2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
A inanmıyorum ya erken davranmış Rabbim size bağışlasın . Sefkatinden eksik bırakma bebeğinin yanında ol. Bebeğin yaşama şansı az değil canım.yüzde 85 yazıyordu 26.haftada ben inanıyorum yaşayacak inşallah dualarım seninle

Evet canım felaket bir ağrı oluyor bağıracak kadar, neyseki eşim yardım ediyor masajla, bakalım bir süre böyle krampla uyanmalara devam İnşallah geçer zamanla, gün içinde de ağrı oluyor baldır da

O zaman normalmiş ya bende dedim acaba benim baska bir sıkıntı mı var bi kramp bu kadar ağrı verir mi diye düşünüyordum hep.

Ne diyosun canim ya Allah yardımcınız olsun size bağışlasın kuzucuğu hiç bir sorun sıkıntı olmadan atlatırsıniz insallah

Evet canım felaket bir ağrı oluyor bağıracak kadar, neyseki eşim yardım ediyor masajla, bakalım bir süre böyle krampla uyanmalara devam İnşallah geçer zamanla, gün içinde de ağrı oluyor baldır da
Bende bel ağrısından agliycam nerdeyse o kadar agriyor yataktan kalkınca koltuktan kalkınca 2-3 dakika ayakta hareket etmeden duruyorum resmen bel ağrısından bacaklarıma vuruyor bide off off Allah hepimizin yardımcısı olsun valla

Rabbim size bagislasin ins canim benim.

Cnm bnde gobegime suruyorm vazelini inan bnimkide catlamadi ve kasinmiyorda

Kesinlikle pişman olmazsınız nasipse ikincide de onu kullancam katlanınca arabada az yer kaplıyor hem de konforlu chicco liteway plus öneririm
Ben de o modeli kullandım kızım için. Gerçekten kullanışlı. Diğer bastonlardan daha sağlam görünüyor hem .
O zaman normalmiş ya bende dedim acaba benim baska bir sıkıntı mı var bi kramp bu kadar ağrı verir mi diye düşünüyordum hep.
Bacaktaki kramp acıdan resmen ağlatıyor. Geçen gün benim ayak parmaklarıma kramp girdi. Resmen çarpılmış gibiydiler. Tam geçti derken tekrar oldu. Parmaklarımın biri bir yana biri öbür yana kaydı. Bu arada gözün aydın. Eşin gelmiş.
Sen o bilirkişileri bide çocuk dogsun da gör tatlim insanı canından bezdiriyolar
Gördüm canım gördüm. Kızım bir ara zayıftı. Aaa çok zayıf, uyumadı mı gece demelerinden gına gelmişti. Sanki herkesin çocuğu mükemmel.

Yok kullanmıyorum insülin sağol canım yeni başladım diyete arada yediğim elma ayva stres olmamak elde değil inşa sorunsuzca atlatırız

Kızlar bu kıyafetler hamilelik sonuna kadar rahatça kullanılabilir mi sizce? Doğum sonrası da kullanabileceğim bir şeyler istiyorum.
Kullanılır bence ama şu topuğa kadar olanın önü karnın nedeniyle kalkacak biraz. Benim de yazlık tuniklerimin çoğu bol şükür ilk paylaştığın resimdeki gibi.

Evet yaa neren ağrısa ora zor vallahi. Tesekur ederim canim 6 güncük ama olsun Sağ ol

Kızlar bu kıyafetler hamilelik sonuna kadar rahatça kullanılabilir mi sizce? Doğum sonrası da kullanabileceğim bir şeyler istiyorum.
Canım benim de tuniklerim gömleklerim hep bu tarz hamilelikten önce de giyiyordum 36 bedendim ozaman ama bol model olduğu için hala da giyiyorum çok rahat tavsiye ederim

Canim benim kiyamam kardesine cok masum. İnsAllah ayri kalmazsiniz hic anne ogul.

Elbiseyi bilemedim ama tunikler ideal bence canım.

Kızlar bebek arabası olarak Joie litetrax 4 e bakın bi derim katlanması çok kolay ortada ip gibi bişey var çekince ortadan tık diye kapanıyor
Benimde en başta çift yönlü olmaması nedeni ile vazgeçtiğim, sonradan almak istediğimde tükenen ürün.. Şimdi kafamda sadece o model var.. 750 tl iken alaydık, iyiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…