- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.561
Sen de gece vardiyasına çıktın ha! Ben her gece 3'te muhakkak uyanırım. Şu hamilelikte deliksiz uyuduğum gece sayısı 5'i geçmemiştir. İsmi ben de bildirmemişim. Büyük ihtimalle Yiğit olacak. Göktuğ ve Kutay da aklımdan geçti ama Göktuğ'daki k'yi t yapıp dalga geçerler diye vazgeçtim. Hem eşim de istemedi.Evet haklısın onu bebek doğunca alırım büyük ihtimalle yoksa zaten kangurunun içinde kaybolur yavrucak..
Oooo biz o vardiyadan hiç çıkamadık daha uyumadık hiç. Midemle kavga ediyordum. Her gece aynı mahabbetSen de gece vardiyasına çıktın ha! Ben her gece 3'te muhakkak uyanırım. Şu hamilelikte deliksiz uyuduğum gece sayısı 5'i geçmemiştir.
Mide için soda veya Gaviscon içiyor musun? Hazımsızlıkla limon sıktıım sade soda, yanmada Gaviscon iyi geliyordu.Oooo biz o vardiyadan hiç çıkamadık daha uyumadık hiç. Midemle kavga ediyordum. Her gece aynı mahabbet
Sade soda içiyorum canım..Mide için soda veya Gaviscon içiyor musun? Hazımsızlıkla limon sıktıım sade soda, yanmada Gaviscon iyi geliyordu.
Bende Antalyadayım. Hangi hastaneye gidiyorsunuzKızlar ben bu ara dondurmaya takmış durumdayım aşırı canım istiyor ve dayanamayıp yiyorum hasta olurum diye korkuyorum ama elimde degil. Gerçi ben Antalya da yaşıyorum burda yaz havası var ama genede içimde rahat etmiyor yemesemde olmuyor
Ahahaaa çok güldüm:) valla ben de mayıs gibi doğurcağımı hissediyorum hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza...Günaydın kızlar valla mesajları okudukça heyecan yaptım Doğuma az kaldı zaten çoğumuz haziran değil de mayısta doğuracak gibiyiz bende kendimi nedense haziran gibi hissetmiyorum hatta dalga geçiyorum madem magıs olacaksa 19 mayıs olsun anasının milli bayramı
Kocam benimle dalga geçerdi korkuyorum diye malum geceden bende inat 19 mayıs gençlik bayramı dedim öyle de olduAhahaaa çok güldüm:) valla ben de mayıs gibi doğurcağımı hissediyorum hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza...
Özel de yaşama gidiyorum çok nadir. Ama ben genelde devlete gidiyorum çok memnunum sizBende Antalyadayım. Hangi hastaneye gidiyorsunuz
Canım bende 2 ay önce falan hasta oldum bende balgam kadı gece burnum kuruyunca ya kanlı sümğk veya kanlı balgam oluyor yani burnumuzda kuruyanlar nefes alamayınca yutkunamayınca Boğaz’a iniyorKizlar hayirli gunler.gecende yazmistim bogazlarim sis yutkunamiyorum diye.demin afedersiniz balgam cikardim kanliydi korktum yaaaabasina gelen warmi
Kurumuş kan ise sıkıntı yok bence dedğm burnumuz kanıyor zaten o kuruyan kan genizimize gidiyorSaol cnim.ayyy sen iyce korkuttun simdi beni bak yaaa
Bende bu sabah bi uyandim 1 kilo almışım bir gunde iki gündür hamurisi ve tatlıya takmıştım kafayı mükafatını bugün aldım tabiki daha çok var doğuma benim kendimi acilen frenlemem lazım nasıl olucaksaHaftalık yarım kg normal ama sanki o ilerleyen haftalarda yarımla kalmayacakmış gibi geliyorBugün üst üste 2-3 saçma şey yaşayınca canım çok sıkıldı. Yemeğe saldırdım. Bakalım kaçla kapatacağız sezonu.
Günaydın kızlar valla mesajları okudukça heyecan yaptım Doğuma az kaldı zaten çoğumuz haziran değil de mayısta doğuracak gibiyiz bende kendimi nedense haziran gibi hissetmiyorum hatta dalga geçiyorum madem magıs olacaksa 19 mayıs olsun anasının milli bayramı
takmayın kiloyu bana 18-20 kilo aldım hiçte sallamıyorum valla bebeğim sağlıkla gelsin kilolar gider sadece verdiğim kiloyu geri aldım vermesini de bilirim :)Merhaba kızlar :) bugün 26+2yıl doktora gittim bebek 34,8 cm 940 gram olmuş :) keyfi yerindeydi ama 7 kilo almışım doktor üst sinirdasin dedi :/ açlık tokluk şekeri istedi tokluk verdim açlığı da yarın vereceğim . Ona göre şeker yüklemesi isteyecek mis
Ya öyle de etraftakiler moral bozuyor çok almışsın falan diyorlar ne bilim . Ben bbi de bünye olarak çabuk alıp zor verenlerdenim.o yüzden korkuyorum. Doktor daha bi kilo bile olmayan bebek için çok kilo almışsın deditakmayın kiloyu bana 18-20 kilo aldım hiçte sallamıyorum valla bebeğim sağlıkla gelsin kilolar gider sadece verdiğim kiloyu geri aldım vermesini de bilirim :)
hiç takma kafana yediğine içtiğine dikkat et eter istemeden alıyorsun zaten ben nasıl aldığımı bilmiyorum valla şeker hastasıyım birde dikkat ederim ama alınıyor işte verirsin merak etme ne veremeyenler gördü bu gözler hırs etmen yeterli verirsinYa öyle de etraftakiler moral bozuyor çok almışsın falan diyorlar ne bilim . Ben bbi de bünye olarak çabuk alıp zor verenlerdenim.o yüzden korkuyorum. Doktor daha bi kilo bile olmayan bebek için çok kilo almışsın dedi
Ekmek, hamur işi vs. kendini anında belli ediyor. Hiç affı yok. Ben de annem yüzünden geçen ay çok kilo aldımBende bu sabah bi uyandim 1 kilo almışım bir gunde iki gündür hamurisi ve tatlıya takmıştım kafayı mükafatını bugün aldım tabiki daha çok var doğuma benim kendimi acilen frenlemem lazım nasıl olucaksa
Allah Allah. Bu doktorların bazıları niye abartıyor ki? Ben ilkinde de ya 24 ya 26. haftada 6 kg almıştım. Dr hiç uyarmamıştı. Hatta ben kgyi sorun edince gayet normal diyordu. Nitekim toplamda da 11 kg aldım. Sen hamileliğe kaç kg ile başladın?Merhaba kızlar :) bugün 26+2yıl doktora gittim bebek 34,8 cm 940 gram olmuş :) keyfi yerindeydi ama 7 kilo almışım doktor üst sinirdasin dedi :/ açlık tokluk şekeri istedi tokluk verdim açlığı da yarın vereceğim . Ona göre şeker yüklemesi isteyecek mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?