- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.541
Aynen katılıyorum,lolita555 'yi forumun en çok soru soran ve en panik anne adayı ilan ediyorum
Biraz rahat ol kuzum, zamanı gelince de alınır bişeyler bebeğin kilosuna ve ihtiyaçlarına göre
Bence de hastane çıkışını abartmayın, Yazık günah . Annem oğlumda almıştı 3-4 takım ama iki hafta sonra giyemedi oğlum küçük geldi, Onun yerine zıbın takımı , çıtçıtlı kısa kollu badi ve altlar alın derim. Bebek eldiveni falanda kullanmadım hiç
Evet canım 0-3 ay. Alttan kasmaya başladı hemen, İki haftalıkken resimlerimiz var hastane çıkışlı bidaha giydirmedim kastı hepPeki zibin takimi 0 3aymi olmali cnim
Evet canım 0-3 ay. Alttan kasmaya başladı hemen, İki haftalıkken resimlerimiz var hastane çıkışlı bidaha giydirmedim kastı hep
Bana da yeni doğum yapan tüm arkadaşlarım kesinlikle park yatak al diyor. Henüz marka araştırması yapmadım ama yapınca yazarımPark yatak için aklında marka varmı canım. Ben ahşap yan tarafı çekmeceli besiklerden alacaktım. 3 çocuklu arkadasım hayatının hatası olur kademeli park yatak al büyüyünce oda yaparsın diyor
Bebek mağazalarına alış verişe gittiğinizde onlar da çok güzel yönlendiriyor onlara da danışabilirsiniz hatta unuttuğumuz şeyleri de hatırlatıyorlarOzaman bitane 10lu yenidogan cikis almali.gerisi 0 3 ay dimi
Hastane çıkışı 0-3 ay oluyor bedenleri o yüZden İki tane alıp sonraki tüm kıyafetleri 3-6 aylık devam etmekte fayda var bence. Benim oğlum 4 kilo doğdu Belki de o yüzden iki hafta sonra 0-3 aylık şeyleri giydiremedimOzaman bitane 10lu yenidogan cikis almali.gerisi 0 3 ay dimi
Hastane çıkışı 0-3 ay oluyor bedenleri o yüZden İki tane alıp sonraki tüm kıyafetleri 3-6 aylık devam etmekte fayda var bence. Benim oğlum 4 kilo doğdu Belki de o yüzden iki hafta sonra 0-3 aylık şeyleri giydiremedim
Blackbluee1 canım eşin para gönderse onun yerine sen yavaş yavaş alsan toplu almaktansa? Annenle falan çıksaniz alışverişe yavaş yavaş alsaniz daha iyi olmaz mı? Senin rahatin için söylüyorum yani agirlastikca alisveris daha zor olur çünkü
Benn 10lu takim 3 tane 5 li takım.Sen neler aldin kiyafet simdi?
Aynııııı bennnnnUfff kızlar bir ağrım var anlatamam karnım şişti davul oldu patliycam sanki ne zaman geç yemek yesem böyle oluyorum bugün 9 da yedim akşam yemeğini ve şu an şişkinlikten sancindan oluyorum iki lokmada yesem ayni his oluyor yemesem vicdan azabı çekiyorum yesem patlıyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum yaaa
Aynen cnm yaa nasıl bir iş bu anlamadım gittiAynııııı bennnnn
Yemesem diyorum ki çocuğa yazık.
Yesemmm 2 kaşık sanki yemek değil taş yedim. Öylece mideme oturup kalıyor.. yatsam ağzıma geliyor yatmasam midem sıkışıyor. Hazmedemiyorum ya midemde taş var sanki
Haftalık yarım kg normal ama sanki o ilerleyen haftalarda yarımla kalmayacakmış gibi geliyorHer hafta yarım kilo alınması normal amaHamurdan uzak durursak daha cok almayız inş.
Evet haklısın onu bebek doğunca alırım büyük ihtimalle yoksa zaten kangurunun içinde kaybolur yavrucak..Blackbluee1 kanguru için acele etme bence. 3 aydan sonra kullanmaya başlamanın daha iyi olduğunu söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?