- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.621
Evet canım bu ara bende çok oluyor normalde gece tuvalete kalkan biri değilim ama şimdi tuvalete gitmekten gece doğru düzgün uyuyamıyorum
Çok sık gidiyorum tuvalete gece uyanmak gibi bi huyum yoktu önceden, üç aydır gece 1-2 defa uyanıyorum. Bazen gidiyorum aslında hiç bi şey yok azıcık varmış ama ben sıkışmışım gibi hissediyorum.
Sağol cnm ben dalinin bebek giysilerini yıkama deterjanı ile yıkamayi düşünüyorum ismi aklıma gelmedi deterjanin
Hm iyi bakalm bnde biraz arasticam bakalm hangisi alerji yapmiyo ciltleri biraz hassas oluyo:)))
Dalan roxy kullanıcam ben kısmetseYok cnm ya bn henuz baslamadm alisverise Nisan gibi hazirlicam insallah.Hayilri olsun size:) Bide canm neyle yikicaksin bebisin kiyafetlerini Bn elle ama hangi sabunu kullanicam bilmiyorm
ALLAHin izni ile o gun de gelecek insaALLAH biz de minnaklarimiza kavusacagiz ❤❤❤Evet cnm bnm❤❤❤Cok şükür:)Bugun ekoya girdigim yer yenidogan bolumunun yanindaydi.Ay kiz cok tatli bebisler agliyoduu yeni dogmuslar masallah boyle agizlarini acmislar Yiyesim geldii:))Bizimkide bi dogsaydilar sag salim❤❤Heves ettum:/
Evet 7 de akşam yemeği yiyorum ama 12 de yatınca yanmaya başlıyor dayanamazsam gaviscon içiyorum.Bu aralar mide yanması şikayeti olan var mı? Bu hafta daha da arttı benim :-(
Daha öncede yazdım sanırım gelinimizde oldu riskli gebelik uzmanı takibe aldı ağrısı vardı yuruyemiyordu normal doğum yaptırmadi doktor,iyi bir uzmana git.gecmis olsun.Canim bn geceleri uyumadan once suruyorm.Zatn gul kokulu oldugu icin guzel kokuyo öyle kotu bi kokusu yok.Tavsiye ederim :)
Ya ilk basta nohut gibi bişey vardi.git gide büyüyor ve vajinamin içine doğru yayıldı. Sol dudakta..kılların tam çıktığı yerde.temizliygini bile yapamıyorum .doktor baktı vajina varısı dedi.kimseden de hiç duymadım. korkuyorumyaa..
Canım bazılarında olabilen birşey . forumda karşılaşmaman kimsede olmayan birşeyi yaşadığını düşündürmesin.geçicek Doğumdan sonra inşallah üzme kendini.ablamda olmuştu benimVAJİNA VARİSİ OLAN YOK MU YAA HAMİLELİKTE. KAFAYI YICEMMM
Tansiyon baktır canım hemen ve de dr unu ara bence.tansiyon sorunun varmıydı?kızlar idrarda protein 14.67 çıkmış bu durumda ne yapılması gerkiyor doktorla görüşmedim henüz
çok sık güzel günlerde kullan canım ne kadara aldın?Kızlar bugün gecelik takımı aldım. Nasıl sizce
Güzel günlerde kullan canım çok kibarKızlar bugün gecelik takımı aldım. Nasıl sizce
Çok teşekkür ederim canım. Gecelik 60 sabahlık 70 130 a aldım. Özdilek mağazasından. Her özdilekte varmı bilmiyorum ama çeşit coktu. Fiyatta en uygun burda buldum.çok sık güzel günlerde kullan canım ne kadara aldın?
Buralara neden yazmıyormuş peki? Sen nasıl görüştün?Selam kızlarAusencia ile görüştüm 31. Haftasina girmis hersey yolundaymış prensesinde kendininde keyfi yerinde sizlere çok selamı var hepinizide opuyor
Çok şık canım güle güle kullan.Kızlar bugün gecelik takımı aldım. Nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?