2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bizimde kordon vardı yüzünde o da gölge yapıyormuş o yüzden tam net görünmedi hiç bir yeri olsun birdahakine artık:))

Canım ben de aynı şekilde işi gücü bırakıp artık kendimi dinlemek, bebek için ağız tadıyla evimde hazırlıklarımı yapmak istiyorum. 37.haftaya kadar dayanacağım diyordum ama fikrim değişmeye başladı.. Sanırım 32.haftada izne ayrılacağım.

Erkekler öyle maalesef sevinme bi dur falan filanlar boğasım geliyor bazen benim de
bak az önce eve geldi öğle yemeği saatine.Ama benim eve 5 kilo süt getir dememle geldi konuşmuyoruz ya.tartıştık çok mutsuz hissediyorum kendimi salak salak ağlıyorum.Sanki biz değiliz bu çocuğu bu kadar isteyen bekleyen.Niye surat yapıyorsun diyor ya,Lafa bak,ben anlamıyorum gecelikten ne deyim sana diyor.Fikir veremezmi bende erkek kıyafeti araba olsun hep fikrimi söylüyorum evlilik böyle birşey değilmi ya.Gözüme çok bencil görünüyor hep işinden yorgun dönüyor çarşıya hiç çıkamıyoruz müsait olduğu gün çıktığımızda bile.Çok yoruldum daha şu işim bu işim var. Bıktım ya şikayetlenmesinden.Ben yarın öbürgün inşallah hem çalışacam hem evde ev işleri hem çocuk ama bu kadar mutsuz olacağımı sanmıyorum.ya kızlar bende mi sorun var.Kendimi çok mutsuz hissediyorum şuan

Aynen ben birde çalışıyorum ama adam hep mızmız beli ağrır karnım ağrıyor apandisitim patlayacak. Yok kolum ağrıyor kesin kalp krizi geçireceğim. Yemekten kalkar bir elinde cips ötekinde çikolata hazımsızlıktan senin ağrıların artık diyorum. O kadar kavga ettik dur birsey yapayım kendimi affettireyim demedi ya. Sana kim çiçek gonderdi diyo birde hödük konusmuyorum cık cık diye sıkıntı sesleri çıkarıyor. Sormamı bekliyor ama artık geçti benden

İnan herkesinki böylemi ki ya.değildir be kronik_unutkan.Yanlış seçim yaptım demekten kendimi alı koyamıyorum maalesef.Benimki dediğin gibi hep bir şeyleri var mutsuz olmak için.Ben kavga etmek istemiyorum artık.Etsem ne değişecek anlamıyor ki duvar mübarek hep ben suçlu çıkıyorum.senin gibi kendi haline bırakmak istiyorum onu o zamanda niye sessizsin diyor. Beyefendiye bak hep istediği gibi neşeli cıvıl cıvıl olacam ama o alabildiğine sıkıcı anlayışsız olacak ben de bunu kabul edip susacam. Bahanesi de neymiş "benim karakterim böyle ama senin karakterin böyle değil,sen mahsuz yapıyorsun"Ben kocam şöyle hoş sohbet bir adam olsun istiyorum,hayat bu zaten zor.Bak o kadar farklı yemekler yaparım uğraşıyom eline sağlık der güzel olmuş kalkar.güzel bir kaç yorum yapsana.Kız mantı desin kalkar açarım geçen gün şekerpare dedi hemen yaptım.Yok bende suç heralde alıştırdım herşeyini önüne koyarak.Ha ailesinde de yok böyle ilgi alaka onlara.Kardeşi bile annesine "öğren yengemden tarifini " deyip duruyor her yemek sonrası.Annesi yemek yapmayı sevmez,oda annesinin yemeklerini sevmez.sanırsınki haspam sarayda aşçılarla büyümüşte yaptığım şeye iltifatta bulunmak zoruna gidiyor.

