- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.681
Kızlar kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
Arkadaşlar vajinal ağrı ne şiddette yaşıyorsunuz? Benim ağrılarım 5. ayda başladı. 2-3 hafta azaldı. 1 haftadır yine ağrı var. Hatta yataktan kalkarken alt bölge yatağa değiyorsa epey acıyor. Orası darbe almış gibi acıyor. Bir de iç bölgede siyaha yakın, mercimek boyutunda sivilce çıktı.
Kizlar saka gibi resmen. Benden bir bucuk ay önce dogum yapacak bi arkadas hatta arkadasdan öte kardes gibi gördügüm insan kizima koyacagim iki isimden birini caldi resmen ve sayemde bebeginize isim buldunuz dedi. Iki ismide o söylemis bize. Ben sok. Sadece ilk ismi ilk kizimda da düsünmüstüm onlarinda koyacagi ikinci ismide bu hamileligimde internetten buldum diyebildim. Kavga yada tartisma ciksin istemedim. O bu sekilde davranmasaydi beni hic rahatsiz etmezdi ama cidden bu tavri zoruma gitti. Araya mesafe koycam
ya çocuk gibi ne saçma davranmış arkadaşın hayır o da sevdiyse güzellikle söylesin sana ben d ebu ismi çok beğendim koymak istiyorum diye nolacak sanki
Iyiyiz kuzum simdilik çok şükür..Günaydın kızlarr nasılsınız? Fırsat bulup giremiyorum uzun zamandır
12 13 cıkıyordu doktor normal dedi hetseferinde bu biyokimya sonucu normal idrar sonucunda protein negatif anlamadım Dr a haftaya gidecemTansiyon baktır canım hemen ve de dr unu ara bence.tansiyon sorunun varmıydı?
Dikkat ediyor hiç yemiyorum ama yüksek çıkıyor yine deBenim besle uzmani su sekilde verdi listeyi:
Günde alti ögün. Üc ana üc ara olarak.
Ana olarak kepekli tahilli ekmek ve karbonhidrat yaninda bolca sebze ve meyve.
Ara olarak son ögün haric meyve ve jogurt olabilir dedi. Hatta ufak bi parca cikolata yada bir dilim meyvesiz pasta olabilir dedi. Bu sekilde listeye uyunca hic cikmadi sekerim.
Sekerli seyler hep yagli yiyeceklerle tüketilmeliymis ki seker yükselmesin. Mesela kahvaltida recel ekmek yiyorsak mutlaka tereyag sürmeliymisiz.
Hahah dede gibi iyiymişEki Görüntüle 2129245 kızlar dünkü resmimiz ama kordon yüzüne düşmüştü gölge yaptı şu burna bakin ya yaşlı dede gibi çıkmış koca burun
Doktor gölge düşüyor değişik degsiik görünüyor dedi nasıl güldük
Zaten tatlım başından beri tam buğday yiyorum.Ama arada simit ve açmalarım vardı onları çok kıstım yokm gibi yani.Bu seferde şekerim düşüyor galiba bayılcak gibi hissediyorum ballı süt içince yada çikolata yiyince düzeliyor.genelde böyle bişey pek olmazmış,aranızda benim gibi olan varmı.(ben tatlı tüketmem normalde,çay bile içmediğim için bazen haftayı hiç şeker almadan bitirdiğim olur)Heç deme duygularima bizzat tercuman olmussun vallahi:) sen yazinca da ben aha ikizim yazmis diyorum :) ama bisey diyim mi beyaz ekmegi birakali bi ay kadsr oldu kepekliye yoneldim o da guzel tavsiye ederim :) kokulari duyunca icimden ALLAH iyiliginizi versin komsu ya da komsular diyorum bir yerlerim sismesin diye de hop avcumu yaliyorum
Ay kuzucuk dayanamamış gelivermiş,Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım,dualarımız sizinleArkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Canım sorma dünden beri benimde eşimle aram pek iyi değil.Ya böyle adama gıcık oluyorum.Alınacak bi şey oldum adam ne bir yorum yapıyor ne de alalım diyor.Cnm bieşimle birbirimizi yeriz. Travel alsam sonra 2.ye bi araba alsam ohooo gör kavgayı. Sanki benim cok param varda heryer araba olduda başlarda başlar. O yüzden kullanışlı bi tane istiyorum
Geç oldu biraz ama giremedim nete dişçi falan derken.Nice mutlu yıllara tatlım bir dahaki yıl bebişle kutlayacaksın inşallah yeni yılınıBugün benim doğum günüm ilk hatırlayan her zamanki gibi 6 yıl önce beraber çalıştığımız şu an baska yerde olsada kimseyi atlamayan müdürüm. Birde kadınlar kulübü yazısı var :) Hödük kocam beni yine şaşırtmadı şaşırtmayacak biliyorum. Bu aralar neden evliyim diye sorguladığım zamanlar artışta. Sanırım arkasını toplayan para kasasından fazlası olmadığımı unutmamam gerek, aynı evde yaşadığı insanın doğduğu günün farkında olmayan adamın sevgi sözleri bana içi boş geliyor. Neyse öyle canım sıkkın.
