- 11 Ocak 2017
- 4.516
- 6.969
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.501
Cnm hiç üzme kendini bebek doğduğunda da aynı olucak taki cocuk baba diyene kadar işte o zaman baba olduklarını algılıyor ve çok düşkün oluyolar o saatten sonra uzman lar öyle diyo şimdi onların bebegin gelmesiyle tahtaları sallanıyor ve bütün ilgi alaka çocuğa yöneliyor bu durumuda babalar içten içe kıskanıyorlar eskiden eslerinin bütün ilgisi onlarda iken birden o ilgi bebeğe kayıyor buda onları pskolojikmen çok etkiliyor her ne kadar belli etmeseler de bu yüzden çocuğu kabullenemiyorlar bütün sebep bu işte ilgilenmemelerinin
ilk gebeligimde bebek cok büyük normal doğum yapamazsın diyen bile oldu canım sonuç 3450 gram doğdu
bir arkadaşımın 3 hafta önden gidiyor görünüyor korkacak bisey yok bence cihazdan cihaza bile değişiyor ölçümler
sıkma canını diyet yaparsın yediklerine dikkat edersen bisey olmaz insallah
50 lik mı yaptırdın 100 lük yuklememi?
bu arada bende 74 hamile kaldım şuan 86 kg oldum veririz doğumdan sonra insallah
Ama çocuğu o istiyor du ben 1 sene falan daha düşünmüyordum. Başımın etini yedi çocuk çocuk diye.. simdi de ha var ha yok
anladım canım farklı galiba ölçümler referans araliklarida farklıCanim ben almanyada yasiyorum burda bir saatlik ve iki saatlik diye yapiliyor test. Ben iki saatligi tercih ettim, kendi cebimden ödedim. Olmasi gereken deger ac karnina 92 olmasi gerekiyor bende 95 cikti, bir saat sonraki 180 altinda olmasi lazimmis bende 191 cikti, iki saat sonra da en fazla 153 olmasi lazimmis o iyi dedi doktor 128 cikti oda. Insallah diyetle falan cözerim bu olayi. Saglikla dogsa melegim baska bisey istemem.
Evet duymuştum beyin hücreleri azalıyormuş hamilelikteve @mi-nick canım canım çok normal dalgın olmanız neden mi.Anlatayım bende 5. ayımdaydım ve yemek yapmak için mutfağa girdim.Tam balıkların üzerine zeytin yağını döktüm arkasındaki tuzu alayım diye uzanıyım derken önümde kocaman duran tam dolu olan cam zeytinyağ şişesini ittiriverdim. Ama o şişeyi hiç görmedim oraya koyduğumu bile unutmuştum.Şişe kırıldı , yarısı lavabonun üzerine diğer yarısı da yere ve benim üzerime.Manzaraya bak.Tabi ben ağla ağla çünkü bu ilk vukaatım değildi. eşim topladı ortalığı sonra internette araştırdık ki meğersem hamile kadınların beyinler %5- ila %10 arasında küçülürmüş. Sadece bebeğe odaklanma sağlanırmış böylece çok ilginç dimi.Bu arada bilimsel bu bilgi arkadaşlar.Eşim tabi artık durumu "senin beynin %10 dan fazla çekti herhalde" deyip duruyor.
anladım canım farklı galiba ölçümler referans araliklarida farklı
insallah dikkat ederek çözersin canım diyet falan veriyorlar burda orda da verirler galiba
Nasılsınız kızlar, ben iyi değilim. Öğle yemeğinde 4 kaşık çorba yedim midem bulanıyordu. İsyerindeyim tuvalete.zor koştum. Sular kesikmiş birde çok sinirim bozuldu. Oturdum ağladım dışardan su aldırdım temizledim falan ama ben niye böyleyim diye hırsımdan baya ağladım
Bende sezaryan daha uygun görünce eşim dön bi sor gitmeden dedi geri gidip sordum yanlış yazdınız heral sezaryan normalden daha uygun diye . Evet dedi biz normale teşvik ediyoruz dedi iyi güzelmiş dedim cıktım . sonra eşime dedim ama yüksekse nasıl teşvik ediyorlariki hastane de öyle normal daha pahalı dedik hereal bu doktorlara teşvik hatta eşim diyor normal doğumda herşeyi sen yapıyon sen doğuruyon o niye yüksek oluyor diye
sağol canım inşallah bulunduğun gittiğinde hastanede makul bir ücrettir.
Benim 5 subat ikincisi 8 mart yarın olucamKizlar yarin tetonoz asisinin 2. Dozunu yaptircam insallah. Suabt ayi 28 cektigi icin tam bir ay olmuyor birincisi 7 subatta yapmistim. yarin 7 mart siz tarihlerini hatirliyormusunuz yazarsaniz memnun olurum
Ben 2 haftadır falan kullanıyorum ocean plusKızlar balik yağı ne kullanıyorsunuz
Son 3ayda kullanılması çok faydalıymis
Bugüne kadar kullanmadım.balik yiyorum diye .son kontrolumdebir markanın alıp icebilirsin dedi doktorum.
Solgarin almayı düşünüyorum .siz kullanıyor musunuz
Kızlar geçmiş olsun. Boğaz ağrısı değil ama kulak tıkanıklığı tekrar başladı. Birkaç haftadır bu şekilde hastalık yoklayıp gidiyor. Boğaz iltihabına sirkeli suyla gargara bana çok iyi geliyor. Vajinada ağrı bende de var. Dinlensem de geçmiyor. Sanki oraya darbe almışım gibi. Eşlerin bebeğe olan ilgisizliğini çok umursamamak lazım. Doğalarında yok. Eşim sağ olsun ilgili ama kaç hafta olduğunu net olarak bilemez. Ben de ikinci bebeğimi bekliyorum. Arkadaşların da yazdığı gibi insan hemen doğmasını istiyor. İkinci hamilelik bana daha zor geldi. Vajina ağrısı ve iki gündür sağa sola dönerken zorlanma beni yordu. Zaman çabuk geçse de artık doğsalar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben de ondan korkuyorum. Normal Doğum istiyorum hayırlısı olsun. Yarın doktora gidicem bakalım şeker testi isteyecek miİnşallah şeker de çikmaz rahatlarım nrmal dogumu cok istiyorum iri olursa normal de olmaz diye korkum
Bende de şeker çıktı canım 170 senin kaçMerhaba kızlar bende de şeker yüksek çıktı çok moralim bozuldu Dr 75 yaptırsakta sonucun değişeceğini pek sanmıyorum yediklerine dikkat et dedi tatlı hamur işi yok ve tokluk şekerime bakacakmışım parmaktan bi dahaki kontrole kadar onu satın mı almam lazım moral bozukluğundan soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?