- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.481
Canım sezeryan doğumda insanın gözü birşey görmüyor ben kendime iğne oyası yazma yaptirmistim hatta bebeğin üzerine sarı iğne oyası örtü yapılır burada.
Aminnn aminn aminnBende de var kız aynı şey bebek hareket ediyor,acaba yaşıyor mu diyorum(eşim hareket ediyor ya diyor) ya da farkında değilim belkide zihinsel sıkıntısı var kuzumun diye kafaya takıyorum.Gerçekten algıda seçicilik var kız bizde(herkesde vardır farklı ölçülerde herhalde),şu kamu spotları var ya öğrenme güçlüğüyle ilgili onlarda da mesala aklıma geliyor.Ha bide kızlar et yerken çok kafama takılıyor,kırmızı olması konusu var ya.Allah hepimize şöyle özü sözü bir ,yiğit,akıllı,ahlaklı evlatlar versin ve de öyle yetiştirebilme gücü ve imkanı tanısın hepimize inşallah
Evet canım puset çok işe yarıyor iyi tarif edemedim galibaPuset mi demek istedin acaba?
.bende bebek arabasi ile puset aldm ona koymayi düşünüyorum pusete
Aynen bende öyleyim hem bi an önce doğsa diyorum sonra geri tövbe çekip korkuyorum erken gelir filan diyeEvet ya ben de oğlumda hiç sıkıntı yaşamadım, gayet keyifliydim de , Şimdi bir an önce doğsun ıstıyorum :) zamanını beklesin tabi ki ama bu sefer daha sabırsız ve tahammülsüz gibiyim :))
Normal doğum olursa rahat rahat giyinirsin ne istersen ben 2 sezeryan oldum ikisinde ebeler giyinmeme izin vermedi sürekli kanamaya baktılar alttan ani bir durum olursa diye bide gecelik alın yanınıza hiç olmazsa hemen üstünüze geçirirler.Yaaa bunu da dusuneyim canm ben karar veremiyorum henuz
Aynen canım ya ben 3 çocuk istiyodum bu bebekten sonra artık istemiyorum pskolojim bozuldu resmen annelik benim gibi opsesiflerin kaldirabilecegi bişey değilmiş bunu anladımcanım benim ilk gebeliğimdeki durumlardan dolayı psikolojim bozulmuş galiba.. sürekli depresifim ve sinirliyim.. Özellikle bebeğimin yakından takip edilmesi gerektiği söylendiğinde kafamı duvarlara vurmak istiyorum.. Sorunlu bebekler zaten aklımda.. ne kadar felket senaryosu varsa geöiyor kafamdan.. Bir süre hareket etmediğini farketsem kesin karnımda öldü diye geçiyor aklımdan.. Bebeğimi kucağıma bir alsam sağlıkla en az 3e 4 yıl istemiyorum hamilelik..
canım niye yatırmadılar seni hemde sorununu çözmeden.. ne biçim hastaneymiş o.. Ben ne zamangitsem acile yatırmak için yer arıyorlarmış gibi geliyor kaçmak istiyorum resmen.. canım internette okumuştum soğuk birşey tutunca ağrısı geçiyorsa apandist olma ihtimali yüksekmiş.. sen yinede adam akıllı bir araştırma hastanesine git..
Evet canım puset çok işe yarıyor iyi tarif edemedim galiba
İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı ya sen bide hamilesin tweet at sağlık bakanlığına hemen dönüş yapıyorlarmış o zamanda ilgi gostermesinlerde göreyimAynen canim yatirmalari gerekirdi tabiki ama hastaneden dolayi bence.. duymussundur belki bakirkoy sadi konuk egitim ve arastirma hastanesi.. bende dahil kimseye gerekli ilgiyi gostermediler.. kan sonuclarinda neye baktilarsa temiz deyip gonderdiler iste.
İş yerinde biraz zorluyorum ben de öne falan egilmem gerekiyor. Akşama doğru ağlayacak kadar ağrıyor son kaburgalarim. İnternette kaburgası kırılan hamileler var falan yazıyor ya
Kızlar bugun doktora gittim bebeğin 1.5 hafta önceden gidiyor ve çok iri dedi ultrasona göre 25 haftalik 730 gr sizce çokmu kilosu şeker riski varmış yarın şeker test yaptircam insallah bişey çıkmaz
Kizlar ya canim cok sikkin, seker cikti bende. Yarin sabah hastaneye gitmem lazim. Moralim cok bozuk. Benim sucum gibi geliyor. Cok fazla kiloyla hamile kaldim. Cesaret edip bakamiyorum bile bebege ne zarari olur diye.
Cnm hiç üzme kendini bebek doğduğunda da aynı olucak taki cocuk baba diyene kadar işte o zaman baba olduklarını algılıyor ve çok düşkün oluyolar o saatten sonra uzman lar öyle diyo şimdi onların bebegin gelmesiyle tahtaları sallanıyor ve bütün ilgi alaka çocuğa yöneliyor bu durumuda babalar içten içe kıskanıyorlar eskiden eslerinin bütün ilgisi onlarda iken birden o ilgi bebeğe kayıyor buda onları pskolojikmen çok etkiliyor her ne kadar belli etmeseler de bu yüzden çocuğu kabullenemiyorlar bütün sebep bu işte ilgilenmemelerininÇok can sıkıcı bişey ama yapacak bişey yok. Ne yapsam da ilgisini çekemiyorum bebeğe. Bebek elbisesi atıyorum bebek videoları atıyorum hiç hissetmedim ilgisini çektiğini. Bi kere sormuyor bebek ne kadarlık oldu ne durumda..
uzakta üstelik büyüdü mü hareketleri nasıl bütün gün neler yapıyorsunuz diye.
hiç mi merak etmiyor acaba..
