2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

benim kasıklarım çok fena acıyor ya adım atamıyorum ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım

ya çocuk gibi ne saçma davranmış arkadaşın hayır o da sevdiyse güzellikle söylesin sana ben d ebu ismi çok beğendim koymak istiyorum diye nolacak sanki

ya çocuk gibi ne saçma davranmış arkadaşın hayır o da sevdiyse güzellikle söylesin sana ben d ebu ismi çok beğendim koymak istiyorum diye nolacak sanki

Yani bencede koymasinda bi sorun yok. Hem o tek isim olarak koyacak biz ikinci isim olarak. Ama kalkipda sayemizde isim buldunuz demesi sinirimi ziplatti uyuyamadim resmen. Kirginlik olmasin diye bisey de demedim ama icim icimi yedi resmen.

Dikkat ediyor hiç yemiyorum ama yüksek çıkıyor yine de

kızlar benim karnımda sertlik ve ağrı oluyor karnımı aşağıya inmiş gibi hissediyorum bebiş çok hareketli, kasıklarım inanılmaz acıyor hiç işe gelesim yok zaten 3 yaşında oğlum var o da beni çok yoruyor valla 32. haftada izne çıkıp işi gücü unutasım var bir de bebek olduktan sonra bu günlerimi arayacağım tabi 2 çocukla hem iş hem ev daha zor olacak düşündükçe strese giriyorum geçen hafta salı doktordaydım acaba tekrar uğrayıp baktırsam mı bu kadar ağrı ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım

Hahah dede gibi iyiymiş yandan diye öyledir ya görüntü daha çok değişir ben her gördüğümde farklı geliyor çocuk bana

Zaten tatlım başından beri tam buğday yiyorum.Ama arada simit ve açmalarım vardı onları çok kıstım yokm gibi yani.Bu seferde şekerim düşüyor galiba bayılcak gibi hissediyorum ballı süt içince yada çikolata yiyince düzeliyor.genelde böyle bişey pek olmazmış,aranızda benim gibi olan varmı.(ben tatlı tüketmem normalde,çay bile içmediğim için bazen haftayı hiç şeker almadan bitirdiğim olur)

Ay kuzucuk dayanamamış gelivermiş,Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım,dualarımız sizinle

Cnm bieşimle birbirimizi yeriz. Travel alsam sonra 2.ye bi araba alsam ohooo gör kavgayı. Sanki benim cok param varda heryer araba olduda başlarda başlar. O yüzden kullanışlı bi tane istiyorum
Canım sorma dünden beri benimde eşimle aram pek iyi değil.Ya böyle adama gıcık oluyorum.Alınacak bi şey oldum adam ne bir yorum yapıyor ne de alalım diyor.

Geç oldu biraz ama giremedim nete dişçi falan derken.Nice mutlu yıllara tatlım bir dahaki yıl bebişle kutlayacaksın inşallah yeni yılını,takma kafana diyecem ama insan takıyor.Niye böyle bu herifler ben bu sıralar çok sinir oluyorum kendisine.
Birde işin neden çocuk yaptığımı soranlar kısmı varki yaşım 32 ya çocuk yaparım yada adamı boşarım. Gerçi çocuk oluncada boşarım zira bi daha asla evlenmem
Kız valla bende aynı şeyi düşünüyorum bir kaç haftadır,ama ben evlenirim hatta yumurtalarımımı dondursam ama döllemeden diye düşünmüyor değilim yani.Benimde moralim çok bozuk sabah annemi arayıp ağladım hatta

Hahah dede gibi iyiymiş yandan diye öyledir ya görüntü daha çok değişir ben her gördüğümde farklı geliyor çocuk bana
Aynen öyle 3 tane fotoğraf verdi biri başka biri başka gibi çok farklı ama biraz daha büyüsün daha belli olur heralde.

Ben ilk gebeliğimde çok rahattım ikinciler mi böyle oluyor anlamadım sürekli baskı bende de var normal diyor doktor bakalım

Bende 30. Haftadayım. Bende sağa sola dönerken ağrı acı hissediyorum gece sürekli uyanıyorum. Ama bu haftalarda normal. İyice karnımız büyüdü. Şimdiden uykusuz geceler başladı yani
Bende de aynı sıkıntı var bacak ağrısı ,kaburga ağrısı,sola yatıncada kalbimi sıkıştırıyor.O yüzden dönüp duruyorum gece boyu,adama da her seferinde gıcıklık olsun diye vurup dönüyorum yatağın ortasına kadar yayılmak ne ya,utanmasa beni atcak yataktan

vay arkadaş nasıl müdürler var ya :) Biz rastlayamadık böyle ince müdürlere adamdan geçtik

Daha önce Bursa'daydık. Hemşire işini çok iyi yapardı. Şimdi Kocaeli'deyiz ama işe zor geliyorlar .
Hakkaten Kocaelinde bende sağlık ocağına gitmiştim ozaman kendi sağlık ocağımın kıymetini bilmiştim.Kız doktora bile benzemiyordu adam, adam gibi ilgilenmemişti ilacı bile eksik yazmıştı,bazısını da vazla vermişti.Kocaeli'de herşey biraz tuhaf zaten :))

Kızlar bugün gecelik takımı aldım. Nasıl sizce
tatlım inanmıyorum ya benim beğendiğim takım(ekruydu benimkide),mecid markaydı galiba fiyatı da çok uygundu nette de.Eşimle bu yüzden bozuştuk zaten adam hiç bir şey almamı istemiyor.Arada da salak salak "ben daha emin bile olamıyorum inşallah doğduğu günü görürüz" demiyor mu içimi buz gibi soğutuyor boğazım düğümleniyor bir insan nasıl bu kadar duygusuz olabilir ya

Erkekler öyle maalesef sevinme bi dur falan filanlar boğasım geliyor bazen benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…