2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende uni Bayb sivi çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı aldım.bimde indirimdeydi ilk dönem onla yıkayıp sonra daline geçerim.kizimda dalan roxy kullandım çok koku yapıyor çamaşırları o yüzden sabun tozu kullanmayacağım.bu sefer.bende nisanın sonu gibi yıkayıp dolabını yerlestirecegim.kizlar ev temizliği de o arada yapılır. İnsalh herşey tertemiz yerleştirilmiş bir şekilde doğuma gönül rahatlığıyla gideriz hepimiz.kizlar birde sizden dua istiyorum ne olur
Eşim işini değiştirecek hayırlısıyla diğer tarafa geçer ne olur dua edin işi rast gitsin maddi olarak çok sıkıntıdayiz.isini değiştirirse çok iyi olucak bizim için çocuklarım icin

ALLAHin izni ile o gun de gelecek insaALLAH biz de minnaklarimiza kavusacagiz ❤❤❤

Teşekkür ederim bilmeden bebe yağını kullandım kıyafetlerimi kokuttu benzin gibi kokuyor kaç defa yıkadım yeni yeni geçti.
Canim bn geceleri uyumadan once suruyorm.Zatn gul kokulu oldugu icin guzel kokuyo öyle kotu bi kokusu yok.Tavsiye ederim :)
Daha öncede yazdım sanırım gelinimizde oldu riskli gebelik uzmanı takibe aldı ağrısı vardı yuruyemiyordu normal doğum yaptırmadi doktor,iyi bir uzmana git.gecmis olsun.

Ah kızlar bu ara uykusuzluk bende de var, sağa sola dönmek gerçekten zor artık. Sağa zaten yatilmiyor bu sebepten dolayı sola yatmaktan da sol kolum ağrıyor artık da da zor olacak galiba sonlara doğru, ilkinde böyle hissetmiyordum ama bu sefer çalışıyorum zor oluyor

Selam kızlar Ausencia ile görüştüm 31. Haftasina girmis hersey yolundaymış prensesinde kendininde keyfi yerinde sizlere çok selamı var hepinizide opuyor
Buralara neden yazmıyormuş peki? Sen nasıl görüştün?
İyi olmalarına sevindim ama unuttu bizi buralarda yazarım dedi artık hiç yazmıyor

Kızlar bugün gecelik takımı aldım. Nasıl sizce
Çok şık canım güle güle kullan.
Allah niyet ettiğin şekilde giymeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…