2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet duymuştum beyin hücreleri azalıyormuş hamilelikte

ay buna bende inanırım

Normalde ben sayılarda çok iyiyim bir duyduğum sayıyı hayatta unutmam.. telefon numaraları tc kimlik numaraları filmde geçen numaralr falan 1 ay sonra da duysam aklımdadır.

Ama dün akşam 5 dk önce eşimin aklında tut diye söylediği 5 basamaklı sayıyı unuttum ilk defa hayatımda böyle birşey yaşadım.. eşim bile dalga geçti benle ne oldu sana diye

beniim canım 17 mart tamam mıdır? kimler geliyor kimler istanbulda?
beniim
beniim

Ben birde sınava giricem ama birşey kalmıyor aklımda

Canım nerde bu doktor ya hangi hastane böyle doktorlar varmı yahu sen daha anlatırken ben çok sevdim
evet canım bulunduğum yerde mis gibi 5 dakka uzaklıkta özel hastane var ama bırakmak zorunda kaldım azarlıyor, küçümsüyerek konuşuyor ,5 dk bile bakmaz iyi der cıkardı ,ağlatınca en son bıraktım . Aydına İle gittim iki özel hastaneye çok iyi ilgilndiler , sormadan anlattılar . son gittiğim doktor 20 dk fazla bakmıstır hele benii sedyeden elimi tuttu gel canım diye kaldırdı alışık değilim tabi bunlara
Rabbim herkse anlayışlı , iyi doktorlarla karşılastırsın cok zor gerçekten . İlk bastan bakınmak isterdim bana iki doktorda hamilelikle ilgili broşür , beslenme , egzersiz ,bilgiler olan kitap verdi . Son gittiğim yerde gitmem gereken haftalar, o haftalarda nelere bakııyorsa yazıyorlar doktor onları doldurup sana veriyor.Gittiğin haftadaki bilgileri doldurup tekrar veriyorlar sana şikayetlerin, tahlillerin, bilgilerin hepsi yazıyor benim burada gittiğim özeldi ama bir kağıt bile görmedim , tahlillere bakıp taamam diyordu geri veriyordu .

Merhaba kızlar umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordur. Benim bu aralar aklımı çok fena karıştıran şeyler var. Şöyle ki
1. Sezeryan doğumda vajinal kontrol oluyor mu?
2.Ameliyathaneye girdikten sonra üzerimizi tamamen mi çıkaracaklar?
3. Doğum öncesi sonda takacaklar mi?
Yaaa benim dr. Um erkek. İş ciddiye binince ben yusuf yusuf olmaya başladım. Eğer mahremiyet sıfırsa dr değiştirmem gerekecek. Bayan dr a mi gitsem diye düşünmeye başladım.

Valla bende erkek dr a başladım en başından ama şimdi normal doğuma ve alttan muayeneye utanıyorum benim ilk doğumum normaldi. Ameliyat önlüğü giydirdiler çatala ayaklarımı kaldırınca her yer meydandaydı afedersin ameliyathane çalışanları kadındı ama doğum gerçekleşince erkek çocuk dr u geldi önümden geçti artık ne gördü bilmiyorum. Bide kürtaj olduğumda anestezisi dr u görmüştü. İnsan utanıyor gerçekten

Yani bayan dr a gitsek bile anestezi uzmani veya erkek hemsirler ameliyathanede olabilir eyvah eyvah bir de bu var dimi Allahım çok utanç verici bisey ya

Vajinal kontrol ekstra açılma durumun olmazsa,planlı sorunsuz sezeryan olursan yapılmaz.mahremiyete dikkat edilir ama ameliyat masasında üzerindeki hasta önlüğü de çıkacak,bazı hastanelerde bu konuda hassasiyeti olan hastalara hizmet veren tamamen kadınlardan oluşan kadın doğum ameliyat ekipleri de var mesela,araştırabilirsin.ayrıca öncesinde sonda da takılıyor canım.

