2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ama çocuğu o istiyor du ben 1 sene falan daha düşünmüyordum. Başımın etini yedi çocuk çocuk diye.. simdi de ha var ha yok

Canim ben almanyada yasiyorum burda bir saatlik ve iki saatlik diye yapiliyor test. Ben iki saatligi tercih ettim, kendi cebimden ödedim. Olmasi gereken deger ac karnina 92 olmasi gerekiyor bende 95 cikti, bir saat sonraki 180 altinda olmasi lazimmis bende 191 cikti, iki saat sonra da en fazla 153 olmasi lazimmis o iyi dedi doktor 128 cikti oda. Insallah diyetle falan cözerim bu olayi. Saglikla dogsa melegim baska bisey istemem.

Ama çocuğu o istiyor du ben 1 sene falan daha düşünmüyordum. Başımın etini yedi çocuk çocuk diye.. simdi de ha var ha yok

Cok tanidik geliyor bu dediklerin canim. Diyorum sormuyorsun bile, diyor ki önemli bisey olsa zaten dersin. Ölürmüsün öldürürmüsün. Bide baslamiyor mu yediklerine dikkat etmiyorsun falan diye. Ben agla agla icim gitti bugün o bana diyor ki, cok seker yiyorsun, hep evdesin senin sucun seker cikmasi. Kopar kafasini at yani bu adamin....

anladım canım farklı galiba ölçümler referans araliklarida farklı
insallah dikkat ederek çözersin canım diyet falan veriyorlar burda orda da verirler galiba

Evet duymuştum beyin hücreleri azalıyormuş hamilelikte

geçmiş olsun üzme kendini ya ben de bu hamileliğimde hiç ağlamadığım kadar ağladım yorgunluk+stres+çocuk+hamilelik+iş+eş+ev vs derken ikide bir bunalıma girip ağlıyorum saatlerce (

değişikmiş hastanenin bakış açısı :) zaten şuanki sezeryanların önemli bir çoğunluğu zorunlu sezeryan oluyor normal isteyip de yapamayan çok kişi var

Ben 2 haftadır falan kullanıyorum ocean plus

Kızlar geçmiş olsun. Boğaz ağrısı değil ama kulak tıkanıklığı tekrar başladı. Birkaç haftadır bu şekilde hastalık yoklayıp gidiyor. Boğaz iltihabına sirkeli suyla gargara bana çok iyi geliyor. Vajinada ağrı bende de var. Dinlensem de geçmiyor. Sanki oraya darbe almışım gibi. Eşlerin bebeğe olan ilgisizliğini çok umursamamak lazım. Doğalarında yok. Eşim sağ olsun ilgili ama kaç hafta olduğunu net olarak bilemez. Ben de ikinci bebeğimi bekliyorum. Arkadaşların da yazdığı gibi insan hemen doğmasını istiyor. İkinci hamilelik bana daha zor geldi. Vajina ağrısı ve iki gündür sağa sola dönerken zorlanma beni yordu. Zaman çabuk geçse de artık doğsalar. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba kızlar bende de şeker yüksek çıktı çok moralim bozuldu Dr 75 yaptırsakta sonucun değişeceğini pek sanmıyorum yediklerine dikkat et dedi tatlı hamur işi yok ve tokluk şekerime bakacakmışım parmaktan bi dahaki kontrole kadar onu satın mı almam lazım moral bozukluğundan soramadım

Vajina agrisi oluyo hep bu ara herkeste . Yuk biniyor asagiya

E Edaaa93

canım yukarda yazmıştım ama alıntı gibi olmuş sistemde bir sıkıntı mı var ne.. Canım bebeğim 750-770 gr civarındaymış geçen haftaya göre 100*120 gr fark etmiş.. 1 hafta var hala ama bunada şükür gittiğimde gelişimi durmuş diyecekler diye ödüm kopuyor.. Şöyle 2 buck kiloya ulaşsa 35 haftayı devirsek var ya bildiğin kurban kesicem bebeğim adına..

seninkine yakın galiba hem günü hem gr olarak sanırım yanlış hatırlamıyorsam..
Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın

Sekercikiz canım alıntı yapmıştım ama gitmiş

ayy birde bana sor.. O kadar sıkıntılı geçiyor ki hamilelik.. her doktora gidişimde ayrı bir sorun.. Moralim acayip bozuluyor sonra neredeyse 1 2 hafta depresyondayım.. şu bebeğim 2 buçuk kiloyu geçse 35 haftayı halledebilsek doktora söylicem direk doğurayım

Bende de şeker çıktı canım 170 senin kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…