2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bence de hastane çıkışını abartmayın, Yazık günah . Annem oğlumda almıştı 3-4 takım ama iki hafta sonra giyemedi oğlum küçük geldi, Onun yerine zıbın takımı , çıtçıtlı kısa kollu badi ve altlar alın derim. Bebek eldiveni falanda kullanmadım hiç

Aynen katılıyorum, lolita555 'yi forumun en çok soru soran ve en panik anne adayı ilan ediyorum
Biraz rahat ol kuzum, zamanı gelince de alınır bişeyler bebeğin kilosuna ve ihtiyaçlarına göre

Napimm kizlar yaa.aynen suan oleyim panik halindeyim biran once bitsin istiyorum alincak edilcekler.hazir olsun hersey istiyorum napim.

Peki zibin takimi 0 3aymi olmali cnim

Park yatak için aklında marka varmı canım. Ben ahşap yan tarafı çekmeceli besiklerden alacaktım. 3 çocuklu arkadasım hayatının hatası olur kademeli park yatak al büyüyünce oda yaparsın diyor
Bana da yeni doğum yapan tüm arkadaşlarım kesinlikle park yatak al diyor. Henüz marka araştırması yapmadım ama yapınca yazarım

Ozaman bitane 10lu yenidogan cikis almali.gerisi 0 3 ay dimi
Hastane çıkışı 0-3 ay oluyor bedenleri o yüZden İki tane alıp sonraki tüm kıyafetleri 3-6 aylık devam etmekte fayda var bence. Benim oğlum 4 kilo doğdu Belki de o yüzden iki hafta sonra 0-3 aylık şeyleri giydiremedim

Evet canım haklisin para göndermekte sıkıntı yok zaten hesaba atıyor ama annemin küçük çocuğu olduğu için hem de başka bi şehirde bana o şekilde yardımcı olacak kimse yok..
Esim de tek gitmemi istemiyor çünkü gezicem yorulucam bişey olur aklımı sende bırakma diyor o yüzden beni bekle diyo

Ufff kızlar bir ağrım var anlatamam karnım şişti davul oldu patliycam sanki ne zaman geç yemek yesem böyle oluyorum bugün 9 da yedim akşam yemeğini ve şu an şişkinlikten sancindan oluyorum iki lokmada yesem ayni his oluyor yemesem vicdan azabı çekiyorum yesem patlıyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum yaaa

Aynııııı bennnnn
Yemesem diyorum ki çocuğa yazık.
Yesemmm 2 kaşık sanki yemek değil taş yedim. Öylece mideme oturup kalıyor.. yatsam ağzıma geliyor yatmasam midem sıkışıyor. Hazmedemiyorum ya midemde taş var sanki

Kızlar ben bu ara dondurmaya takmış durumdayım aşırı canım istiyor ve dayanamayıp yiyorum hasta olurum diye korkuyorum ama elimde degil. Gerçi ben Antalya da yaşıyorum burda yaz havası var ama genede içimde rahat etmiyor yemesemde olmuyor

Her hafta yarım kilo alınması normal ama Hamurdan uzak durursak daha cok almayız inş.
Haftalık yarım kg normal ama sanki o ilerleyen haftalarda yarımla kalmayacakmış gibi geliyor Bugün üst üste 2-3 saçma şey yaşayınca canım çok sıkıldı. Yemeğe saldırdım. Bakalım kaçla kapatacağız sezonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…