Kız valla bende aynı şeyi düşünüyorum bir kaç haftadır,ama ben evlenirim hatta yumurtalarımımı dondursam ama döllemeden diye düşünmüyor değilim yaniBirde işin neden çocuk yaptığımı soranlar kısmı varki yaşım 32 ya çocuk yaparım yada adamı boşarım. Gerçi çocuk oluncada boşarım zira bi daha asla evlenmem
Aynen öyle 3 tane fotoğraf verdi biri başka biri başka gibi çok farklı ama biraz daha büyüsün daha belli olur heralde.Hahah dede gibi iyiymişyandan diye öyledir ya görüntü daha çok değişir ben her gördüğümde farklı geliyor çocuk bana
Ben ilk gebeliğimde çok rahattım ikinciler mi böyle oluyor anlamadım sürekli baskı bende de var normal diyor doktor bakalımkızlar benim karnımda sertlik ve ağrı oluyor karnımı aşağıya inmiş gibi hissediyorum bebiş çok hareketli, kasıklarım inanılmaz acıyor hiç işe gelesim yok zaten 3 yaşında oğlum var o da beni çok yoruyor valla 32. haftada izne çıkıp işi gücü unutasım var bir de bebek olduktan sonra bu günlerimi arayacağım tabi 2 çocukla hem iş hem ev daha zor olacak düşündükçe strese giriyorum geçen hafta salı doktordaydım acaba tekrar uğrayıp baktırsam mı bu kadar ağrı ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım
Bende de aynı sıkıntı var bacak ağrısı ,kaburga ağrısı,sola yatıncada kalbimi sıkıştırıyor.O yüzden dönüp duruyorum gece boyuBende 30. Haftadayım. Bende sağa sola dönerken ağrı acı hissediyorum gece sürekli uyanıyorum. Ama bu haftalarda normal. İyice karnımız büyüdü. Şimdiden uykusuz geceler başladı yani
vay arkadaş nasıl müdürler var ya :) Biz rastlayamadık böyle ince müdürlere adamdan geçtikGünaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim. Dün tahmin ettiğim gibi oldu
Akşam ailem bize geldi. Ellerinde çiçek ve pastayla evdeki de o zaman ayma yaşadı. Onlar gidince kavga ettik konuşmuyoruz şu an. Buda bugünün sabahından eski müdürümün sabah sürprizi orkide ve kahvaltı için bisküvi sıcak çikolata :) arkadaşlarımda sabah sabag fısır fısır moddalar en azından birilerinin hayatında hala değerim var eş diye sectigimin olmasada
Hakkaten Kocaelinde bende sağlık ocağına gitmiştim ozaman kendi sağlık ocağımın kıymetini bilmiştim.Kız doktora bile benzemiyordu adam, adam gibi ilgilenmemişti ilacı bile eksik yazmıştı,bazısını da vazla vermişti.Kocaeli'de herşey biraz tuhaf zaten :))Daha önce Bursa'daydık. Hemşire işini çok iyi yapardı. Şimdi Kocaeli'deyiz ama işe zor geliyorlar .
tatlım inanmıyorum ya benim beğendiğim takım(ekruydu benimkide),mecid markaydı galiba fiyatı da çok uygundu nette de.Eşimle bu yüzden bozuştuk zaten adam hiç bir şey almamı istemiyor.Arada da salak salak "ben daha emin bile olamıyorum inşallah doğduğu günü görürüz" demiyor mu içimi buz gibi soğutuyor boğazım düğümleniyor bir insan nasıl bu kadar duygusuz olabilir yaKızlar bugün gecelik takımı aldım. Nasıl sizce
Erkekler öyle maalesef sevinme bi dur falan filanlar boğasım geliyor bazen benim detatlım inanmıyorum ya benim beğendiğim takım(ekruydu benimkide),mecid markaydı galiba fiyatı da çok uygundu nette de.Eşimle bu yüzden bozuştuk zaten adam hiç bir şey almamı istemiyor.Arada da salak salak "ben daha emin bile olamıyorum inşallah doğduğu günü görürüz" demiyor mu içimi buz gibi soğutuyor boğazım düğümleniyor bir insan nasıl bu kadar duygusuz olabilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?