- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.641
Teşekkür ederim bilmeden bebe yağını kullandım kıyafetlerimi kokuttu benzin gibi kokuyor kaç defa yıkadım yeni yeni geçti.
Daha öncede yazdım sanırım gelinimizde oldu riskli gebelik uzmanı takibe aldı ağrısı vardı yuruyemiyordu normal doğum yaptırmadi doktor,iyi bir uzmana git.gecmis olsun.
2 haftada 1 gidiyorum. Doktorum oyle cagırıyorKızlar kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
ayy gerçekten ki? benim dışında mor damarlar.temizliğini bile yapamıyorum. yaa..zaten zor eğiliyorum. ılkkez senden duydum.yakınımda var diye.geçtimı ablanın. acaba benimki gibimiydi@cheescakeCanım bazılarında olabilen birşey . forumda karşılaşmaman kimsede olmayan birşeyi yaşadığını düşündürmesin.geçicek Doğumdan sonra inşallah üzme kendini.ablamda olmuştu benim
Ayda bir gidiyordum dr sıklaştırıcaz dedi ben iki hafta olur sanmıştım ama 3 hafta dedi şimdilik.Kızlar kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
Suan 4 haftada bir gidiyorum bu gittigimde artik kac haftada bir cagirir bilmiyorumKızlar kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
Canım hafif mi peki
benimde arkadasiminda sol tarafında canım ikinci gebeligim ve bacaklarımda varis yok ona rağmen çıktı sis bir damar şeklinde senin ki gibi nohut şeklinde değilde uzun bir damar kabarıkYa ilk basta nohut gibi bişey vardi.git gide büyüyor ve vajinamin içine doğru yayıldı. Sol dudakta..kılların tam çıktığı yerde.temizligini bile yapamıyorum .doktor baktı vajina varısı dedi.uzsnnyat dinlen hep doğuma kadar dedi..@jelibons
Şimdiye kadar 4 haftada bir gidiyordum canım ama bu gidişimde artık 32.haftada olacağım için kontrolleri sıklaştırabilirKızlar kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
Çoğumuz aynı durumdayız sanırım canım:) doktorum son aylarda normal olduğunu söylemiştiAynen bende o haldeyim canim.
Çok sağol canım ne güzel anlatmışsın iki gündür kabak yemeği yedim 2 dilim ekmekle 190 oldu dün inanamadım. Yoğurtla salatayı deneyecem inş hayırlısıyla atlatırım
benimde arkadasiminda sol tarafında canım ikinci gebeligim ve bacaklarımda varis yok ona rağmen çıktı sis bir damar şeklinde senin ki gibi nohut şeklinde değilde uzun bir damar kabarık
normal doğuma engel değil dedi dr bana ayaklarını yukarı koy ve 1 saat kadar dinlen dedi ha bir de varis çorabı külotlu ilerlemesini engeller dedi . Ayakta kalmamak lazım canım doğumdan sonra gidebilirmis
Ya bilemiyorum ki. ilk mercimek gibiydi şimdi bir sürü var ve içinde bile.oluştu artık. .Sol dudağım resmen sarkti; ((S sezomber J jelibons bende de birkaç haftadır mercimek büyüklüğünde siyaha yakın renkte ben var. Acaba benimki de varis mi? Sol iç tarafta. Vajinada ağrı 5. aydan beri vardı ama birkaç haftadır arttı. Sadece geçen ay 2-3 hafta rahattım. Acaba rahmin büyümesiyle mi alakalı yoksa bende de bir sıkıntı mı var? Dr kontrolü 15 gün sonra. O güne dek anlaşılamaz da. Gerçi 5. ayda vajinal ağrıyı sorunca hamilelikten dedi ama...
Ben ayda birdi artık doktor iki haftada bir yapacakmışKızlar kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
bana da dr bebek başıyla baskı yaptığı için dedi ama sonra kendim kontrol ettim ve en son dr a muayeneye gittim vajinaya bakınca gördü aynayla falan bakmaya çalış canım olmadı vajinal muayene isteS sezomber J jelibons bende de birkaç haftadır mercimek büyüklüğünde siyaha yakın renkte ben var. Acaba benimki de varis mi? Sol iç tarafta. Vajinada ağrı 5. aydan beri vardı ama birkaç haftadır arttı. Sadece geçen ay 2-3 hafta rahattım. Acaba rahmin büyümesiyle mi alakalı yoksa bende de bir sıkıntı mı var? Dr kontrolü 15 gün sonra. O güne dek anlaşılamaz da. Gerçi 5. ayda vajinal ağrıyı sorunca hamilelikten dedi ama...
anladım canım benimde aynı şekilde yataktan kalkarken sabahları şiddetli gün icinde egilirkende sizi oluyorevet benim de sol dudakta kılların çıktığı yerde.fakat içeriye doğru kabarcıklar arttı. sabahları sanciyo ilk kalktigimda.benim.başka hiç sıkıntım yok kasıklarim çok agriyo bu yüzden. benim de ikinci gebeliğim. ilk gebelikte hiç yoktu.bacaklarıma baktım. bacaklarda da yok şuan .sadece şeyimde var.o da ilişkiye bile girmiyoruz bıraktık. bir aydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?