Ben yemekle falan uğraşmıyorum artık. Yapsamda yemiyor abur cubur bağımlısı oldu. Memnuniyetsiz insanları sevmiyorum. Eski birimini sevmezdi uzak ve vardiyalı diye şimdiki yakın ama burayada yakınıyor. Hangimiz seviyoruz işimizi yaşamak içinde para lazım ama. Ben bu halde çalışıyorum onca igneye ilaca rağmen gıkım çıkmıyor. O kadar çalışmama rağmen arkasını toplayacağım diye hesabım hep ekside birde üzerine adamın mızmızlanması sinirimi zıplatıyor

ya sen haksız bile olsan eşinin seni alttan alması lazım bence, onun çocuğunu taşıyorsun hamilelik zaten fiziksel olarak çok zor bir de çalışıyorsun ev işi, her ince işi düşünen kadın olunca insan patlıyor mesela gecelik olayında gerçekten anlamayabilir ama bunu daha uygun bir dille senin gönlünü alarak söylemesi gerekir eminim ben de eşime salak saçma çok şey anlatıyorum ya da soruyorum ama hiç bir zaman ben anlamam vs dememiştir bazen verdiği cevaplara bakıyorum anlamadığı belli ama benim gönlüm olsun diye olumlu yorum yapar :) biraz sakinleşip eşinle güzelce konuşsanız o da suçunu anlar elbet biraz dhaa alttan alsın seni şu süreçte ne olacak destek olsun

güzel arkadaşım kaçtır anlatıyorum,"uslup var uslup var" diye,yani yani bu konuyla ilgili muhabbet etmek istiyorum. Ağzında iki kelam dökülecek diye ödü patlıyor.Alttan alıyor ama benim suratıma canı sıkıldığı için başka neden yok. Ben iletişeme çok acık olan biriyim,konuşmayı,her konuda fikir alış verişini seviyorum,bizi insan yapan en güzel şey bu bence,heleki sevdiğimiz insanları daha çok hoş tutmalıyız bence ama yok işte adama göre bunun iletişimle ne alakası var diye,kafamı duvarlara vuracam.
Aynen ya kronik_unutkan haketmediğini düşünüyorum beni,arkasını topla et.Ha bide bide bana zamanında şey demişti ev işlerine yardım etmesini istediğimde "ben çalışıyorum" Nası dedim ya.Duyan ben çalışmıyorum ya da aynı mesleği yapmıyorum sanacak.Tek farkımız ben sabahçıyım sabahın köründe gidiyorum öğlen dönüyorum.yok ya aslında çalışmayacaksın arkadaşım.Kadın olarak çalışmak zorunda olmamalıyım aslında erkek değil mi baksın evine.Ay çok öfkelendim valla ya

Bende de durum aynı canım karnımda sertlık kasıklarda agrı oluyo kızımda 4 bucuk yaşında zorlanıyorum ama kararımı verdım 32 de ayrılıcam izne donmem geriye iki cocuk ev iş yok yok. :)

valla söylenecek söz yok "ben çalışıyorum" demesi zaten olayı özetliyor...

Takma baktın o sallamıyor sende sallama ne üzüyorsun kendini mutlu görün o bozulsun ben öyle yapıyorum tartışmalı kavgalı oluyoruz bazen ben elime telefonu alıyorum komik şeyler izliyorum gülüyorum daha da bi sinir olur gider erken yatar hıhıhııhhı

Ay o memnuniyetsiz bende de var yeni işe girdi YÖK öyle YÖK böyle hergün bi yorgun anlatıyor anlatıyor ben susuyorum cevap bile vermiyorum en son dedim ki nasılsa ben işten çıkıyorum sen de çık birlikte ağlayalım dedim olur dedi adam yaaaa gıcık yani ciddi ciddi desem bırak bırakıp çocuğa bakar bende çalışırım bu gidişle eleman da bulamadık zaten patronum en sonun da sana bebek odası yapıcam buraya dedi :)

Bende şimdi bu yüzden çalışmıcam baksın bakalım nasıl bakıcak eli açık bir el var herkese var bana YÖK şimdi görcem işte bi taraflarını :) herşeyden elimi ayağımı çektim yaşıcaz ve görcez

hiç bir tedavi yapmiyor doktor sadece dinleneceksillnndiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…