2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
VAJİNAMİN İNŞALLAH DÜZELİR. ÇOK HASSASLAYTI ZATEN.İÇİNE BAKMAYA GEREK YOK.BENİM ZATENN DİSARDA GÖRÜNÜYOR. SOL DUDAK SARKTI SİSTİ. İÇİNDE DE VARİSLER VAR.YA BİDE Çİs YAPARKEN YAYILIYOR ARTIK HER YERİME. DİREK TUVALETE YAPAMIYORUM.her yerim yerim batiyor. yani ısrar sağa sola dağılıyor öyle olan var mı peki?

Aman da aman 30lu haftalara da gelirmisiz :) Valla şükür bu günlere inşallah daha da ilerleriz sağlıkla. Blackbluee1 güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Gittinmi cnim nasilmis pasa

Sagolun kızlar gittim bugün..
Oğlusum 1720 gr. Boyu 44cm.
Doktor uzun boylu iri bir bebek olur dedi. 10 gün ilerde görünüyor ama suyun normal şeker de çıkmadıysa sorun olmaz dedi.
Yine yüzünü göremedik bu sefer göbek kordonu yüzünü hep kapatmıştı..
Inat etti göstermicek sanırım
Eşim de videosunu çekti...
Diğer kontrol 3 hafta sonra. Ondan sonra 2 hafta da bir olarak gideceğim..

Ya bilemiyorum ki. ilk mercimek gibiydi şimdi bir sürü var ve içinde bile.oluştu artık. .Sol dudağım resmen sarkti; ((
Offf! Artık ben de korkmaya başladım. Sen şu an nasıl tedavi uyguluyorsun?
Akşam foto çekip baktım. Sivilce dışında bir şey göremedim. Acaba sezomberin de dediği gibi sonradan mı genişleyecek? Benim de sol tarafta sivilce.

Maşallah bebişe. Nst den söZetmedimi canım?

Oyy maşallah size Gözün aydın canım,demek sürpriz yapmak istiyor bebiş, biraz daha meraklandiriyor :)

bir dr a görün bence canım belkide sadece sivilcedir
bana tedavisi yok dedi dr yalnızca dinlenmen gerek bir de varis çorabı dedi sadece

Canm cok sevindim eşinin gelmesine çok mutlu oldum Allah tamamen kavuştursun inşAllah:) masaAllah bebisinde kocaman olmuş sen mayısın ortasın doğurursun büyük ihtimalle . Rabbim sag salim kavuştursun insaAlalh

Canm cok sevindim eşinin gelmesine çok mutlu oldum Allah tamamen kavuştursun inşAllah:) masaAllah bebisinde kocaman olmuş sen mayısın ortasın doğurursun büyük ihtimalle . Rabbim sag salim kavuştursun insaAlalh
Bilemiyorum ki canım bana da öyle geliyor.
Amin canım inşallah sağ ol

bir dr a görün bence canım belkide sadece sivilcedir
bana tedavisi yok dedi dr yalnızca dinlenmen gerek bir de varis çorabı dedi sadece
Kendi drum erkek ve yüzeysel muayene ediyor . Başka kadın doktora muayene olacağım. Hem ağrıları da rahatça sorarım. Bir de alt bölgede yumuşama var gibi . Of ya kadın olmak ne zor! İlk hamileliğim çok rahat geçmişti. Şimdi ilk kez hamileymişim gibi bir sürü sorun çıkıyor.

Kizlar saka gibi resmen. Benden bir bucuk ay önce dogum yapacak bi arkadas hatta arkadasdan öte kardes gibi gördügüm insan kizima koyacagim iki isimden birini caldi resmen ve sayemde bebeginize isim buldunuz dedi. Iki ismide o söylemis bize. Ben sok. Sadece ilk ismi ilk kizimda da düsünmüstüm onlarinda koyacagi ikinci ismide bu hamileligimde internetten buldum diyebildim. Kavga yada tartisma ciksin istemedim. O bu sekilde davranmasaydi beni hic rahatsiz etmezdi ama cidden bu tavri zoruma gitti. Araya mesafe koycam

Ikincide daha yumusak oluyo evet. Zaten yumusama olmasi dogalda ikincide daha cabuk ve kolay oluyor

Ikincide daha yumusak oluyo evet. Zaten yumusama olmasi dogalda ikincide daha cabuk ve kolay oluyor
Sağ ol canım. Ben ancak 4-5. çocukta tecrübe kazanacağım sanırım Bu sivilce ve ağrı beni biraz telaşlandırdı. İsim konusunda arkadaşının tavrının canını sıktığını okudum. Böyle tiplerin sayısı az değil. Bana da iki kişi bak ben yine senden önce doğurdum demişti. Böyleleri nasıl bir ruh halindeyse çocuğu bile yarış vesilesi olarak görüyor. Ergenlikten çıkamamışlar.

Benim 4 ay önce doğum yapan arkadaşımda vardı cnm hiç bir tedavi vermedi doktoru sadece fazla ayakta kalmamasını tavsiye etti doğuma kadar büyüdü ve ağrısı çoktu ama doğumla beraber geçti gitti şükür...

Şu isim konusunda üstüne alınanlara uyuz oluyorum.

benim dr um da erkek canım başka bir bayana dr a gittim detaylı muayene etti . Aynı şeylerden bende şikayetçiyim ilk gebeligim acayip rahattı ikincide galiba vücut iyice deforme oluyor anlamadim valla

peki normal doğum mu yaptı sezaryen mı canım ? insallah bizimde geçer doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…