2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Rica ederim bebeim.Bnde vazelini surerken eşofmanima degmis yikadim ama gecmedi yagli yagli kaldi oyle:/Dikkat et canm kiyafetine bulastirmamaya calis

S sezomber canım bir arkadaşımda duymuştum ilk kez
şimdi bende de cıktı çok agrım oluyordu nedeni buymuş sana ne dedi dr bununla ilgili?

aaa seninki nasıl? Dr bazı hamilelikle de olabiliyor dedi.ağrı olur ilerleme zamanlarda dedi.ve her sabah agriyo.goruntunolarak iğrenç ya napcamm. Bilmiyorum. içinde de çıktı iyice

Canım bazılarında olabilen birşey . forumda karşılaşmaman kimsede olmayan birşeyi yaşadığını düşündürmesin.geçicek Doğumdan sonra inşallah üzme kendini.ablamda olmuştu benim
ayy gerçekten ki? benim dışında mor damarlar.temizliğini bile yapamıyorum. yaa..zaten zor eğiliyorum. ılkkez senden duydum.yakınımda var diye.geçtimı ablanın. acaba benimki gibimiydi@cheescake

S sezomber canım bir arkadaşımda duymuştum ilk kez
şimdi bende de cıktı çok agrım oluyordu nedeni buymuş sana ne dedi dr bununla ilgili?

Ya ilk basta nohut gibi bişey vardi.git gide büyüyor ve vajinamin içine doğru yayıldı. Sol dudakta..kılların tam çıktığı yerde.temizligini bile yapamıyorum .doktor baktı vajina varısı dedi.uzsnnyat dinlen hep doğuma kadar dedi..@jelibons

benimde arkadasiminda sol tarafında canım ikinci gebeligim ve bacaklarımda varis yok ona rağmen çıktı sis bir damar şeklinde senin ki gibi nohut şeklinde değilde uzun bir damar kabarık
normal doğuma engel değil dedi dr bana ayaklarını yukarı koy ve 1 saat kadar dinlen dedi ha bir de varis çorabı külotlu ilerlemesini engeller dedi . Ayakta kalmamak lazım canım doğumdan sonra gidebilirmis

S sezomber J jelibons bende de birkaç haftadır mercimek büyüklüğünde siyaha yakın renkte ben var. Acaba benimki de varis mi? Sol iç tarafta. Vajinada ağrı 5. aydan beri vardı ama birkaç haftadır arttı. Sadece geçen ay 2-3 hafta rahattım. Acaba rahmin büyümesiyle mi alakalı yoksa bende de bir sıkıntı mı var? Dr kontrolü 15 gün sonra. O güne dek anlaşılamaz da. Gerçi 5. ayda vajinal ağrıyı sorunca hamilelikten dedi ama...

Çok sağol canım ne güzel anlatmışsın iki gündür kabak yemeği yedim 2 dilim ekmekle 190 oldu dün inanamadım. Yoğurtla salatayı deneyecem inş hayırlısıyla atlatırım

Benim besle uzmani su sekilde verdi listeyi:

Günde alti ögün. Üc ana üc ara olarak.
Ana olarak kepekli tahilli ekmek ve karbonhidrat yaninda bolca sebze ve meyve.
Ara olarak son ögün haric meyve ve jogurt olabilir dedi. Hatta ufak bi parca cikolata yada bir dilim meyvesiz pasta olabilir dedi. Bu sekilde listeye uyunca hic cikmadi sekerim.
Sekerli seyler hep yagli yiyeceklerle tüketilmeliymis ki seker yükselmesin. Mesela kahvaltida recel ekmek yiyorsak mutlaka tereyag sürmeliymisiz.

evet benim de sol dudakta kılların çıktığı yerde.fakat içeriye doğru kabarcıklar arttı. sabahları sanciyo ilk kalktigimda.benim.başka hiç sıkıntım yok kasıklarim çok agriyo bu yüzden. benim de ikinci gebeliğim. ilk gebelikte hiç yoktu.bacaklarıma baktım. bacaklarda da yok şuan .sadece şeyimde var.o da ilişkiye bile girmiyoruz bıraktık. bir aydir

Arkadaşlar vajinal ağrı ne şiddette yaşıyorsunuz? Benim ağrılarım 5. ayda başladı. 2-3 hafta azaldı. 1 haftadır yine ağrı var. Hatta yataktan kalkarken alt bölge yatağa değiyorsa epey acıyor. Orası darbe almış gibi acıyor. Bir de iç bölgede siyaha yakın, mercimek boyutunda sivilce çıktı.

Ya bilemiyorum ki. ilk mercimek gibiydi şimdi bir sürü var ve içinde bile.oluştu artık. .Sol dudağım resmen sarkti; ((

bana da dr bebek başıyla baskı yaptığı için dedi ama sonra kendim kontrol ettim ve en son dr a muayeneye gittim vajinaya bakınca gördü aynayla falan bakmaya çalış canım olmadı vajinal muayene iste
anladım canım benimde aynı şekilde yataktan kalkarken sabahları şiddetli gün icinde egilirkende sizi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…