- 9 Nisan 2015
- 681
- 341
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.221
şükür bugünümüze canım. normal dogum malesef olamıyo bebek ters duruyo benim rahim durumundan dolayı dönemiyor daha dogrusu o yüzden sezeryan olur büyük ihtimal. dikişlerde şimdilik iyi enfeksiyon kapmadıgı sürece.Canım sen nasıl oldun dikisin iyi mi doğum normal mi olacak az kaldı maşallah nazar değmesin
Kiz ben senden korkmaya basladim artikYa kızlar ben bıktım bu psikopat komşumdan.Her gece saat 10dan sonra yemek yapmaya başlıyor bütün koku bizim eve çıkıyor (havalandırması sıkıntılı evin) Yok kavurmalar,yok patlamış mısırlar,yok patates kızartmaları yok balık tavalar ,mahvoluyorum evde zaten açım ya olacak işmi.Bana bu saatte kalkıp patates kızarttıracaklar Bu saatte niye yemek yaparki insan yatsın uyusun ya.Bu da benim sınavım herhalde
noooooooooooooHastane çantasını hazırladınız mi ?
Sucuk niye yasak ben çocuklara yapıyorum kendimde yiyorum ev yapımı satan yerden alıyoruz biz.şükür bugünümüze canım. normal dogum malesef olamıyo bebek ters duruyo benim rahim durumundan dolayı dönemiyor daha dogrusu o yüzden sezeryan olur büyük ihtimal. dikişlerde şimdilik iyi enfeksiyon kapmadıgı sürece.
Kiz ben senden korkmaya basladim artikayni seyleri yaşıyoruz senle hep ya ya inanmazsin bizim komsu da ne yapsa koku benim evde. Balik yapiyo balik kokuyo. Sabah sucuk yapiyo sucuk kokuyo. Sucuk yasak bize ama canimi istettiriyo pogacalar patates kizartmalari kokulari. Evde maskeyle dolascam.artik
hmmm o zaman o fransız ablaya söyle fransayla aramızda 1 saat var lütfen bu saatte yemek yapma bütün koku bizde diyiver beni küçük emrah moduna da sokma de bir tabak indiriver de kaçççŞaka maka ama inan aklımdan bir an geçirdim kapısına dayanmayı(elimde bir tabakla "bana da koyarmısın abla" deyip tabağımı küçük emrah modunda uzatasım geldi.Sanki yemek bizim evde yapılmış gibi kokuyor şuan.Ama beni gece gece çok güldürdün haha bu arada çalışmıyorlar Fransada yaşıyorlar aslındada nedense bu sene buraya gelecekleri tuttu kadının yaşı var baya evde hep,napıyor bütün gün bu kadın ya ,gündüzler çuvala girdi sankim
hahaha yaw gidip kapısını çalın ayıp komşu hamile var burda doldur şu tabağı bakayım de çıksınKiz ben senden korkmaya basladim artikayni seyleri yaşıyoruz senle hep ya ya inanmazsin bizim komsu da ne yapsa koku benim evde. Balik yapiyo balik kokuyo. Sabah sucuk yapiyo sucuk kokuyo. Sucuk yasak bize ama canimi istettiriyo pogacalar patates kizartmalari kokulari. Evde maskeyle dolascam.artik
Hala alışveriş bile yapmadım ben aranızda en geç kalan benim herhalde üçüncü hamileligim bu iki çocuğumdan temiz kalanları bir dokucem önce ne var ne yok sonra eksik listesi çıkaracam da yıkama ütüleme çanta hazırlama. 34 hafta haftaya tamamlarim herhaldeHastane çantasını hazırladınız mi ?
Hayır olsun canım, duanı et bol bol. Icın ferah tut...Kızlar dün gece çok kötüydü uyumuşum gece 2 ye doğru çok kötü rüyalar gördüm. Hergun görüyorum ama eşim üzerinden görüyorum sürekli. Yaşlı eli yüzü düzgün olmayan kadınlar gördüm hep gözlerini bütün gece kadın gözü gördüm. Gözlerime bakmak istiyorlar bakmayın bana diyorum bağırıyorum.
