2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım sen nasıl oldun dikisin iyi mi doğum normal mi olacak az kaldı maşallah nazar değmesin
şükür bugünümüze canım. normal dogum malesef olamıyo bebek ters duruyo benim rahim durumundan dolayı dönemiyor daha dogrusu o yüzden sezeryan olur büyük ihtimal. dikişlerde şimdilik iyi enfeksiyon kapmadıgı sürece.

Kiz ben senden korkmaya basladim artik ayni seyleri yaşıyoruz senle hep ya ya inanmazsin bizim komsu da ne yapsa koku benim evde. Balik yapiyo balik kokuyo. Sabah sucuk yapiyo sucuk kokuyo. Sucuk yasak bize ama canimi istettiriyo pogacalar patates kizartmalari kokulari. Evde maskeyle dolascam.artik

Kızlar slm nasılsınız ben iyiyim çok şükür
Haftaya muayenem var
Bakalım kaç kilo olmuş benim fisirik
Dün bebek deterjanı unibaby in ve yumuşatıcısı mi aldım.kiuafetler öyle karışık halde beni bekliyor dolapta yıldan dolabı silip yerleştirmek erkenmi acep.
Siz ne yaptınız yada ne zaman yikarsiniz

Aman olmasin sağ selamet gelsin normal sezeryan farketmez bende Dr konuştum arifeden önce doğuma alırım dedi hayırlısı olsun.
Sucuk niye yasak ben çocuklara yapıyorum kendimde yiyorum ev yapımı satan yerden alıyoruz biz.

Birde ve temizliğinden bahsetmişti iz valla o kadar gözümde buyuyorki tez çamlığın hepsini bir anda yapmamak ic n su halimle kendimi zor tutuyorum
Eski m kadın çağıralım diyor
Camlar berbat koltuklar silinecek kapılar silinecek.birde onuda ne zaman yapsak sizce temizliğe ne zaman başlarsınız ?
Bende de obsesiflik var biraz
Diğer hamileliğinde kadın tuttuk annemde vardı kadının arkasından birde ben sildim her yeri.hele mutfak dolapların Allah'ım Domestos döküp dolapların içini sildi ben çamaşır suyuyla asla mutfak dolap içini silmem koka koka.
Onu durulamak iciç n günlerce dolabı arındırın.cok facia bir temizlik olmuştu annemde baktı kızdı bana çok verilmiştir hiç bir yer temizlenmemiş kır içinde kadın batırıp gitmiş gibi hissettim evi.
Bu sefer ne yaparım bilmiyorum

hmmm o zaman o fransız ablaya söyle fransayla aramızda 1 saat var lütfen bu saatte yemek yapma bütün koku bizde diyiver beni küçük emrah moduna da sokma de bir tabak indiriver de kaççç

Geçen gün tüm balkonalri köpüklü suyla yıkadım.kisin is pis oluyor temizlendi
Yatağımın altını eğilim süpürüp sildim prizleri sildim.buzdolabini çektim altını sildim dolabı sildim.yerine ittim .
Bunlar yapıldı bakalım gerisi Allah büyük.

hahaha yaw gidip kapısını çalın ayıp komşu hamile var burda doldur şu tabağı bakayım de çıksın

Hastane çantasını hazırladınız mi ?
Hala alışveriş bile yapmadım ben aranızda en geç kalan benim herhalde üçüncü hamileligim bu iki çocuğumdan temiz kalanları bir dokucem önce ne var ne yok sonra eksik listesi çıkaracam da yıkama ütüleme çanta hazırlama. 34 hafta haftaya tamamlarim herhalde

Hayır olsun canım, duanı et bol bol. Icın ferah tut...

Bende de bişey yok daha ortada, İlk çocuğundan var herşey ama elden geçmesi lazım, Yine de alınacak çok şey var daha ama ben daha hala iş ten hiç birşeye vakit bulamıyorum

Allah hayırlara çıkarsın rüyanı inşallah.yatmadan önce bu tür şeyler konuşup çok düşündüysen bilinçaltı olabilir.

Ben de geçen haftasonu œyle oldum ,panik oldum korktum.hareketler azaldi ve güçsüzdü.ama iki üçgün surdü sonra düzeldi şükürler olsun.bu aralar yorduysan kendini ondan olabilir.

Benim kızımda 4 bucuk yasında sımdılık kıskançlık yok ama dün aksam ilk defa anne benı sevıyomusn dedi sevmez olurmuyum nie oyle soyledın dedım ya kardeşimi ddi anladm kı kıskançlık var sankı dedim kardeşinide sevıcez ama sen bızım ilk bebeğimizsin dedim tmm dedi

Bende de bişey yok daha ortada, İlk çocuğundan var herşey ama elden geçmesi lazım, Yine de alınacak çok şey var daha ama ben daha hala iş ten hiç birşeye vakit bulamıyorum
Yavaş yavaş hepsi halledilir nasıl olsa en fazla 2 haftada toparlanır diye düşünüyorum ben yine de 34haftayi aşmamak lazım bence, ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…