2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aminnn aminn aminn bende tek ben böyle paranoyaklastim herhalde diyodum

Evet ya ben de oğlumda hiç sıkıntı yaşamadım, gayet keyifliydim de , Şimdi bir an önce doğsun ıstıyorum :) zamanını beklesin tabi ki ama bu sefer daha sabırsız ve tahammülsüz gibiyim :))
Aynen bende öyleyim hem bi an önce doğsa diyorum sonra geri tövbe çekip korkuyorum erken gelir filan diye zamanında gelsin de sabırla bekliycez mecbur :)

Yaaa bunu da dusuneyim canm ben karar veremiyorum henuz
Normal doğum olursa rahat rahat giyinirsin ne istersen ben 2 sezeryan oldum ikisinde ebeler giyinmeme izin vermedi sürekli kanamaya baktılar alttan ani bir durum olursa diye bide gecelik alın yanınıza hiç olmazsa hemen üstünüze geçirirler.

Aynen canım ya ben 3 çocuk istiyodum bu bebekten sonra artık istemiyorum pskolojim bozuldu resmen annelik benim gibi opsesiflerin kaldirabilecegi bişey değilmiş bunu anladım

İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı ya sen bide hamilesin tweet at sağlık bakanlığına hemen dönüş yapıyorlarmış o zamanda ilgi gostermesinlerde göreyim

Kızlar bugun doktora gittim bebeğin 1.5 hafta önceden gidiyor ve çok iri dedi ultrasona göre 25 haftalik 730 gr sizce çokmu kilosu şeker riski varmış yarın şeker test yaptircam insallah bişey çıkmaz

ilk gebeligimde bebek cok büyük normal doğum yapamazsın diyen bile oldu canım sonuç 3450 gram doğdu
bir arkadaşımın 3 hafta önden gidiyor görünüyor korkacak bisey yok bence cihazdan cihaza bile değişiyor ölçümler

Kizlar ya canim cok sikkin, seker cikti bende. Yarin sabah hastaneye gitmem lazim. Moralim cok bozuk. Benim sucum gibi geliyor. Cok fazla kiloyla hamile kaldim. Cesaret edip bakamiyorum bile bebege ne zarari olur diye.

sıkma canını diyet yaparsın yediklerine dikkat edersen bisey olmaz insallah
50 lik mı yaptırdın 100 lük yuklememi?
bu arada bende 74 hamile kaldım şuan 86 kg oldum veririz doğumdan sonra insallah

Benim de devlet Hastanesi'nde doktorum 10gun önde gidiyor ama kendi doktorum da 4-5 gün önde.suana kadar bir sıkıntı söylemedi doktorlar daha haftalari erken ya son aylara doğru netlesmezmi iri olup olmayacagi

Cnm hiç üzme kendini bebek doğduğunda da aynı olucak taki cocuk baba diyene kadar işte o zaman baba olduklarını algılıyor ve çok düşkün oluyolar o saatten sonra uzman lar öyle diyo şimdi onların bebegin gelmesiyle tahtaları sallanıyor ve bütün ilgi alaka çocuğa yöneliyor bu durumuda babalar içten içe kıskanıyorlar eskiden eslerinin bütün ilgisi onlarda iken birden o ilgi bebeğe kayıyor buda onları pskolojikmen çok etkiliyor her ne kadar belli etmeseler de bu yüzden çocuğu kabullenemiyorlar bütün sebep bu işte ilgilenmemelerinin

Çok fazla takip edemiyorum @Ausencia nerde hiç görmüyorum kızlar haberiniz varmı
Onu diyet bölümünde biraz üzmüşler onun için foruma girmiyordur, tam konuyu bilmiyorum ama diyet takımlarında editörlükle alakalı. Bebeği ni sağlıkla bekliyordur diye umuyorum.

İş yerinde biraz zorluyorum ben de öne falan egilmem gerekiyor. Akşama doğru ağlayacak kadar ağrıyor son kaburgalarim. İnternette kaburgası kırılan hamileler var falan yazıyor ya

Maalesef bebekten dolayi organlar yukariya çıktığından oluyomus

ayy birde bana sor.. O kadar sıkıntılı geçiyor ki hamilelik.. her doktora gidişimde ayrı bir sorun.. Moralim acayip bozuluyor sonra neredeyse 1 2 hafta depresyondayım.. şu bebeğim 2 buçuk kiloyu geçse 35 haftayı halledebilsek doktora söylicem direk doğurayım

Canım nerde bu doktor ya hangi hastane böyle doktorlar varmı yahu sen daha anlatırken ben çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…