Sonra eşimi gördüm. Yatıyor neden yatıyor diyorum. Söylemiyorlar ama o an kalkmıyor yani nefes almıyordu artık. Ağlayarak uyandım lavaboya koştum. sabunlugu nasıl düşürdüysem sabunlukta cizik yok lavabo cat diye çatladı. Biraz elimle bastırsam yere dökülecek lavabo resmen..
O sesten korktum bide kalakaldım başladım ağlamaya ...
Allah'tan evde tek değildim annem geldi biraz dua okudu. Sonra birlikte uyuduk. Ama çok kötüydü şu an uyandım hala ağlıyorum..
Bende de bişey yok daha ortada, İlk çocuğundan var herşey ama elden geçmesi lazım, Yine de alınacak çok şey var daha ama ben daha hala iş ten hiç birşeye vakit bulamıyorumHala alışveriş bile yapmadım ben aranızda en geç kalan benim herhalde üçüncü hamileligim bu iki çocuğumdan temiz kalanları bir dokucem önce ne var ne yok sonra eksik listesi çıkaracam da yıkama ütüleme çanta hazırlama. 34 hafta haftaya tamamlarim herhalde
Kızlar dün gece çok kötüydü uyumuşum gece 2 ye doğru çok kötü rüyalar gördüm. Hergun görüyorum ama eşim üzerinden görüyorum sürekli. Yaşlı eli yüzü düzgün olmayan kadınlar gördüm hep gözlerini bütün gece kadın gözü gördüm. Gözlerime bakmak istiyorlar bakmayın bana diyorum bağırıyorum.
Sonra eşimi gördüm. Yatıyor neden yatıyor diyorum. Söylemiyorlar ama o an kalkmıyor yani nefes almıyordu artık. Ağlayarak uyandım lavaboya koştum. sabunlugu nasıl düşürdüysem sabunlukta cizik yok lavabo cat diye çatladı. Biraz elimle bastırsam yere dökülecek lavabo resmen..
O sesten korktum bide kalakaldım başladım ağlamaya ...
Allah'tan evde tek değildim annem geldi biraz dua okudu. Sonra birlikte uyuduk. Ama çok kötüydü şu an uyandım hala ağlıyorum..
kızlarrr bu haftalarda bebek hareketlerinde azalma hisseden oldumuu lütfen yardımcı olun huzursuzum ve bebeğinin hıçkırıgının hissedenler varmı? günde nerdeyse 3-4 defa hıçkırıyor benim bebek ritmik seyirmeler seklinde hissediliyor. bebek hareketlerini azalma böle bişey yaşayan varsa lütfen cvp yazsın Allah korusun kordon dolonmasından falan korkuyorum
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 4.5 yaşında bi oğlum var o çok kardes istiyor diye biraz erkene aldık rabbim de nasip etti şükür ama gel görki bu aralar bizde çok yaşıyoruz böyle durumlar o erkek istiyodu bizimki kız neden kız ben erkek istiyodum biz onunla ikiz olucak tık dogunca sevmem felan diyo bi şımarıklık yaptım ben yapmadım kardeşim yaptı diyo senin karnında öldü o senin haberin yok diyo ne yaparsam yapayım düşüncelerini değiştiremiyorum sürekli çatışıyor bizimle çok üzülüyorum doğuma yakın işin içinden çıkmazsak bi pedegoga götürmeyi düşünüyorum tabi bide çevre etkeni var kv ben seni sevicem bebek dogsun seni alıp goturucem diyo yapma anne zaten kiskaniyo diyorum o anlamıyor 4 yaşındaki çocuğa bu durumu anlatayim daha şimdiden kardeş kavgasını başlatıyor
Yavaş yavaş hepsi halledilir nasıl olsa en fazla 2 haftada toparlanır diye düşünüyorum ben yine de 34haftayi aşmamak lazım bence, ne olur ne olmazBende de bişey yok daha ortada, İlk çocuğundan var herşey ama elden geçmesi lazım, Yine de alınacak çok şey var daha ama ben daha hala iş ten hiç birşeye vakit bulamıyorum
İletişim bilgilerimi paylaştım diye cezalandırıldım :)Haa gene ne ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?