- 12 Kasım 2017
- 122
- 248
- 18
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.401
Kızlar gece bacağıma giren kramp yüzünden deli gibi bağırdım. Eşim de alışkın olmadığı için o da bebeğe bişey oldu sanmış. Bende dedim yat yat bacağım :)
Canım benin Allah'ın izniyle bebisin toparlar hayırla ve sağlıkla, Sonra annesinin kollarına kavuşur , arkadaşların dediği gibi tıp ilerledi artık erken doğan bebekler için her türlü imkan var. Allah yardımcınız olsun inşaallah
ah o kramplar...Gece de kaç kere oluyor sayamıyorum artık
Ben de aynı şeyi gece yaşadım.Daha önce aynı bacağımın arka kismina kramp girmişti ve bacagima baktigimda bir noktasi mavi damar beliginlesmisti.dun geceki krampta ise gece dokundum oraya taş gibi olmuştu masajla yumusattim.sabah baktiğimda kramp giren nokta 5 cm çapinda morarmış ve agrisi var hala.acaba varis bu mu oluyor
Sanırım varis canım tarifine göre
Allahım sağlıkla en kısa zamanda bebeğinle beraber eve dönmeyi nasib etsin. Artık bu minik kuşlar hastanede çok iyi bakılıp evlerine çıkıyorlar dualarım seninle ve bebeğinle.Arkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Ay canım eşin mi geldi çok sevindim...Kızlar gece bacağıma giren kramp yüzünden deli gibi bağırdım. Eşim de alışkın olmadığı için o da bebeğe bişey oldu sanmış. Bende dedim yat yat bacağım :)
6 günlük izne geldi canım Sağ olAy canım eşin mi geldi çok sevindim...
Inşallah çok sıkıntı vermez canımYaaa umarım çoğalmaz.bir damarın bir noktası belirginleşmiş.daha başındayım herhalde.çevremdeki bir kaç hamile varisten muzdarip ve varis çorabı olmadan çikamiyorlar.
Amin canım inşallah en kısa zamanda temelli gelir..Blackbluee1 Allah daimi de kavuştursun canim cok mutlu oldum esin gelmesine
Cnm bieşimle birbirimizi yeriz. Travel alsam sonra 2.ye bi araba alsam ohooo gör kavgayı. Sanki benim cok param varda heryer araba olduda başlarda başlar. O yüzden kullanışlı bi tane istiyorum
Güzelmiş cnm Allah kullanmayı nasip etsin zamanı gelince❣ senin ilk bebegin demi :)https://m.n11.com/britax-romer-b-agile-3-bebek-arabasi-flame-red-primo-anakucagi-P226846558
Ben bunun siyahından aldım katlaması kolay hafif mothercare den. Bastın almama gerek kalmaz sanırım. Öyle umuyorum
Amin,Evet ilk bi de etrafımda çok bebek olmadı acemilik hat safhada. Arkadaşlarıma danışıyorum hep.Güzelmiş cnm Allah kullanmayı nasip etsin zamanı gelince❣ senin ilk bebegin demi :)
Cnm yanlış anlamada ondan travel diyorsun genelde kullanan 2. Bebegi olanlar baston diyor bakıcam artık :)Amin,Evet ilk bi de etrafımda çok bebek olmadı acemilik hat safhada. Arkadaşlarıma danışıyorum hep.
Arkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Evet canım felaket bir ağrı oluyor bağıracak kadar, neyseki eşim yardım ediyor masajla, bakalım bir süre böyle krampla uyanmalara devamYa benim canım çok acıyor sanki de yırtılmış gibi ağrıyor içerden. Acaba herkeste mi böyle.
Amin canım, Rabbim sizlere bağışlasın.. Geçenlerde burada prematüre bebek kısmına girdim.. 1aya toparlamış yavrular kendilerini.. Deneyimli anneler moral ve anne sütünün öneminden bahsediyorlar.. Güçlü ol, moralini yüksek tut.. Doktorlar, hemşireler baya bilgiler artık bu konularda, tıpta ilerledi Allahın izni ile.. Bir arkadaşım hep kıyma kadar doğmuşum, 500gr, kimse yaşamamı beklemiyormuş diye anlatırdı.. İnşallah bu zamanlarda sizin anınız olarak kalacak..Arkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Evet cnm bende onemli degil diye biliyorum ekon inşAllah iyi cıkar :) parlaklıkta düzelir inşAllah
ALLAHim insaALLAH bebeginizi size ssagsalim kavustursun insaALLAH duamiz kalbimiz sizinle RABBim korusun bebeginiziArkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?