- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.661
Aman da aman 30lu haftalara da gelirmisiz :) Valla şükür bu günlere inşallah daha da ilerleriz sağlıkla.Blackbluee1 güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Gittinmi cnim nasilmis pasa
Sagolun kızlar gittim bugün..Blackbluee1 canım ne yaptınız döndünüz mü evinize? Eşinin gelmesine çok sevindim bu arada inşallah sağ salim gidip döner yine.
Doktor kontrolünü bildir mutlaka, inşallah bebiş gösterir yüzünü bu sefer, cok güzel bisey :) eşimle gidebilmeniz de ayrı güzel olmuş video çeksin o da içeri girebiliyorsa, hatira oluyor
Offf! Artık ben de korkmaya başladım. Sen şu an nasıl tedavi uyguluyorsun?Ya bilemiyorum ki. ilk mercimek gibiydi şimdi bir sürü var ve içinde bile.oluştu artık. .Sol dudağım resmen sarkti; ((
Akşam foto çekip baktım. Sivilce dışında bir şey göremedim. Acaba sezomberin de dediği gibi sonradan mı genişleyecek? Benim de sol tarafta sivilce.bana da dr bebek başıyla baskı yaptığı için dedi ama sonra kendim kontrol ettim ve en son dr a muayeneye gittim vajinaya bakınca gördü aynayla falan bakmaya çalış canım olmadı vajinal muayene iste
anladım canım benimde aynı şekilde yataktan kalkarken sabahları şiddetli gün icinde egilirkende sizi oluyor
Maşallah bebişe. Nst den söZetmedimi canım?Sagolun kızlar gittim bugün..
Oğlusum 1720 gr. Boyu 44cm.
Doktor uzun boylu iri bir bebek olur dedi. 10 gün ilerde görünüyor ama suyun normal şeker de çıkmadıysa sorun olmaz dedi.
Yine yüzünü göremedik bu sefer göbek kordonu yüzünü hep kapatmıştı..
Inat etti göstermicek sanırım
Eşim de videosunu çekti...
Diğer kontrol 3 hafta sonra. Ondan sonra 2 hafta da bir olarak gideceğim..
Oyy maşallah sizeSagolun kızlar gittim bugün..
Doktor uzun boylu iri bir bebek olur dedi. 10 gün ilerde görünüyor ama suyun normal şeker de çıkmadıysa sorun olmaz dedi.
bir dr a görün bence canım belkide sadece sivilcedirOfff! Artık ben de korkmaya başladım. Sen şu an nasıl tedavi uyguluyorsun?
Akşam foto çekip baktım. Sivilce dışında bir şey göremedim. Acaba sezomberin de dediği gibi sonradan mı genişleyecek? Benim de sol tarafta sivilce.
Sagolun kızlar gittim bugün..
Bilemiyorum ki canım bana da öyle geliyor.Canm cok sevindim eşinin gelmesine çok mutlu oldum Allah tamamen kavuştursun inşAllah:) masaAllah bebisinde kocaman olmuş sen mayısın ortasın doğurursun büyük ihtimalle . Rabbim sag salim kavuştursun insaAlalh
Valla sanırım surpriz yapacakOyy maşallah sizeGözün aydın canım,demek sürpriz yapmak istiyor bebiş, biraz daha meraklandiriyor :)
Yok 33. Hafta da gel dedi sanırım o zaman bahsedicek.Maşallah bebişe. Nst den söZetmedimi canım?
Kendi drum erkek ve yüzeysel muayene ediyor . Başka kadın doktora muayene olacağım. Hem ağrıları da rahatça sorarım. Bir de alt bölgede yumuşama var gibi . Of ya kadın olmak ne zor! İlk hamileliğim çok rahat geçmişti. Şimdi ilk kez hamileymişim gibi bir sürü sorun çıkıyor.bir dr a görün bence canım belkide sadece sivilcedir
bana tedavisi yok dedi dr yalnızca dinlenmen gerek bir de varis çorabı dedi sadece
Kendi drum erkek ve yüzeysel muayene ediyor . Başka kadın doktora muayene olacağım. Hem ağrıları da rahatça sorarım. Bir de alt bölgede yumuşama var gibi . Of ya kadın olmak ne zor! İlk hamileliğim çok rahat geçmişti. Şimdi ilk kez hamileymişim gibi bir sürü sorun çıkıyor.
Sağ ol canım. Ben ancak 4-5. çocukta tecrübe kazanacağım sanırımIkincide daha yumusak oluyo evet. Zaten yumusama olmasi dogalda ikincide daha cabuk ve kolay oluyor
Benim 4 ay önce doğum yapan arkadaşımda vardı cnm hiç bir tedavi vermedi doktoru sadece fazla ayakta kalmamasını tavsiye etti doğuma kadar büyüdü ve ağrısı çoktu ama doğumla beraber geçti gitti şükür...Ya ilk basta nohut gibi bişey vardi.git gide büyüyor ve vajinamin içine doğru yayıldı. Sol dudakta..kılların tam çıktığı yerde.temizligini bile yapamıyorum .doktor baktı vajina varısı dedi.kimseden de hiç duymadım. korkuyorum yaa..
Şu isim konusunda üstüne alınanlara uyuz oluyorum.Kizlar saka gibi resmen. Benden bir bucuk ay önce dogum yapacak bi arkadas hatta arkadasdan öte kardes gibi gördügüm insan kizima koyacagim iki isimden birini caldi resmen ve sayemde bebeginize isim buldunuz dedi. Iki ismide o söylemis bize. Ben sok. Sadece ilk ismi ilk kizimda da düsünmüstüm onlarinda koyacagi ikinci ismide bu hamileligimde internetten buldum diyebildim. Kavga yada tartisma ciksin istemedim. O bu sekilde davranmasaydi beni hic rahatsiz etmezdi ama cidden bu tavri zoruma gitti. Araya mesafe koycam
Geçti canım normal Doğum yaptı Doğumla gittiayy gerçekten ki? benim dışında mor damarlar.temizliğini bile yapamıyorum. yaa..zaten zor eğiliyorum. ılkkez senden duydum.yakınımda var diye.geçtimı ablanın. acaba benimki gibimiydi@cheescake
benim dr um da erkek canım başka bir bayana dr a gittim detaylı muayene etti . Aynı şeylerden bende şikayetçiyim ilk gebeligim acayip rahattı ikincide galiba vücut iyice deforme oluyor anlamadim vallaKendi drum erkek ve yüzeysel muayene ediyor . Başka kadın doktora muayene olacağım. Hem ağrıları da rahatça sorarım. Bir de alt bölgede yumuşama var gibi . Of ya kadın olmak ne zor! İlk hamileliğim çok rahat geçmişti. Şimdi ilk kez hamileymişim gibi bir sürü sorun çıkıyor.
peki normal doğum mu yaptı sezaryen mı canım ? insallah bizimde geçer doğumdan sonraBenim 4 ay önce doğum yapan arkadaşımda vardı cnm hiç bir tedavi vermedi doktoru sadece fazla ayakta kalmamasını tavsiye etti doğuma kadar büyüdü ve ağrısı çoktu ama doğumla beraber geçti gitti şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?