2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
selam canim bize fikir ver senuzun kollu badilermi alalim yani citcitli ve patikli alt dedin demi?evet muslin almali cok kullanisli.yani sen ne aldin mesela?hastane cikisi kactane aldin mesela 10lumu 5limi?yenidoganmi almali hepsini?
Hastahane çıkışı bir tane aldım çünkü onun içinde bir sürü gereksiz parça var. Mesela zıbın giydirmedim çünkü düğmesi çıtçıtı yok. Ben bir hastahane çantası hazırladım, sezaryen oldu, 3 gün kaldım hastahanede. Her gün için bebeğe iki alt-üst, eldiven, kolsuz body(atlet niyetine) Müslin bol bol ve battaniye aldım.
Bebeğe bakım yapılırken, kan alınırken filan inanılmaz üst baş kirleniyor. Yanınıza alın kıyafetleri. Olmazsa gelince giydirirsiniz.

Ay ben o indirimi kaçırmışım desene yaa :/ Takip ediyordum, hangi ara indirime girdi tüh Çok uyguna almışsın gerçekten, 2'lisi 299 tl çünkü. Denk gelseydim alırdım kesin.. Güle güle kullan canım, çok iyi yapmışsın indirimden faydalanıp.
kıyafet alırken 0-1 ay mı 1-3 mı alıyorsunuz? ben 1-3 olarak alıyorum ama bi kaç tane 0-1 de aldım
Ben 1-3 alıyorum genelde canım. Yenidoğan 2-3 tane giyecek var kalanı hep 1-3 aylık. Ama baktım da zıbınlarının çoğu kısa kollu, biraz da uzun kollu almak gerek sanırım.

ay bende anlamadım.
tüp bebek tedavimin yaptırdığım yerde ankara başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdım.

galiba yükleme öncesi kan almayı unuttular...

Yani alinmasi lazim die biliom cnm.ayni islem banada oldu cnku bugun aldilar yani aclik kanimi.sora ictim 50gram sekeri 1 saat sora bida aldilar.yada sana soledilerde senmi yanlis anladin acaba?

10lu yenidoganmi aldin sen 1 tane?iki alt ust derken pijama tarzimi aldin yanina hastsneye?zibin demissin ya ic zibinami diosin citciti yok die?

Genelde göbek düşene kadar iç zıbın giydiriyolarmis citcitsiz olandan

10lu yenidoganmi aldin sen 1 tane?iki alt ust derken pijama tarzimi aldin yanina hastsneye?zibin demissin ya ic zibinami diosin citciti yok die?
Evet pijama tarzı. Patikli alt, uzun kollu body. İçine çıtçıtlı atlet. Zıbın dediğim şu kollu, mendil gibi olan dışa giydirilen. Faydasız

aaa ben de 17 martta istanbuldayım. çok güzel olur

Selam kızlar mesai bitti ama evime gidemedim. Vitaminimi bulamadım bir sürü eczane gezdim. En son biri depodan getirtelim 1 saat dedi bekliyorum bende. Başım ağrıyor midem yanıyor uyuyasim var. Evde yemek yok bi yandan depresyondayım. Yarın 50 lik seker yüklemem var. Sonrasında işe geçeceğim. Sanırım çalışmaktan yoruldum. Doktorumda doğum yapamayacağım. Yeni doktor araştırıyorum karar vermek cok zormuş

ay bende anlamadım.
tüp bebek tedavimin yaptırdığım yerde ankara başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdım.

galiba yükleme öncesi kan almayı unuttular...

Yani alinmasi lazim die biliom cnm.ayni islem banada oldu cnku bugun aldilar yani aclik kanimi.sora ictim 50gram sekeri 1 saat sora bida aldilar.yada sana soledilerde senmi yanlis anladin acaba?
Ben de 50 grlik yaptırdım açken almadılar. Aç karnına 9da 50grlik solüsyonu içtim. 10da kan aldılar. Sonuç çıkmadı daha. 50 grlikda açken alinmasa da oluyor.

Genelde göbek düşene kadar iç zıbın giydiriyolarmis citcitsiz olandan
Göbek öyle asılmadığınız sürece düşmüyor, eskilerin adetleri bence.
Ama şöyle bir şey de var, ben bebeğimi her zaman ince giydirmeye çalıştım. Şu anda bile bir atlet bir de ince penye takım var.
Soğuğa alışık olması iyi geliyor.

Belki 100 Gr lik normal çıkar. Şuanda 27 haftalık hamile olan arkadaşımın da 50 grlik sonucu kötü çıktı. 100 Gr yaptılar o normal cikti

Evet pijama tarzı. Patikli alt, uzun kollu body. İçine çıtçıtlı atlet. Zıbın dediğim şu kollu, mendil gibi olan dışa giydirilen. Faydasız

O zibin dışa degil içe, ilk dogdugu zaman gobegi dusene kadar giydiriliyor.ayni seyden mi bahsediyoruz acaba bilemedim

Benim iki haftadır on bölgedeki kemikler ağrıyor. Pubik ağrı deniyormuş yani çatı ağrısı sanırım. Oradaki bağlar gevşedigi için. Onu hissediyorsundur belki

Lökositin sayısı yazar normalde tahlilerde , idrar yolu enfeksiyonunda yüksek çıkar.wbc ve neu da enfeksiyon durumunda kanda artış gösteren hücreler diye biliyorum.tahlil sonuçlarını dr görmedi mi?

Lökositin sayısı yazar normalde tahlilerde , idrar yolu enfeksiyonunda yüksek çıkar.wbc ve neu da enfeksiyon durumunda kanda artış gösteren hücreler diye biliyorum.tahlil sonuçlarını dr görmedi mi?

yok canım henüz görmedi bugün yaptık zaten çarşamba kadın doguma gideceğim sonuçları o zaman göztereceğim.. benim tahlilde + olarak gözüküyordu.. sanırım protein gibi +++ en yüksek galiba acaba enfeksiyon mu var? Doktora söyleyeyim üstünde dursun bari

Aynen canm + ise enfeksiyon var diyorlar.en dusugu 'eser' oluyor bizim lab.da sonra +,++,+++ diye devam ediyor seviyeye gore

Lök.Sayısı 3-5 de yazabilir 50-100 de .3-5 yazan önemsenmez enfeksiyon denmez ama sonuçta pozitif mi pozitif.dr un laboratuvarın çalışma sistemini ve ref aralığını bileceği için doğru olanı söyler canım.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…