Onu diyet bölümünde biraz üzmüşler onun için foruma girmiyordur, tam konuyu bilmiyorum ama diyet takımlarında editörlükle alakalı. Bebeği ni sağlıkla bekliyordur diye umuyorum.Çok fazla takip edemiyorum @Ausencia nerde hiç görmüyorum kızlar haberiniz varmı
İş yerinde biraz zorluyorum ben de öne falan egilmem gerekiyor. Akşama doğru ağlayacak kadar ağrıyor son kaburgalarim. İnternette kaburgası kırılan hamileler var falan yazıyor ya
Ilk gebelik olunca insan hemencik korkuyorBenim de devlet Hastanesi'nde doktorum 10gun önde gidiyor ama kendi doktorum da 4-5 gün önde.suana kadar bir sıkıntı söylemedi doktorlar daha haftalari erken ya son aylara doğru netlesmezmi iri olup olmayacagi
İnşallah şeker de çikmaz rahatlarım nrmal dogumu cok istiyorum iri olursa normal de olmaz diye korkumKızlar benim 23+0 da 690 gr çıktı. Doktor bişey demedi telaş yapmayın
Benimde azaldı yoruluyorum yorma dedi kendini benim plesanta rahim azında oyuzden çoğunlukla market te iniyorum yakın civarlara gidiyorum nefesim daralıyor hergun 1 saat uyuyorum genelde evdeyim hareketlerim kısıtlı
canım benim de öyle olmalıymış doktorum çok dikkat et bol bol dinlen dedi..tansiyonum çıkma ihtimaline karşı dikkatli olmalıyım.. ama şu sıralar da çok yoğunum ama evde kalıncada çook sıkılıyorum.. çalışan insanın evde oturması en zormuş
Aynen canım ya ben 3 çocuk istiyodum bu bebekten sonra artık istemiyorum pskolojim bozuldu resmen annelik benim gibi opsesiflerin kaldirabilecegi bişey değilmiş bunu anladım
Canım nerde bu doktor ya hangi hastane böyle doktorlar varmı yahu sen daha anlatırken ben çok sevdimBu ayda doktor değiştirmekte çok kötüama malesef doktorumuz yüzünden .Buğün eşim izin alınca İle gitmişken iki özel hastaneden randevu aldım birini sabah birini öğleden sonraya aldım .Bebeğimi görecem diye çok mtluyum tabi iki doktoruda sevdim şimdi kararsızım .Sabah ki doktoruma doha önce 9 haftalıkken gitmiştim seviyordum zaten güzelde baktı anlattı hiçbir tehlike yok dedi ilaclarıma baktı kullandığım vitaminleri cok buldu azalttı yiyeceklerden alma taraftarı . Gitmişken doğum paketlerini sorduk Normal doğum 1100 tl , sezeryan 1060 , epidural (agrısız) normal doğum 1700 .
Öğleden sonraki doktorumu komsum önerdi onda dogum yapmış . gittim inanılmaz iyi baktı 20 dk dan uzun sürdü her hareketinin fotografını cekti baktı güldük bizim bebiş dilini çıkara çıkara esniyordusedyeden kalkarken ^gel canım^ diye elimi tutup kaldırdı doktor ya ilgisi konusması çok şaşırttı beni . Her takibi yaptı hatta kafası önden gidiyor dedi hemde 2hafta önden gidiyormus söylemediler mi sana dedi yok dedim . Bir sıkıntı teşkil etmiyor iri uzun boylu bir erkek geliyor size dedi. Tansiyonu mu ölçtü 15/9 cıktı ilaca basla heemn ne duruyorsun dedi Önceki doktorum günde iki kez 15 olursa ilaca basa demişti olmadı hiç başlamadım dedim . Öyle şey mi olur yükselmesii bekleyemezsin ani bir yükselmeyle bebek bağını koparttıp öle bilir dedi .Bütün ilaclarıma tamam devam et dedi uzun uzun bakıp durduk anlıyacagınız . Bu hastanede normal doğum 1750 sezryan 1350 ddi . tabii bu hastanenin bakımıda diger hastaneden yüksek
Kafam karıstı aslında kötü olmus oldu aslında sabah gittiğimde cıkısta taamam bu hastane bu doktor dedim doğumda fiyatıda iyi dedim de. Diger doktorun bu kadar ilgili olduğunu bilmiyordum .
Eşim tabi kide karar verdim sabah ki diyorhem o doktoru faceboktan takip ediyordun onu istiyordun sende sürekli gösterip duruyordun diyor haklı da hep o doktora gidelim demiştim . Beni azarlayan , ağlatarak cıkartan doktordan sonra herkesi sevebilirim herkes melek gözükür gerçi
Bu arada kızlar Sezeryan normalden daha uygun mus tekrar gidip yanlış yazdınız heral dedim yok dogru normal doğumu teşvik ediyoruz biz dediler. Yüksek olunca mı teşvik olyor anlamadım tabisizin oralarda da mı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?