2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
@Sm açıköğretim final tarihleri değişmiş 26-27 mayıs iyice ümidim kesildi artık bu sınava zor gireriz

Aaaa mayıs mi Inşallah iyi bi güne denk gelir yaaa zamanlama olarak ..
Ben vizeye de hiç çalışmıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum geçmem lazim ama bilemiyorum napcammmmm

Kızlar benim tv ye yada telefona bakarken gözlerim bulanık görüyor bazen... Son 3 gündür falan neden olur ki bu ?

Kizlar aranizda agdaya giden yada kendi agda yapan warmi???yarin kuafore gdicem ama bi tedirginim nedense:/ daha cok aciyormus gebeyken
Kendim yapıyorum canım hiç canım yanmıyor .3 senedir ağda yapıyorum büyük rahatlık ağda makinesi ile. Ondan önce makina kullanıyordum nasıl yapmissam artık o daha fena can yakıyor . Hamile iken de canım yanmıyor ağda ile yani ben de fark olmadı

Ay saol cnim ins benimde acimaz yarin:)
Ben kendime yapamiyorum malesef cok aciyor

Kızlar günaydın, bende bu hafta şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 83 1.saat 103 2.saat 83 çıktı. Dr.la henüz konuşmadım ama bildiğim kadarıyla normal değerlerim. Ben 12 kilo almışıma. Aslında dikkat ediyorum yediklerime, ara öğün gece atıştırmaları felan hiçbir şey yemiyorum. Anlamadım nasıl neyden aldım bu kadar kilo yu. 15 kilo ile tamamlamak isterdim ama zor gözüküyor son aylarda daha dikkat etmeye başladım artık. İnş 20 kilo yu bulmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…