- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.461
Akşam 7 den sonra yediklerimi bende sindiremiyorum canım ve olduğu gibi çıkıyor gerçekten, gün içinde özellikle sabah ve akşam yemeklerinde ekmeğin ayarını kaçırıyorum sanırım o sebepten acayip şişiyorum nefes alamıyorum yatana kadarO yeme olayını benim de durdurmam lazım , ufak tefek şeyler değil de Eğer Saat 6 dan sonra akşam yemeği yiyorsam ertesi sabah direk çıkarmaya başladımHem de olduğu gibi, Sanki mide öğütmemeye başladı :/
En bastan beri özel de devlette bir hafta onde gidiyor demişlerdi. Ama hep kilosu iyi diyorlardı hicbiri iri bebek dememisti bugun doktor çok iri risk var şeker icin deyince korktum insallah çıkmaz
Canım benim 23+6 ama25+1 gözüküyor doktorda çok iri deyince korktum
Sağol canım birazdan tekrar nst ye girecek serviks boyu için birsey demediNts de şancı çıktıysa önemli canım dr tedbir için serum iğne verir serviks boyu normalse atlatırsın insallah
Ah bir de gece şişkinlik olmuyor mu, çıldırıyorum resmen , karnım oluyor Diyarbakır karpuzu, İşte o an bir fenalık , şikayet , soylenmeler başlıyor ben deAkşam 7 den sonra yediklerimi bende sindiremiyorum canım ve olduğu gibi çıkıyor gerçekten, gün içinde özellikle sabah ve akşam yemeklerinde ekmeğin ayarını kaçırıyorum sanırım o sebepten acayip şişiyorum nefes alamıyorum yatana kadar
Aynen dün akşam uyuyana kadar ofladım pufladım tısladım bu yüzdenAh bir de gece şişkinlik olmuyor mu, çıldırıyorum resmen , karnım oluyor Diyarbakır karpuzu, İşte o an bir fenalık , şikayet , soylenmeler başlıyor ben de
Bende sezaryan daha uygun görünce eşim dön bi sor gitmeden dedi geri gidip sordum yanlış yazdınız heral sezaryan normalden daha uygun diye . Evet dedi biz normale teşvik ediyoruz dedi iyi güzelmiş dedim cıktım . sonra eşime dedim ama yüksekse nasıl teşvik ediyorlarNormal neden daha pahalı ya bence bu teşvik değil tam tersi oluyor
sağol canım inşallah bulunduğun gittiğinde hastanede makul bir ücrettir.Sevindim dokt.lar iyiymiş gerçekten fiyatlarda iyi yanlız bende buay gittiğimde sorucam ücretleri hakkımzda hayırlısı artık...
En bastan beri özel de devlette bir hafta onde gidiyor demişlerdi. Ama hep kilosu iyi diyorlardı hicbiri iri bebek dememisti bugun doktor çok iri risk var şeker icin deyince korktum insallah çıkmaz
Canım doktorun korkutmuş baya bende dün doktora gittim bebeğin kafa ölçümü önde söylediler mi dedi doktor evet 3 gün önden gidiyor ayrıntılıda söylemişlerdi dedim . Yok kafa ölçümü 2 hafta önde dediKızlar bugun doktora gittim bebeğin 1.5 hafta önceden gidiyor ve çok iri dedi ultrasona göre 25 haftalik 730 gr sizce çokmu kilosu şeker riski varmış yarın şeker test yaptircam insallah bişey çıkmaz
Aminn canım insallahCanım doktorun korkutmuş baya bende dün doktora gittim bebeğin kafa ölçümü önde söylediler mi dedi doktor evet 3 gün önden gidiyor ayrıntılıda söylemişlerdi dedim . Yok kafa ölçümü 2 hafta önde dedikorktuk bizde eşimle kötü birşey mi birşey yolur mu diye . Yok dedi zaten bacak boyuda uzun dedi iri yapılı uzun bir erkek geliyor size dedi normal o zaman ailemiz hep öyle dayısı 192 boy ona cekerse yandık dedim. uzun olacak dedi . Annemlede konustum bende uzun doğmusum .
Hatta bilgilerini yazarken ben 26 haftalıgım 28 hafta 27 hafta diye dolduruyordu dedim niye öyle diyorsuuz bir öyle bir böyle . Sen kaç yaşındasın 26 dimi 26 yaşında olan herkesle boyun kilon aynı mı dedi . Yok dedim Bebeklerde öyle aynı hafta olanlar aynı boya kiloya sahip olmazlar dedi .Rahatlattı yani canım sende kötüye yorma inşallah şekerinde normal çıkar rahatlarsın
canım ben dün sordum doktora kaburgalarım acıyor hatta artık acısından derim yanıyor neden oluyor dedim . bebek büyüdükçe yer daralıyor organlar yukarı cıkıyorr, yukarı cıkması sana baskı yapıyordur midende doldukça acır dedi. Evet özellikle yemek yedikten sonra oluyor dedim . Evet dedi
Evet ya ben de oğlumda hiç sıkıntı yaşamadım, gayet keyifliydim de , Şimdi bir an önce doğsun ıstıyorum :) zamanını beklesin tabi ki ama bu sefer daha sabırsız ve tahammülsüz gibiyim :))Aynen dün akşam uyuyana kadar ofladım pufladım tısladım bu yüzdenoğlumdayken bu haftalarda böyle değildim diye hatırlıyorum :)
canım ben dün sordum doktora kaburgalarım acıyor hatta artık acısından derim yanıyor neden oluyor dedim . bebek büyüdükçe yer daralıyor organlar yukarı cıkıyorr, yukarı cıkması sana baskı yapıyordur midende doldukça acır dedi. Evet özellikle yemek yedikten sonra oluyor dedim . Evet dediacıyacak yani yapacak birşey yok
Canım sezeryan doğumda insanın gözü birşey görmüyor ben kendime iğne oyası yazma yaptirmistim hatta bebeğin üzerine sarı iğne oyası örtü yapılır burada.
Az topuz yapmadan birşeye benzemiyor bunlar benim hasemanın bonesine benziyor. O boneyle kendimi ibibik gibi hissediyodum. Nasıl tanımlasam bilemedimşaleşarp olayına bakıyorum bende bakalım daha karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?