Canım benim geçen hafta değişik akintim oldu ve doktor ultrasonda baktıktan sonra sana vajinal muayene de yapicaz dedi.orda tabi reddebilirdim o anda tabikide ama çok tedirgindim akıntıdan dolayı.diyecegim şu ki o noktaya yani doğuma gelene kadar daha öncesinde de vajinal muayene olmak durumunda kalabilirsin o yüzden bu konuda çekincelerin varsa bence bayan doktora git

Son düzenleme:
Kizlar psikolojm bozulmak uzere. 3 gundur 3 kilo almis vaziyetteym bu mumkun mu ya ? Daha 3 gun once 6 kilo almistm suan 9 kilo almisim gibi. Noluyor moralim alt ust gercekten..
Tatlım niye okadar aldın bir anda yaw,merak ettim.Bak bende çok alıyorum şuan 74 olmuşum bendeEngellenemez bir kilo artışımız var burda azar azar alanları gördükçe insanın morali bozuluyor haklısın ama nedenini anlamak lazım.Çok su içiyormusun.Bir kere doktorum ödemdir ödemdir o demişti.

Doktorlar için onların isi çok normal doğal onemsediklerini sanmıyorum hiçbir doktorun.o yuzden olabildiğince sakin ve rahat olmaya çalışmak gerek sonuçta sağlık önemli olan.bir de kendini kasinca falan muayene olurken çok acı oluyormuş diye duydum o an bende heyecanlandım hatta gereksiz açıklama yaptım ilk defa vajinal muayene oluyorum falan dedim

Doktorlar için onların isi çok normal doğal onemsediklerini sanmıyorum hiçbir doktorun.o yuzden olabildiğince sakin ve rahat olmaya çalışmak gerek sonuçta sağlık önemli olan.
Arkadaşlar okadar operasyon geçirdimki 15-16 ayda ve doktorum da erkekti.ben kendim seçtim.Daha öncesinde kadındı bunu erkek istedim ama inanın onu erkek gibi görmüyorsunuz.Bide iletişimde iyi olan bir doktorsa o kadar hassas davranıyor ki kendi hemcinsimiz olan kadın doktorlar bile böyle olamayabiliyor.Bence rahat olun.Ben doktorumun pamuk ellerini öpesim geliyor adama "size baba diyebilirmiyim" diyesim var.Tontiş doktorum benim.

Sezeryan doğumda vajinal kontrol yok,sondayi ameliyat öncesi hemşire takıyor uyanık oluyorsun üzerinde önlükle ameliyathane girişi yapılıyor ister istemez doktorun bayan olsa bile bir sürü adam oluyor içerde biri anestezi uzmanı,kimi hemşire kimi doktor yardımcısı aslında görevlerini tam bilmiyorum ama çok kalabalık oluyor üst bolgen kapalı oluyor bir kişi vücuduna batikon sürüyor sonra Dr bekleniyor i gelene kadar anestezi uzmanı senle konuşuyor göbek üstüne doğru perde indiriliyor sen sadece tependeki uzmanı görüyordum ama inanın kimse bakmıyor herkes kendi işinde oluyor cok nazikler batikon sürülür sürülmez üstümü tekrar ortmuslerdi

Aynen canım haklısın.diger türlu düşünerek kendimi kasinca aslında daha kötü oluyor o yüzden rahat olmak gerekiyor çünkü mesleği sonuçta doktorun işi bu .ben de ilk muayenemi oldum biraz cekindim tabi ama bunlara çok takılmamak gerek ama tabikide herkese saygım sonsuz boyle çekince varsa da kendini iyi hissetmek adına bastan bayan doktor seçmek süreci kolaylaştırır diye düşünüyorum

Ya bilmiyorum ki her gun ne yiyorsam hala onu yiyorum anlamadim ne oluyor ne ara boyle oldum. Bi de minyonum topaç gibi oldum gercekten psikolojim cok bozuluyor bu konuda cektigim agrilar sancilar vs cok umrumda degil canim da tatli degildir ama kilo konusu beni cok uzuyor

Ne ameliyatı ne operasyonu olacaksak olalım, ameliyathaneye iç çamaşırımızla bile giremeyiz.. Üzerimizde önlükle götürecekler.. Zaten olası aksilikte o çamaşırlar sıkıntı.. Sezeryana erken haftalarda aldıkları için, ağrın sızın şikayetin yoksa vajinal muayene etmezler.. Ama dediğim gibi bir hasta önlüğü ile gireceğiz zaten ameliyathaneye.. Bizler için rahatsız edici bir durum ama onlar için sıradan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…