekeri ictikten sorakimi?
aç karnına iken şekerli su içmeden almadılar kan canım..
açken 50 gr şekerli su içirdiler. 1 saat bekledim. yani hastaneyi gezdim o 1 saat. sonra kan verdim.
onun sonucu 164
Senin dediğin 75 grNasil yaaa:/ sen nerde yaptirdin bunu cnm?acken aliniyor 1.kan.sora iciyosun 50 gram sekerli suyu 1 saaat sora bidaha aliniyor.senin nasil olmus boyle?
En çok lazım olan şeylerden biri yeni doğan kıyafeti. İnsanlar lazım olmaz diyorlar ama bebekler o kadar minik oluyor ki, bir aylık bebek kıyafetleri içerisinde kayboluyorlar.
Ben de bir sürü kolsuz atlet almıştım, boşuna almayın. Çünkü ilk ay uzun kollu badi ve patikli alt giyiliyormuş.
Eldiven çok önemli, sürekli kayboluyor. Bilekten lastikli bol eldivenler ilk ay lazım.
En en lazım olan şey ise müslin bezi. Üstüne ört, bez değiştirirken altına ser, banyoda kullan, dışarı çıkınca pusete ört derken, insanın eli ayağı oluyor.
Yazın uzun kollu bulmak zor, şimdiden alın bence.
Başka sorunuz varsa yardımcı olayım
Kirliler tabi ki kaç kişinin eline değiyor üretimden tüketime... Ben de yıkadım hastane cantasini elbiselerinin etiketlerini kestim çantaya koydum üstünü de sardım sarmaladım. Çünkü memleketteyim kim bilir ne zaman donerim evime bilmiyorum.
Korkuyorum da hazır bulunsun dedim.
Senin dediğin 75 gr
Sağ ol canım cokEn çok lazım olan şeylerden biri yeni doğan kıyafeti. İnsanlar lazım olmaz diyorlar ama bebekler o kadar minik oluyor ki, bir aylık bebek kıyafetleri içerisinde kayboluyorlar.
Ben de bir sürü kolsuz atlet almıştım, boşuna almayın. Çünkü ilk ay uzun kollu badi ve patikli alt giyiliyormuş.
Eldiven çok önemli, sürekli kayboluyor. Bilekten lastikli bol eldivenler ilk ay lazım.
En en lazım olan şey ise müslin bezi. Üstüne ört, bez değiştirirken altına ser, banyoda kullan, dışarı çıkınca pusete ört derken, insanın eli ayağı oluyor.
Yazın uzun kollu bulmak zor, şimdiden alın bence.
Başka sorunuz varsa yardımcı olayım
Iyi yapmssn canm senin cok az kaldi bide ne zaman dogurcan Allah bilir 1 ay mi 2 ay mi tam gunu mu belli olmaz
daha erken mi değil mi bende bilemedim durduğu yerde tekrar tozlanır mi acaba ? Beşiği de 30 haftayı geçince kuruyum diyorum ,bir yandan erken diyorum bir yandan da agirlasirsam diye tedirginlik var . Kafamda deli sorular
Daha hic bir şey almadım hazırlamadım
Aynen öyle canım benim hazırda bulunsun bi zararı olmaz nasılsa..
Aynen benimkiler simdi gıcır gıcır yikaniyorlar
ay bende anlamadım.Nasil yaaa:/ sen nerde yaptirdin bunu cnm?acken aliniyor 1.kan.sora iciyosun 50 gram sekerli suyu 1 saaat sora bidaha aliniyor.senin nasil olmus boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?