2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hiç korkma canım en azından gözlem altında kalıcaksın ve yanlış bişey yapma ihtimalin kalmıcak.orda dozunu diyetini güzelce ayarlarlar muhtemelen ve sonra öğrendiğin şekilde devam edersin gönül rahatlığıyla.zaten bu günler geçici biraz dayancaz artık doğumdan sonra rahatlıcaz işallah,hiç üzülme.bak ben bi yandandan da anksiyete panik atak hastasıyım 7 aydır dayanmaya çalışıyorum bi de üstüne şeker çıkması mahvetti beni.ama az kaldı çok şükür

Böyle bi sıkıntı olmadi şimdilik öyle düşünenler zaten vermedi diğerleri de şimdilik mutlu tesekkurler
Arkadaşım biraz fazla atarlı davranıyorsun. Umarım böyle bir durumla karşılaşmazsın. Hayatta olmaz diye bir şey yok. Çevrende hiç örnek yoksa arada bir Bir Derdim Var Bölümünü okumanı tavsiye ederim.

Valla ben hergün bir tane nescafe içiyorum zararlı biliyorum ama kendimi durduramıyorum bizde insanız canimiz istiyor hamileyiz diye dikkat ediyoruz ama oda bir yere kadar valla

Evet canım herkesin farklı oluyor ben bebisleri hep aşağıda taşıyorum hiç yukarı çıkmıyorlar o yüzden zaman ilerledikçe zorlanıyorum artık...
Kız o nazara bende çok geliyorum hemen kasisaydin

Hayırlara çıksın insallah bende hergün kötü kötü rüyalar görüyorum bıktım artık bu rüyalardan

Benimde bütün ev silincek dolaplar koltuklar kapılar camlar isim çok bende yavaş yavaş haftaya başlarım kismetse yoksa başkasının yaptığı içime sinmiyor kötü bir huy malesef

Evet canım herkesin farklı oluyor ben bebisleri hep aşağıda taşıyorum hiç yukarı çıkmıyorlar o yüzden zaman ilerledikçe zorlanıyorum artık...
Kız o nazara bende çok geliyorum hemen kasisaydin

Aklıma hiç gelmedi kaşımak da

Seninkiler ikiz mi bide

Cinsiyetleri ne canm .

Ayy seninkisi daha zor bekleme hemen bitir isini gücünü kalmasın ortada nolur nolmaz sen sezaryen de olabilrsn imizde minnoslar

Tavsiyen için tesk canm sen fazla takımmışsın galiba o sayfaya . Olayı ne uzatiyonuz anlayamadım bi derdiniz mi war herkes kendi tercihni yapar verip vermemek kişiye kalms .
Sen vermediysen tm sus burdan dewam et ne benlen uğraşıyon ben atar yapmıyorum ama sen adami zorla atarlandirirsn. Herkes fikrini soyledi geçti sen neye takiliyon anlayamadım

Kramp giren arkadaşlar var mi
İki tane magnorm içiyorum ben günde bu sabah çok kramp girdi bağırarak uyandım esimde korktu hemen oraya masaj falan yaptı geçti ama kaskatı oldu bacagim
Bu ara bacak kramplariyla benim başım belada uyurken çok sık olmaya başladı VR aynen bağırarak uyanıyorum resmen, eşim yardımcı oluyor hemen mesajla

Canim hayır olsun kotu ruya anlatma derler suya anlat bilincaltindan görüyorsun annenle oku surekl icini ferah tut Allahin izniyle kavusrusnuz insAllah tum askerlerimiz

Son düzenleme:
Bu ara bacak kramplariyla benim başım belada uyurken çok sık olmaya başladı VR aynen bağırarak uyanıyorum resmen, eşim yardımcı oluyor hemen mesajla
Sabaha karşı başıma geldi korktum baya nasıl onbacak kaskati oluyor anlamadım.esim de garibim hem masaj yaptım hem diyor odumu patlattın.
Kötü oluyirmuscok ya

Canim basina bisey gelse de gelmese de derdini cekecek olan sensin nedir bu insanlardaki korumaci kafasi ben de anlamadim isin acigi. Basina bisey gelse derdine kimse dusmeyecek iste laf soylesin de nasil soylenirse soylensin. Bosver takilma. Hakli olarak arkamizdan 'herseyin en iyisini dogrusunu ben bilirim' diyen yorumculara cevap verdik bsey yok ortada. Anlamsiz yorumlarin ucu bucagi gelmeyecek bosver

Son düzenleme:
kızlar ne oluyor ben niye fransız kaldım stres yapmayın

Benim de göbeğin alt kısmı çatladı ya lierac bi ise yaramadı sanki bilmiyorum sürmesem daha mi kötü olur du ama çatlaklar tam çıkmamış benim derinde duruyorlar çıkacaklar ama of moral bozuyorlar :/

Kizlar bugun kontrolum vardi.Ayrintili ultrason sonucumu bide kendi doktoruma gosterdm.Bebegin kalbinin uzerinde hafif bi paritli gorulmus.Eko cektirmemi istediler.pazartesi onu yapicam.Dua edin insallah onemli bi sey degildir
Seker yuklemesi istedi yapptirmadm.Kan idrar verdm.onun sonuclarini gostericem.Bide hani bn demistim ya idrar kesesi sarkmam olmus diye kendi doktorum bakti Yok bisey dogal hali bu dedi vajinanin :) o yonden bi sıkıntı cikmadi.Ama bebisimib kalbi bni biraz uzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…