- 11 Ocak 2017
- 4.512
- 6.969
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.141
Benim de sabah uyandığımda kalkarken bugün oldu tam o bölgedeki kemiklerim ayrıldı sanki. Kendi kendime söylene soylene kalktım:)Kızlar rahim değil de ön kısım afedersiniz vajinaya iğne batması gibi sızlama normal mi sizde oldu mu hiç, bebeğim dün tersti bugün başı aşağı da, acaba başını bi yere mi dayadı da onun acısıydı çözemedim acayip canım yandı
bebeğin olduğu yerin toplanıp sertleşmesi ve bi süre sonra gevşemesi canım, ağrısız ve düzensiz olunca çok korkulacak bir durum değil ama toplanma esnasında ağrı ve baskı hissi oluşuyorsa, ritmik bir şekilde düzenli geliyorsa erken doğum tehditi oluşturabilirKizlar herkese iyi geceler.bu kasilma nasil bisey biri bana tarif edebilirmi??yani mutlaka hissedermiyim olsa?yada yasadimda acaba benmi farketmedim
Oluyor cnm arada cokta kötü bi agrısı oldu bende affedersin oturamıuordum bile
Benim de bi kaç gün önce gece wc ye çok sıkıştığımda olmuştu bi de şimdi, değişik bi acı ay bi daha olmaz inşallah.. şöyle rahat bi pozisyon bulup kalamadı kızım bi ters duruyo bi baş aşağı öldürdü beni kurban olduğumBenim de sabah uyandığımda kalkarken bugün oldu tam o bölgedeki kemiklerim ayrıldı sanki. Kendi kendime söylene soylene kalktım:)
Benım hamile kalmadan oncede olurdu şimdide oluyor cokta kötü bi agrı :/Benim de bi kaç gün önce gece wc ye çok sıkıştığımda olmuştu bi de şimdi, değişik bi acı ay bi daha olmaz inşallah.. şöyle rahat bi pozisyon bulup kalamadı kızım bi ters duruyo bi baş aşağı öldürdü beni kurban olduğum
bende aldım ama hangisini kullanacağımı şaşırdım ,magnezyum ,D vitamini ,kan ilacı derken birde bu eklendi ,çoğunu unutuyorum zatengünaydın kızlar bugün gidip tetanos aşısı da oldum bu arada sağlık ocakları decavit vitamin hapını parasız veriyormuş bilginiz var mı ?
Evet inşalalh tam 90 gün kaldı
Merhabalar herkese, 2017 Haziran annesiyim, hepinizin heyecanını anlıyorum. Güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum
daha erken mi değil mi bende bilemedim durduğu yerde tekrar tozlanır mi acaba ? Beşiği de 30 haftayı geçince kuruyum diyorum ,bir yandan erken diyorum bir yandan da agirlasirsam diye tedirginlik var . Kafamda deli sorularDogsalardi sagliklica biiiir
Bende minnosumun kiyafetlerini yikiycam üretimden 30 tane kisinin degdigi ellerden bi temizlensin son haftalarda da keyfi kokusu yerine gelsin die yikicam cok kirli geliyolar gozume
Dogsalardi sagliklica biiiir
Bende minnosumun kiyafetlerini yikiycam üretimden 30 tane kisinin degdigi ellerden bi temizlensin son haftalarda da keyfi kokusu yerine gelsin die yikicam cok kirli geliyolar gozume
Ben de suan 7 kiloya merdiven dayadimEbe aradı kızlar sen naptın 10 kilo almışsın dedi. Hamur işine artık dur diyoruz...
Kızlar kontrolunde oldugum doktorumla biz ve asistanları telefonla iletişim kuruyoruz, onlara demiş ki nst'si iyi çıkarsa ve kendini iyi hissederse cikabilir gece yapılacak iğneyi de eşi yapabilir kabul ederseniz demiş. Ben de kendimi daha iyi hissediyorum ve son nst'ye göre kasılmalar azalmış görünüyor, asistanlar da kararı bize birakmislardi biz de kendi istegimizle hastaneden ayrılmaya karar verdik.
Kasilman tekrar olursa acil gel erteleme dediler. Umarım zorunda kalmam ve böyle bir sureci tekrar yaşamam.
İyi niyetiniz ve dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim
kızlar...
tüm mesajlarınızı okuyamadım...
benim 50 grlık şeker yükleme testim 164 çıktı... referans aralığı 70-140
çok üzüldüm ağladım. babamda şeker hastası, bebeğime bi şey olur diye.
9 kilo aldım toplam.
doktor 100 grlık yükleme yaptır dedi. ve diyetisyene git dedi.
çarşamba diyetisyene gideceğim.
cumartesi de 100grlık yüklemeyi yaptırmayı planlıyorum.
tecrübeli arkadaşlar???
ya da bu durumu yaşamış -yaşayan arkadaşlar....
YORUM LÜTFEN
kızlar ben hiltown dedim ama orası olmak zorunda değil yeni açıldı ben de geçenlerde ilk defa gittim küçükyalı E-5 in hemen arkasında kalıyor ulaşım açısındna kolay olabileceğeni düşündüm metro durağı gördüm. metro durağı olan akasya avm var bir de orası da olabilir acıbadem tarafında.farklı bir önerisi olan olursa söyleyin en uygun yeri seçelim :) tarih olarak o zaman 17 mart diyelim mi?
Merhabalar herkese, 2017 Haziran annesiyim, hepinizin heyecanını anlıyorum. Güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum
Evet ilk gebelik benim de kıyafet konusunda biraz fikir verirsen makbule geçer ... benim ki haziran başı mayısta bile olabilir icime öyle doğuyor. Ne giydircez en çok bana şu şu lazım oldu diyebileceğin şeyler oldu mu :))Merhabalar herkese, 2017 Haziran annesiyim, hepinizin heyecanını anlıyorum. Güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum
Bende kullanıyorum aynısını da ben yemekle falan almıyorum günde 1 kere rastgele içiyorumKızlar magvitol diye bir ilaç vermişler bana nasıl ve ne zaman içiliyor acaba suyla karışıyor ama yemekle içilir yazıyor.. yemeğin arasında mı içilecek acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?